Vi udvikler fremtidens cirkulære løsninger og viser vejen mod mere bæredygtig adfærd. På disse sider kan du læse om baggrund og formål, og du kan som iværksætter sætte dig ind i vilkårene for samt mulighederne i at komme ind i laboratoriet.


Roskilde Festival og Tuborgfondet står bag Det Cirkulære Laboratorium, der vil give den næste generation af unge iværksættere større indflydelse, skubbe på den grønne udvikling og påvirke danskernes klimaadfærd.

Frem mod 2025 vil Det Cirkulære Laboratorium involvere mindst 200 unge iværksættere i udviklingen af fremtidens cirkulære løsninger.

Omdrejningspunktet bliver Roskilde Festival. Iværksætterne får her mulighed for at teste deres løsninger over for en ung målgruppe i et midlertidigt miljø. Festivalbyen giver rig mulighed for at indsamle viden og data om deltagernes interaktion med iværksætternes løsninger, eller de kan stressteste løsningen i et miljø med mange mennesker.

Vi endte med at ændre vores produkt efter testen på Roskilde Festival. Nu har vi et billigere, nyere produkt end det, vi troede, vi skulle gå videre med. Men folk kunne langt bedre lide det andet, og vi var meget overraskede over, hvor signifikant forskellen var
TEMPTY FOODS, SOM UDVIKLER ALTERNATIVER TIL KØD, TESTEDE DERES PRODUKTER PÅ FORBRUGERNE UNDER ROSKILDE FESTIVAL 2022

Samtidig får de adgang til viden og netværk og dermed mulighed for at løfte deres løsninger videre og skabe et stærkere forretningsgrundlag.

I denne video kan du se, hvordan det gik til i 2023.

Sådan deltager du
Deadline for ansøgning til årets festival var 15. januar 2024, og ansøgningslinket er derfor lukket. Men hvis du er interesseret i at høre, hvordan du kan blive en del af Det Cirkulære Laboratorium og få et unikt netværk, der kan hjælpe dig videre og teste din løsning til andre begivenheder året rundt, er du meget velkommen til at tage kontakt til os.