PRAKTISK INFO

Udover almindelig camping (som er inkluderet i partoutbilletten) tilbyder vi også en række Special Camping-produkter.

Der er også mulighed for at blive en del af særlige publikumsdrevne fællesskaber, hvor du selv kan være med til at bestemme, hvordan området skal se ud.

Campingområdet åbner lørdag 25. juni. Festivalpladsen (dén med scenerne) åbner onsdag 29. juni kl. 17:00.

Hvis du har spørgsmål angående COVID-19, se vores Q&A om emnet. Hvis det ikke besvarer dit spørgsmål, så skriv til os på info@roskilde-festival.dk.

Læs mere

Partoutbillet
Billet til hele festivalen fra lørdag 25. juni til søndag 3. juli 2022, hvor campingpladsen lukker. Pris: 2250 DKK ekskl. gebyr. Musikprogrammet løber over de fire sidste dage af festivalen, fra 29. juni til 2. juli 2022.

'Under 25'-billet
Fra tirsdag 30. november 2022 sælger vi 5000 ekstra billetter. De dækker hele festivalperioden (25. juni - 3. juli 2022), har samme pris som den normale partoutbilletter og er øremærket unge under 25 år. Mere specifikt skal du være født efter 3. juli 1997 for at kunne bruge billetten. Læs mere om tiltaget

Endagsbillet
Du kan købe endagsbillet til følgende datoer: onsdag 29. juni, torsdag 30. juni, fredag 1. juli og lørdag 2. juli 2022. Alle endagsbilletter/armbånd er gyldige fra kl. 8:00 på dagen til kl. 10:00 den følgende dag.

Et endagsarmbånd giver adgang til de samme områder som et almindeligt partoutarmbånd (campingpladsen, festivalpladsen osv.)

Du har adgang til områderne i det tidsrum, hvor armbåndet er gyldigt.

Det er ikke tilladt at opholde sig på campingpladsen eller nogle af de øvrige områder uden for armbåndets gyldighedsperiode.

Endagsbilletter:

  • Onsdag 29. juni: Gyldig fra 08:00 til kl. 10:00 den følgende dag. Pris: 1100 DKK* ekskl. gebyr
  • Torsdag 30. juni: Gyldig fra 08:00 til kl. 10:00 den følgende dag. Pris: 1100 DKK ekskl. gebyr
  • Fredag 1. juli: Gyldig fra 08:00 til kl. 10:00 den følgende dag. Pris: 1100 DKK ekskl. gebyr
  • Lørdag 2. juli: Gyldig fra 08:00 til kl. 10:00 den følgende dag. Pris: 1100 DKK ekskl. gebyr

*Onsdag 29. juni åbner festivalpladsen med scener kl. 17:00.

Husk at medbringe din billet, som du skal vise ved indgangen. Her vil den blive byttet til et armbånd.

Det er ikke muligt at købe endagsbilletter til de første fire dage af festivalen.

Navn på billetten?
Navnet på billetten bestemmer ikke, hvem der kan indløse den. Der er derfor ingen grund til bekymring, hvis din ven har købt din billet, eller hvis du har fået den i gave. Du kan stadig selv bruge den.

Billetter ved indgangen
Hvis festivalen ikke er udsolgt på forhånd, kan du købe billetter ved indgangen. De er lidt dyrere end billetter købt på forhånd.

Hvis du har spørgsmål angående COVID-19, se vores Q&A om emnet. Hvis det ikke besvarer dit spørgsmål, så skriv til os på info@roskilde-festival.dk.

Roskilde Festival forbeholder sig retten til at foretage ændringer i programmet. Ingen refundering gives i tilfælde af aflysning af kunstnere. Refundering kan kun ske i tilfælde af aflysning af hele festivalen. Hvis hele festivalen aflyses, refunderes billetter kun til den oprindelige køber af billetterne. Roskilde Festivals billetoperatør, Ticketmaster Danmark, hæfter ikke for refunderingerne i tilfælde af aflysning af hele festivalen. Køberen af billetten kan ikke gøre ansvar gældende over for Ticketmaster i forbindelse med begivenheden, herunder Roskilde Festivals annullering af den eller andre mangler i forbindelse med begivenheden. Eventuelle anmodninger i denne forbindelse skal fremsættes til Roskilde Festival. 
 
Servicegebyrer, billetgebyrer og potentielle leveringsomkostninger fra Ticketmaster refunderes ikke. 
 
Du kan se dine aktuelle reservationer og køb online på "Min konto" på Ticketmaster.

Hvis du har spørgsmål angående COVID-19, se vores Q&A om emnet. Hvis det ikke besvarer dit spørgsmål, så skriv til os på info@roskilde-festival.dk.

Fik du ikke din billet i tide? Vi anbefaler, at du enten

  • bliver frivillig
  • skriver dig op til ventelisten. Det er den eneste måde, hvorpå du med sikkerhed undgår at købe falske billetter. Du kan finde ventelisterne her:
  • Du kan også kontakte Ticketmaster på 70 15 65 65 for at høre, om der er sat nogen billetter til salg på vores videresalgsmarkedsplads.

Kan jeg se, om min billet er gyldig, hvis jeg har købt den fra en anden udbyder? (f.eks. Viagogo, DBA osv.)
Nej, hvis du vil være sikker på at få en gyldig billet, skal du skrive dig op på vores venteliste.

Kan jeg veksle en endagsbillet til en partoutbillet?
Nej, den går ikke. Billetter kan ikke byttes eller ændres til en anden type billet.

Jeg har købt en billet / et produkt, som jeg ikke længere skal bruge. Hvad gør jeg?
Du kan sælge din billet gennem Ticketmaster. Bemærk at du kun kan bruge denne tjeneste til at sælge produkter, som allerede er udsolgt.

Men det ser ud, som om der stadig er billetter på Viagogo og andre billetsider?
Vi anbefaler på det kraftigste ikke at købe dine billetter gennem andre end Ticketmaster. Billetter via andre udbydere bliver ofte solgt til en højere pris og er ofte ikke gyldige. Læs mere om vores kampagne #billetblind.

Andre spørgsmål?
Du kan kontakte Ticketmaster, hvis du har andre spørgsmål om billetter.

Vi befinder os i en ny, digital tid, hvor det er vigtigt at have fokus på personlige data. Vi vil gerne være åbne omkring, hvad vi bruger dine data til, og hvor vi har dem fra. Se her for forskellige eksempler på vores behandling af dine data.

Hvis du leder efter vores privatlivspolitik for frivillige, kan du klikke her.