UDSOLGT. TILMELD DIG VENTELISTEN

Dette er en tilføjelse, der skal gøre din festivaloplevelse mere behagelig. Du skal stadig have en billet til Roskilde Festival for at komme ind på festivalen.

Bemærk venligst, at du ikke kan tilføje ekstra telte til disse camps.

Med Get A Camp kan du ankomme til en camp, der står klar og opslået til dig og dine venner.

Det er den perfekte løsning, hvis du vil have campingstemningen uden besværet med at medbringe telte og lede efter et sted at sætte dem. Afhængigt af størrelsen af din camp kan du vælge mellem 4 eller 8 telte (alle telte er to-personers). Der følger også 1 pavillon med, uanset hvilken løsning du vælger. Efter festivalen skal I pakke teltene og pavillonen ned og enten tage det med hjem eller aflevere dem i receptionen.

Get A Camp-depositum
Når du køber Get A Camp, skal du betale et depositum på 1000 DKK. Depositummet vil blive refunderet, når jeres telte er pakket sammen og bliver taget med hjem eller afleveret i receptionen.

Depositummet vil blive refunderet ved receptionen, efter du har oprettet en profil i din RF Wallet. Beløbet på 1000 DKK vil automatisk blive tilbagebetalt til dit betalingskort inden for 3 uger efter festivalen.

Køb sammen, camp sammen
Når du køber Get A Camp, får du tildelt en plads, som du får besked om, senest en uge før festivalen.

Hvis I er mange, der gerne vil bo tæt på hinanden og derfor har brug for flere områder, skal I købe jeres Get A Camp som del af samme bestilling.

Hvis det ikke er muligt, skal I samle jeres bestillinger og udfylde denne formular efter købet, hvor I angiver jeres navne, e-mails og billetternes ordrenumre. Så gør vi, hvad vi kan for at hjælpe. Frist: 1. juni.

Adgang til området
Du behøver ikke et særligt armbånd for at komme ind på Get A Camp-området. Alle med et normalt festivalarmbånd har adgang, men området og badefaciliteter er reserveret til dig hele ugen.


Get A Camp

Pris:

3800 / 7600 DKK + gebyr

Depositum:

1000 DKK

Størrelse:

8 / 16 festivaldeltagere

8: 4 telte i størrelse 210 cm x 210 cm + 1 pavillon
16: 8 telte i størrelse 210 cm x 210 cm + 1pavillon

Beliggenhed:

Special Camping Southeast (se kort)

Åbningsdato:

Lørdag 27. juni kl. 16:00

Reservationen slutter:

Aldrig

Sådan kommer du derhen:

Entrance East