MEDSKABERE TIL VIDEN OG ANALYSE

Har du dybdegående strategisk eller analytisk forståelse, og har du mod på at gøre verdens bedste festival endnu bedre? Så er du måske en af vores nye medskabere til teamet Viden & Analyse.

Her laver vi analyser og strategiske projekter, som anvendes til at videreudvikle festivalen – alt i tæt samarbejde med andre dele af festivalen eller eksterne partnere som f.eks. Wonderful Copenhagen. Vi laver analyser inden for et bredt spektrum af områder, eksempelvis frivilligtilfredshed, social responsibility og kommercielle eller strategiske tiltag.  Herudover er vi i gang med at bygge en central vidensplatform.

Som medskaber i analysegruppen vil du blive tilknyttet én gruppe, der har det samlede ansvar for en af vores opgaver, f.eks. en analyse eller opbygning af en vidensdatabase.

Hvem er du?
Du vigtigste er, at du har en interesse i Roskilde Festival samt mod på at give dig i kast med forskellige typer af analysearbejde samt formidling heraf.

Konkret vil vi lægge vægt på, at du har forståelse for eller erfaring med:

  • Erfaring med analysearbejde, enten kvantitativt eller kvalitativt
  • Erfaring med storylining og med at kommunikere dit budskab i PowerPoint
  • I stand til at drive samskabende processer med rekvirenter
  • Pålidelig, passioneret og villig til at indgå i et helårligt engagement ved siden af dit arbejde eller studie
  • Klar til at indgå som en del af et lille team med en stærk team-ånd, hvor vi støtter hinanden

Er du den rigtige profil tilbyder vi spændende opgaver og en del af et fællesskab i verdens fedeste festival. Bemærk at rollen er som medskaber 365 og at denne ikke er lønnet.

Har du spørgsmål til rollen som medskaber 365, så tøv ikke med at kontakte teamleder Emil Skals på tlf.: 2092 8877 eller teamleder Jesper Boldt Hansen på tlf.: 2332 6711.

Er du interesseret?
Så send en mail til jesper.boldt@roskilde-festival.dk med et par linjer omkring dig selv + et CV senest søndag den 20. januar kl. 12.00. Vi tager løbende kontakt til relevante ansøgere.