VIL DU VÆRE MED TIL AT SKABE VOLUNTEERS VILLAGE?

Vil du være en del af kernegruppen, der skaber de frivilliges by  Volunteers  Village  – én af Roskilde Festivals vigtigste områder. En hyggelig oase for 30.000 frivillige, deres åndehul og hvor deres batterier lades op.

Vi mangler en ildsjæl, der vil være med hele året rundt til at sikre at enderne mødes i planlægning, udvikling og driften af Volunteers Village. Det er en helt ny rolle med mulighed for en masse indflydelse. Rollen er en ansvarlig365-indsats. I et tæt samarbejde med leverancelederen får du bl.a. ansvar for:

  • Bestillinger i bestillingssystemt samt særbestillinger

  • Deltage på plandage i løbet af året og sikre alle aftaler er på plads
  • Koordinere de forskellige leverancer for området (byggehold, el, etc.)
  • Kontaktansvarlig til GIS, områdeleder, “naboer”, etc.  

Din udvikling 
Du bliver en del af et spændende projekt, der udvikler sig hvert år - Volunteers Village er en dynamisk organisme, som også kendetegner resten af organisationen. Du får mulighed for at udvikle dig og afprøve en masse kompetencer i et fantastisk set-up, hvor du vil få et kæmpe netværk på tværs af hele organisationen. Du får et tæt samarbejde med andre dygtige frivillige om at sikre at Volunteers Village forbliver en kæmpe succes.

Den ideelle frivillige
Du sætter præg på tingene og derfor søger vi en person, der har lyst til at tage ejerskab og én som kan lide ansvar. Det en stor fordel, hvis du har erfaring fra festivalen, gerne i en rolle som fx områdeleder, budgetansvarlig, koordinator eller lignende. Du kender bestillingssystemet, samt budgetter og motiveres af at drive projekter og eksekvere på opgaver.

Interesseret?
Hvis det lyder interessant, så send en mail med lidt om dig selv og din erfaring til leveranceleder Agnethe Taps på agnethe.taps@roskilde-festival.dk. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe til Agnethe på +45 2226 9520.

Vi ser frem til at høre fra dig!