UDSOLGT. TILMELD DIG VENTELISTEN.

Bemærk, at du også skal have en billet til Roskilde Festival. Dette er en tilføjelse, der skal gøre din festivaloplevelse mere behagelig..

Get A Tent er et telt, der står oprejst og klar til dig, når du ankommer. Det er den perfekte løsning, hvis du vil have campingstemning uden besværet med at medbringe og lede efter et sted at slå dit telt op. Med Get A Tent kan du ankomme, når det passer dig. Dit telt er klar til, at du flytter ind. Efter festivalen, bedes du pakke teltet ned og tage det med hjem eller aflevere det i receptionen. Defekte telte skal afleveres i receptionen.

Get A Tent-depositum
Når du køber Get A Tent, skal du betale et depositum på 400 DKK. Depositummet vil blive refunderet, når dit telt er pakket sammen, og du tager det med hjem eller afleverer det i receptionen.

Depositummet vil blive refunderet ved receptionen efter du har oprettet en profil i din RF Wallet. Beløbet på 400 DKK vil automatisk blive tilbagebetalt til dit betalingskort inden for 3 uger efter festivalen.

Køb sammen, camp sammen
Når du køber Get A Tent, får du tildelt en plads, som du får besked om senest en uge før festivalen.

Hvis du og dine venner vil campere tæt på hinanden, skal I købe jeres Get A Tent som del af samme bestilling.

Hvis det ikke er muligt, skal i samle jeres bestillinger og udfylde denne formular efter købet, hvor I angiver jeres navne, e-mails og billetternes ordrenumre. Så gør vi, hvad vi kan for at hjælpe. Frist: 1. juni.

Adgang til området
Du behøver ikke et særligt armbånd for at få adgang til området. Alle med et normalt festivalarmbånd har adgang, men området og badefaciliteter er reserveret til dig hele ugen.

Get A Tent East

Pris: 

950 DKK + gebyr 

Depositum:

400 DKK

Størrelse:

2 festivaldeltagere: 210 cm x 210 cm

Beliggenhed:

Special Camping East (Se kort)

Åbningsdato:

Lørdag 27. juni kl. 16:00

Reservation slutter:

Aldrig

Sådan kommer du derhen:

Entrance East

 

Get A Recycled Tent

Pris:

950 DKK + gebyr

Depositum:

400 DKK

Størrelse:

2 festivaldeltagere

Beliggenhed:

Special Camping East (Se kort)

Åbningsdato:

Lørdag 27. juni kl. 16:00

Reservation slutter:

Aldrig

Sådan kommer du derhen:

Entrance East