ROSKILDE FESTIVAL HØJSKOLE

Vi har bygget en ny højskole fra grunden omkring en nedlagt betonfabrik midt i Roskilde, tæt på Roskilde Festival, tæt på naturen og kun 30 km fra København.

Roskilde Festival Højskole tager det bedste fra den danske højskoletradition og kombinerer det med Roskilde Festivals erfaringer indenfor frivillighed, holdningsarbejde og kulturproduktion.

Højskole med hovedfag i musik, ledelse, medier, politik, maker og kunst

Roskilde Festival Højskole er et frirum, hvor du kan engagere dig i det du brænder mest for, og hvor du kan afprøve dine talenter og forfølge dine drømme - sammen med andre.

Vi kaster os ud i virkeligheden og skaber indhold, rum og rammer til vores egne kulturelle begivenheder - på skolen, i lokalområdet eller i samarbejde med kulturelle aktører som f.eks. Roskilde Festival.

Roskilde Festival Højskole er ikke en musikhøjskole eller event uddannelse, men en almen højskole med hovedfag i musik, ledelse, medier, politik, maker og kunst.

Højskoleophold på 4, 6 eller 10 måneder

Et ophold på vores højskole byder også på ugentlige fællestimer med aktuelt indhold, debatter, talks, koncerter, fester, film- og caféaftener, studieture, fællesspisning og en masse nye venner.

En dansk folkehøjskole er en uformel uddannelse, og de fleste højskoleelever er mellem 18-24. Du sover, spiser, studerer og bruger din fritid og finder nye venskaber på skolen. Der er ingen optagelseskrav, og der er ingen eksaminer - men du får et diplom som bevis på dit ophold.

Du kan vælge mellem forårskursus, efterårskursus og årskursus af hhv. 6, 4 eller 10 måneders varighed.

Læs mere om vores højskoleophold

Praktiske informationer
  • Lange kurser på 4, 6 og 10 måneder
  • Nye elevværelser, værksteder, faglokaler og fællesrum
  • Placering midt i den kreative og musiske bydel Musicon
  • Tæt på festivalpladsen, Roskilde Fjord og København
  • Tæt samarbejde med Roskilde Festival og lokalområdet
  • Fællesrejse til europæiske destination

Søg optagelse på Roskilde Festival Højskole