En central puls fra en af Københavns vigtigste technohoveder


Repro er en central figur på Københavns hypede techno-scene (dybdegående feature om den her). Han er medejer af Euromantic-pladeselskabet og udgør den ene halvdel af den himmelsk-hårdtslående technoduo Funeral Future (som spillede på Roskilde Festival 2019).

Repro er også skaberen af fantastiske tracks på egen hånd. Han laver noget af det mest gennemarbejdede, hårdtslående og temperamentsfulde musik på scenen, hvor han blander sine technoinstinkter med en dyb, formativ kærlighed til EBM.

Musikken kommer til verden i et velassorteret analogt studie et sted i København, og hans produktioner er repræsentative for den københavnske lyd: aggressive 140 BPM-trommer parret med iskolde melodier og atmosfærer.

Repro er en ivrig musikmager, som har lagt navn til et utal af kompositioner, og han har udgivet ep'er på technoaktivisten Freddy K's KEY Vinyl, på Courtesy og Mama Snakes Ectotherm-label og på Count 0, som var Euromantics forgængerlabel.

Repro er også forbundet med rave-produktionsselskabet Fast Forward – så han er generelt allestedsnærværende på scenen i København.

Repros musik er insisterende, frembrusende techno, der altid sigter efter det massive. Hans livesets kalder på en bredspektret fejring af københavnerlyden, der vedvarende inviterer dig til at slippe hæmningerne og lade kroppen pulsere med.