BLIV FRIVILLIG

Vil du være med til at skabe Roskilde Festival?

Hvert år samles over 30.000 frivillige om at skabe den levende festivalby, vi kender som Roskilde Festival. Men det er en stor opgave at bygge festivalbyen op fra bunden – og derfor har vi brug for dig!

Det stærke frivillige engagement er dybt forankret i Roskilde Festivals DNA. Vi ville ikke eksistere uden alle dem, som hvert år engagerer sig i vores fællesskab. Og heldigvis har vores fællesskab plads til flere!

Nedenfor kan du se, hvordan du kan blive en del af et fællesskab, som stræber efter at udvikle åbne og inddragende kulturfællesskaber gennem musik, kunst, og bæredygtighed.

 

Vil du være en del af frivilligfælleskabet?
 1. Tjek først de ledige opslag længere nede på denne side, og ansøg som angivet i opslaget.
 2. Derefter kan du melde dig ind i vores Facebook-gruppe Roskilde Festival - Become A Volunteer
 3. Hvis du ikke kan finde et opslag, du har lyst til at søge, enten her eller i Facebook-gruppen, kan du tilmelde sig vores Sign Up, hvor vi vil forsøge matche dig med en frivilligrolle.

Der kommer hele tiden nye opslag, både her og i vores Facebook-gruppe. Så hold øje, og bliv en del af vores frivilligfællesskab!

ALDERSKRAV: du skal være min. 18 år ved festivallens begyndelse

Nu er det ved at være tid til at vi skal arrangere verdens fedeste festival!

Opgaven

Vil du være en del af vores fantastiske team af portvagter på indre plads, tæt på Arena-scenen?

Vi tilbyder højt humor på vagterne, overdådig forplejning med madbilletter til festivalens madboder og en uforglemmelig fed festival som frivillig.

- Du skal være over 18 år og være ansvarsfuld

- Du er med til at skabe stemningen og skabe tryghed

- Din frivilligindsats er 4x8 timer - ca. 2 vagter før musikken og 2 vagter under musikken.

Kontakt

Er det noget for dig?

Så smid en mail til os på groen.rf@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig! 

ALDERSKRAV: minimum 18 år 

SPROGKRAV: Dansk eller engels

Vil du være med til at give Roskilde Festivals deltagere ny energi?

HVEM ER VI?

DDS Vipperød består af 10 frivillige ledere og 70 øvrige frivillige. Vi er en del af Roskilde Festival, og alt overskud går til spejderne i Vipperød, så de kan komme på spejderlejr!

ROLLEN

Du bliver frivillig i et team hvor vi bl.a. afhenter og afskaffer skraldesække, kører ud med brænde og sække til service-tårnene, og diverse ad-hoc opgaver.

Din frivilligindsats forløber sig over 4 vagter af 8 timer fra lørdag d. 25 juni til søndag d. 3 juli kl 15.00

VI FORVENTER AT DU

 • Du er mødestabil
 • Du taler dansk eller engelsk
 • Du er over 18 år

VI TILBYDER DIG

 • En oplevelse for livet – samtidigt med, at du støtter et velgørende formål
 • Muligheden for at blive en del af et stærkt frivilligt fællesskab
 • Mad og drikke på vagterne.
 • Diverse udstyr du måtte få brug for under din vagt.
 • Fuld skadesforsikring under arbejde.
 • Nogle sjove dage på Roskilde Festival!

ER DU INTERESSERET?

Kontakt Monica og Mona på mail: ddsrf.tilmelding@gmail.com

Vi glæder os til at mødes på Roskilde Festival 😊

SPROGKRAV: Dansk

ALERSKRAV: minimum 15 år

Vil du være med til at gøre Roskilde Festivals og camping området Dream City til en endnu større oplevelse?

HVEM ER VI?

Bjarkegruppen DDS er lokalt spejderforening beliggende i Roskilde vest. Vi er en del af Roskilde Festival, og alt overskud går til spejderne i Bjarkegruppen, så vores spejdere kan komme på spejderlejre.

DIN ROLLE PÅ FESTIVALEN

Du bliver frivillig i campingområdet Dream City, hvor der ligger primært camps, som bygger konstruktioner. Dream City er også området hvor der før og under festivallen er mange forskellige aktiviteter, koncerter, +100 wet T-shirt, nøgenløb, samt en masse forskellige events. 

Din frivilligindsats forløber sig over 4 vagter af 8 timer fra fredag d. 24 juni kl.15.00 til søndag d. 3 juli kl. 23.00. mindst 2 vagter i musik dagene. Opgaverne indeholder drift og service af Dream City, rundering på camping området, service og trygheds vagt og renhold af toiletter, samt tilkald af assistance til beredskabet.

Alle vagter vil være i minimum 2 person personers grupper. 

VI FORVENTER AT

 • Du er mødestabil
 • Du taler dansk.
 • Da vi både har drift og service opgaver er det muligt for en begrænset gruppe at være 15 år, ellers er alderskrævet 18 år.

VI TILBYDER DIG

 • Mulighed for at blive en del af et stærkt frivilligt fællesskab
 • Mad og drikke på vagterne.
 • Masser af gode oplevelser. 

ER DU INTERESSERET?

Kontakt Bjarkegruppen på mail: festival@bjarkegruppe.dk

Vi glæder os til at se jer til 50 års jubilæum på RF2022

SPROGKRAV: Hos os taler vi mange sprog – du skal dog kunne tale dansk eller engelsk.  

ALDERSKRAV: Du skal være minimum 15 år inden festivalstart.

VAGTTYPER: Vi tilbyder både 32 og 24-timers vagter (for dem der yder en frivillig indsats på 24 timer, ligger vagterne under musikdagene). For at sikre fadøl nok til alle, vasker vi også om natten.

Frivillig i skumsprøjt og damp! Kom og hjælp os med at vaske glas på Roskilde Festival 2022.

Vil du være en del af Roskilde Festival og årets indsats for at mindske plastikaffald på festivalen? Og vil du have mulighed for selv at vælge dine vagter som frivillig?  Så læs mere her:  

HVEM ER VI

Team Genbrugsglas søger frivillige, der vil være med til at hjælpe miljøet og sørge for at Roskilde Festival går forrest i kampen mod engangsplastik. 

Vi vasker genbrugsglas i stedet for at der bliver brugt engangsglas. Det er et utrolig vigtigt arbejde, for uden rene glas er der ingen som kan slukke tørsten. Så vil du være med til at gøre en forskel, så bliv en del af holdet og tag din bedste ven/veninde eller et familiemedlem med og få en fantastisk oplevelse sammen. Vi gør hvad vi kan, for at have det så sjovt som muligt mens vi vasker.

DIN ROLLE

For at genbrugsglassene kan blive en succes, kræver det frivillige hænder, som vil hjælpe til med at sætte genbrugsglassene i vaskemaskinen og tømme pallerne. Du skal altså ikke selv svinge børsten, det har vi maskiner til. Når glassene er rene, skal de pakkes, skannes og kørers ud til barerne, hvor de beskidte skal hentes så de kan blive vasket på ny.

Man er på vagt op til 8-10 personer ad gangen, hvor du selv har mulighed for at vælge en vagtpakke. Dermed kan du og din festival-buddy stadig se dit yndlingsband på scenen. 

VAGTERNE

 • Vi mangler frivillige til vaskeholdet – her står man ved vaskemaskinen og fylder i og pakker kasserne. Her kan du både få 32- og 24-timers vagter, og er du mellem 15 og 18 er det også her du kan hjælpe til.
 • Derudover mangler vi pladsfolk – det er vores navn for dem som skanner, sorterer og pakker glassene, så de er klar til at blive kørt ud af vores frivillige chauffører.
 • Hvis du har et B kørekort, mangler vi chauffører der kan hjælpe med at køre rene glas ud og hente beskidte glas ind igen. I kører aldrig alene, så også her kan du køre med din bedste buddy, du skal bare huske man skal være ædru på vagt.
 • Hvis du har et truck-kørekort, mangler vi et par truckførere til at læsse og losse genbrugsglas ind og ud af varevognene.  

LYDER DETTE SOM NOGET FOR DIG

Skriv til os på genbrugskrus@roskilde-festival.dk 

Vi håber, at du vil være en del af vores frivilligfællesskab.  

- TEAM GENBRUGSGLAS 

Alderskrav: Som udgangspunkt minimum 18 år 

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

Ud over den gode stemning vi lægger for dagen i vores hyggelige enhed, får du også hos os muligheden for at komme omkring på både campingområdet og indre plads og assistere med at løse opgaver og får på denne måde en nuanceret oplevelse af stemningen, omfanget og driften af Roskilde Festival.

Opgaverne kan være af akut karakter eller ligge der, hvor der er opstået et uforudset pres. Eksempler på opgaver kan være at hjælpe til i madboder med produktion og salg, opbygning/ klargøring op til åbningen af indre plads, reparationer, transport og fragt, portvagt, små opgaver hist og pist m.fl.

Du vikarierer på forskellig vis i 32 timer fordelt på 4 vagter i tidsrummet fra 25/6 - 3/7, inkl. forplejning - halvdelen af tiden lægges under musikdagene på indre plads.

Som frivillig får du armbånd med adgang alle dagene, t-shirt, mulighed for overnatning i Volunteer Camping samt adgang til Volunteer Village og Backstage Village.

… Nye bekendtskaber, ja sågar venskaber, ligger og venter på DIG, når du bliver sendt i felten af vores venlige dispatchers…. Og, vi passer på dig. Du bliver ikke sendt ud på en opgave, som vil være problematisk for dig. ’Vores’ vikarer skal behandles godt!

KOM GLAD og oplev jubilæumsåret for RF, festen og musikken, indefra og udefra. Vi har desværre næsten ingen mulighed for hjælp fra personer under 18 år.

Skriv til Kristian på kristian.andersen@roskilde-festival.dk

Alderskrav: minimum 21 år

Sprogkrav: Dansk

Vil du gøre en forskel for de mange deltagere på RF 2022 og mærke pulsen på camping? Så kom og vær med som Service Manager i hjertet af Roskilde Festival

OMRÅDET

Dækker alle campingområderne i øst, syd, center og vest. Vi skal bruge en del og tilbyder en sjov, udfordrende og anderledes oplevelse af Roskilde Festival.

Du skal være bindeled mellem foreningerne og deres frivillige samt Roskilde Festival. Da områderne har mange forskellige udtryk, vil der være stor forskel på de opgaver, der skal løses i eksempelvis “Leave no trace“ og regular camping. Der er altså mulighed for at have nogen indflydelse på, hvilken del af campingoplevelsen man gerne vil have mere af. Samlet vil der være ca. 120.000 personer på campingområderne i løbet af festivalen, og det bliver din opgave, sammen med resten af teamet, at gøre det til en god oplevelse for vores gæster. Du vil blive en del af Camping, som er forankret i Division Deltagere. I camping er vi organiseret med en Teamchef, en stabsfunktion med forskellige ansvarsområder (fx HR, foreninger, økonomi mv.), fire teamledere og 15 aktivitetsledere, et hold campingkoordinatorer samt holdet af Service Managers.

ROLLEN SOM SERVICE MANAGER

Du bliver en del af Camping, som består af en teamleder og aktivitetsledere for hvert campingområde. I den daglige drift vil du have et tæt samarbejde med campingkoordinatoren på beredskabskontoret, aktivitetslederen for området og supervisors fra foreningerne.

