HVAD ER DET EGENTLIG, VI HAR GANG I?

I ugerne op til begivenheden kan deltagerne hente inspiration i Roskilde Festivals mange guides til musik, mad, kunst og aktivisme, så alle de selvgjorte festivaler får et fælles skær af orange.

 

Når man køber billet til Roskilde Festival og deltager på pladsen, støtter man hvert år børn og unges muligheder og fællesskaber. Festivalen er dybest set en indsamlingsbegivenhed, hvor hele overskuddet doneres væk.

På samme måde er det muligt at købe støttebilletter og merchandise til ’Roskilde Festival – do it yourself’, ligesom man kan erhverve sig et festivalarmbånd til det særlige event.

Overskuddet fra salget går ubeskåret til initiativer, der giver unge stemme og styrker unges fællesskaber.

DR sender direkte på dagen
Når man ikke kan mødes foran Orange Scene, kan man i stedet samles foran skærmen, når DR2 kl. 21:00 samme aften sender en direkte udsendelse med udgangspunkt i årets Roskilde Festival.

Programmet rekonstruerer en række klassiske festivaloplevelser, og seerne kan møde nogle af alle de deltagere, der hvert år er med til at gøre festivalen særlig – ligesom en række danske musikere optræder.

Køb støttebilletter til arrangementet her

  • Billetter 50 DKK
  • Festivalarmbånd 200 DKK

Læs mere om, hvem der fik del i overskuddet fra Roskilde Festival 2019 her 

Roskilde Festival arrangeres af Foreningen Roskilde Festival og skabes hvert år af 30.000 frivillige. Alt overskud fra festivalen doneres til humanitært, almennyttigt og kulturelt arbejde til gavn for især børn og unge. Siden begyndelsen i 70'erne har Roskilde Festival genereret over 410 millioner kroner til udlodning.