Fundamentet for festivalen
På Roskilde Festival samler vi et stort og stærkt fællesskab, der flytter mennesker gennem kunst og kultur og går forrest for at gøre en forskel. Foreningen Roskilde Festival repræsenterer det fællesskab hele året rundt. Den er fundamentet, der gør festivalen mulig og sikrer dermed, at vi kan leve op til vores formål om at støtte børn og unges muligheder.  

Som frivillig på Roskilde Festival kan du melde dig ind i foreningen. Her er to gode grunde til at melde sig ind nu. 

1. Du støtter en god sag
Den gode sag har brug for et stærkt fundament. Foreningen Roskilde Festival skal være en stærk organisatorisk ramme omkring festivalfællesskabet og vores almennyttige virke.

Som medlem af foreningen er du en del af festivalens fundament og bidrager til, at vi kan skabe endnu mere opmærksomhed om vores formål om at støtte humanitære og kulturelle organisationer og initiativer for børn og unge. På den måde er du med til at gøre det muligt for os at gøre en forskel for endnu flere.

2. En markant og mangfoldig stemme hele året
Roskilde Festival skal altid være en festival til tiden, og derfor er det også vigtigt, at vi er en forening til tiden. Vi har brug for en forening, som er kendetegnet ved et åbent, mangfoldigt og inkluderende fællesskab, der afspejler det store engagement, som står bag begivenheden.

Som medlem af foreningen er du også med til at vise hele verden, at vores bevægelse ikke kun eksisterer den ene uge om året. Med en større forening i ryggen kan vi sikre, at vi har en markant stemme året rundt.  

Meld dig ind for 150 kroner 
Meld dig ind! Det koster kun 150 kroner om året, og medlemskabet bliver automatisk fornyet efter 12 måneder. Du behøver altså ikke bekymre dig om at forny dit medlemskab. Vi husker selvfølgelig at skrive til dig, inden vi indtræder i et nyt foreningsår.  

Du kan melde dig ind i foreningen her. Du skal bare bruge det samme login, som du har fået til People som frivillig på Roskilde Festival.

Som medlem af foreningen kan du også få gratis medlemskab af Roskilde Festivals digitale fællesskab Orange Orbit.