PORTVAGT – GLAD INDSATS MED ESPERANTOHOLDET

Spændende indsats med unikt internationalt team

Kan du bevare roen og give et smil i – til tider – hektiske situationer? Og er det vigtigt for dig at tage godt imod festivalens deltagere og sikre dem den gode oplevelse?

Alderskrav: minimum 18 år

Sprogkrav: dansktalende

Esperantoholdet søger frivillige, gerne med mod på ledelse og initiativer til løsning af de mange små og store praktiske opgaver i indsatsen som portvagt. Humor, opmærksomhed og et glimt i øjet er nogle af vores vigtigste redskaber.

Hvem er vi?

Esperantoholdet har været med på Roskilde Festival i over 10 år. Vi er et unikt internationalt frivillig-team, der sætter pris på at mødes og holde et brag af en festival sammen!

Vi sætter meget pris på vores frivillige og tilbyder god hygge og gratis vegansk mad i vores komfortable base gennem HELE festivalperioden (alle hjælper lidt med madlavning og opvask).

Vi har lavet en video for at vise os selv og festivalen til vores frivillige. Tjek den ud her.

Lidt om indsatsen

Indsatsen består af 3 vagter à 8 timer + tid til transport fra basen og debriefing efter vagten.

Indsatsen går i praksis ud på at stå vagt i Port 19. Det er den store publikumindgang fra Darupvej tæt ved Camping West til festpladsen. Vi har også fodgængerpatruljen på Darupvej knyttet til porten, hvor vi dirigerer den kørende trafik og sluser folk over vejen med et smil. Porten er bemandet fra onsdag til søndag og arbejdet vil derfor være koncentreret i denne periode – du vil opleve både intense aftener og stille morgener. Vi står i ly for sol og vind under alléen med bøgetræer i Port 19 – og musikken fra Orange kan tydeligt høres når man er på vagt!

Interesseret i at blive en del af vores fantastiske fællesskab?

Tjek ind for mere info og vagtplan her.

Vi glæder os til at høre fra dig!