 • Du sikrer sammen med den lokale forening en god og rolig ankomst for de mange gæster.
 • Du leder med et smil og stor tolerance i den Orange ånd
 • Du drifter området og sikre en god dialog mellem gæsterne, serviceværter og supervisors.
 • Du er bindeled mellem forening, camping koordinator og beredskabskontor.
 • Du sørger for at vores gæster får en god og komfortabel ramme for deres festivaloplevelse.
 • Du planlægger vagten sammen med den afgående service manager.
 • Du debriefer til den tilgående service manager.
 • Du laver en log over vagten.
 • Du understøtter vores bæredygtighedsstrategi.

Alt dette foregår naturligvis i samspil med aktivitetslederen, den lokale forening og gæsterne.

VI SØRGER FOR ORDENTLIG TRÆNING, SÅ DU ER KLÆDT PÅ TIL OPGAVEN

Det er et stort plus, hvis du har erfaring fra Roskilde Festival. Vi ser også meget gerne at du

 • Er proaktiv og bidrager med en positiv energi, initiativ og handlekraft
 • Er struktureret
 • Er dygtig til at have mange bolde i luften samtidig
 • Har et stort personligt drive og mod på at samarbejde med alle typer af mennesker
 • Er klar på at være leder

Vilkår

Du har fire vagter af 8 timer, to før musikken starter og to under. Du vil modtage fire spisebilletter samt ti drikkebilletter som tak for din indsats. Derudover har du mulighed for overnatning i vores medarbejder camp, og fri adgang til Roskilde Festival under hele perioden.

 • Forplejning under afvikling når du er på pladsen
 • Adgang til Volunteer’s Village og Backstage Village
 • T-shirt

SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, så kontakt gerne Teamleder for West, Bo Bønnelycke (Bo.boennelycke@roskilde-festival.dk) eller teamchef, Linda Howarth (linda.howarth@roskilde-festival.dk)

INTERESSERET?

Hvis rollen bare MÅ være din, så skal du sende en kort motiveret ansøgning og relevant CV til (william.bjarnoe@roskilde-festival.dk) hurtigst muligt.

Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater.

ALDERSKRAV: minimum 18 år

SPROGKRAV: Dansk

Kan du bevare roen og give et smil i – til tider – hektiske situationer?

Esperantoholdet søger frivillige, gerne med mod på ledelse og initiativer til løsning af de mange små og store praktiske opgaver i indsatsen som portvagt.  Humor, opmærksomhed og glimt i øjet er nogle af vores vigtigste arbejdsredskaber.

Tilmelding: http://esperantoholdet.dk

LIDT OM INDSATSEN

Vores indsats er at stå vagt i Port 19 - det er den store nordlige publikumindgang fra Darupvej til festpladsen.  Det handler om at byde gæsterne velkommen, tjekke armbånd samt tasker for større effekter.  Indsatsen består af 3 X 8 timer plus lidt tid til briefing før og debriefing efter.

Porten er bemandet fra onsdag til søndag og arbejdet vil derfor være koncentreret i denne periode.  Vi står i ly for sol og vind under alléen med bøgetræer i Port 19.  Musikken fra Orange kan tydeligt høres når man er på vagt – du er velkommen til at danse med!

Vi tager gerne hensyn til dine koncertønsker, men jo før du tilmelder dig, jo bedre muligheder har du for selv at vælge..

HVEM ER VI?

Esperantoholdet har været med på Roskilde Festival i over 10 år med ry for god indsats og god stemning.  Vi er et unikt internationalt team, der sætter pris på at mødes og holde et brag af en arbejdsfestival sammen.  Vi har den holdning, at det er lige så vigtigt for os at vores frivillige har det godt, som at vi løser vores opgave med god stil.  

Vi sætter meget pris på vores frivillige og tilbyder god hygge, gratis strøm og gratis vegansk mad i vores komfortable base HELE gennem festivalen (det er så hyggeligt, at alle hjælper lidt med madlavning og opvask). 

Du kan tjekke os ud på vores lille festivalvideo her.

Tilmelding og info: http://esperantoholdet.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Alderskrav: 15 år

Sprogkrav: Danske eller engelsk

Nu banker foråret for alvor på døren, og det kan ikke vare længe før varmen for alvor bider sig fast. Kvickly har igen i år fået muligheden for at samarbejde med Roskilde Festival og det bliver en oplevelse udover det sædvanlige.

Der er nu åbent for alle for at tilmelde sig som frivillig, vi skal bruges over 300 frivillige til at bemande Basic Supermarket. Vi har derfor brug for engagerede og festivalglade mennesker som dig, hvis ”Basic Supermarket/sponsored by Kvickly” skal blive en succes igen i år!

HVAD FORVENTER VI AF DIG SOM FRIVILLIG PÅ ROSKILDE FESTIVAL?

 • At du kan tage 4 vagter á 8 timer fordelt på hele ugen.
 • At du på dine vagter sørger for at boden hele tiden har varerne klar til de festglade kunde
 • At du er med til at sikre at boden (igen i år) er en af de absolut flotteste.
 • At du ekspederer kunder i kassen.
 • At du fylder varer op.
 • Bake-off.
 • Frugt & Grønt.

Alt bliver naturligvis krydret med festivalomgivelser, festivaldeltagerne og festivalstemning, som betyder at dette kun kan blive en fest ud over det sædvanlige!

HVAD FÅR DU UDOVER OVENSTÅENDE OG UNIK OPLEVELSE?

 • Adgang til festivalen hele ugen.
 • Adgang til rene toiletforhold.
 • Mad på vagten alle tider på døgnet, serveret i vores lounge hvor du kan slappe af.
 • Mulighed for overnatning i festivalens frivilligcamp - hvor der også er mulighed for et varmt bad (Bookes på festivalens frivillig side people.vol-roskilde-festival.dk når du er blevet tilknyttet som frivillig)
 • En uge fyldt med unikke oplevelser med andre frivillige.

Selvom det er Kvickly der står for ovenstående, så er det vigtigt at understrege, at der er tale om en frivillig, ulønnet indsats.

HVORDAN MELDER DU DIG TIL?

Hvis du tænker, at det lyder som noget for dig, så foregår tilmeldingen til Basic Supermarket sponsored by Kvickly sådan her:

Tilmelding hvis du ikke tidligere har været frivillig på RF:

https://people-vol.roskilde-festival.dk/bliv-frivillig/?guid=66ee8f01-25df-4b36-83f0-2600247d6761

Tilmelding hvis du allerede har en profil på People-Vol: Mail til kenneth.wiesmach@kvickly.dk

Herefter skal du logge ind i ”Heap360” via People og vælge dine vagter, du skal vælge 4 vagter af 8 timer.

Det gør du således: Klik i Åben din profil, klik i holdside og klik i Vagtplan.

Er der spørgsmål til noget af ovenstående, er du velkommen til at kontakte Kenneth Wiesmach fra Kvickly Hyrde­høj på tlf. 46301700 eller på kenneth.wiesmach@kvickly.dk

Vi håber vi ses i Basic Supermarket/sponsored by Kvickly på årets Roskilde Festival!!!

 

Alderskrav: 15 år

Sprogkrav: Engelsk eller dansk

Kunne du tænke dig at være med til at gøre en forskel? Så meld dig som frivillig i festival bageriet Det Gyldne Brød. Her kan vi give dig en mulighed for at være med til at give Roskilde Festivalens gæster en god oplevelse med frisk brød og sandwich. 

Vi skal bruge folk til en frivillig indsats indenfor ekspedition – sandwich – bageri –opsætning af bod samt salgsvogne på festivalpladsen.

Man skal igen i år gøre en frivillig indsats på 32 timer i alt, fordelt på 8 dage. 

VI TILBYDER

Vi kan tilbyde dig en god oplevelse med mange festivalvenner. Du har mulighed for at komme ind på Volunteers Village, som er et lukket område, hvor frivillige kan mødes og købe diverse merchandise samt spise til nedsat pris.

Du vil derudover også have mulighed for at benytte vores lounge i bagområdet ved bageriet, hvor du vil kunne købe drikkevarer til reduceret pris. Du kan også her gratis indtage bageriets sandwich og boller på dine vagter. Du vil ligeledes få tildelt en Roskilde Festival T-shirt. 

TILMELD DIG

Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang. Send en mail til roskildefestival@detgyldnebrod.dk så får I ansøgningsskema tilsendt.

Alderskrav: 17 år

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

HØJ har brug for dig som frivillig på Handelsskolen og Teknisk skole ved Festivalen, til en stille og rolig opgave hvor du understøtter at de frivillige ildsjæle på festivalen har gode overnatningsmuligheder.

Overordnet har HØJ ansvar for områderne på og omkring Roskilde Tekniske Skole (RTS) og Roskilde Handelsskole (RHS).

OPGAVERNE ER 

 • Indcheckning af overnattende gæster på begge skoler
 • Badevagt
 • Koordinere parkering ved skolerne
 • Brandvagter samt servicevagter
 • Kioskfunktion samt morgenmad
 • Samt en masse andre sjove opgaver 😀

Generelt har vi en rolig og hyggelig stemning på vagterne og du får forplejning på alle vagter.

HVORNÅR

Vi mangler flest frivillige den fredag den 1., lørdag den 2., og søndag den 3. juli. Du skal helst kunne være frivillig mindst to af disse dage. 

TILMELDING

Send en mail til Martin på mail@videosport.dk 

ALDER: du skal være mindst 18 år

Har du stadig lyst til at yde en frivillig indsats, men endnu ikke nogen at teame op med, så søger Kick In stadig frivillige.
Vi har rullende issalg, hvor du har mulighed for at have hele festivalområde som base, så masser af mulighed for at møde masser af festglade personer og stadig opleve musik mens du går rundt.
Vi har også en bod, med sandwich, milkshake, popcorn mm + en masse fantastiske frivillige med super godt humør
Læs mere her:
Vi håber på at høre fra dig
Vi starter allerede på lørdag med de først vagter, dvs. at ikke alle dine vagter ligger mens der er musik.

ALDERSKRAV: minimum 18 år

Lige nu søger Hvalsø FDF frivillige til at tjekke armbånd ved Main Gate, som er publikumsport fra campingområdet og ind til festivalpladsen.

Vi har flere typer af opgaver, så om du har ledererfaring, ønsker ansvar for driften af porten eller ønsker en af vores andre opgaver, så er du velkommen hos os. Vi har ingen krav til tidligere erfaring og afholder et infomøde inden festivalen starter, hvor vi viser lidt rundt og gennemgår opgaven. Vores erfaring er at er man informeret, så føler alle sig i gode hænder.

Hvad vi søger hos vores frivillige:

 • Du er over 18 år
 • Du kan bære en orange vest
 • Du møder folk med respekt og et smil
 • Du løser problemer fremfor at skabe dem
 • Du bidrager med en god stemning før, under og efter dine vagter

Hos os yder man en frivilligindsats på 24 timer som ligger mellem 29. juni og 2. juli 2022. Man har 3 vagter som hver varer 8 timer. Du er selv med til at ønske vagterne og du kan tage dine vagter sammen med dine venner. Vi har en mission om at hos os skal det være en god oplevelse at være frivillig. Vi oplærer vores vagtledere i god ledelse og vi søger for gode arbejdsforhold.

Vi laver et afslappende baseområde, i Volunteer Village (tæt på Arena og Bar Rock) hvor du kan holde din pause og slappe af. Her sørger vi for at man kan få en kop kaffe, the eller sodavand til vagten eller en øl efter vagten. Når du er på vagt får du derudover madbilletter, som man kan benytte i madboderne på festivalen.

