KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANT TIL DET CIRKULÆRE LABORATORIUM

Vær med til at skabe kommunikationen om Danmarks største testplatform for nye bæredygtige ideer på Roskilde Festival 23.

Roskilde Festival er Nordeuropas største kulturelle begivenhed, som hvert år samler 130.000 glade festivaldeltagere til en fejring af musik, kunst og fællesskab.

Vil du være med?
Det kan du komme, hvis du bliver kommunikationspraktikant i festivalens Cirkulære Laboratorium, som allerede nu er Danmarks største testplatform for iværksættere og startups, som har brug for at teste deres bæredygtige idé.

Kort fortalt går Det Cirkulære Laboratorium ud på at stille hele Roskilde Festival til rådighed som en testplatform for unge, bæredygtige iværksættere, som gerne vil teste deres nye produkt på Roskilde Festival og vores 130.000 gæster. Det er vigtigt for unge startups at teste deres produkter, men det kan være svært at få mulighed for andre steder. Derfor er denne mulighed for at teste i festivalens unikke rammer vigtig for deres videre udvikling – og i sidste ende for den grønne omstilling.

Dine opgaver
Som kommunikationspraktikant i Det Cirkulære Laboratorium kommer du til både at arbejde med indhold i form af tekst og billeder og opbygning af sociale kanaler frem mod og under festivalen.

Du vil opleve sparring med engagerede kollegaer, få mulighed for at anvende din faglighed i praksis og ikke mindst vil du få indblik i vores unikke organisation, der inddrager frivillige i alle led.

Her er et udpluk af de opgaver, som du har mulighed for at prøve kræfter med:

  • Indhold og planlægning til sociale kanaler
  • Skrive små portrætter af vores super cool bæredygtige startups
  • Indhold, opbygning og planlægning på web
  • Øvrig kommunikation op til og under selve festivalen

Lidt om dig
Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse inden for journalistik, kommunikation eller lignende, og det er selvfølgelig et kæmpe plus, hvis du brænder for den grønne omstilling.

Om forløbet
Du bliver praktikant i forårssemestret, fra januar og til juli. Forløbet er ulønnet, men du får dækket dine transportudgifter. Skæve arbejdstider og aftenmøder er en del af vores kultur, men som udgangspunkt er kontortiderne 9-16.30. Vi er naturligvis åbne for fleksible arbejdstider, så du kan beholde et eventuelt studiejob eller få plads til at skrive praktikopgave.

Vores kontor ligger på Rabalderstræde i Roskilde, og du får masser af kollegaer, der dagligt samarbejder om at skabe og opbygge årets Roskilde Festival. Du vil opleve en dynamisk arbejdsplads med en åben og uformel atmosfære og med stor erfaring i at håndtere frivillig arbejdskraft og praktikanter. Du bliver også en del af et tæt netværk af praktikanter fra mange forskellige studieretninger. Vi har også et kontor i København, og vores arbejdsdage eller møder vil af og til foregå der.

Sådan søger du
Send os en ansøgning på højst én side samt et CV til kristine.barenholdt@roskilde-festival.dk, hvor du forklarer os, hvorfor du er blandt de mest velegnede praktikanter.

Samtaler og ansættelse foregår løbende, så vi opfordrer til, at du søger hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!