Campingliv er vel i virkeligheden kunsten at gøre ingenting – på en meningsfuld og underholdende måde.

Hvert eneste år indvier festivalveteraner noobs i hemmelighederne bag de meget lidt opslidende lege, der dyrkes indædt hvert eneste festivalår. At afslapning tages meget seriøst vidner skabelsen om DØBU – Dansk Ølbowling Union – i 2010 om.

Men er det muligt at tage campinglege med hjem i privaten? Det mener vi godt, du kan. Selvfølgelig ikke alene. Det er der jo ingen, der kan. Derfor hjælper vi dig med spil, guides og vejledninger til den perfekte lejr.

Er du sådan én, der mener at klæder skaber folk (og fester), tilbyder vi dig et sneak peek på den officielle Roskilde-kollektion 2021.

2021 merchandise pre-launch


For at få jer alle godt klædt på til DIY-festen, lancerer vi et lille udvalg fra næste års merchandise-kollektion, inklusive T-shirts, hoodies, caps og sokker.

Se kollektion her

Sy to festival-T-shirts sammen til én


Sammen med tøjmærket (di)vision har vi sat os for at give vores gamle crew T-shirts nyt liv.

Du vælger dine to foretrukne T-shirts fra tidligere år, som (di)vision skal sætte sammen og skabe nyt look ud af. For hver solgt T-shirt doneres 80 kr. til initiativer, der er til gavn for børn og unge.

Bestil din nye T-shirt here

Soundboks Roskilde Festival Edition


Musik er en essentiel del af enhver lejr, og hvad er bedre at spille årets camphits på end den nye limited edition Roskilde Festival Soundboks. For hver Soundboks der sælges, doneres 600 kr. til initiativer, der er til gavn for børn og unge.

Se her for mere info.

Lav din egen plakat


Hvem/hvad headliner din festival? Det er helt op til dig. Vi har forberedt en plakat-skabelon – din opgave er at skrive/tegne, hvad der er på programmet. Gør jeres bedste! Og husk at dele det færdige design med os andre på Instagram med hashtagget #rf20

Download the template here (A4)

Roskilde-spil

En uundværlig del af festivalen er spillene, som altid byder på underholdning i verdensklasse. Hver camp har sine egne kreative ritualer, der gør deres festivaloplevelse helt speciel. 

Ølbowling har især sat sit præg på campingpladsen, og hvis I gerne vil spille ølbowling 4. juli DIY-festen, har Dansk Øl-Bowling Union (DØBU) samlet reglerne til det folkekære spil her. Måske fremgår det ikke af reglerne, men spillet fungerer også med rød sodavand.

Der er naturligvis også mange andre fantastiske spil, og vi opfordrer alle til at dele jeres spil og tilhørende regler på sociale medier med #RF20.

Lav dit eget køleskab


Varme drikkevarer er for mange en konsekvens af campinglivet. Sådan behøver det heldigvis ikke at være.

Samvirke har lavet den perfekte guide til, hvordan du enten udvider køleskabskapaciteten eller laver ét fra bunden. Alt du skal bruge er tid og en skovl.

Læs med her.

Simpel guide til at lave dit eget RF-flag


Lav et flag til din gør-det-selv Roskilde Festival, så du kan få lidt af den autentiske festival-stemning derhjemme.

Det skal du bruge:

  • En pind, kosteskaft, en gammel rive eller andet til at lave en flagstang.
  • Et stykke stof. Find evt. et gammelt lagen eller en dug.
  • En saks
  • Sejlgarn eller en anden type snor.
  • Maling, tusser eller spraymaling.
  • Din kreativitet.

Se hvordan

Henter...