FORENINGSOPGAVER

Vil din forening deltage på Roskilde Festival 2024? 


Her har vi samlet ledige opgaver for serviceforeninger på Roskilde Festival 2024. Ansøg som angivet i bunden af de enkelte opslag. 
 

Kan du ikke finde en egnet opgave nedenfor, har du mulighed for at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig, når vi kan tilbyde andre serviceopgaver.

Har du spørgsmål om deltagelse og praktik, kan du læse mere her.

SPROGKRAV: Dansk og engelsk

ALDERSKRAV: 15+

Baggrund  

På Roskilde Festival er pant meget mere end bare at aflevere pant og få penge udbetalt. Pant er bl.a. en essentiel del af den grønne omstilling. Vidste du, at vi på festivalpladsen f.eks. også har pant på shots rør, fordi plastikkvaliteten er så god, at det kun giver mening at genbruge dem?

Opgave 

Pantboderne er kendt som et område, hvor der bliver sorteret og ryddet op, alt imens sprog og kultur bliver godt blandet sammen, fordi pant også er et mødested for rigtig mange forskellige personer.

Som pantbod er I ansvarlige for at:

  • modtage pant
  • tælle og sortere pant
  • udbetale værdier
  • hjælpe med at få panten tilbage i recycling-systemet

I kan som forening vælge mellem en kort indsats, hvor jeres frivillige skal engagere sig i 24 timer under festivalen, eller en standard indsats, hvor de frivillige er med i 32 timer. I skal stille med alt fra 40 til 150 frivillige, alt efter hvad der er muligt for jeres forening. De frivillige, I har med på opgaven, skal minimum være 15 år.   

Vi tilbyder:

Udover at tjene penge til jeres forening og give jeres frivillige adgang til festivalen (som I kan læse mere om her), vil I også få mulighed for at være en af den fremtidige udvikling af pantområdet på Roskilde Festival. I vil indgå i et tæt samarbejde med rigtig gode mennesker fra Team Pant og andre pantforeninger, og vi sørger for at instruere jer godt i opgaven.  

I vil få tildelt jeres eget bagområde på festivalen og blive inviteret til sociale og faglige arrangementer året rundt med resten af det store frivillige fællesskab bag Roskilde Festival.  

Din forenings kompetencer:

Vi søger foreninger, der er klar til at afprøve nye ting og være med i et samarbejde over flere år. Vi forestiller os, at I er en forening med et stort netværk og tætte relationer til medlemmerne. I behøver ikke at kende til tematikken bag pant – det skal vi nok lære jer. Dog er det vigtigt at der er masser af gåpåmod og drivkraft hos jer.   

Lyder det som noget for jer?  

Så skriv en mail til wienke.reimer@roskilde-festival.dk med nogle linjer om, hvem I er, og hvorfor I gerne vil være med. I er selvfølgelig også velkommen til at henvende jer, hvis I har yderligere spørgsmål om opgaven. Vi indgår løbende aftaler med nye foreninger og tager opslaget ned, når alle pladser er besat.

Vi glæder os til at høre fra jer!