SZA 16X9

SZA klar til RF24

29.02.2024Program

R'n’b-stjernen SZA og 22 andre sublime musiknavne slutter sig i dag til plakaten.

Amerikanske SZA har været en af jeres (og vores!) allerstørste ønsker til Roskilde Festival 2024. Til sommer indtager hun Orange Scene til det, der bliver hendes første danske koncert nogensinde!

SZA alias Solána Imani Rowe er et generationsdefinerende ikon, som rummer både sårbarhed, intimitet og power, og hun er kendt for at levere en episk popfest fra scenen.

Glæd dig til at blive blæst bagover af R&B-stjernens kæmpe hitrepertoire, der blandt andet tæller "Kill Bill", "Snooze" og "Nobody Gets Me".

Tems

Afrikanske superstjerner

I dagens offentliggørelse finder du desuden Tems, der på rekordtid er blevet bannerfører for en afrikansk musikeksplosion, som kan høres over hele jordkloden. Den Grammy-vindende og Oscar-nominerede sangerinde har kursen sat mod toppen af afrobeats-bjerget, og overalt venter man spændt på hendes debutalbum, som ventes at lande i år!

Vi byder også velkomne til den sydafrikanske popstjerne Tyla, som storhitter med sin sommervarme amapiano-lyd. "Water" er allerede et kæmpehit, der understreger hendes status som en af de mest omtalte navne netop nu, og hendes debutalbum, Tyla, udkommer til foråret.

Kim Gordon
Kim Gordon

En rocklegende og fremadstormende talenter

Men festen slutter ikke her! Vi kan også offentliggøre rockikonet og Sonic Youth-medstifteren Kim Gordon, den catalanske dancehall-diva Bad Gyal, den sublime britiske disco-mama Jessie Ware, den überhypede rockgruppe The Last Dinner Party og countryfornyeren Nick Shoulders.

Hvis du craver en euforisk, elektronisk energiudladning af ypperste rang, så er der også noget til dig i dagens pakke. Den peruvianske producer og DJ Sofia Kourtesis, Italiens rave-godfather Lorenzo Senni og "techno's horny highness" LSDXOXO sørger for alle for tryllebindende shows skræddersyet til både floor, dine fødder og dit hjerte.

Og så kan du glæde dig til at opleve vores helt eget danske poptalent Ida Laurberg, der forener suveræne melodier med humor og personlige tekster. Sidste år spillede hun som del af vores First Days-program, men allerede nu er hun klar til at indtage Orange Scene til en kæmpe fest med dansksprogede hits som "Jeg ka' rigtig godt li' dig" og "Terrier".

De 23 nye navne er:

SZA (US)

Tems (NG)
Tyla (ZA)

Bad Gyal (ES)
Ida Laurberg (DK)
Jessie Ware (UK)
Kim Gordon (US)

47Soul (PS)
Les Amazones d'Afrique (ML)
Angel Du$t (US)
Gel (US)
HAEPAARY (KR)
HHY & The Kampala Unit (UG)
The Last Dinner Party (UK)
Lorenzo Senni (IT)
Lovebites (JP)
LSDXOXO (US)
Majur (BR)
ML Buch (DK)
Myrkur (DK)
Nick Shoulders (US)
Sofia Kourtesis (PE)
Titi Bakorta (CD)

Gå på opdagelse og gør dig klar

Lyt til vores RF24-playliste og start din opvarmning til sommerens festival.