RIVAL CONSOLES UK

Favoriser
Scene
Gloria
Show
22:30
Fredag 5. juli 2019
Rival Consoles' menneskelige greb om techno skaber en fordybende verden af lyd. Glæd dig til et live A/V-show, der spiller på alle sanser.

Den London-baserede producer Ryan Lee West, bedre kendt under navnet Rival Consoles, er kendt for at få synthesizere til at lyde menneskelige og atmosfæriske.

I løbet af sin karriere har hans musik varieret fra øregangsudfordrende IDM over mere åbenlys, kluborienteret electro-house til komplicerede kompositioner med akustisk instrumentering.

Rival Consoles udmærker sig ved at gøre ordløs, elektronisk musik ikke-robot-agtig og personlig.

Siden 2007 – hvor han udgav sin første EP, Vemeer, under navnet Aparatec – har Ryan Lee West udgivet plader på det hæderkronede London-label Erased Tapes. Faktisk var han første navn hos selskabet. Samme år ændrede han navn til Rival Consoles og har siden udgivet fem albums og en håndfuld EP'er.

Rival Consoles' nyeste album, Persona, er en markering af hans talent, at han har skabt et varmt og reflekterende album. Persona er urolig lytning med tungere rytmer og mere fragmenterede melodier, end West har lavet på tidligere værker, men det er lige så fortryllende.

Se frem til at fange Rival Consoles live. Han står bag et bord fyldt med tangenter, paneler og triggers. Bag ham opspringer et fyrværkeri af psykedeliske, bølgeformslignende teksturer. Tjek denne livevideo, som vil give dig et billede af de stemninger, som Rival Consoles fremmaner.

Med en række udsolgte shows gør Rival Consoles det klart, at hans ry som en af ​​de mest talentfulde producere inden for engelsk electronica er velfortjent. Gå ikke glip af denne fænomenale kunstner, hvis stjerne blot stiger og stiger.