DENZEL CURRY US

Favoriser
Scene
Apollo
Show
20:30
Torsdag 4. juli 2019
Ung Florida-rapper – kendt for skurrende, maskingevær-hurtige rim – skruer op for ambitionerne

Denzel Curry er en rapper fra Miami-området, som balancerer rim pakket med intenst og introspektivt indhold og en konstant udviklende produktionspalet, der trækker på tåget cloud-rap og klassisk hip-hop sangskrivning.

Efter at have udgivet en række velmodtagne mixtapes i de tidlige ​​2010'ere udsendte Miami-rapperen sin officielle studiedebut, undergrundsfavoritten Nostalgic 64 (2013), som lod ham stå ud fra andre unge rappere inden for hans felt. Og Denzel Curry ser bare ud til at blive bedre og mere relevant for hver ny udgivelse. Han væltede ind på hitlisten med sin 2018 majorlabel-debut TA13OO (skal læses som 'taboo'). Albummet er opdelt i tre akter – Light, Gray og Dark – og dykker ned i selvransagelser og ubøjelige sociale kommentarer, der tackler politik, seksuelt misbrug og mental sundhed. Du har måske hørt Currys hitsingle "Clout Cobain" – og hvis ikke, så kom i sving! Men hvis du lider af klovnefobi, så lad hellere være!

Den tidligere 2016 XXL Freshman (ved du ikke, hvad det er, så læs her) har skåret en stilistisk niche ud, der gør, at han ikke bliver sat i kasse med nogle af ​​rappens kliker. Han lyder beklagende, når han rapper, men alligevel støjende og voldsom i samme åndedrag. Hans musik kombinerer aggressiv trap med maskingevær-hurtige rim og smører lidt blødere hip-hop-atmosfære ud over hele affæren.

Currys lyd drypper med giftig energi. Han rapper og synger med en fingerfærdigt flow, som giver dirrende energi til alle sange. Og du skal se meget frem til at opleve alt dette live. Rapperen og hans crew er leveringsdygtige i vanvid; de får altid folkemængden til at hoppe op og ned og skråle med i høj samklang. Når Denzel Curry tænder for energien, sænker han ikke tempoet den mindste smule, før showet er forbi.

Solskinsstaten Florida kan meget vel være hjemsted for den næste bølge af rappens elite, og Denzel Curry er godt på vej til at blive en del af den.