MAKING A CHANGE

Making a Change billetten er en partoutbillet (2100 DKK ex. gebyr) + en særlig donation på 200 DKK.

Helt fra begyndelsen har Roskilde Festival haft et humanitært fokus. I 2019 har vi indgået et samarbejde med Røde Kors for at støtte unge kvinder i Danmark og i resten af verden.

Overalt i verden udsættes kvinder for vold og overgreb, de bliver udstødt, udnyttet og stigmatiseret, og er ude af stand til at udleve deres fulde potentiale. Blot fordi de er kvinder.

I Danmark lever tusindvis af kvinder et udsat liv. I voldelige parforhold, hvor de udsættes for fysisk og psykisk vold og som hjemløse, eller på kanten af hjemløshed, hvor de er særligt udsatte, alene fordi de er kvinder. 

Det skal vi ændre. Ingen kvinder skal lide, blot fordi de er kvinder. Hverken i Danmark eller i resten af verden. 

Ved at købe Making a Change billetten støtter du Røde Kors projekter i Danmark der bakker op om unge kvinder, der af forskellige årsager lever usikre, udsatte og/eller ensomme liv. Med dit bidrag kan du hjælpe sårbare kvinder og give dem den beskyttelse og hjælp de har brug for, så de kan genvinde deres styrke. 

Making a Change billetten er en partoutbillet, hvor du betaler 200 kr. mere og dermed bidrager til den humanitære organisation Røde Kors og deres arbejde med at støtte sårbare kvinder.

Dit bidrag går ubeskåret til Røde Kors aktiviteter, og efter Roskilde Festival 2019 sender vi dig en mail med flere oplysninger om aktiviteterne du hjælper med at støtte. 

Alt overskud fra Roskilde Festival bliver doneret til humanitære, kulturelle og sociale organisationer og projekter over hele verden. Med denne billet giver du endnu mere.

TAK FORDI DU ER MED TIL AT GØRE EN FORSKEL