CORPORATE VOLUNTEERING

Medarbejderne i din virksomhed kan sammen opleve Roskilde Festival 2023 og samtidig støtte velgørende formål gennem Corporate Volunteering. Tilmeld jer senest 1. maj 2023.
 
Roskilde Festival skabes hvert år af 30.000 frivillige, som sammen opbygger ’Danmarks fjerdestørste by’ og et af Nordeuropas vigtigste ungdomskulturelle mødesteder for musik, kunst og aktivisme.

Gennem Corporate Volunteering kan din virksomhed og medarbejdere få en festivaloplevelse sammen og bidrage til at støtte festivalens velgørende formål.

Donér en arbejdsdag
Med Corporate Volunteering giver virksomhederne deres medarbejderne mulighed for at donere én eller flere arbejdsdage af otte timers varighed som frivillig på Roskilde Festival.

Medarbejderne har mulighed for at komme på hold med hinanden i teams og sammen løse praktiske opgave før, under eller efter festivalen.

Medarbejderne får naturlig adgang til festivalen og alle dens oplevelser og koncerter på dagen, hvor de deltager.

Velgørenhed for børn og unge
Roskilde Festival er 100% non-profit og udlodder al overskud ubeskåret til humanitært og kulturelt arbejde til gavn for især børn og unges velvære og trivsel. Gennem årene har festivalen udloddet mere end 400 millioner kroner til velgørenhed.

Medarbejdernes frivillige indsats bidrager til, at Foreningen Roskilde Festival kan indsamle penge til velgørende formål.

Læs mere om vores donationer

Tilmelding senest 1. maj 
Har du og dine medarbejdere lyst til at støtte et godt formål på en dag med fællesskab, frivillighed og festival, skal I være velkomne til at kontakte os via corporate.volunteering@roskilde-festival.dk.

Herefter modtager jeres kontaktperson et tilmeldingslink til jeres medarbejdere samt alt relevant information.

Vi svarer naturligvis også på alle dine spørgsmål om, hvordan jeres virksomhed og medarbejdere kan være med.

Tilmelding til lukker 1. maj 2023.