UDSOLGT. TILMELD DIG VENTELISTEN.

Dette er en tilføjelse, der skal gøre din festivaloplevelse mere behagelig. Du skal stadig have en billet til Roskilde Festival for at komme ind på festivalen.

Hvis du vil ankomme til et område på 100 m2 reserveret til din camp, så er Get A Place lige noget for dig.

På Get A Place skal du medbringe og sætte dit eget telt op, men vi sørger for, at et område er reserveret til din camp indtil søndag 28. juni kl. 16:00. Herefter bliver campingområdet åbnet for resten af festivaldeltagerne, som kan benytte sig af de ubrugte områder.

Get A Place depositum
Når du køber Get A Place, skal du betale et depositum på 1000 DKK. Depositummet vil blive refunderet når din camp er pakket sammen, og teltene bliver taget med hjem eller afleveret i receptionen.

Depositummet vil blive refunderet, ved receptionen efter du har oprettet en profil i din RF Wallet. Beløbet på 1000 DKK vil automatisk blive tilbagebetalt til dit betalingskort inden for 3 uger efter festivalen.

Køb sammen, camp sammen
Hvis I er mange der gerne vil bo tæt på hinanden og derfor har brug for flere områder, skal I købe jeres Get A Place som del af samme bestilling.

Hvis det ikke er muligt, skal I samle jeres bestillinger og udfylde denne formular efter købet, hvor I angiver jeres navne, e-mails og billetternes ordrenumre. Så gør vi, hvad vi kan for at hjælpe. Frist: 1. juni. 

Adgang til området
Du behøver ikke et særligt armbånd for at komme ind i Get A Place-området. Alle med normalt festivalarmbånd har adgang, men området er forbeholdt dig indtil søndag 28. juni kl. 16:00.


Get A Place

Pris:

2500 DKK + gebyr

Depositum:

1000 DKK

Størrelse:

Op til 25 festivaldeltagere: 10 x 10 m.

Beliggenhed:

Område P (se kort)

Åbningsdato:

Lørdag 27. juni kl. 16:00

Reservation slutter:

Søndag 28. juni kl. 16:00

Sådan kommer du derhen:

Entrance Southeast