VORES PARTNERE

Lovespring


Konceptet er ligetil: vand for vand. LoveSpring donerer hele deres overskud til brøndprojekter i Afrika. Hvert år sælger LoveSpring mere end 35.000 flasker vand på Roskilde Festival, hvor de har fire stande, fire cykler (der alle sælger vand!) og mere end 100 frivillige, der hjælper med at holde din væskebalance – samtidig med at de gør en forskel i en række afrikanske lande.

Volt


Ideen bag Volt startede på Roskilde Festival 2011. Siden den første test i 2012 har Volt leveret mobil opladning ved mere end 200 begivenheder verden over, hvor de har opladet over en million telefoner. Udover den transportable oplader har Volt også udviklet mobilservices for festivaler og andre begivenheder.

Soundboks


Soundboks er født på Roskilde Festival: lydkvaliteten, gennemslagskraften og den lange batterilevetid er udviklet for at styrke det farverige campingliv på Roskilde Festival

Politiken


Kultur er en del af Politikens DNA. Og på Roskilde Festival finder man kultur alle vegne: i musik, kunst, mad, socialt engagement og meget mere. Netop derfor har vi startet et samarbejde!

Vores partnerskab består af gensidig inspiration, samarbejde og uddannelse gennem oplæg, indhold, debatter, workshops for frivillige og meget, meget mere.

Avis

Avis arbejder på at fremme miljøhensyn for biludlejlingsbranchen og gøre det lettere for kunder og medarbejdere at være grønne. Derfor falder samarbejdet mellem Avis og Roskilde Festival naturligt. Avis leverer mere end 100 køretøjer til festivalen og er dermed en vigtig partner i festivalens infrastruktur og planlægning.

Henter...