Skal du med? Så skriv til os på rfporte@gmail.com og få mere info

ALDERSKRAV: 15+

SPROGKRAV: dansk eller engelsk

Har dig og dine venner lyst til at bidrage til en fed Roskilde-Festival?

Vi er en luksus pantbod, der har egen kok, direkte vagt booking og masser af mulighed for mere ansvar og et kik bagved en kæmpe musikorganisation. Gå ind på vores hjemmeside og book vagthold med præcis de vagter der passer til dig.

Du kan komme med os på Roskilde og få en fed uge med masser fest og lækkert musik.

Som Frivillig hos os får du:
 • Morgenmad hver dag
 • Varm mad under dine vagter -af egen kok!
 • Frugtkurv, sodavand, kaffe og te
 • Gratis frivillig camping
 • og selvfølgelig festival armbånd, så du kan nyde musik, kunst og frihed!
Vi forventer af dig, at du skal værre på vagt 32 timer i alt, fordelt på 3 vagter for dem over 18 år og 4 vagter for dem under 18 år. Vores opgave er at sortere pant for pantsamlerne, hvor 174 andre seje frivillige venter på at få dig med på holdet!
Gå ind på hjemmesiden og book dine vagter direkte:http://www.jernloesegymnastik.dk/50Roskilde/01Forside.htm
Har du spørgsmål så kontakt Christian på TLF. 20 29 21 65 og Mail: christian@jasminvej.dk

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

Alderskrav: 18 år

Vi skal på festival og mangler frivillige til at stå med os i vores fantastiske madbod, der nok laver nogle af pladsens bedste burgere.
Da vi stadig mangler frivillige, har vi brug for netop dig til at joine vores vidunderlige, seje, sjove og hårdtarbejdende team. Hvis du ønsker at blive en del af vores fantastiske team, så send gerne en kort mail til kontakt@mikuna.dk, og så finder vi ud af det. 
VAGTERNE
Vi har brug for frivillige onsdag, torsdag, fredag og lørdag - og for dem der skriver først, er vi rimelige fleksible med vagterne 🙂 For at blive en del af vores team, skal du have 3 vagter a 8 timer. Men bare rolig, tiden flyver afsted! 
Vi glæder os  meget til at se jer hos det kontrollerede kaos, hvor der bliver langet så mange burgere over disken, så du tror det er løgn. 
Skriv til os på kontakt@mikuna.dk - Vi ses på pladsen!
 
Mvh. Team Mikuna

Alderskrav: Min. 21 år

Sprogkrav: dansk

Har du erfaring/uddannelse i håndtering af mennesker, herunder konfliktløsning? Gerne indenfor områder som publikums sikkerhed eller beredskab. Kunne du tænke dig at være med til at skabe Danmarks fedeste festival? Så læs videre....

Vil du være festivalens mand på gulvet? Kan du se dig selv som værende den første kontakt til både vores gæster og andre frivillige? Så får du her en mulighed for ofte at være første person på stedet og derfor ofte også den første problemknuser. Du har en tæt kontakt til vores gæster, til de øvrigt frivillige, til afviklingsleder samt andre beredskabsenheder. Din vurdering og din mening tæller.

Vi søger personer med hjertet på rette sted og med lysten til at gøre en forskel.

Du vil indgå i et team med andre Safety Værter og Safety koordinatorer. Du vil indgå i teams af 2-3 personer og du vil dække hele festivalsområdet.

DINE OPGAVER:

 • Rundering på festivals området
 • Konflikthåndtering
 • Hvem-Hvad-Hvor: Videre formidling af viden om alt muligt
 • Ledelse af hændelser (tilskadekomst, uro, flow styring mv.)
 • Deltagelse møder op til, under og kort tid efter festivalen
 • Deltagelse i kurser

DIN BAGGRUND:

Vi lægger vægt på at du har interesse og evnen til at være holdspiller og samtidig vise vejen. Du skal kunne være selvstændigt og samtidig kunne indgå i teams. Har du viden om og erfaring med driftsledelse er det et plus. Du skal være proaktiv og kunne bidrage positivt til driftsafvikling og du skal se problemstillinger som udfordringer, der er til for at blive løst gennem positiv kommunikation, fremfor magtanvendelse.

Du skal være forberedt på at kunne ligge i alt 4-5 vagter. Vagterne vil være fordelt i ugen op til festivalen, under festivalen og i dagene efter festivalen.

Du skal være fyldt 21 år og kunne fremvise en ren straffe attest.  

Hvis ovenstående har fanget din interesse så besvar spørgsmålene i Ansøgning

Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte os via denne mailadresse frivillig.safety@roskilde-festival.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

ALDERSKRAV: min 18 år ved festivalens begyndelse

SPROGKRAV: Dansk eller engelsk

Hos os i Le Trang bliver du en del af et team, der serverer god vietnamesisk mad, mens vi hygger os.
Vi prioriterer god stemning samtidig med at vi forventer ansvarlighed i udførelsen af opgaverne. Der vil altid være en leder tilstede, der kan instruere og svare på spørgsmål.
Som frivillig vil din indsats være på 32 timer fordelt på festivaldagene.
Det giver dig:
 • adgangstegn til festivalen
 • mad, når du er på arbejde.
 • adgang til særlige overnatningsområde med gratis varme bade
 • fri shuttle til og fra festivalpladsen
 • adgang til Volunteer Village, hvor du sammen med andre frivillige kan oplade din mobil, koble på Wifi, dyrke morgenyoga, blive stylet, få massage eller bare slappe af i rolige omgivelser med gratis te, kaffe og saft.
Der er også eksklusive liveevents med bands og DJ’s og et barområde.
Vi mangler lige præcis dig - så er du frisk på en frivilligtjans der giver adgang til en oplevelse udover det sædvanlige og et brag af en festival sammen med os i Le Trang
- så skriv til stina@letrang.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Alderskrav: 15 år

Sprogkrav: Der er ingen sprogkrav.

Volunteers’ Village er Roskilde Festivals største sociale område for frivillige, som ligger centralt placeret på Indre plads lige ved siden af Arena og Food Court. I Volunteers’ Village er der adgang til billige drinks, livemusik og DJ, beer pong og mødelokaler. Volunteer Wellness er også en del af området og ligger placeret lige ved siden af i lidt mere rolige omgivelser. Her er der fokus på afslapning samt mental og fysisk sundhed med tilbud som yoga, massage og hårvask.

Hele området sigter efter at være foregangsområde på tiltag som psykisk og fysisk tilgængelighed, renhold, socialt samvær samt aktiviteter for frivillige og vi er inkubator for en række sociale eksperimenter, herunder affaldssortering.

Vi har brug for frivillige, der vil give en hånd med at holde området rent med et centralt fokus på at motivere andre til at gøre det samme.

Sammen med dine medfrivillige skal du sikre at området er rent mens du holder humøret højt. Gæsterne i området er i sagens natur selv frivillige, så alle hjælpes ad, men du skal gå forrest og inspirere andre.

Indsatsen drives af Viby Svømmeklub og udover at du løser din opgave i et af de fedeste områder på festivalen, får du også adgang til foreningens basetelt, som ligger i rolige omgivelser i Volunteer Wellness. Her kan du slappe af, holde pauser og oplade din telefon.

PRAKTISK

Opgaven løber over hele åbningstiden i Volunteers’ Village fra den 24/6 – 3/7. Du skal kunne lægge en 32 timers indsats, hvor minimum 1 af vagterne lægges i musikdagene. Du kan selvfølgelig ønske dine vagter. Du får forplejning i form af madbilletter samt drikkekuponer til brug i boder og barer på hele pladsen. Derudover kan du tilvælge overnatning på Volunteer Camping.

Send en mail til Kathinka_yellow@hotmail.com for mere info og tilmelding!”

Alder: Minimum 21 år 

Sprog: Beherske dansk i skrift og tale

Roskilde Festivals Infocenter søger 32-timers frivillige til årets festival. Vi besvarer henvendelser fra publikum, medfrivillige, pårørende, samarbejdspartnere osv. og spiller dermed en nøglerolle i afviklingen af festivalen. Din opgave vil være at besvare henvendelser, primært via telefon og mail, og hjælpe til at små problemer hurtigt bliver løst og de lidt større håndteres effektivt og professionelt. Du medvirker til at alle får en god og tryg oplevelse på Roskilde Festival. 

 

For at blive en del af holdet skal du: 

 • Være fyldt 21 år 
 • Være flink og imødekommende overfor både henvendelser og medfrivillige 
 • Beherske dansk i skrift og tale 
 • Møde til aftalt tid og være klar til at gøre en indsats når du er på vagt 

 

Det er også rigtig godt hvis du: 

 • Har lidt erfaring med gæste/kundeservice måske fra callcenter, butik, event eller lign. 
 • Kender lidt til Roskilde Festival enten som frivillig eller gæst. 
 • Kan holde flere bolde i luften og løse de mange forskellige opgaver med gå-på-mod 
 • Bidrager til et sjovt og hyggeligt arbejdsmiljø i Roskilde Festivals Infocenter. 

 

Som 32-timer frivillig i Roskilde Festivals Infocenter får du: 

 • Fuld adgang til Roskilde Festival 
 • Adgang til særligt campingareal for frivillige 
 • Adgang til Volunteer village med en lang række services og tilbud til frivillige på RF. 
 • Mad og drikke når du er på vagt. 

Men også et meningsfyldt job som tilføjer et ekstra krydderi til din festivaloplevelse og gør en forskel for andre. Du bliver desuden en del af Roskilde Festival en non-profit organisation som hvert år donerer al overskud til kulturelle og velgørende formål. Måske får du også en ny ven eller to mens du er på vagt eller lyst til at engagere dig yderligere som frivillig i vores organisation. 

Vi sørger for grundig oplæring og giver dig værktøjer til at besvare de fleste henvendelser. På alle vagter vil en medskaber (årsfrivillig) desuden være klar til at hjælpe når det er nødvendigt. Du har også en lang række kontakter på tværs af Roskilde Festival du kan bruge for at få svar på dine spørgsmål. 

 

Interesseret? 

Tag kontakt til andreas.goot@roskilde-festival.dk og skriv gerne et par linjer om dig selv. Vent ikke for længe vi har begrænsede frivilligpladser på holdet og lukker for tilmelding så snart vi har samlet det hold vi skal bruge til Roskilde Festival 2022. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

ALDERSKRAV: minimum 18 år

SPROGKRAV: dansk eller engelsk

Hej gode folk 

Vi leder med lys og lygte efter 15 frivillige (32t frivillige) til at hjælpe med vores nye lejeløsninger til camping på festivalen. Hos os har vi intet krav om at du skal være dansktalende eller være over 18 år.

INDSATSEN

Vil du hjælpe det nye projekt for udlejning af camping udstyr på festivalen?

Vi søger et lille hold til at hjælpe 1 dag umiddelbart op til festivalen og 2 dage efter festivalen.

Der er brug for hjælp til den logistiske opgave at distribuere campingudstyret før festivalen og at indsamle samt fragte udstyret til vask efter festivalen.

VAGTERNE

1 x vagt: I perioden 20-24 juni

2-3 x vagt: søndag-Tirsdag 3-5. juli.

Opgaven foregår på/ved Roskilde Festival

ANDRE GODER

Der vil være mad og drikke samt et stærkt sammenhold ved opstart af dette nye projekt.

Vagttiderne/vagtplaceringen kan være fleksible indenfor dagene.

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores team, så skriv en kort beskrivelse af dig selv hurtigst mulig til saga.alanne@roskilde-festival.dk

Du må have en fantastisk dag!

