PODCAST

Her på denne side kan du finde podcasts, som Roskilde Festival udgiver samt podcasts, som afspejler vores værdier i forhold til at give stemme til ungdommen. 

God fornøjelse!

Roskilde Festival

Orange Podcast er Roskilde Festivals officielle podcast. Orange Podcast går bag om organisation, vision og ambition. Emnerne for disse første udsendelser er krop og frirum, musikkens vækstlag, kunst, aktivisme, affald og bæredygtighed samt frivillighed. Orange Podcast udkommer hele året rundt.

Apple PodcastSpotifyPodimo (kræver app)
Radio Loud

Programmet Forstærket i samarbejde med Radio LOUD kommer første gang søndag 28. juni

SpotifySpreaker.comApple Podcast
SEIN

SEIN er for unge af unge, sammen og hver for sig. Det er i virkeligheden og i nuet og et arkiv og en dokumentation af vores ungdom. Det er et fælleskab for alle unge på tværs af alder og bosted, både digitalt og fysisk . SEIN skaber plads til det skrøbelige, det sårbare, tabuer og fejl lige så vel som inspiration, talent og mulighed for udvikling. Sein var Solidarity Partner på Roskilde Festival 2019. Læs mere på seinmag.dk

Apple PodcastSpotify
Curarum

Det Rullende Panel er et ungedrevet podcastprojekt, foreningen CURARUM har etableret i samarbejde med Ungemiljøet Byens Hus i Gentofte. Panelet består af en gruppe unge, der hver uge sætter sig til rette i en campingvognen på Hellerupvej og diskuterer dine dilemmaer om stort og småt.
Podcasten er skabt i samarbejde mellem foreningen CURARUM, Ungemiljøet i Byens Hus (Gentofte) og støttet af Roskilde Festival.

Apple Podcast
Rapolitics

Rapolitics, som er en af festivalens mange samarbejdspartnere, udgiver podcasten Skæbnefortællinger, der er meget personlige fortællinger om blandt andet svigt og om at føle sig fremmed i sin egen krop. Rapolitics var en af otte Solidarity-partnere, der bidrog til festivalens aktivistiske program i 2019. Rapolitics arrangerer hvert eneste år omkring 150 workshops for danske unge og samarbejder med politiske hip hop-aktivister fra blandt andet Egyten, Syrien og Grønland.
www.rapolitics.dk

Podimo (app required)

HEARTBEATS

I podcastserien Ungdomsstyret møder vi forskellige aktivistiske unge, som hver især udvider forståelsen af, hvordan vi begår os som demokratiske mennesker. Podcastserien er et indspark i debatten om unges rettigheder og muligheder i samfundets demokratiske arena. Med Mathias Findalen og Silas Harrebye.

Apple PodcastSpotifyPodimo (app required)