SILENT & CLEAN

VENTELISTE

Dette er en tilføjelse, der skal gøre din festivaloplevelse mere behagelig. Du skal stadig have en billet til Roskilde Festival for at komme ind på festivalen. Hvis I er to personer, der skal bo i et telt sammen, skal I begge have en voucher for at få adgang.

Silent & Clean er til jer, der ønsker at bo i et område, hvor vi hjælper hinanden med at holde det pænt og rent, og hvor der ikke er støjende fester eller konstant høj musik.

Din reservation til Silent & Clean er gyldig i døgnet fra lørdag 27. juni kl. 16:00 til søndag 28. juni kl. 16:00.

Silent & Clean er under opsyn, og alle opfordres til at hjælpe hinanden med at sørge for, at området er et rart sted at bo. Mellem 22:00 og 10:00 er musik fra enhver form for anlæg forbudt i Silent & Clean.

Hvis du bestiller tidlig adgang til Silent & Clean, sørger vi for, at du har adgang til området før alle andre. Vi sørger også for, at der er en plads til dit telt, når du ankommer. Fra søndag 28. juni kl. 16:00 åbner området for alle.

Hjælp os og miljøet - bak op om en bæredygtig festival
Når du bor på Silent & Clean, skal du holde området rent og pænt. Det gælder også i din lejr. Affald skal sorteres i de tilgængelige fraktioner. Når du tager hjem, skal området efterlades opryddet og i samme stand, som da du ankom. Intet efterladt og/eller ødelagt udstyr på campingområdet indsamles eller genbruges, men bliver smidt ud. Så tag dine ting med hjem eller aflevér det, på vores genbrugsstationer.

Adgang til området
Du behøver ikke et særligt armbånd for at komme ind i Silent & Clean. Alle med et normalt festivalarmbånd har adgang, men området er forbeholdt dig indtil søndag 28. juni kl. 16:00.

Silent & Clean

Pris:

100 DKK inkl. gebyr pr. person

Beliggenhed:

Område J / K (se kort)

Åbningsdato:

Lørdag 27. juni kl. 16:00

Reservation slutter:

Søndag 28. juni kl. 16:00

Sådan kommer du derhen:

Entrance South