ALDERSKRAV: minimum 18 år

Skal du være en af vores sidste frivillig? Vil du være en del af vores fantastiske team af portvagter på indre plads, tæt på Arena-scenen?

Vi har højt humor på vagterne, overdådig forplejning med madbilletter til festivalens madboder, hyggelig frivillig-base og god stemning!
 • Du skal være over 18 år og ansvarsfuld
 • Du er med til at skabe stemningen og skabe tryghed
 • Din frivilligindsats er 4x8 timer - ca. 2 vagter før musikken og 2 vagter under musikken.
VI TILBYDER:
 • Armbånd til festivalen
 • Mad og drikke på alle vagter
 • Frivillig T-shirt
 • Kaffe, The og vand i frivillig-basen hele festivalen
 • Mulighed for opladning af mobiltelefon
 • Hyggeaftener sammen med de andre frivillige i vores frivillig-base
 • Støtte og opbakning fra foreningsansvarlige
 • Godt selskab og godt samarbejde
Er det noget for dig? Så smid en mail til os på groen.rf@gmail.com Vi glæder os til at høre fra dig!
YOU WILL:
 • Provide the whole festival with Coffee! 5 000 LITRES to be more precise.
YOU WILL GET:
 • Free Dinner Every Shift
 • Competitions (w/ prizes) 
 • Team Activities 
 • Professional Photos
SO, WHO ARE WE?
We are CoffeeCow :D We are the company that keeps the festival awake. 
We are the ones that enable people to sustain high energy levels and mood throughout the festival, all thanks to our smooth and delicious coffee!
We have existed for over 20 years and we deal with marketing and catering using our mobile backpacks and our coffee! 
This position is for you who want to take part at Roskilde Festival and practice your sales skills while also selling something you like and that there’s a significant demand for!
Please be shy to not apply at ximon@coffeecow.se and roskilde@coffeecow.dk 

Velkommen hos os!

Vi er et jysk hold, der elsker at lave god mad og drikke. Vores RAMEN er (sagt på jysk) ret god!

Hjælp os med at give Roskildes gæster et ærligt og godt måltid. Vi er her for at gør vores gæster glade.

Boden er tæt ved Orange, og du skal bidrage 24 timer sammen med os. Vi ligger på Indre Plads, så vagterne er fra onsdag til lørdag.

Vælg selv vagter sammen med dine venner.

Vi træner dig. Din indsats vil bestå i at hjælpe vores mad over disken. Måske kommer du til at stå ved gryderne. Måske kommer du til at stå i fronten og tage imod + være god ved vores gæster. Måske kommer du til at hjælpe os med at gøre rent i vores område + sortere vores bagbutik, så vi efterlader et grønt og bæredygtigt underlag bagved os.

På vores hold er der mange internationale frivillige. Det er en del af Roskildes dna at være et mangfoldigt sted. Hjælp os med at gøre Roskilde Festival til en god oplevelse for alle.

Skriv dig op hér: www.feast-festival.dk/joinus

Din kontaktperson er Carsten: 26357719 / cs@feast-festival.dk

Tak!

AGE: at least 18

Zahida is a Pakistani inspired restaurant who serves delicious butterchicken, butterchana, samosas and fries in the Food Court.
We still need a few volunteers and would be happy to welcome you to our team.
Are you above 18 and ready to be in a joyful atmosphere? Then we need you! 
Please send us an email to rf.zahida@gmail.com if you are interested.
WHAT DO YOU GET?
- a lot of fun hours with nice people at Zahida’s stand in the Food Court
- full access to the festival all days
- access to the volunteer camping area 
- food and drinks on your shifts
WHAT DO YOU NEED TO DO?
- have 3 shifts of 8 hours volunteering at the Zahida food stand from Wednesday to Saturday
- put on your smiling face and have fun with us 
- show up on time
We hope to hear from you soon 🙂
Big hugs from the Zahida team!

 

ALDERSKRAV: 15+

SPROGKRAV: Dansk eller engelsk

Vær en del af et stort hold, der sørger for strøm til gæsternes telefoner og Soundboks. 

Som frivillig hos betjener du vores boder, der findes over det meste af festivalen. Det er en spændende frivilligopgave, hvor du møder masser af glade festivalgæster. 
Du vælger vagtpakke af 4x8 timer, hvis du har vagter fordelt på opvarmningsdage/musikdage og 3x8 timer, hvis du kun hjælper i musikdagene.

SOM FRIVILLIG HOS OS FÅR DU:

 • Partout adgang til festivalen.

 • Selvfølgelig en Volt-oplader med bytteservice på festivalen

 • Mad på dine vagter

 • Du vælger selv en vagter og kan vælge den samme som en ven. Der er mange forskellige at vælge i mellem.

 • En fed festivaloplevelse med et stort hold af frivillige, der sørger for strøm fra vores boder fordelt over hele campingområdet og pladsen

Du vælger vagtpakke af 4x8 timer, hvis du har vagter fordelt på opvarmningsdage/musikdage og 3x8 timer, hvis du kun hjælper i musikdagene.

HVORDAN MELDER DU DIG TIL:

Du kan læse mere på https://getvolt.dk/volt-team/ , hvor du også kan udfylde vores frivilligformular - så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Har du spørgsmål? Så send endelig bare en mail til volunteer@getvolt.dk

Alderskrav: 18 år

Sprogkrav: alle sprog er velkomne. Dansk er ikke et krav.

Byggeprojektet ligger før og efter festivalen, med mindre opgaver under festivalen

Oplev al musik!

VI HAR BRUG FOR

3x 32 timers frivillige

Du kan lide bygge opgaver og praktiske opgaver. Byggeprojektet påbegyndes onsdag 22. juni – 25. juni og pakkes ned d. 3. juli. Under festivalen har du mindre opgaver nogle af musikdagene – men ikke om aftenen eller natten. Opgaver under festivalen kommer til at ligge mellem kl. 10-14. Resten af tiden kan du nyde musikken!

DU FÅR

En partout billet til festivalen

Medarbejder camp

Mad og drikke billet

Mulighed for at opleve al Musik

HVEM ER VI

Responsible Refund er et socialt projekt, der handler om at støtte og anerkende pantsamlernes indsats på festivalen. Byggeprojekt handler om en lounge til pantsamlerne, hvor de kan få mad, slappe af og tage et bad; og sorteringsborde foran pantboderne.

Er du interesseret kan du kan skrive til responsible.refund@roskilde-festival.dk for at tilmelde dig eller hvis du har spørgsmål

Sprogkrav: dansk eller engelsk

Alderskrav: minimum 18 år

HVEM ER VI? 

Vi er fra Vallekilde Elevforenings Bestyrelse. Vores forening er drevet af 8 unge mennesker, og har fokus på skabe god energi for unge efter et højskoleophold og skabe rammer hvor vi, unge, kan skabe nye initiativer og være en del af noget større. 

INDSATSEN

Vi søger frivillige til at være servicemedarbejdere i CLEAN OUT LOUD på Roskilde Festival 2022. Du bliver en del af et større team, og inden da vil du blive briefet i hvordan det fungerer at være frivillig i dette område. Indsatsen går ud på at hjælpe gæsterne med at føle sig godt tilpas i campingområdet og være til rådighed hvis nogle har brug for en hjælpende hånd. Sprede god energi og kærlighed til fællesskabet. Et eksempel kunne være at sidde som vagt ved toiletterne (så toiletgængere føler sig trygge), eller trille fra camp til camp og høre om COL-gængere har det godt. 

HVORNÅR?

Din indsats for Roskilde består af 4 x 8 timers vagter i perioden 25/6 - 2/7. Det er muligt at søge sammen med venner, og vi vil gøre vores bedste for at give jer vagter sammen.

VI TILBYDER

Vi tilbyder dig 4 mealvouchers, som du kan bruge på festivalpladsen. 

Derudover kan du som frivillig gøre brug af de særlige tilbud, som festivalen tilbyder alle frivillige. Det gælder f.eks. adgang til Volunteers Camping og Volunteers Village. 

Før festivalen inviterer vi alle vores frivillige til meetup, hvor vi sammen har mulighed for at mødes og hygge os. 

LYDER DETTE SOM NOGET FOR DIG?

Tilmeld dig allerede i dag via dette link:https://forms.gle/9iLfaHeMUHdkugZH8

Søg nu gennem linket og sikre din plads på årets festival

Hvis du oplever problemet med linket, så søg ved at skrive en mail til denne mailadresse: elevforeningvallekilde@outlook.dk

OM OS:

Vi er en lille madbod placeret ved FoodCourt (udenfor hallen). Vi serverer fish’&’chips og burgers.

Som frivillig får adgang til Roskilde Festival, mulighed for Volunteer camping, mad og drikke fra vi åbner d. 29 og til festivalen slutter.

Vagterne består af 24 timer i alt, fordelt på 4 timers vagter, fra d. 29 til vi lukker om natten d. 3.

Er det noget for dig så kontakt mig på Messenger eller på Martin@newarctic.dk

Sprogkrav: Dansk

Alderskrav: minimum 18 år

Kunne du tænke dig at være en del af livredderteamet, sammen med andre søde og kompetente livreddere? Vil du være med til at sørge for at vores gæster føler sig trygge, når de tager en forfriskende svømmetur i badesøen?

Så er det lige dig vi søger!

Badesøen ligger centralt på Roskilde Festivals campingområde (område K) og har åbent for alle vores gæster fra kl. 9 om morgenen til kl. 21 om aftenen. Den er bemandet med livreddere og dykkere 24 timer i døgnet. Badesøen er flittigt besøgt af vores gæster, som nyder at komme ned og få en svalende dukkert.

ORGANISATION

Organisatorisk er livredderne placeret under festivalens beredskab, sammen med dykkere, medic, samaritter, security og safety officere.

FORVENTNINGER

Som frivillig livredder bliver du en del af livredderteamet sammen med op til 32 andre livreddere. Du får adgang til Volunteer Village og mulighed for at bestille adgang til Volunteer Camping. Du får 10 drikkebilletter og 4 spisebilletter og en masse gode erfaringer og oplevelser, du kan tage med dig hjem.

VI FORVENTER

 • At du har et gyldigt kystlivredderbevis, åbentvand-, erhvervs- eller
  bassinlivredderbevis, som er gyldigt under hele festivalen.
 • At du har mulighed for at tage vagter i hele festivalperioden, fordelt på 4 vagter fra lørdag d. 25. juni til og med lørdag d. 2. juli 2022.
 • At du er servicemindet, imødekommende og har lyst til at bidrage til, at
  gæsterne får en god oplevelse ved badesøen
 • At du er fyldt 18 år senest d. 24. juni 2022.
 • At du taler flydende dansk.

ER DU INTERESSERET?

Så skriv direkte til livredderansvarlig Tim Feveile timovic@live.dk

Du må meget gerne sende en mail med en kort beskrivelse af dig selv og dine erfaringer som livredder. Vi glæder os til at høre fra dig.

Sprogkrav: dansk eller engelsk

HVAD SKAL VI LAVE

Vi søger frivillige campingværter til Silent and Clean på Roskilde Festival 2022. Du bliver en del af et større team og vi fokuserer på at alle gæsterne i vores camping har en fantastisk festival. Vi servicerer og vi er til rådighed, hvis nogen har brug for en hjælpende hånd. Vi sikrer glæden i camping.

HVORNÅR?

Din indsats på festivalen består af 4 x 8 timers vagter i perioden 25/6 - 3/7. Det er muligt at søge sammen med venner, og vi gør vores bedste for at give jer vagter sammen.

