SCARLET PLEASURE DK

Favoriser
Scene
Arena
Show
16:30
Lørdag 6. juli 2019
Sprudlende pop-darlings er klar til mere

De er blevet kaldt Danmarks popband nummer ét. And man forstår så sandelig hvorfor, når man lytter til Scarlet Pleasures legesyge, nysgerrigt afsøgende og simpelthen smittende popmusik. Gennem musikken fremmaner bandet drømme om et glitrende L.A., smukke kvinder og hedonistiske fester, helst gerne på én gang.

Den danske trio, som består af Emil Goll, Joachim Dencker og Alexander Malone, er nået milevidt, siden de først startede med at jamme i folkeren. De er det danske band, som bliver spillet mest i radioen herhjemme, de har indtaget hitlisterne med giganthits som “Deja Vu”, “Heat”, “Good Together” og “Limbo”, de har fyldt kaminhylden med prisstatuetter, og de fylder koncerthal efter koncerthal. Nogen husker nok også den helt særlige eftermiddag tilbage i 2016, hvor bandet erobrede Roskilde Festivals Orange Scene.

Det skarlagensrøde band er tilbage efter mere nydelse. De har et nyt album undervejs, opfølgeren til 2016-debuten Youth Is Wasted On the Young, og de har for nylig udgivet den vidunderligt rastasmagende single ”Superpower”. Den lover vel for flere sommervibes og højstemte sange, der kalder på singalongs.

Scarlet Pleasure er et formidabelt liveband. De bringer festen til scenen, og de gør det med et håndpluk af det bedste fra groovy 80’er-pop, sexet 90’er R&B og nogle tilbagelænede og vuggende Jamaica-vibes fra tid til anden. Og selvfølgelig masser af oppustelige palmer og neonlys, som kan tage os til hvilkensomhelst drømmedestination, vi nu synes.