FRIVILLIG TIL SALG OG MARKETING SØGES!

Kristinedal Oxburger laver de lækreste burgere, milkshakes, chilli con og sin carne. Vi går op i gode råvarer, bruger egne opskrifter, udvikler hvert år nyt tilbehør til vores burgere - og afsætter ressourcer til at forkæle vores frivillige i form af gratis mad også udenfor vagterne, udlån af cykler, opladning af mobiltelefoner m.m. 
Alderskrav: minimum 18 år
Sprogkrav: dansk
 
Siden 2018 har vi ligget lige overfor Mindelunden inde på festival-pladsen, mens vi tidligere lå ved Arena, tættere på campingpladsen. Da vi lå ved Arena havde vi en jævn omsætning gennem alle åbningstimer, mens vi sidste år ved Orange Scene, oplevede et meget smalt salgsvindue, umiddelbart før og efter de store koncerter. Og derfor fik vi også en nedgang i vores omsætning. 
I år skal det være anderledes!  Derfor søger vi en frivillig, der kan tage vare på vores markedsføring overfor både tidligere og nye kunder. Samtlige gæster på festivalen skal vide, hvad Kristinedal serverer, hvor vi ligger - og der skal være salg også udenfor de store koncerter! Og det bliver dit job at sikre, at dette sker:) 
 
Forventninger til dig: 
Du skal have dokumenteret kendskab til og erfaring med markedsføring både in real life og via sociale medier. 
Vi søger skæve, sjove, buzz-skabende ideer :) Både i forhold til generel opmærksomhed, men også i forhold til selve sammensætningen af tilbud - alt sammen for at få flere kunder hen forbi vores bod også udenfor koncerttiderne. Så det skal du kunne overbevise os om, at du har ideer til.  
Derudover forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt,  har godt humør - og har lyst og tid til at yde en ekstra indsats udover de 32 timer (forvent ca. 50 timer - langt de fleste af timerne uden for festival perioden). 
 
Vi tilbyder: 
  • Mulighed for at blive en del af et supersjovt team og samtidig arbejde selvstændigt med opgaven
  • Et projekt til din portefølje - og vi giver gerne en anbefaling efter endt festival :) 
  • Unik mulighed for at lege med netop dine ideer 
.... og så til det hard core: 
  • Armbånd til Backstage Village
  • Betalt medarbejdercamp (du skal medbringe dit eget telt)
  • 5 menuer med hele svineriet
  • 1 ramme øl/sodavand
  • Adgang til morgenmad og frokost alle dage uden beregning
  • Gratis massage
  • Adgang til låne-cykler 
Skriv til os på kristinedal.burger@gmail.com og fortæl lidt om dig selv, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 
 
På forhånd tak for hjælpen. 
 
Du kan også læse mere om os her: www.kristinedal.dk