VI TILBYDER

Som frivillig for os, modtager du dels festivalarmbåndet dels fri mad (kokketilberedt) og drikke under hele festivalperioden (i vores base).

Derudover kan du som frivillig gøre brug af de særlige tilbud, som festivalen tilbyder alle frivillige. Det gælder f.eks. adgang til Volunteers Camping og Volunteers Village.

Før festivalen inviterer vi alle vores frivillige til en infosamling i København, hvor vi sammen har mulighed for at mødes. Kan du ikke deltage, så arrangerer vi et møde før vagterne starter.

HVEM ER VI?

Vi er Skovvejens Blå Spejders indtjeningsforening, og hele vort overskud går til at give børn og unge endnu bedre oplevelser ude i naturen.

LYDER DETTE SOM NOGET FOR DIG?

Tilmeld dig allerede i dag via dette link: https://roskildejob.dk/info-til-frivillige-2/

Hvis du har spørgsmål, så skriv en mail til: info@roskildejob.dk

Alderskrav: minimum 18 år 

Vi søger servicemindede, smilende og venlige personer, der tør tage ansvar og vil være med til at gøre camping til et hyggeligt og behageligt sted at færdes. KLUB10 er en forening der støtter idrætsforeninger og andre gode initiativer. Ved at være frivillig for os, er du bl.a. med til at støtte en masse unges mulighed for at dyrke idræt.

Som frivillig for KLUB10, består din indsats af vagter på 4*8 timer, som servicemedarbejder.

 • Her skal du være med til at holde orden,
 • sørge for at der er pænt og sikkert at opholde sig
 • og besvare spørgsmål fra festivalens gæster så godt du kan
 • Du skal være fyldt 18år senest d.25/6-2022
 • Dine vagter kan blive fordelt over 9 dage, hvis du er der alle dage
 • Du kan få vagter sammen med dine venner
 • Du kan læse mere på vores facebookside og hjemmeside

DETTE FÅR DU SOM FRIVILLIG FOR KLUB10:

 • Mulighed for at bo i vores lejr - med masser af hygge, fest og gode forhold
 • Bade og toiletter kun for KLUB10
 • Adgang til fællestelt med bar, borde og bænke
 • Gratis morgenmad hver dag og fri adgang til mad på vagterne

INTERESSERET? 

Kontakt os her snarest muligt på:

Tilmelding: www.klub-10.dk

Alderskrav: minimum 21 år

Sprogkrav: Dansk

Drømmer du om at lave lidt mere festival? Så er det dig vi mangler som Campingkoordinator. 

FUNKTIONEN

Du kommer til at fungere som stærkt bindeled mellem alle campingområderne og beredskabskontoret. Det er en opgave, som kræver god koordineringsevne kombineret med evnen til at kunne tackle flere opgaver ad gangen.

Da områderne har mange forskellige formål og udtryk, vil der være forskel på de opgaver der skal løses i samarbejde med de forskellige Service Managers. Samlet vil der være ca. 120.000 personer på campingområderne i løbet af festivalen, og det bliver din opgave, sammen med resten af teamet, at gøre det til den bedst mulige oplevelse for vores gæster. Du vil blive en del af Camping, som er forankret i Division Deltagere. I camping er vi organiseret med en Teamchef, en stabsfunktion med forskellige ansvarsområder (fx HR, foreninger, økonomi mv.), fire teamledere, 15 aktivitetsledere og et stort hold af Service Managers.

HVERVET SOM CAMPINGKOORDINATOR

Du bliver repræsentant for Camping, og kommer til at sidde på, og være en del af Beredskabskontoret (BSK), hvor du i flere sammenhænge kommer til at sparre med resten af holdet på BSK.

Dine opgaver bliver:

 • Bindeled mellem Camping og beredskabskontoret.
 • Aktiv kommunikation ved hændelser mellem camping og beredskabskontoret.
 • Proaktiv radio kontakt til servicemanagers.
 • Besvare henvendelser på radio, telefon og koordinere disse
 • Koordinerer indsats ved opkald fra servicemanager.
 • Kort koordinator, inklusive rettelser ved opdateringer.
 • Oprettelse og opfølgning af sager i logsystemet (logvagt, når en sådan haves).
 • Planlægge vagten sammen med den afgående campingkoordinator.
 • Debriefe til den tilgående campingkoordinator.

VI VIL SØRGE FOR ORDENTLIG TRÆNING, SÅ DU ER KLÆDT PÅ TIL OPGAVEN

Det er et stort plus, hvis du har et indgående kendskab til Roskilde Festivalen.

Du må gerne have tidligere erfaring fra Roskilde Festival, hvor du kender til campingområderne fra din tid som supervisor, service manager eller safety officer. Desuden ser vi meget gerne at du

 • Er proaktiv og bidrager med en positiv energi, initiativ og handlekraft
 • Er struktureret
 • Er dygtig til at have mange bolde i luften samtidig
 • Har et stort personligt drive og mod på at samarbejde med alle typer af mennesker
 • Besidder en god portion modenhed
 • Deltager aktivt før, under og efter festivalen

Deltagelse før festivalen dækker over møder, arrangementer, uddannelse og træning

Deltagelse under festivalen dækker over 3-4 vagter i opstart/under og under afslutningen af festivalen, samt driftsmøder, briefing og debriefing

Deltagelse efter festivalen dækker over debriefing og evaluering

VILKÅR

Du har fire vagter af 8 timer, to før musikken starter og to under. Du vil modtage fire spisebilletter samt ti drikkebilletter som tak for din indsats. Derudover mulighed for overnatning på vores medarbejder camp og fri adgang til Roskilde Festival under hele perioden.

 • Forplejning under afvikling når du er på pladsen
 • Adgang til Volunteer’s Village og Backstage Village
 • T-shirt

SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, så kontakt gerne Filip Wojtyniak på 25519711 eller mail (filip.wojtyniak@roskilde-festival.dk) eller Linda Howarth (linda.howarth@roskilde-festival.dk)

Interesseret?

Hvis rollen bare MÅ være din, så skal du sende en kort motiveret ansøgning og relevant CV til (william.bjarnoe@roskilde-festival.dk) hurtigst muligt.

Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater.

Sprogkrav: Dansk, svensk, norsk eller engelsk

Alderskrav: Vi har enkelte pladser til 17 årige, og når disse er fyldt op er kravet 18 år

 

OPGAVEN
Vi står for at alle toiletter på selve festivalpladsen (IKKE campingområder) er top shiny

 • Renholde håndvaske som skrubbes med sæbe
 • Skifte toiletpapir, feje og fjerne papir på toiletter, og rydde op rundt om bygningerne
 • Sikre toiletterne ikke stopper til og ser pæne ud
 • Indrapportere ”uorden” på toiletter, ting I ikke selv kan reparere eller andet
 • Poser til hygiejnebind skiftes og affaldsposer tømmes
 • På morgenvagter skal alle toiletter rengøres grundigt
 • På øvrige vagter rengøres toiletterne efter behov

VI TILBYDER

Hos os yder man en frivilligindsats på 24 timer som ligger i musikdagene (29. juni – 2. juli). Du har mulighed for ved tilmelding at fravælge 1 vagt, hvis du ved at der er noget musik du gerne vil høre.

Vi tilbyder dig som frivillig mad fra onsdag den 29. juni kl. 17 til og med lørdag den 2. juli om aftenen, også selv om du ikke er på vagt.

VIL DU VIDE MERE?

Læs mere om frivilligtjansen og tilmeld dig her: www.aifpaaroskilde.dk


Varme festivalhilsenerAIF / Anders Fischerinfo@aifpaaroskilde.dkwww.aifpaaroskilde.dk

ALDERSKRAV: du skal være 18 år ved festivalens start

SPROGKRAV: du skal kunne tale dansk eller engelsk

 

 

Alle festivalens boder, barer og spisesteder skal bruge internet til deres kassseapparater & Dankort, og det skal vi bruge hjælp til. 

Lige nu søger Festival IT en række personer der gerne vil have alle deres vagter FØR musikken starter. Det drejer sig om fire vagter i tidsrummet  9:00 - 19:00, derudover finder vi lidt timer til oplæring & info inden første vagt.Forvent i alt ca. 40 timer.Er du elektriker (evt. lærling) eller dygtig inden for håndværk er det en fordel, men med en nogenlunde logisk tankegang, godt humør og gå-på-mod kommer du også langt. (IT-kompetencer er ikke nødvendigt).Opgaven kan kun udføres med et adgangsgivende armbånd til festivalen, så det får du selvfølgelig. Derudover får du adgang til medarbejder-camping, adgang til Volunteer Village & andre områder for frivillige, deriblandt det nye område i Vor Frue, tæt på hvor Festival IT holder til. Med dit armbånd følger også en række mad & drikkebilletter.Vi har et godt sammenhold hos Festival IT, et sammenhold som du også hurtigt bliver en del af. Måske bliver så afhængig af det at du kommer igen næste år ;-)Hvis du kan se dig selv i rollen som kabler, og gerne vil have fri når musikken spiller, så skal du kontakte Rune Høj Nielsen (Gruppeleder for Kabling) i en fart, det gør du på rune.nielsen@roskilde-festival.dk

ALDERSKRAV: Minimum 18 år

SPROGKRAV: Dansk

Roskilde Festival består af over 30.000 frivillige der døgnet rundt skaber verdens bedste festival. Lige nu søger RoskildeVagt engageret frivillige, der elsker festivalen!

RoskildeVagt.dk har over 10 års erfaring på Roskilde Festival. De frivillige er hjertet af Roskilde Festival, så uden dig vil festivalen være en kedelig støvet mark. Vi har allerede mange engagerede frivillige og håber du vil være med. Indsatsen hos RoskildeVagt forgår på alle tidspunkter og derfor vil du opleve de vilde aftener og de stille morgener. Som frivillig skal man engagere sig på fire vagter á 8 timer.

Se vores YouTube video og få en ide hvem vi er og hvad vi laver:

http://youtu.be/ZdetwHByZEk

Alle vores vagter går rundt i par. Hvis du tilmelder dig sammen med en anden person, vil du størstedelen af tiden gå sammen. I vil altid havde vagt på samme tid! 

Hvis du melder dig alene sørger vi ligeledes for en makker til dig, omend ikke nødvendigvis den samme person til alle dine vagter. Overskuddet går til arbejdet med børn og unge i Det Danske Spejderkorps. Desuden får du gennem dit engagement et medarbejderarmbånd, der gælder alle dage og samtidig får du god forplejning når du er på vagt.  

HVORFOR ROSKILDEVAGT.DK?

Vi har i år gjort rigtig meget for, at det bliver et fedt år for vores frivillige! Derfor kan vi tilbyde:

 • Mulighed for 1 vagt før opvarmningen starter
 • Lækker mad når du er på arbejde.
 • Fed fyraftensbar.
 • Hyggelig afslapningsområde før/efter vagt

INDSATSEN:

Vi varetager stort set alle opgaver i campingområderne L & N (områderne ligger centralt i Camping Øst, tæt på grusgraven og festivalpladsen og er de sjoveste områder at engagere sig i).

Indsatsen indebærer:

 • Opsætning af telte FØR festivalen – og dermed få 1 vagt inden selve festivalen
 • Orangevagt - Hjælpe gæsterne og sikre at brandregler mm. overholdes. Herunder også uddeling af affaldsposer.
 • Bålvagt - Sørge for sikkerhed og oprydning på agoraen og bålpladsen
 • Portvagt - Kontrollere indgangen til campingområdet.
 • Højspændingsvagt - Sørge for, at regler for ophold under ledningerne i området overholdes af hensyn til sikkerheden.
 • Svare på spørgsmål fra gæster og generelt hjælpe til at skabe verdens bedste festival.

