RENT YOUR TENT

UDSOLGT. TILMELD DIG VENTELISTEN
Bemærk, at du også skal have en billet til Roskilde Festival. Dette er en tilføjelse, der skal gøre din festivaloplevelse mere behagelig.

Rent Your Tent er Roskilde Festivals nye lejeløsning af telt. Dit telt står klar ved ankomst og skal ikke tages med hjem. Vi sørger for at slå teltet ned og gøre det rent, så vi kan genanvende de næste mange år.  

Det er den perfekte løsning, hvis du vil have campingstemning uden besværet med at medbringe og lede efter et sted at slå dit telt op.

Rent Your Tent-depositum
Når du køber Rent Your Tent skal du betale et depositum på 400 DKK. Depositummet bliver refunderet når du forlader festivalen, og dit telt og område er ligeså ryddet som da du ankom.

Depositummet vil blive refunderet ved receptionen efter du har oprettet en profil i din RF Wallet. Beløbet på 400 DKK vil automatisk blive tilbagebetalt til dit betalingskort inden for 3 uger efter festivalen.

Køb sammen, camp sammen 
Når du køber Rent Your Tent, får du tildelt en plads, som du får besked om ca. én uge før festivalen.

Hvis du og dine venner vil campere tæt på hinanden, skal I købe jeres Rent Your Tent som del af samme bestilling. 

Hvis det ikke er muligt, skal I samle jeres bestillinger og udfylde denne formular, hvor I angiver jeres navne, e-mails og billetternes ordrenumre. Så gør vi, hvad vi kan for at hjælpe. Frist: 1. juni. 

Adgang til området 
Du behøver ikke et særligt armbånd for at få adgang til området. Alle med et normalt festivalarmbånd har adgang, men området og badefaciliteter er reserveret til dig hele ugen. 

 

Rent Your Tent Central 

Pris: 

1100 DKK + gebyr 

Depositum:

400 DKK

Størrelse: 

2 festivaldeltagere: 210 cm x 210 cm

Beliggenhed: 

Special Camping Central (Se kort)

Åbningsdato: 

Tirsdag 30. juni kl. 12:00 

Reservation slutter: 

Aldrig 

Sådan kommer du derhen: 

Via Maglegårdsvej/Darupvej