HVAD ER DET EGENTLIG, VI HAR GANG I?

Du kan hente inspiration i vores mange guides til musik, mad, kunst og aktivisme, så din selvgjorte festival kan få det helt rigtige skær af orange.

 

Når du køber billet til Roskilde Festival og deltager på pladsen, støtter du hvert år børn og unges muligheder og fællesskaber. Festivalen er dybest set en indsamlingsbegivenhed, hvor hele overskuddet doneres væk.

På samme måde er det muligt at købe et støttearmbånd til din DIY-festival. Armbåndet er lavet i samarbejde med Wood Wood og er skabt i farverne blå og orange, for vel er humøret blåtonet over, at der ingen rigtig festival er, men vores fællesskab gør os stærke og får os til at stå sammen igennem dette gennem en insisteren på at holde den orange fane højt.

Overskuddet fra støttearmbåndene går ubeskåret til at støtte Roskilde Festivals fremtidige virke.

Hvis DIY er festen i campen, så er Summer Days den samlende fest på pladsen
Ja, vi insisterer på, at vi skal mødes denne sommer. Også selvom fællesskaberne ikke er lige så store, som vi er vant til. Derfor har vi skabt eventserien Summer Days, som løber af stablen i de to uger, hvor vi normalt holder Roskilde Festival. Og du får en bid af atmosfæren, musikken, kunsten, aktivismen, maden og fællesskabet til Summer Days.

Så hvis din DIY-festival derhjemme er lidt ligesom at holde den vilde fest med din camp, så er Summer Days den mere samlende fest på pladsen (og den foregår faktisk lige i hjertet af Roskilde Festival). Samlet set er det lidt ligesom en Roskilde Festival.

Læs mere om Summer Days