Interesseret?
Så læs mere og tilmeld dig på: www.RoskildeVagt.dk - Find os på Facebook: www.facebook.dk/RoskildeVagtdk

ALDER: du skal være fyldt 18 år

SPROG: du skal kunne tale engelsk til husbehov

Mere omsorg til folket!

Kan du give afslappende massage, kranio-sakral, zoneterapi eller lign - og kan du gøre det på en 15 min. indsats?

Kan du holde til at gøre det en hel 8 timers vagt (med indlagte pauser selvfølgelig)? Og er du et fornuftigt, hyggeligt og musik-elskende menneske?

Skønt! Så er det dig vi mangler til vores team i Volunteers Wellness.

I Volunteers Wellness vil du være med til at skabe et rum fuld af velvære. Et sted hvor festivalens frivillige kan komme og blive forkælede, slappe af og lade op. En del af den oplevelse leveres af vores stærke ‘hånd pålæggende’ team, der ud over at trykke på ømme skuldre og forkrampede lægge også skal bidrage til den generelle gode stemning i teltet.

HVAD SKAL DU LAVE?

Din primære opgave vil være at afhjælpe div. fysiske skavanker og give øget velvære, ved dagen igennem at give andre frivillige 15 minutters behandlinger. Der er oftest fuldt booket, så der er nok at se til når man er på vagt. Det kan til tider være hårdt arbejde, men det er også pissehyggeligt og du får verdens gladeste og mest taknemmelige kunder. Og så bliver du en del af et lille og skønt team, hvis fornemmeste opgave er, at gøre andre frivillige glade.

Du kommer til at have 4 vagter á 8 timer. Som udgangspunkt bliver det 2 vagter i opvarmningsdagene og 2 vagter under musikken.

Vi er et socialt team, der gør en dyd ud af også at ses uden for vagterne. Vi sidder ikke lårene af hinanden, men har du f.eks lyst til at mødes med dine med-frivillige inden Wellness åbner, og spise (medbragt/sammenskuds) morgenmad sammen, gå i Bar Rock og få en øl efter fyraften, eller måske følges med andre til en koncert, så vil det helt sikkert være en mulighed.

HVAD FÅR DU FOR DET?

Ud over en fed oplevelse og et skønt team får du selvfølgeligt et adgang til Roskilde Festival.

Derudover får du lov til at slå dit telt op på frivillig camping (mere ro og ordentlighed, og med gode bade og spisemuligheder) adgang til de lukkede frivilligområder på festivalen (som Wellness jo også er en del af) gratis te/kaffe/saft i volunteers village, koncerter før musikpladsen åbner, gratis intern shuttlebus, 10 øl billetter og 4 madbilletter.

KORT SAGT

Du skal have lyst til at være en del af et skønt team og gøre en forskel for dine medfrivillige, vide hvad du laver når du behandler og kunne klare at gøre det i 8 timer. Du skal være fleksibel med dine opgaver og så skal du have en høj grad af ansvarlighed.

SKRIV TIL OS

Hvis du vil høre mere om projektet og indsatsen som behandler er du velkommen til at kontakte Maria, der står for behandlingsdelen i Volunteers Wellness.

Maria.prehn@roskilde-festival.dk

Vi udvælger vores frivillige på baggrund af en ansøgning og en snak, så husk at give os dit telefonnummer. Derudover holder vi en intro-aften for hele wellness-teamet, hvor vi snakker lidt om årets festival og lærer hinanden at kende. Det foregår 14. juni kl.18.30 i København, så sæt kryds i kalenderen, hvis du vil med på holdet.

Mange festivalhilsener fra

Volunteers Wellness

We will make our guests strong again!

Help us boost our guests well being by serving the greatest meal in Roskilde.

RAMEN is our thing: This soup will make you strong.

Volunteer with us for 24 hours during the music days, close to Orange Stage.

Pick your shifts with your friends, and help us have a nice experience.

Training is provided.

Your task will be to help us prepare and serve honest food for our guests. You’ll be helping in the kitchen close to our guests and your colleagues, you’ll be meeting our guests at the counter and / or you’ll be part of our maintenance team. Cleaning may not sound sexy, but we really love people who puts pride into tidying. It’s so incredibly important!

Sign up here: www.feast-festival.dk/joinus Your contact person is Carsten: 26357719 / cs@feast-festival.dk

Thanx ;)

Sprog: du skal kunne tale dansk eller engelsk

Help us serve great drinks to happy people @ BIM BIMMELIM BAR

Volunteer for 24 hours during the music days.

Danish language is great, but English is cool too.

Your task is to pour cocktails and / or welcome guests at the counter.

You’ll be volunteering with other nice people too.

Training is provided.

We ask one thing from you: Be nice! Sign up here: www.feast-festival.dk/joinus

Your contact person is Carsten: 2635 7719 / cs@feast-festival.dk

Few places left. We do also have open opportunities in our Korean Ramen Shop if you miss this opportunity. Thanx!

ALDER: du skal være fyldt 18 år

SPROG: du skal kunne tale dansk eller engelsk

 

Kom og være med som frivillig i Grandstand bar som ligger lige overfor Orange scene 

OM INDSATSEN

Har du skuet hænderne godt på, så mangler vi en frivillig til opbygning af vores bar. Vagten starter fra den 25. juni om morgenen og indtil musikken starter, og igen om søndagen efter musikken. Udover goder beskrevet under "Det får du" tilbyder vi måltider under opbygning og en soveplads i sovebyen.

VI MANGLER

1 opbygning fra 25 juni (Lør) til 29 Juni (ons) og igen søndag den 2 fra kl 10 til færdig (cirka kl 18) Med bespisning under alle opstarts dage samt mulighed for indendørs soveplads

2 nattevagter 23pm til 10am den 30 juni & 2 Juli, man er to på vagten og må derfor tage en lur på skift, medbring selv soveremidjer

1 driftafvikler den 30 juni (Tor) 17pm til 4am og 2 Juli (Lør) 10am til 21pm, du har det overordnet ansvar for baren i denne periode

1 bar medarbejder 29 juni (Ons) 14pm til 1am og 1 Juli (fre) 16pm til 03am hvor du vil være en deal af teamet i baren

DET FÅR DU

 • Adgang til Roskilde festival
 • Adgang i frivillige camping (åbner en uge før festivalen så du kan i ro og mag sætte op)
 • 2 x madbilletter og 8 x drinksbilletter
 • Frivillig-fest for alle Team Bar-frivillige tirsdag før festivals pladsen åbner
 • Adgang til billigere frivillig-bar under hele festivalen.

Så hvordan bliver man en del af dette lækre setup?

Man skriver simpelthen en email til på Kristian.jensen@roskilde-festival.dk

Age: 18 years

Language: English and a host of other languages

Join our team at the Refunder’s Lounge (The Big Chill), where the refund collectors can take a break from their hard work and get food, relax, take a shower, get a massage, and just hang out with the volunteers.

The refund collectors from all over Europe to work really hard collecting the refund at the festival. Our project is about celebrating and helping the refund collectors. Your work will be to serve and help them at the Lounge. If things are not too busy at the lounge, you might be asked to go, in pairs, to visit the refund stations. There you will offer moral support to the collectors, and give them important information about the refund system.

WHO ARE YOU

 • You have good interpersonal skills, you are ready to initiate contact and curious about others.
 • You are not afraid of practical work tasks, like cleaning and you are happy to help where you can.
 • Many refund collectors come from different countries, so it will be a great advantage if you can speak Spanish, Italian, Romanian, French, Portuguese or similar, but it is not a requirement.
 • You are ready to deal with many different people from different cultures, who may be in a vulnerable position.
 • You are at least 18 years old.

WHAT DO I NEED TO DO

 • Your shift will take place in two different areas: For the most, in the Refunder’s lounge - the big Chill, where the refund collectors are taking a break from their work. You might get asked to visit the refund stations.
 • If you are asked to go to the refund stations, the tasks are to explain the rules about refund, answer questions, help with solving any problems and misunderstandings.
 • Most of the time you will be at our Cafe, with diverse tasks like serving food, making coffee, cleaning, washing dishes, distributing bags and gloves..
 • Offer moral support and initiate contact to the refund collectors
 • To guide the refund collectors about cash payments for refund and communicate with other volunteers who are responsible for the payment.

PRACTICAL INFORMATION

 • The shifts take place in the period between Saturday 25th of June and Sunday 3rd of July of 2022
 • You will work 32 hours divided in 4 mandatory shifts, divided into morning, and evening  shifts.
 • No night shifts!!
 • You will take part in an information meeting before the festival on the 18th of June, in Roskilde (if you can, but we appreciate if you can)
 • You will be in a shift with another volunteer, so you have the possibility of being with a friend.
 • Your shifts are under both the warm-up and music days.
 • You will never be expected to intervene in a conflict, but we expect you to be observant and to contribute constructively to prevent eventual conflicts.
 • You will always be able to contact a team-coordinator during your shifts.

As a volunteer of Roskilde Festival you will get:

A festival ticket with access to a free shower, volunteer camping, 4 meal tickets, 10 drink tickets, access to volunteer lounge where you can buy cheap food and drinks.

WHAT SHOULD I DO NOW

You can apply for being a volunteer directly on the link: https://forms.gle/jB1e7J2kmPkvBQR98

If you have any questions, please write to responsible.refund@roskilde-festival.dkVi står lige nu og mangler et par glade og serviceminded bartendere til vores bar på
Roskilde Festival. Baren har beliggenhed et stenkast fra Arena, så selvom du er på
vagt, kan du stadig nyde musikken fra nogle af festivalens største artister.

Da vi ligger inde på festivalpladsen, er der tale om en 24 timers frivillig-tjans under
musikdagene. Der er en god blanding af dagvagter, aftenvagter, opsætningsvagter,
nedtagningsvagter og nattevagter, så alle ens vagter ender ikke nødvendigvis med at
ligge mens musikken spiller.

HVAD FÅR DU UD AF AT VÆRE FRIVILLIG HOS OS?

● Adgang til hele festivalen
● Mad og drikke under vagt
● Billig bag-bar med mulighed for mobilopladning
● Mulighed for selv at vælge dine vagter (pakkeløsning)
● Mulighed for at varetage din frivillige indsats på festivalen, sammen med folk du
kender
● Mulighed for at bo på volunteer-camping
● Adgang til volounteer village og en masse andre frivilliggoder på festivalen
● Infomøde der ruster dig bedst muligt til dit frivillige engagement i baren
● Før- og efterfest for at styrke det sociale bånd til dine kommende med-frivillige
● De bedste og sødeste med-frivillige du kan ønske dig!

HVAD FORVENTER VI AF DIG?

● At du møder op, og at du møder op til tiden!
● At du er serviceminded og ved godt humør
● At du har styr på at skænke en fadøl og lave simple sjusser
● Gode samarbejdsevner - specielt når tempoet er højt
● At du hygger dig, når du er på vagt og spørger, hvis der er noget du er i tvivl om!

Hvis du synes, at en frivillig tjans hos os lyder interessant, kan du skrive til
sgrfrivillig@stengade.dk, hvis du vil høre mere eller hvis du ønsker at joine holdet. Du er
mere end velkommen til at tage en ven/veninde, familiemedlem eller kæreste under
armen og joine sammen med dem!
Vi håber at se en masse nye, såvel som kendte ansigter, på den ene eller den anden
side af baren, når vi ENDELIG får lov til at komme på græs igen
// Stengade Goes Roskilde Koordinationen

Mellem glade mennesker, neonlys og lyden af musik fra scenerne på Roskilde Festival finder du Mama’s Corner som er en madbod, der hvert år har besøg af tusindvis af spisende gæster på otte dage. Vores mad er lavet fra bunden og med kærlighed!

