B2B OG ROSKILDE FESTIVAL

Festivalen er mere end en begivenhed. Den er et fællesskab ikke bare for et betalende publikum men også for de mange frivillige og deres store engagement, som er festivalens livsnerve. 

Vi markerer jubilæet ved at sætte ekstra fokus på festivalens eksistensgrundlag: Vores støtte til børn og unge og vores arbejde for at give dem en stemme og muligheder for at være med til at forandre verden. Som altid kigger vi fremad. 

Roskilde Festival er et spejl af nutiden og et kig ind i fremtiden. Som den altid har været og som den vil forblive. 

Læs mere om RF50 her.

Du har nu muligheden for sammen med dine kolleger, kunder og/eller forretningsforbindelser at deltage i endnu en uforglemmelig festival.

Når du køber en billet hos os er du med til at sikre festivalen og fællesskabet. Dermed er du med til at skabe glæde på selve festivalen og ikke mindst i månederne efter. 

Vores B2B-salg er forankret i vores arbejde med samarbejdspartnere. Det gør dig til mere end en kunde. Det gør dig til medskaber af en af de største kulturbegivenheder i verden. 

Roskilde Festival er en non-profit organisation. Det overskud i foreningen, vi måtte have efter en festival, bliver uddelt til projekter, der kommer børn og unge til gavn. Ikke bare i Danmark men i hele verden.

Når du og din virksomhed køber en oplevelse hos os, er du med til at sikre, at vi kan fortsætte med at lave festival og sprede glæde - ikke kun under festivalen men i høj grad også bagefter. 

Vores B2B-afdeling er en del af vores partnergruppe. Hos os er man derfor ikke bare kunde. Man er en vordende partner, der er med til at skabe en af verdens største kulturbegivenheder.