JULIA HOLTER US

Favoriser
Scene
Avalon
Show
19:00
Fredag 5. juli 2019
Flyvefærdig art-pop med kursen mod drømmeland

Den Los Angeles-baserede komponist/multiinstrumentalist Julia Holter udvander grænserne mellem indiemusik, moderne komposition og elektronisk musik.

Julia Holters nøjsomme avant-pop trives i alle sine detaljer. På tværs af de fire albums, hun er udgivet indtil nu, har den 33-årige kunstner trådet sin stemme gennem frodige, delikate arrangementer, der gør godt brug af jazzrytmer og klassisk instrumentering.

Helt siden Holters 2013-gennembrud Loud City Song har hun forenet fordrejet elektronik med pop og klassiske elementer. Komplekst, men alligevel tilgængeligt. På 2015-udspillet Have You in My Wilderness fandt hun en mere intim og tilgængelig tilgang, som satte hendes vokal helt foran i lydbilledet. Hun prøvede kræfter med soundtrack-musik med et score til Ben Youngers film Bleed for This. I 2017 indledte Holter Domino's Document-projekt med en live-i-studiet-indspilning. Resultatet, In the Same Room, er fremragende og omfavner en mere intim lyd.

Holters nye album, Aviary, udkom i oktober og afspejler sindets støj i en smeltende verden. Alverdens anmeldere har taget imod albummet med åbne arme. Gør dig selv en tjeneste og luk Aviary ind i din verden med al dens væld og intimitet.

Holters koncerter er altid dramatiske og intense, og du kommer til at se begge sider af Holter: som den poplænende sangskriver og som avantgarde-komponisten. Hun kvidrer og kurrer (og hviner af og til), og med et fuldt band bag hende og et solidt katalog af sange, der udfordrer og fortryller, er der helt sikkert noget at se frem til, når Julia Holter genbesøger Roskilde Festival.