På Roskilde Festival taler vi om bæredygtig udvikling. At være bæredygtig er for os ikke blot et mål i sig selv, men en fortsat og konstant indsats for at gøre en forskel og skabe reel forandring i verden.

Bæredygtighed handler om at efterlade et positivt aftryk på jorden og skabe optimale betingelser for de mennesker, der bor her nu og i fremtiden.

Vores udgangspunkt er begivenheden Roskilde Festival, ét af Danmarks største samlingssteder for unge. Men vi engagerer os i aktiviteter og i partnerskaber med andre NGO’er, foreninger og virksomheder året rundt.

Vores indsatser tæller donationer, vækstlagsstøtte, kunstnerisk innovation, grønne initiativer og sociale forandringsprojekter.

Vores tilgang til bæredygtighed er helhedsorienteret. Uanset hvad vi foretager os, er formålet at støtte almennyttige projekter til gavn for især børn og unge.

På disse sider kan du læse om vores mål, metoder og resultater, når vi året rundt arbejder med miljømæssig, social, kunstnerisk og økonomisk bæredygtighed.

Læs årsskriftet: kom bag om vores mål og initiativer.