SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL OM BILLETTER

Få styr på fakta og vilkår før du køber din billet til Roskilde Festival 2023

Hvad koster en billet?
En partoutbillet koster 2400 kroner (plus gebyr), og en endagsbillet koster 1200 kroner (plus gebyr). Få overblik over priser og kategorier på denne side.

Hvor køber jeg billetter?
Du kan købe billet gennem vores officielle salgssted Ticketmaster. Vi fraråder på det kraftigste billetkøb via uofficielle platforme og kanaler.

Hvornår åbner billetsalget?
Vi åbner for billetsalget mandag 31. oktober 2022 kl. 9.00.

Hvad er en digital billet?
For at imødegå stigende problemer med ulovligt billetsalg og ulovligt videresalg af billetter, sælger vi udelukkende digitale billetter til Roskilde Festival 2023. Det betyder, at din billet er 100% digital og knyttet til din Ticketmaster-profil.

Du har derfor udelukkende adgang med de digitalt vandmærkede billetter. Trykte billetter eller skærmbilleder af billetter giver dig ikke adgang.

Hvis du har billetter til flere personer på din konto, skal I derfor ankomme samtidig. Ved indgangen scanner vi alle billetter samtidigt fra din telefon. Er det ikke muligt at ankomme samtidigt, kan du overføre billetter til andre via Ticket Transfer på din profil på ticketmaster.dk.

Hvad er Making A Change?
Making a Change-billetten er en partoutbillet plus en særlig donation på 200 kr. Når du køber denne billettype, støtter du Ungdommens Røde Kors’ forebyggende og sociale indsatser for unge i psykiatrien i Danmark. Læs mere om formålet her.
 
Efter festivalen sender vi dig en mail med flere oplysninger om de Ungdommens Røde Kors-aktiviteter, du støtter med dit billetkøb. Din donation på 200 kr. er fradragsberettiget hos SKAT.

Hvad er Smart Ticket?
Med Smart Ticket har du mulighed for at dele betalingen af en partoutbillet, der koster 2400 kroner, op i fem mindre rater, uden at du skal betale yderligere gebyrer. Læs meget mere om Smart Ticket her.

Hvordan videresælger jeg min billet?
Hvis du ønsker at sælge en billet til Roskilde Festival 2023, kan du sælge den direkte fra din profil på Ticketmaster.dk med Ticket Resale.

Hvordan overfører jeg min billet til en ven?
Med Ticket Transfer kan du før festivalen sende billetter til dine venner via din Ticketmaster-profil til deres profil.

Hvornår kan jeg købe Special Camping?
Vi sætter Special Camping, som dækker over en række forskellige tilkøbsmuligheder, til salg i 2023. Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor, så er du blandt de første, der får besked om tidspunkt og muligheder for at vælge et helt særligt sted at bo på festivalen.

Hvornår kan jeg købe Early Entry?
Vi sætter Early Entry, som giver dig adgang til campingområderne i et bestemt tidsinterval lørdag 24. juni, til salg i 2023. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være blandt de første til at få besked.

Hvor køber jeg børnebilletter?
Vi sælger et begrænset antal børnebilletter til Roskilde Festival 2023. For at kunne købe en børnebillet, skal barnet have følgeskab af en voksen billetindehaver, som barnet kender. Barnets sygesikringsbevis skal kunne fremvises.

Priserne på børnebilletter (10-14 år) er 1200 kroner (plus gebyr) for en partoutbillet og 600 kroner (plus gebyr) for en endagsbillet. Børn under 10 år har gratis adgang, hvis de følges med en af barnet bekendt voksen med gyldigt armbånd. Unge over 15 år betaler almindelig billetpris.

Du kan også købe børnebilletter ved indgangen, hvis der ikke er udsolgt forinden.

Bemærk at Roskilde Festival er tilrettelagt for voksne. Når børn under 10 og børn fra 10 -14 deltager henholdsvis gratis og på en børnebillet skal deltagelsen foregå i følgeskab med en af barnet bekendt voksen over 18 år.

Bemærk at det i Danmark er ulovligt at servere alkohol til alle under 18 år på barer og restauranter. Supermarkeder må sælge alkohol (hvor alkoholprocenten er under 16,5) til unge, der fyldt 16 år.

Hvorfor stiger billetprisen?
Prisen for partoutbilletter er steget fra 2250 i 2022 (som faktisk blev sat til salg tilbage i 2019) til 2400 kroner i 2023. Det er en stigning på 150 kroner, hvilket svarer til cirka 6,7 procent.

Prisen stiger på grund af inflationen i samfundet. Når priserne på byggematerialer og råvarer stiger, er vi nødt til også at hæve billetprisen. På den måde kan vi blive ved med at sikre et økonomisk overskud til udlodning efter festivalen.

Vi har forsøgt at holde prisstigningerne på et absolut minimum. Derfor er stigningen lavere end den generelle prisudvikling i samfundet siden 2019.

Er budgettet stramt for tiden, giver Smart Ticket dig mulighed for at dele betalingen op i fem mindre rater, uden at du skal betale ekstra gebyrer.