UDSOLGT. TILMED DIG VENTELISTEN

Dette er en tilføjelse, der skal gøre din festivaloplevelse mere behagelig. Du skal stadig have en billet til Roskilde Festival for at komme ind på festivalen.

Bemærk, opsætning af pavillon er ikke tilladt i Tenthouse-området.

Tenthouse er til jer, der vil have lidt mere end bare et telt. Som navnet antyder, er Tenthouse en perfekt blanding af et telt og et hus.

Det har et rigtigt gulv hævet over jorden og indeholder en madras til to personer (200x135 cm),  en opbevaringsboks (som kan låses, hvis du medbringer din egen lås), lys og en stikkontakt med 230 V. OBS: Stikkontakten må kun bruges til tilslutning af opladere til computere og mobiltelefoner. Du må ikke trække strøm til din elkedel, føntørrer m.m.


Tenthouse-depositum
Når du køber Tenthouse, skal du betale et depositum på 400 DKK. Depositummet bliver refunderet når du forlader festivalen, og dit telt og område er ligeså ryddet som da du ankom.

Depositummet vil blive refunderet ved receptionen efter du har oprettet en profil i din RF Wallet. Beløbet på 400 DKK vil automatisk blive tilbagebetalt til dit betalingskort inden for 3 uger efter festivalen.

Køb sammen, camp sammen
Når du køber et Tenthouse, bliver du tildelt en særlig enhed, som du får anvist senest en uge inden festivalen.

Hvis du og dine venner ønsker at campere tæt på hinanden, skal I købe jeres Tenthouses som del af samme bestilling.

Hvis det ikke er muligt, skal i samle jeres bestillinger og udfylde denne formular efter købet, hvor I angiver jeres navne, e-mails og billetternes ordrenumre. Så gør vi, hvad vi kan for at hjælpe. Frist: 1. juni. 

Adgang til området
Du behøver ikke et særligt armbånd for at få adgang til området. Alle med et normalt festivalarmbånd har adgang, men området og badefaciliteter er reserveret til dig hele ugen.

Tenthouse

Pris:

2900 DKK + gebyr

Depositum

400 DKK

Størrelse:

2 festivaldeltagere: 160 cm x 210 cm

Beliggenhed:

Special Camping East (se kort)

Åbningsdato:

Lørdag 27. juni kl. 16:00

Reservation slutter:

Aldrig