TRAVIS SCOTT US

Favoriser
Scene
Orange
Show
01:00
Torsdag 4. juli 2019
Kongen af Auto-Tune og generel raptronebejler er klar til at indtage Roskilde

Travis Scott er en stjerne. Hans liveshows får alle i publikumshavet til at tabe kæben over den energi, overflod og balstyriskhed. Denne rapper arbejder ud fra devisen ’mere er mere’. Hans tilhørere har brug for flere vokale effekter, større scenedesign, vildere tøj, mørkere skrig og mere udfarende anthems.

Travis Scott trådte ind i hip-hoppens bredere cirkler som Kanye Wests protégé, en rapper/producer-hybrid som mestrer ​​Auto-Tune og dennes melodiske kvaliteter.

Den 26-årige musiker har fundet en stemme og en lyd, der bedst kan beskrives som hans egen, selvom den er en smeltedigel af lyde fra andre steder, og han omslutter sig med andre producere og rappere for at give liv til store plader.

I modsætning til mange andre rappere sælger Travis Scott ikke ud af en særlig livsstil. Han er en rapper, der sælger en oplevelse gennem sine koncerter. Siden hans stjerne først begyndte at rejse sig, har Travis Scotts navn været synonymt med vilde liveshows. Du er der for det øreringende, tøjlesløse, moshpit-inviterende  kaos faciliteret af mesteren selv. Selvfølgelig er hans musik også fremragende.

Travis Scott skabte sine første bølger efter at være del af hip-hop-magasinet XXL's Freshman Class i 2013. Efter et par meget populære mixtapes (Owl Pharaoh og Days Before Rodeo) udgav han sit debutalbum Rodeo i 2015, der spurtede til top 3 på den amerikanske hitliste. De to opfølgere løb begge med førstepladsen i op til flere lande rundt om i verden.

Seneste fuldlængde, Astroworld, skiller sig ud med sin maksimalistiske, ’vi sparer på ingenting’-type produktion. Albummet er et narkotisk kalejdoskop af teksturer og teknikker, der gør plads til psykedeliske guitarer, trap-trommer, tågede synths, plaget house-klaver, Enya-agtige vokalpræg, futuristisk nips og suiter der starter og stopper. Med andre ord en rodebutik der alligevel hænger lydmæssigt smukt sammen.

Så hvad kan du forvente af Travis Scott, når han besøger Roskilde Festival 2019? Spandevis af bangere ("Sicko Mode", "Antidote", "Goosebumps", "Upper Echeleon" ... vi kunne fortsætte i lang tid), frenetisk energi, moshpit efter moshpit og en hip-hop-fest ulig nogle andre. Kategorisér denne under ’must see’!