Mama’s Corner sætter stor pris på god mad, faktisk så stor, at vi primært bruger økologiske og bæredygtige råvarer – vi støtter lokale producenter og landmænd og er samtidigt miljøvenlige.

Vores indsats med Mama’s Corner er 100% frivillig og vi vælger at donere overskuddet til et humanitært formål. Se vores hjemmeside mamascorner.dk 

Vi går meget op i at sikre gode forhold for vores frivillige. Billig mad og drikke samt et telt kun for personalet, hvor der er mulighed for at mødes under hyggelige former – som til tider kan tangere decideret fest!

HVAD FÅR MAN SOM FRIVILLIG?

· Fuld adgang til alle dage på Roskilde Festival

· Mad og drikke på alle dine vagter

· Medarbejderlounge til både før, under og efter vagterne

· En billig frivilligbar der sikrer feststemningen

· Frivilligtoiletter

· Mulighed for frivilligcamping - tilmelding kvit og frit igennem RF22

· Opladerstation til din mobil

· Mulighed for at gøre en forskel! Mama’s Corner donerer hvert år overskuddet til velgørende formål.

HVAD SKAL MAN SOM FRIVILLIG?

· Have vagter fordelt på 32 timer

· Kunne håndtere nogle gode grin og fantastiske kolleger!

HVAD SKAL MAMAS CORNER BRUGE AF OPLYSNINGER?

· Dit fulde navn

· Din fødselsdato

· Din mailadresse

· Dit mobil nr.

SKRIV TIL:

mamascorner@live.dk

Sprogkrav: Dansk

Alder: 18 år

Mere end 30.000 frivillige skaber Roskilde Festival. Vil du være en del af vores fantastiske hold på ”Hasta Luego” ?

”Hasta Luego”, som er et spansk koncept, søger frivillige til årets Roskilde Festival. Der sælges udelukkende mad fra vores foodtruck.

Der er tale om opgaver som kassebetjening, udlevering og pakning og dermed ikke nogen egentlig tilberedning af mad.

Du skal være minimum 18 år og være smilende og vise overskud  i travle perioder. Derudover skal du kunne tale og forstå dansk.

Du bliver en del af et hold på 14 personer, der sammen sætter sig ned og laver en vagtplan, så der også bliver rig mulighed for at nyde festivalens fantastiske musikprogram, fest osv.

Som frivillig har du mulighed for overnatning på ”Volunteer Camping” og adgang til volunteer village under hele festivalen.

VIL DU MED?

Hvis du vil med, så send en mail til info@hastaluego.dk

Sprogkrav: Dansk

Alderskrav: 18 år.

Stage Dining - 2000 mennesker spiser sammen foran Orange Scene

KONCEPTET

Rub & Stub stod i 2017 bag verdenspremieren på Stage Dining på Roskilde Festival 2017: 1.500 festivaldeltagere, fordelt på to formiddage, fik en unik madoplevelse på plænen foran Orange Scene. I 2018 lavede vi Stage Dining igen. Denne gang deltog 2000 mennesker til en fine dining madoplevelse foran Orange Scene. I 2020 lavede vi en lille intim Stage Dining – the picnic experience med blot 500 mennesker på picnictæpper foran scenen.

Igen i år skal vi lave Stage Dining, og det er tid til den ultimative fejring: Vi skal fejre, at vi igen må spise, drikke, grine og underholdes, tætsiddende og i store fællesskaber: Vi skal fejre, at Roskilde Festival endelig kan fejre sit 50 års jubilæum, og vi skal fejre, at vi nu nyder den sidste, ultimative Stage Dining – som nu er blevet en del af Roskilde Festivals gastronomiske historie.

Som de forrige år er Stage Dining er ikke bare et måltid, men en konceptuel madoplevelse der med musikalske og kunstneriske indslag tager deltagerne til nye festivalhøjder.

Vi leder nu efter afviklingsfrivillige, der kan hjælpe med at forberede og afvikle Stage Dining

KONKRET: HVAD, HVOR OG HVORNÅR

 • Stage Dining er en madoplevelse foran Orange Scene (under overdækning i tilfælde af regn)
 • Torsdag den 30. juni kl. 11.00-13.00 inviterer vi spisende deltagere til Stage Dining – The Ultimate Celebration
 • Deltagerne vil sidde på Berliner-borde i grupper af 8 foran Orange Scene.
 • Maden vil være et vegetarisk brunchtema i to-tre serveringer med tilhørende to forskellige drikkevarer.
 • Menuen udvikles af Rub & Stub i samarbejde med I Will Cook For Food
 • Under madoplevelsen er der aktiviteter for deltagerne, som fordrer fællesskabsfølelsen og den gode kollektive madoplevelse (fx fællessang, taler eller lignende)
 • Deltagerne kommer til at bidrage til oplevelsen ved afhentning af mad, løsning af forskellige opgaver mv.
 • Der sælges billetter forud for festivalen via Madbillet.dk. Billetprisen ligger på 275 kroner inkl. moms og gebyr.

VAGTER

 • 24 timer fordelt på 3 vagter + et infomøde
 • Infomøde: 22. juni 18.00-20.00 (i København)
 • 1. Vagt: 28. juni 12.00-18.00 (i Roskilde)
 • 2. Vagt: 29. juni 09.00-17.00 (i Roskilde)
 • 3. Vagt: 30. juni: 08.00-16.00 (i Roskilde)

En afviklingsfrivillig skal:

 • Kunne deltage i samtlige af ovenfor beskrevne vagter
 • være en del af et større afviklingshold, som står for de praktiske forberedelser af Stage Dining
 • hjælpe med forskellige ad hoc-opgaver inden Stage Dining (evt. også hjælpe med andre af Rub & Stubs indsatser)
 • være et serviceorgan under afvikling af Stage Dining (sætte op, seate, uddele mad, være gæsterne behjælpelige, rydde op, mv.)
 • være klædt i sort under afvikling og være indforstået med at påføre sig en farverrig gimmick (hat, blomst, badge, eller lignende).
 • aflægge sine vagter på ZBC – Danmarks Slagteriskole, Maglegårdsvej 8 i Roskilde og på Festivalpladsen.

VIL DU VÆRE MED?

Kan du se dig selv som en del af indsatsen, eller har du spørgsmål, som du lige skal have svar på inden du siger endeligt ja?

Så tag fat i Maria Abrahamsen fra Rub & Stub: E-mail: maria@spisrubogstub.dk

Tlf. nr.: 2343 5640

ALDERSKRAV: 18+

SPROGKRAV: Dansk

 

OM INDSATSEN

På Håndværkerkontoret, har vi lige nu ledige pladser tilbage. Vores kontor er delt op i flere funktioner, som blandt andet indeholder:

Forkontoret:

 • Tager imod alle gæster i huset
 • Sørger for kaffe
 • Deler toiletnøgler ud til boderne (og tager imod dem igen)
 • Deler kort ud over pladsen
 • Laminerer kort og andet
 • Sætter vores servicevagt i arbejde
 • Generelt ”receptionen” for bygningen

Håndværkerkontoret:

 • Tager imod opkald fra boder/andre festivalfunktioner og registrerer deres behov for hjælp i database
 • Fordele sagerne til de korrekte funktioner
 • Håndværkerkontorets ”call center”

Håndværkerkontoret er placeret på Depotet i Vor Frue. Vi har åbnet fra den 18. juni til og med den 5. juli.

VI FORVENTER AT DU

 • Er fyldt 18 år
 • Kan læse, tale og forstå dansk
 • Har lyst til en kontortjans
 • Kan tage 4 vagter á 8 timer – Minimum 1 vagt vil være under main dagene. De resterende vagter placeres i resten af åbningstiden.
 • Alle har enten minimum 1 nattevagt eller 2 aftenvagter

Hvis du er hurtig ude, så kan du nå at komme med på intromøde søndag den 12. juni.

Kontakt Tine.Sorensen@roskilde-festival.dk hvis du er interesseret i en af de ledige pladser.

ALDERSKRAV: 15+

SPROGKRAV: Dansk eller engelsk

 

Vil du have den bedste Roskilde – ever? Som frivillige hos burgerboden Big A´s Diner giver vi dig mulighed for at komme på Roskilde, samt være en del af et mega skønt frivilligt team der brænder for, at lave god mad og holde en fed fest.
Vi søger frivillige fra den 25. juni til den 2. juli 2022.
Vi laver festivalens (efter vores mening) bedste burgere, deep pan pizzaer og milkshakes.
Vi har fokus på økologisk, bæredygtig festivalmad der smager forrygende.
Vi sørger for at du får en fest om du kommer alene eller i er et hel hold afsted.
Du skal have 4 vagter af 8 timer, hvoraf max 2 af vagterne er i musikdagene.
Du får af os et frivillig armbånd der giver adgang til hele festivalen og camping.
Du får gratis mad, drikke og snacks på din vagt.
Du får adgang til volunteers village inde på festivalpladsen, med gratis kaffe og billige øl.
Du har mulighed for at booke volunteers camping med bedre bade/toiletforhold og ro.
Du har mulighed for at møde nye venner – for vi har en fest sammen.
Du vælger selv vagter, så du kan arbejde sammen med dine venner, eller passe det ind med den musik du vil se.
INTERESSERET
Er det første gang som frivillig på Roskilde skal du sende en mail til asmus@bigasdiner.dk og tilmelde dig på følgende link: https://people-vol.roskilde-festival.dk/bliv-frivillig/?guid=0fcc42b4-8f6f-44a2-8c7d-c2d6ec8dcc74
Har du været frivillig før på Roskilde? Så send en mail på asmus@bigasdiner.dk med navn og frivillig nr.
Tjek Big A´s Diner ud her: https://www.facebook.com/BigAsDiner

ALDERSKRAV: minimum 18 år

SPROGKRAV: Dansk eller engelsk

Vil du være med til at afvikle og sikre trafikken omkring Roskilde festival, så har vi indsatsen for dig.

OPGAVEN

Vores indsats foregår på vejene lige nord for festivalen, omkring hovedindgangen til dyrskue-/festivalpladsen (Darupvej & Maglegårdsvej). Vi sikrer, at kun køretøjer med de rigtige tilladelser får lov at komme igennem vores porte og sluser, samt tjekker armbånd på passagerer og gående ved indgangene til festivalen. Det er kun frivillige eller festivalarbejdere som kommer gennem vores indgange, så det er udelukkende båndtjek, ingen visitering. Vi hjælper dem ,som ikke har de rigtige tilladelser med anvisninger til, hvor de skal henvende sig for at få dem. Derudover er vi ansvarlige for tjek af p-tilladelser på en enkelt parkeringsplads. Vi bemander samlet 2 sluser, 2 kørselsporte, 2 indgange og 1 p-plads.

HVAD FORVENTER VI

Du skal tage 4 vagter af 8 timer. Vagterne vælger du selv, men skal vælges som én samlet pakke. Vi åbner for vagtvalg så snart vi har vores normering og vagtplan på plads.

Du møder selvfølgelig til tiden, gerne lidt før, og du må ikke være påvirket.

Du svarer altid med et smil. Selvom vi kontrollerer tilladelser og bånd, er vi stadig en servicefunktion.

