ROSS FROM FRIENDS UK

Favoriser
Scene
Apollo
Show
16:00
Fredag 5. juli 2019
Hypet lo-fi-house-magiker er klar med et superb live show

Ross from Friends (hans civile navn er Felix Clary Weatherall) har måske vundet prisen for mest fjollede navn gældende for sen-2010’ernes undergrundshousescene, men ligesom hans kolleger DJ Seinfeld og DJ Boring overgår kvaliteten af ​​hans musik navnefjollerierne i eftertragtelig grad.

Han har reddet på en hypebølge med sit særlige brand af ’lo-fi house’ – et spændende greb på dansemusik, der er chillet, vemodigt, mærkeligt, isoleret og sjovt.

Efter en håndfuld spændende EP'er udgav Weatherall i 2018 sit debutalbum, Family Portrait, på Flying Lotus' fremsynede Brainfeeder-label. I lighed med hans tidligere udgivelser er der en forkærlighed for kornede teksturer og vokalsamples, men han udvidet sin musikalske palet til også at omfatte febrilsk IDM, beroligende ambient-lyde og tech-house-percussion. Alligevel formår Family Portrait at give den dér medfødte forbindelse, som sind og krop skal føle, når man giver sig selv lov til at hengive sig til dansemusikkens hedonistiske kræfter.

Weatherall har været produktiv både i studiet og på landevejene i flere år nu. Hans liveshow, som inkorporerer et fuldt band, har begejstret publikummer overalt. Live-setuppet inkluderer en DAW, saxofon, keyboard, guitar samt en overflod af lyde og samples. At se bandet sætte fut til det hele live, er som at se en gruppe venner (der var et lille ordspil dér!). Det er uhøjtideligt og fyldt med varme lyde. Lo-fi-teksturerne er stadig at høre i Ross from Friends’ livesæt, men du kan se frem til de store, euforiske hooks, mere ekspansive lydbilleder og klar, væskelignende støj, som vil dryppe ud af højttalerne.

Det handler alt sammen om unagi (Friends-fans fanger den!), og dén mentale kræft vil være til stede, når Ross from Friends indtager scenen på Roskilde Festival 2019. Gå du bare i gang med at pudse danseskoene!