BACKSTAGE VILLAGE

Inviter dine kollegaer, klienter, eller forretningspartnere med behind the scenes til en uforglemmelig og særlig festivaloplevelse på Nordeuropas største festival.


Backstage Village er Roskilde Festivals professionelle arbejds- og netværksområde. Et område for partnere, professionelle og medier. Backstage Village er omdrejningspunkt for rundvisninger, faciliterede workshops, foredrag, debatter og andet der afspejler festivalens profil. Det er et område hvor der kan arbejdes koncentreret som medie, hvor partneres workshops, foredrag, rundvisninger, etc. kan faciliteres og sidst men ikke mindst et område hvor professionelle aktører kan nyde fællesskabet, festivalen og uformel networking i en afslappet atmosfære.

Foreningen Roskilde Festival er en almennyttig organisation der hvert år uddeler hele sit overskud til velgørenhed. Når du køber billet til Roskilde Festival, støtter du derfor humanitære og sociale organisationer og initiativer i hele verden.

Vil tilbyder to forskellige B2B-pakker på Roskilde Festival 2023

 • B2B-billetter
 • B2B-arrangementer
B2B-billetter


Disse billetter giver adgang til Roskilde Festival og Backstage Village

Priser:

 • Endagsbilletter: 2950 DKK
 • Partoutbilletter: 5300 DKK
B2B-arrangementer


Disse billetter er for organisationer der gerne vil opleve Roskilde Festival indefra

Med i billetten følger:

 • Adgang til Roskilde Festival og Backstage Village
 • Adgang til Backstage Lounge i Backstage Village, hvor vi tilbyder gratis drikkevarer og snacks
 • Jeres egen guide, der hjælper jer med at planlægge jeres besøg og er til rådighed på selve dagen
 • Mulighed for at booke bord i Backstage Dining inden booking åbner for andre gæster
 • Oplæg fra nøglepersoner fra Roskilde Festivals ledelse
 • Plads i vores Hospitality lokaler til faglige oplæg
 • Tematiske rundvisninger på Roskilde Festival med Roskilde Tours
 • 2 drikkebilletter der kan bruges i alle Roskilde Festivals Tuborg ølsalg på festivalpladsen

Priser:

 • Endagsbilletter: 3800 kr.
 • Partoutbilletter: 6500 kr.
Andre muligheder


Overnatning

I Sovebyen-Målfeltet bag Arena sover størstedelen af vores partnere, medarbejdere og en masse af vores frivillige. Der er gode bade- og toiletfaciliteter, en bemandet reception og ingen larm.

Her kan du leje en glamping tipi under dit festivalophold. Hver tipi er udstyret med alt, du har behov for. Gode senge, sengetøj og strøm samt borde, stole og en lanterne.

Lej en glamping tipi med 4 redte senge på festivalpladsen for 7000 kroner (eks. moms) for hele festivalperioden.

Lej en glamping tipi med 2 redte senge på festivalpladsen for 5500 kroner (eks. moms) for hele festivalperioden.

Mad- og drikkevouchers
Vi kan tilbyde tilkøb af mad- og drikkevouchers, som kan tilføjes direkte til chippen i festivalarmbåndet, så du ikke skal bestille på dine gæster vegne hver gang de skal have noget at drikke eller spise. Madvouchers virker til minimum et måltid i alle festivalens madboder og drikkevouchers virker i alle Roskilde Festivals Tuborg Ølsalg.

 • Madvoucher: 110 kr.
 • Drikkevoucher: 65 kr.

Mad- og drikkevouchers refunderes ikke

Hvis du er interesseret i at købe billetter til Roskilde Festival 2023, så skriv til os på sales@roskilde-festival.dk

Inspiration til tematikker

Miljømæssig bæredygtighed
Roskilde Festival samler hvert år over 130.000 mennesker, som alle forbruger og påvirker miljøet – ligesom vi selv gør det i opbygningen af festivalen. Og vi har alle et fælles ansvar for at passe på klimaet, skåne naturen og beskytte biodiversiteten lokalt og globalt. Det gør vi især ved at sænke vores ressourceforbrug og fokusere på ansvarlige indkøb. Vi anvender cirkulære principper for at undgå ressourcespild ved at reducere affaldsmængder og sikre mere og bedre genanvendelse af affaldet. Hør vores bæredygtighedsteam fortælle hvad det betyder for Danmarks 4. største by og kom på tur rundt og se eksempler på pladsen

Social bæredygtighed
Roskilde Festival har et særligt ansvar for at styrke ungdomslivet og unges stemmer. Vi har en størrelse der forpligter og et potentiale til at skabe lydhørhed, stillingtagen og forandring, som skal bruges med ansvar. Vi både kan og vil præge holdninger blandt unge om samtidsaktuelle temaer som klima og seksualitet, og samtidig støtter vi året rundt unges initiativer gennem vores donationer. Hør vores sociale team fortælle om hvordan det påvirker vores aktiviteter og indretning af pladsen

Kunstnerisk bæredygtighed
Kunstnerisk bæredygtighed handler for os om at skabe forandring og udvikling i kulturlivet og samtidig skubbe på en mere ligeværdig adgang til både at fremføre og opleve kunsten.

Kunsten kan sætte perspektiv på det, vi ellers ikke se. Vi har en rolle i at styrke kunstens position i samfundet, og vi støtter aktivt de kunstneriske vækstlag og stiller festivalen til rådighed for nye kunstneriske møder, formater og eksperimenter. Mød vores kunst-team og hør dem fortælle om vores kunstneriske program og kom rundt på pladsen og oplev det på egen hånd.