ROSKILDE FESTIVAL – DO IT YOURSELF

Sommerens store begivenheder er aflyst, men det betyder ikke, at du ikke skal dyrke festivalfællesskabet gennem musikken, kunsten og maden med dine venner. På det, der skulle have været festivalens sidste dag, hjælper Roskilde Festival deltagerne til at skabe deres egen festival derhjemme. Som altid kan du samtidig være med til at støtte børn og unges muligheder.

 

Som 49 gange før havde tusindvis af mennesker set frem til at storme ind på pladsen, til at samles foran Orange Scene, til at skabe festen i de mange camps eller bidrage som frivillig. Til sammen at tage del i de utallige ting, der er med til at gøre Roskilde Festival til en oplevelse uden sammenligning.

Det kan som bekendt ikke lade sig gøre i år, men det betyder ikke, at der ikke kan være en festival – eller noget, der ligner. Deltagerne skal bare bygge den selv derhjemme.

Lørdag den 4. juli – det der skulle have været den kulminerende lukkedag på årets festival – åbner ’Roskilde Festival – do it yourself’. Her kan deltagerne slå telt op i stuen, spille ølbowling i baghaven, lave den perfekte spilleliste, lade sig inspirere, tage stilling og drage af kunsten – og dele det hele med alle de andre deltagere online. Ligesom vi alle hvert år deler oplevelserne på festivalen.

Henter...