PRAKTISK INFO

Udover almindelig camping (som er inkluderet i partoutbilletten) tilbyder vi også en række Special Camping-produkter.

Der er også mulighed for at blive en del af særlige publikumsdrevne fællesskaber, hvor du selv kan være med til at bestemme, hvordan området skal se ud.

Campingområdet åbner lørdag 25. juni. Festivalpladsen (dén med scenerne) åbner onsdag 29. juni kl. 17:00.

Hvis du har spørgsmål angående COVID-19, se vores Q&A om emnet. Hvis det ikke besvarer dit spørgsmål, så skriv til os på info@roskilde-festival.dk.

Læs mere

Partoutbillet
Billet til hele festivalen fra lørdag 25. juni til søndag 3. juli 2022, hvor campingpladsen lukker. Pris: 2250 DKK ekskl. gebyr. Musikprogrammet løber over de fire sidste dage af festivalen, fra 29. juni til 2. juli 2022.

'Under 25'-billet
Fra tirsdag 30. november 2021 sælger vi 5000 ekstra billetter. De dækker hele festivalperioden (25. juni - 3. juli 2022), har samme pris som den normale partoutbilletter og er øremærket unge under 25 år. Mere specifikt skal du være født efter 3. juli 1997 for at kunne bruge billetten. Læs mere om tiltaget

Endagsbillet
Du kan købe endagsbillet til følgende datoer: onsdag 29. juni, torsdag 30. juni, fredag 1. juli og lørdag 2. juli 2022. Alle endagsbilletter/armbånd er gyldige fra kl. 8:00 på dagen til kl. 10:00 den følgende dag.

Et endagsarmbånd giver adgang til de samme områder som et almindeligt partoutarmbånd (campingpladsen, festivalpladsen osv.)

Du har adgang til områderne i det tidsrum, hvor armbåndet er gyldigt.

Det er ikke tilladt at opholde sig på campingpladsen eller nogle af de øvrige områder uden for armbåndets gyldighedsperiode.

Endagsbilletter:

 • Onsdag 29. juni: Gyldig fra 08:00 til kl. 10:00 den følgende dag. Pris: 1100 DKK* ekskl. gebyr
 • Torsdag 30. juni: Gyldig fra 08:00 til kl. 10:00 den følgende dag. Pris: 1100 DKK ekskl. gebyr
 • Fredag 1. juli: Gyldig fra 08:00 til kl. 10:00 den følgende dag. Pris: 1100 DKK ekskl. gebyr
 • Lørdag 2. juli: Gyldig fra 08:00 til kl. 10:00 den følgende dag. Pris: 1100 DKK ekskl. gebyr

*Onsdag 29. juni åbner festivalpladsen med scener kl. 17:00.

Husk at medbringe din billet, som du skal vise ved indgangen. Her vil den blive byttet til et armbånd.

Det er ikke muligt at købe endagsbilletter til de første fire dage af festivalen.

Navn på billetten?
Navnet på billetten bestemmer ikke, hvem der kan indløse den. Der er derfor ingen grund til bekymring, hvis din ven har købt din billet, eller hvis du har fået den i gave. Du kan stadig selv bruge den.

Billetter ved indgangen
Hvis festivalen ikke er udsolgt på forhånd, kan du købe billetter ved indgangen. De er lidt dyrere end billetter købt på forhånd.

Hvis du har spørgsmål angående COVID-19, se vores Q&A om emnet. Hvis det ikke besvarer dit spørgsmål, så skriv til os på info@roskilde-festival.dk.

Du skal være fyldt 15 år for at kunne tage alene på Roskilde Festival. Husk på, at Roskilde Festival er et stort område, hvor alle fester hele tiden. Det er derfor altid en god idé, at du og dine venner bliver sammen.

Børnebilletter (10-14 år) sælges kun ved indgangen (uanset om festivalen er udsolgt eller ej). For at kunne købe en børnebillet, skal barnet have følgeskab af en voksen billetindehaver, som barnet kender. Barnets sygesikringsbevis skal kunne fremvises.

