VIL DU VÆRE MED TIL AT FORANDRE VERDEN GENNEM MAD?

Vi søger en praktikant, som vil være med til at udvikle, planlægge og afvikle engagerende madoplevelser på Roskilde Festival 2023, med et særligt fokus på biodiversitet og klima.

Roskilde Festival er Nordeuropas største kulturelle begivenhed, som hvert år samler 130.000 glade festivaldeltagere til en fejring af musik, kunst og fællesskab.

Som praktikant i Handel & Gastronomi, bliver du en del af en afdeling, som dækker hele festivalens udbud af handel med et særligt fokus på et engagerende gastronomiprogram. Vi arbejder tæt med en række partnere; madaktører, foreningslivet, organisationer, aktivister og erhvervslivet, som på forskellig vis bidrager til engagerende og til tider aktivistiske madoplevelser.

Du vil blive tilknyttet gastronomiprogrammet, som bl.a. arbejder med den grønne omstilling af vores mad, samt udvikler engagerende madevents på festivalen. Her er et udpluk af de opgaver, som du har mulighed for at prøve kræfter med:

  • Konceptudvikling af nye events med særligt fokus på biodiversitet og klima
  • Formidlingsaktiviteter og engagement i Team Gastronomi Events i samarbejde med Team Kunst og Aktivisme
  • Assistere i etableringen af samarbejdspartnere
  • Lettere produktions- og koordineringsopgaver
  • Rekruttering af og samarbejde med frivillige

Lidt om dig
Først og fremmest vil du gerne være med til at forandre verden gennem mad. Du er nysgerrig, initiativrig og selvstændig, og du kan lide at være en del af et team.

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse inden for felterne Forandringsledelse, Kommunikation, Performancedesign, Intercultural Food Studies, Fødevarer & Ledelse, Event Management eller lignende.

Om forløbet
Du vil opleve sparring med engagerede kollegaer, få mulighed for at anvende din faglighed i praksis og ikke mindst vil du få indblik i vores unikke organisation, der inddrager frivillige i alle led.

Du bliver praktikant i forårssemestret, fra januar og til juli. Forløbet er ulønnet, men du får dækket dine transportudgifter. Skæve arbejdstider og aftenmøder er en del af vores kultur, men som udgangspunkt er kontortiderne 9-16.30. Vi er naturligvis åbne for fleksible arbejdstider, så du kan beholde et eventuelt studiejob.

Vores kontor ligger på Rabalderstræde i Roskilde, og du får masser af kollegaer, der dagligt samarbejder om at skabe og opbygge årets Roskilde Festival. Du vil opleve en dynamisk arbejdsplads med en åben og uformel atmosfære, og med stor erfaring i at håndtere frivillig arbejdskraft og praktikanter. Du bliver også en del af et tæt netværk af praktikanter og studiemedhjælpere fra mange forskellige studieretninger.

Sådan søger du
Send os en ansøgning på højst én side samt et CV til camilla.pallis@roskilde-festival.dk, hvor du forklarer os, hvorfor du er blandt de mest velegnede praktikanter.

Samtaler og ansættelse foregår løbende, så vi opfordrer til, at du søger hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig