CHANCE THE RAPPER US

Favoriser
Scene
Orange
Show
22:00
Fredag 5. juli 2019
Den fremadstormende rapper spiller endelig på Roskilde Festival

Chance the Rapper er en af de mest indflydelsesrige rappere i vor tid. Han har vundet flere Grammy'er, alle fra Cardi B til James Blake vil arbejde sammen med ham, og selv Donald Trump har rost ham – til trods for at Chance the Rapper er en af præsidentens mest højlydte kritikere.

Denne rapper ved navn Chance hedder i virkeligheden Chancelor Jonathan Bennett, i hvert fald for hans forældre, og hvis du ikke kender til ham, så er det bare at hoppe ned i ét af hans fem herlige mixtapes.

Tilbage i 2016 udgav Chance the Rapper, hvad anmelderne kalder et game-changing mixtape. Coloring Book hedder det. Det var det første album nogensinde, som kun var tilgængeligt på stream, som vandt en Grammy.Forkert, faktisk. TRE Grammy'er: bedste nye rapper, bedste rap-album og bedste rap-optræden. Chance the Rappers navn gav genklang i hele verden, og han har ikke set sig tilbage siden.

For hans fans har det føltes som en evighed at skulle vente på et nyt album (eller mixtape, eller hvad vi nu skal kalde det), men på intet tidspunkt har det føltes, som om Chancelor har været fraværende i musiklandskabet.

Han har samarbejdet med Lil Wayne, James Blake, Action Bronson, DJ Khaled, Future og, ikke mindst, Joey Purp og Cardi B, som begge spiller på Roskilde Festival 2019.

Chance the Rapper har da også i ro og mag arbejdet på sin næste soloudgivelse samt et projekt med vennen Childish Gambino. Han er stolt af sine rødder og meget aktiv på den lokale Chicago-scene, politisk engageret, socialt bevidst og ikke mindst generøs: fra Obama-møder over bekæmpelse af våbenvold til at donere 1 million dollars til Chicagos folkeskoler.

Du kender vores Orange Scene, ikke? Stil dig bare i kø her. Denne rapper ønsker du ikke at gå glip af.