VIL DU VÆRE MED TIL AT SIKRE, AT FESTIVALENS GÆSTER KOMMER SIKKERT MED TOGET?

Vi søger friske frivillige, som vil være med til at sikre, at festivalens gæster kommer sikkert med toget til/fra festivalpladsen i område C?

Alderskrav: du skal være fyldt 18 år senest 29. juni 2019
Sprogkrav: du skal kunne tale enten dansk, engelsk eller svensk/norsk.

Hvem er vi?

DADL-96 er en skiforening der har været til stede på Roskilde festival de sidste 10 år. Vi er ca. 185 frivillige og vores hovedopgave er, at guide gæster der kommer med toget til og fra festivalpladsen. Toget kører fra trinbrættet på selve Roskilde Festival.

Hvad går indsatsen ud på?

Som frivillig hos os, vil du være med til at:

  • guide festivalgæster, der kommer med toget, ud på festivalpladsen
  • sælge billetter til festivalgæster der skal med toget

Vi forventer, at du finder det naturligt at være imødekommende over for festivalgæster, der f.eks. har spørgsmål til togtider, samt at du ønsker at have vagter á i alt 32 timer, fordelt fra lørdag den 29/6- til søndag den 7/7.

Vi tilbyder

Vi sørger for fuld forplejning på dine vagter, både mad og drikke varer. Har du madønsker (vegetar, allergi, mm.), så bestræber vi os på at finde det mad du har brug for.
Vi tilbyder desuden muligheden for at blive en del af et rart fællesskab, hvor alle føler sig velkommen, med rigtig søde og engagerede med-frivillige. Vi bestræber os altid på at give vores frivillige en rigtig god festivaloplevelse, i håb om, at flest mulige vil komme igen året efter.

Skal du med?

Så send en mail til Brian og Lars på festival@dadl-96.dk.

Inkludér heri gerne dit navn + telefonnummer, så ringer vi lige og fortæller nærmere om opgaven. Hvis du allerede har en People-Vol profil, så skriv det venligst i mailen.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe og høre lidt nærmere. Du kan kontakte Brian på tlf.: 22158975 og Lars på tlf.: 81720848

Vi glæder os til at høre fra dig!

De bedste Rock-hilsner

Brian Billing og Lars Laurits
DADL-96