PRAKTIKANT TIL PROGRAMMET FOR GRØN OMSTILLING

Vil du prøve kræfter med at skabe bæredygtig udvikling i din praktik?

Hos Roskilde Festival-gruppen har du mulighed for at komme helt tæt på beslutninger, processer og projekter i et praktikforløb med grøn omstilling som faglig ramme.

Roskilde Festival er Nordeuropas største kulturelle begivenhed, som hvert år samler 130.000 festivaldeltagere til en fejring af musik, kunst og fællesskab. Vi har et stort ansvar for at udvikle og skabe bæredygtig forandring både hos os selv og i samfundet.

Som praktikant hos os vil du blive en del af vores program for grøn omstilling i et team, der har mange samarbejder ud i hele organisationen. Du vil opleve sparring med engagerede kollegaer, få mulighed for at anvende din faglighed i praksis og ikke mindst vil du få indblik i vores unikke organisation, der inddrager frivillige i alle led.

Her er nogle eksempler på opgaver, som du vil indgå i

  • Deltage i et projekt om udvikling af vores klimaregnskab
  • Deltage i et projekt om bæredygtige indkøb
  • Udvikle, tilrettelægge og afvikle forskellige aktiviteter under Roskilde Festival 2023 (fx rundvisninger, workshops og lignende)

Der er rigeligt med projekter og opgaver, så du vil også få mulighed for at få indflydelse på, hvilke områder og projekter du gerne vil arbejde med.

Lidt om dig

  • Du har viden om grøn omstilling og organisatoriske forandringsprocesser
  • Du tror på, at fællesskabet styrker individet – og omvendt.
  • Du kommer med par friske øjne på vores tilgang og er ikke bange for at udfordre os og organisationen.
  • Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant uddannelse og er nysgerrig på, hvordan man omsætter strategiske ambitioner til konkret handling, så alle er med.

Om forløbet
Du bliver praktikant i forårssemestret, fra januar/februar og til og med midt juli. Forløbet er ulønnet, men du får dækket dine transportudgifter. Skæve arbejdstider og aftenmøder er en del af vores kultur, men som udgangspunkt er kontortiderne 9-16.30. Vi er naturligvis fleksible i forhold til arbejdstider, så du kan beholde et eventuelt studiejob.

Vores kontor ligger på Rabalderstræde i Roskilde, og du får masser af kollegaer, der dagligt samarbejder om at skabe og opbygge årets Roskilde Festival. Du vil opleve en dynamisk arbejdsplads med en åben og uformel atmosfære og med stor erfaring i at håndtere frivillig arbejdskraft og praktikanter. Du bliver også en del af et tæt netværk af praktikanter fra mange forskellige studieretninger.

Sådan søger du
Send en kort motiveret ansøgning med fokus på højst én side samt et CV til sanne.stephansen@roskilde-festival.dk – gerne med fokus på hvorfor et ophold hos RFG passer godt ind i dit studieforløb. Frist for ansøgning er d. 25. november 2022. Samtaler vil finde sted i december.

Vi glæder os til at høre fra dig.