Priserne på børnebilletter (10-14 år) er 1300 DKK ekskl. gebyr for en partoutbillet og 500 DKK eks. gebyr for en endagsbillet.

Børn under 10 år har gratis adgang, hvis de følges med en (af barnet bekendt) voksen med gyldigt armbånd.

Unge over 15 år betaler almindelig billetpris.

Bemærk, at det i Danmark er ulovligt at servere alkohol til alle under 18 år på barer og restauranter. Supermarkeder må sælge alkohol (hvor alkoholprocenten er under 16,5) til dem, der fyldt 16 år.

Campingpladsen åbner lørdag 25. juni. Festivalpladsen åbner onsdag 29. juni kl. 17:00.

Dit armbånd giver dig adgang til festivalen. Hvis dit armbånd bliver beskadiget eller går i stykker, bedes du kontakte et af vores billetkontorer, som vil vurdere din sag. Hvis dit armbånd bliver stjålet, skal du melde tyveriet til politiet og aflevere en kopi af anmeldelsen på det nærmeste billetkontor, hvor sagen vil blive vurderet. Roskilde Festival erstatter som regel ikke stjålne armbånd.

Hvis du opholder dig i festivalområdet uden et gyldigt armbånd, vil du blive pålagt at betale en bøde på 3.500 DKK. Av!

Festivalpladsen er lukket om natten
Når de sidste koncerter er ovre, lukker vi festivalpladsen ned for natten. Det gør vi for at gøre plads til leverancer (øl, vand, mad, etc.) og for at rydde op. Vi åbner indgangene igen kl. 10 den følgende morgen.

Roskilde Festival forbeholder sig retten til at foretage ændringer i programmet. Ingen refundering gives i tilfælde af aflysning af kunstnere. Refundering kan kun ske i tilfælde af aflysning af hele festivalen. Hvis hele festivalen aflyses, refunderes billetter kun til den oprindelige køber af billetterne. Roskilde Festivals billetoperatør, Ticketmaster Danmark, hæfter ikke for refunderingerne i tilfælde af aflysning af hele festivalen. Køberen af billetten kan ikke gøre ansvar gældende over for Ticketmaster i forbindelse med begivenheden, herunder Roskilde Festivals annullering af den eller andre mangler i forbindelse med begivenheden. Eventuelle anmodninger i denne forbindelse skal fremsættes til Roskilde Festival. 
 
Servicegebyrer, billetgebyrer og potentielle leveringsomkostninger fra Ticketmaster refunderes ikke. 
 
Du kan se dine aktuelle reservationer og køb online på "Min konto" på Ticketmaster.

Fik du ikke din billet i tide? Vi anbefaler, at du enten

 • bliver frivillig
 • skriver dig op til ventelisten. Det er den eneste måde, hvorpå du med sikkerhed undgår at købe falske billetter. Du kan finde ventelisterne her:
 • Du kan også kontakte Ticketmaster på 70 15 65 65 for at høre, om der er sat nogen billetter til salg på vores videresalgsmarkedsplads.

Kan jeg se, om min billet er gyldig, hvis jeg har købt den fra en anden udbyder (f.eks. Viagogo, DBA osv.)?
Nej, hvis du vil være sikker på at få en gyldig billet, skal du skrive dig op på vores venteliste.

Kan jeg veksle en endagsbillet til en partoutbillet?
Nej, den går ikke. Billetter kan ikke byttes eller ændres til en anden type billet.

Jeg har købt en billet/et produkt, som jeg ikke længere skal bruge. Hvad gør jeg?
Du kan sælge din billet gennem Ticketmaster. Bemærk at du kun kan bruge denne tjeneste til at sælge produkter, som allerede er udsolgt.

Det ser ud, som om der stadig er billetter på Viagogo og andre billetsider?
Vi anbefaler på det kraftigste ikke at købe dine billetter gennem andre end Ticketmaster. Billetter via andre udbydere bliver ofte solgt til en højere pris og er ofte ikke gyldige.

Andre spørgsmål?
Du kan kontakte Ticketmaster, hvis du har andre spørgsmål om billetter.

Har du lyst til en bestemt slags mad? Det burde ikke være noget problem på Roskilde Festival.

Vi har omkring 80 forskellige madboder. Du kan til hver en tid få en snasket burger, men vi vil gerne gøre mere for at tilfredsstille dine smagsløg. Vi har en masse food events, hvor du blandt andet kan opleve, hvordan det er muligt at lave gourmetmad, eksperimenterende madlavning og mange andre ting på en festival.

Til dem der har allergier kan vi fortælle, at hver bod er pålagt at skilte med indholdet i deres mad, og de skal til hver en tid kunne redegøre for samtlige ingredienser. 90% af alle ingredienser i festivalens mad er økologiske.

Alle madboder har mindst ét vegetarisk måltid på menuen, og mange tilbyder også veganske retter.

Kan jeg få en ledsager med på Roskilde Festival?

Hvis du som handicappet har brug for en ledsager, når du skal på Roskilde Festival, er der gode muligheder for at få din ledsager med. Som dokumentation for dit behov skal du kunne fremvise

Hvis du ikke har sådan et kort, men alligevel mener dig berettiget til at få en ledsager gratis med på Roskilde Festival, skal du skrive til handicapservice@roskilde-festival.dk.

Hvordan får jeg min ledsager med?

 • Hvis du er gæst, skal du købe en Disabled with Companion-billet hos Ticketmaster. De sælges både som partout-billetter og endags-billetter. Hvis du allerede har købt en almindelig billet, kan Ticketmaster hjælpe dig med at bytte den til en Disabled with Companion-billet.
 • Hvis du er frivillig, skal du kontakte din team-leder.
 • Du og din ledsager skal følges, når I kommer til Roskilde Festival.
 • Du skal kunne fremvise dokumentation for dit behov for ledsager. Enten i form af et ledsagekort eller en godkendelse fra handicapservice@roskilde-festival.dk.

Vigtigt omkring ledsagere

 • Du kan få 1 ledsager gratis med på Roskilde Festival. Ledsageren kan skiftes ud i løbet af festivalen: når din ene ledsager forlader området, kan en anden komme ind og overtage.
 • Hvis du er gæst, får både du og din ledsager almindelige publikums-armbånd. En ”Disabled with Companion”-billet giver ikke adgang til særlige områder. I skal benytte de almindelige publikums-indgange.
 • Hvis du er frivillig, får din ledsager adgang til de samme områder, som du selv har adgang til.

Praktiske forhold for handicappede

 • Vi har mange og gode handicap-toiletter på Roskilde Festival. De fleste handicap-toiletter er aflåst, så de kun kan benyttes af folk med særlige behov.
 • Ved de fleste scener er der podier, som er beregnet til folk i kørestol m.m.
 • Roskilde Festival har et camping-område, ”Handi-camp”, der er specielt indrettet til og forbeholdt gæster med særlige behov eller handicap.
 • Hvis du har spørgsmål eller særlige behov, som vi kan hjælpe med at tage hensyn til, skal du skrive til handicapservice@roskilde-festival.dk.

RF Our Way (Facebook-gruppe)

Bliv del af RF Our Way på Facebook og tag del i snakken om HandicapService, stil spørgsmål og del dine erfaringer.

Udenlandske kort som accepteres på linje med danske ledsagekort

Nogle koncerter på Roskilde Festival er mere oplagte end andre til moshing, energisk dans osv. De koncerter markerer vi med et 'high energy'-ikon.

Hvis du ser ikonet ud for en kunstner i spilleplanen, kan du forvente vildere publikumsaktivitet foran scenen. Pas på dig selv og andre, hvis du vælger at stå langt fremme.

 • Vi tillader moshing, ekstra energisk dans osv. til disse koncerter.
 • Bemærk, at vi ikke tillader crowd surfing.