Hvad er Handicamp?
Handicamp er et campingområde på Roskilde Festival, hvor vi har plads til mangfoldighed. Til folk med store og små handicap, folk med fysiske og psykiske handicap, venner, familie og hjælpere. Vi har ingen adgangskontrol – alle kan frit komme på besøg, og vi er glade for gæster. På Handicamp hjælpes vi ad med at holde området rent og undgår høj musik, især om natten.

Hvilke faciliteter er der på Handicamp?

Toilet og badefaciliteter
På Handicamp har vi ekstra gode toilet- og badefaciliteter. Vi har bl.a. en badevogn med lift. Du betaler for varme bade, ligesom alle andre steder på Roskilde Festival. Vi har værter, som er klar til at give en hjælpende hånd, når der er brug for det.

Strøm til opladning af hjælpemidler

Du kan trække strøm til dit telt eller din camper. Strømmen må du kun bruge til opladning af hjælpemidler m.m., ikke til fx elkedel eller varmeblæser.  Du skal selv medbringe et kabel med CEE-stik, sådan som det kendes fra andre campingpladser. På Handicamp har vi også et ”lade-telt”, hvor du kan lade din kørestol op, når der er brug for det.

Kan jeg have min egen camper med?
Hvis det er livsnødvendigt for dig (f.eks. pga. respirator), kan vi give dig mulighed for at sove i din egen camper på Handicamp. Du må kun køre din camper ind på pladsen én gang og ud igen én gang. Så når du først har kørt den ud, får den ikke lov at komme tilbage igen. Du kan altså ikke bruge din camper til indkøb i løbet af festivalen.

Hvad skal jeg selv have med på Handicamp?
Du skal have dit eget telt med. Vi har ikke opstillede telte eller campinghytter, som du kan bo i.

Hvordan kommer jeg til Handicamp i bil?
Hvis du kommer i bil og har et blåt P-skilt med i bilen, kan du køre hele vejen frem til Handicamp. Dér kan du læsse dine ting af. Når du har gjort det, skal bilen ud igen. Vi har ikke parkeringspladser på Handicamp. Der er handicap-pladser på alle parkeringsområder på festivalen.

Hvor ligger Handicamp?
Handicamp ligger i Special Camping East, som ligger tæt på scenen Arena.

Hvordan kommer jeg med på Handicamp?
Hvis du vil bo på Handicamp, så skriv dig op her. 

Vil du vide mere?
Du er altid velkommen til at skrive til handicapservice@roskilde-festival.dk. Vi har også en Facebook-gruppe, som er god at følge med i.