Meyers flæskestegssandwich er blevet en Roskilde Festival must-have. Nedenfor viser Meyers, hvordan du kan lave din egen hjemmelavede version til din DIY-fest, med sprøde boller, mør flæskesteg og sprøde svær.

4 personer

INGREDIENSER
  • 2 spsk græsk yoghurt 2 %
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 spsk grov sennep
  • 1 stk æbleeddike
  • 1 tsk akaciehonning
  • Havsalt
  • Friskkværnet peber
  • 2 æbler
  • 2 syltede cornichoner
  • 200 g syltet rødkål
  • 800 g flæskesteg med svær
  • 4 sandwichboller
FREMGANGSMÅDE


Rør græsk yoghurt, mayonnaise og sennep sammen til en dressing og smag til med eddike, honning, salt og peber.

Skær æblerne i kvarte, befri dem for kernehus og skær æblerne i tynde skiver. Skær også cornichonerne i skiver.

Lun rødkålen op i en lille gryde og lun evt. også flæskestegen i ovnen ved 170° i 10-15 minutter (gør det, før du skærer den i skiver, så den ikke bliver tør).

Flæk sandwichbollerne og varm dem evt. op i ovnen. Smør derefter sennepsdressingen på både top og bund.

Skær flæskestegen i 8 skiver og læg 2 i hver bolle, drys med lidt salt og kom derpå tynde skiver af frisk æble, lun rødkål (dryp evt. af i sigte først) og cornichoner i.

Luk bollerne sammen og server dem straks. Hvis de kommer til at stå lidt, kan du risikere, at saften fra rødkålen alligevel arbejder sig ned i brødet, så lad være med at gemme – bid til bollen i stedet!