TESTAMENT US

Favoriser
Scene
Arena
Show
16:00
Torsdag 4. juli 2019
Aggressiv, riff-tung thrash-metal


Ligesom med fin vin bliver Testament bare bedre med alderen. De står fortsat stolt som brutale thrashguder i året 2018.

Testament var det måske største thrash-metalband, som ikke klatrede helt til tops på platinplateauet, som The Big Four (Metallica, Slayer, Anthrax og Megadeth) gjorde. Men i begyndelsen, da de voksede ud af San Francisco Bay Areas thrashscene i 80'erne, var de skarpe udfordrere til Metallica i afdelingen for melodisk thrash.

Deres debutalbum, The Legacy (1987), blev (og bliver fortsat) retmæssigt hyldet som en øjeblikkelig klassiker i metalkredse. Lige fra starten viste Testaments kobling af rasende riffs og harmonisk følsomhed en kontrolleret kraft, højteknisk levering og enorm selvtillid.

Med en karriere der spænder over tre årtier, udnævnelser som ledere af den anden thrash metal-bølge og en kontinuérlig evne til at spille udsolgte shows, er der stadig masser af buzz omkring dette monster af et band. Testament flår koncerthaller fra hinanden over hele verden og sørger konsekvent for at få mosh tilbage i pitten.

Når de spiller live, skaber Testament store udsving på Richterskalaen. Med gigantiske smæld fra trommerne og fuldmættede bastoner får man har en solid rygrad, der giver plads til dobbeltangreb af guitarer. Inden for denne soniske storm får vi signaturvokaler fra frontmand Chuck Billy, der svinger fra vred til endnu vredere til decideret spruttende.

Testament arbejder for tiden på deres 12. album, opfølgeren til 2012's Brotherhood of the Snake, så forvent nye knogleknusende melodier når disse titaner optræder på Roskilde Festival 2019.

Testament vil få dine knæ til at dirre og få dig til at smide hornene i vejret og ryste manken. De viser, at thrash fortsat er fuldlevende!