ROSKILDE FESTIVAL – DO IT YOURSELF

Sommerens store begivenheder er atter aflyst, men det betyder ikke, at du ikke skal dyrke festivalfællesskabet gennem musikken, kunsten og maden med dine venner. På det, der skulle have været Roskilde Festival sidste dag (3. juli), opfordrer vi alle til at skabe deres egen festival derhjemme.

 

Lad os insistere på festen i år!

Også selvom vi ikke kan mødes i det helt store Roskilde Festival-fællesskab. Nogle af os mødes måske til Summer Days, som kan samle færre til en fejring af fællesskabet, musikken og kunsten.

Men vi vil også have camp-livet med. Al hyggen og samværet med vennerne, som for mange betyder rigtig meget.

Det kan som bekendt ikke rigtig lade sig gøre i år. Men så lad os sammen, samtidigt og hver for sig lave noget, der ligner. Derhjemme.

Lørdag den 3. juli – dét der skulle have været den kulminerende lukkedag på Roskilde Festival – åbner ’Roskilde Festival – do it yourself’. Her kan deltagerne slå telt op i stuen, spille ølbowling i baghaven, lave den perfekte spilleliste, lade sig inspirere, tage stilling og drage af kunsten – og dele det hele med alle de andre deltagere online. Ligesom vi alle hvert år deler oplevelserne på festivalen.