VI TILBYDER

 • Fuld festival billet inkl. adgang til specielle frivilligområder (camping og volunteers village)
 • Eget baseområde med billige fadøl, sofaer, spil, fest og masser af hygge.
 • Gratis morgenmad alle dage 7:30 – 10:30
 • Forplejning når du er på vagt
 • 1 stk. Festivalfrivillig goodie-bag (du kan takke os senere)

HVORFOR OS

Du bliver en del af et team og et fællesskab som få. Vi løfter sammen, også selvom festen fra i går hamrer igennem i hovedet og vejret er imod os. Vi tager altid udfordringer med et smil og en fadøl når vi er færdige (måske flere). Vi går gerne den ekstra mil for vores frivillige så længe respekten er gensidig.

Er du interesseret, eller har du flere spørgsmål? Så kontakt Dennis (22995875), eller Troels (30617041) og vi hjælper dig efter bedste evne. Du kan også skrive til os på roskilde@dragonsfloorball.dk, eller melde dig ind i vores facebook gruppe https://www.facebook.com/groups/RFDRAGONS. Ses vi?

HG/Næstved Dragons er en mindre floorballklub i Næstved. Vi er små 80 medlemmer med omtrentlig 50/50 fordeling på senior og ungdom. Alt hvad vi tjener på festivalen går ubeskåret til foreningens drift og aktiviteter. Vi har dog et mål om, at omkring 1/3 af fortjenesten skal komme vores frivillige på festivalen til gode.

Alderskrav: 18 år

Sprogkrav: Dansk

Crazy Daisy & Dansebar er stolte af at have ansvaret for en bar, som vi bemander for Fonden Roskilde Festival. Vi søger frivillige til at stå i baren.

Vi lover sjove oplevelser, gode minder og fed musik! Erfaring er ikke et krav, vi lærer dig det nemt. Det vigtigste er din energi og humør. 

Vi skal bruge rigtig mange friske drenge og piger. ER DU ÉN AF DEM? 🎉
DU SKAL:👉 Være min. 18 år👉 Forpligte dig til at være frivillig i alt 32 timer i løbet af festivalen👉 Være fleksibel👉 Have styr på hovedregning👉 Være pligtopfyldende og mødestabil
DU FÅR:👉 Adgang til HELE festivalen👉 Staff beklædning👉 Madbilletter til de dage du har vagt👉 Mulighed for at tilbyde dine venner at tage med
HVORDAN ANSØGER DU? 👇👀Send din ansøgning på roskilde.festival@rekom.dk med følgende oplysninger:• Fulde navn• Adresse• Fødselsdato og årstal (dd.mm.aa)• Telefonnummer• Mailadresse
Du vil modtage en bekræftelse, når vi har modtaget din ansøgning.
PRAKTISK INFO 👇Du modtager senest 10 dage inden festivalstart et infobrev.Infobrevet vil indeholde info om:- Festivalen generelt- Din kontaktperson på festivalen- Tidspunkt og sted for infomøde.- Vagtplan- Info om overnatning- Info om transportmuligheder til festival - parkering- Info om armbåndspåsætning- Generelle regler- Kort over festivalen.Mvh
Crazy Daisy Næstved & Dansebar Roskilde 💃

Alderskrav: 15 år

Sprogkrav: Engelsk eller dansk

Sovebyen er RF's ‘interne hotel’ med overnatning til de knap 3.000 frivillige, der arbejder 100 timer eller mere. 
Det er et rent og lækkert område, og et sted man kan finde ro mellem hektiske vagter, for at Sovebyens beboere kan hvile og være klar på alle tider af døgnet. Derfor er vi et stort hold af mennesker, der hjælper hinanden med at bygge det op, drifte det med reception under festivalen og pakke det hele sammen når RF er slut. 
Vi har vagter over en lang festivalperiode fra 11/6 til 7/7, og vi ser festivalpladsen udvikle sig fra et nyligt lukket dyrskue til en overstået festival. 
OPGAVERNE 
For at dette kan lade sig gøre har vi brug for hjælp. 
Vores opgaver indeholder blandt andet: 
 • Tjek og kontrol af sovevogne
 • Klargøring af reception og receptionsområde
 • Opstilling af hegn, skilte og sanitet
 • Indtjekning af beboere i Sovebyen
 • Hjælp og vejledning af medfrivillige
 • Rengøring af toilet og bade i Sovebyen og holde området pænt
 • Nedpakning efter festival
Opgaverne kan ud over det være hvad som helst! 
 
Vi ser gerne at du har et kørekort til alm. bil, men det er ikke et krav. Hvis du ikke er bange for at svinge en skruemaskine gør det heller ikke noget. 
 
Dine opgaver kan være mange og forskellige. 
 
VAGTER 
 
Vi har vagter over en lang periode, og du har derfor mulighed for at planlægge vagter når du kan, og så har du kun har vagt i en begrænset mængde timer i selve festivalperioden - med mindre det er hvad du har lyst til! 
Vi forventer at du samlet  har minimum 32 timer, og mindst fire af timerne skal være under musikdagene. 
 
DET FÅR DU 
 
Udover at du selvfølgelig kommer på RF22 bliver du også en del af et team på godt 120 mennesker, der samarbejder om Sovebyen, og hvor de fleste på holdet kommer igen år efter år. Du får mulighed for at overnatte på Volunteer Camping, får adgang til lukket område inkl. Volunteers Village og bliver selvfølgelig inviteret til Sovebyens legendariske frivilligfest i festivalugen. 
 
Er du klar? 
 
Vil du være med hos os, så skriv til tina.brinch@roskilde-festival.dk med det samme. Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen på holdet!

ALDERSKRAV: min. 15 år

SPROGKRAV: Dansk eller engelsk

Become a part of the most original stall in FoodCourt – priceless moments guaranteed!

Syngja is bringing edible insects to Roskilde Festival. At our stall, we are going to serve vegetarian risotto with optional crickets. We need you to help with sales and prep. The total shift hours is 24 hours during the festival days and you’ll be able to choose your own shifts. For the effort, you’ll be rewarded with a full festival ticket, provisioning during shifts (eating insects is not mandatory 😉) and access to volunteer camping. Also, you can look forward to fun colleagues and a down-to-earth atmosphere.

Join us, whether you’re into sustainability, curious about edible insects, or just to experience the priceless reactions when you put insects on people’s plates! Send us an e-mail at hello@syngja.dk to sign up.

Alderskrav: 18 år

Sprogkrav: Engelsk eller dansk

Vi servicerer festivalens dejlige gæster med opbevaring af bagage, mobilopladning samt generel information o.l. Du bliver del af et team, hvor vi har det sjovt sammen og hygger om festivalens gæster.
Du får 4 vagter fordelt på hele ugen, og vi sørger for forplejning mens du er på vagt. Eneste krav er, at du er fyldt 18, når festivalen starter. Garderoberne har åbent døgnet rundt i hele festivalperioden.
Klik på nedenstående link, og opret en profil. Så kontakter vi dig og får dig koblet på holdet. Vi glæder os til at byde dig velkommen!
Med venlig hilsen
TIK Triathlon / Garderobe J

ALDER: du skal være mindst 18 år

Festivalen har overdraget os 2 funktioner på Roskilde Festival Togstation i Område WEST i festivalperioden. Den samlede frivilligindsats på 32 timer, er fordelt over hele festivalugen fra lørdag d. 25.06.2022 til søndag d. 03.07.2022. Man har selv delvis indflydelse på sine vagter ud fra et fair fordelings princip.

DSB BILLETSALG – FUNKTION:

Vagter:

A) Grundlæggende instruktion i DSB Billetsystem ( 4 timer ) inden festival – Træning er et krav.

B) Vagter fordelt over hele festival perioden – primært 3 vagter ( 26 timer )

Som frivillig i DSB-Billetsalg, sælger du udvalgte produkter via DSB Billetsalgssystem, med hjælp fra DSB personale – Men det kræver selvstændigt salg, derfor er forudgående undervisning en nødvendighed.

Derudover håndteres spørgsmål og hjælp til festivalgæster om togtider, DSB Togbilletter osv.

TRINBRÆT-FUNKTIONEN:

Vagter -  primært fordelt over 3 vagter – hele ugen (32 timer)

Vi sælger enkeltbilletter til festivaltoget, der ca. hver ½ time kører fra Camping West til Roskilde Station.

Som guide er man placeret mange forskellige steder på stationsområdet, opgaven er her at hjælpe de mange festivalgæster med div. spørgsmål – Samt sikre den fornødne sikkerhed på området, så alle kan føle sig trygge, herunder at gæsterne færdes sikkert på perronområdet.

Der er ligeledes kontrol af adgangstegn ved stationens udgang.

OM OS

DADL har varetaget denne funktion siden 2009, så vi er en supererfaren forening på Roskilde Festival.

Vi er flexible – med kompetente teamledere, der altid er klar til at hjælpe dig – hvis der er behov.

I DADLs Baseområde har vi vores kontorvogn, køkken/madvogn, opholdstelt med borde/stole samt eget toilet. På hver vagt findes der forsyninger i basen, som man selv står for at klare i pauserne der ligger fordelt på vagten. Her forefindes bla. sandwich, morgenmad, frokost, flæskestegssandwich og lidt lette anretninger. Desuden findes der vand, kaffe, the, sodavand, slush-ice og selvfølgelig en øl når vagten er slut – hvis man har lyst.

Basen må ligeledes benyttes til ophold udenfor vagten, dog er det forbeholdt dem der er på vagt.

INTERESSERET?

Er du interesseret i at være frivillig med DADL og er du aktiv og stabil på dine vagter, så er vi meget interesseret i dig. Kontakt os på dadlfestival96@gmail.com

De bedste festivalhilsner

Og forhåbentlig ses vi til RF50

Dadl-96 Teamet

Brian, Morten & Lars

ALDERSKRAV: 18+

SPROGKRAV: Dansk

I Team Materiel betjener vi alle der er med til at bygge festivalen op, og ligeledes dem som tager festivalen ned igen. Team Materiels grejudlevering kan sammenlignes med et byggemarked.

OM INDSATSEN

Vi laver pluksedler, finder materiel i vores containere og sikrer udleveringen til de frivillige.

Du skal have praktisk tøj og sko på, og være forberedt på fysiske opgaver i løbet af dine vagter.

Vi forventer du ikke er bange for at bruge en computer, ikke er bange for at tage fat og at du har masser af gå-på-mod. 

HVORNÅR

Når du indgår som frivillig i Team Materiel, vil det være som festival frivillig med 32+ timer. Dvs. du kommer til at have vagter som til svarer de 32 timer, og derudover vil der være en info aften du vil blive bedt om at deltage i af to timers varighed.

Team Materiel har åbent fra d. 16. juni til d. 9. juli med undtagelse i musikdagene - onsdag d. 29. juni kl. 16.00 - søndag d. 3. juli kl. 10.00.

Vi har åbent i tidsrummet 10.00 - 20.30, og dog vil vagterne ligge i tidsrummet kl. 09.30 - 21.00. D. 16. og 17. juni dog fra kl. 16.30 - 21.00

INTERESSERET?

Hvis det lyder som noget for dig så send en mail til rikke.stefani@roskilde-festival.dk

SPROG: du skal kunne tale engelsk

 

Massører søges til hyggeligt loungen!

Responsible Refund er en social indsats under Roskilde Festival, med formål at hjælpe og fejre pantsamlerne, som knokler rigtig hårdt på festivallen for at tjene til dagen og vejen.

En af vores vigtigste opgaver, er at bestyre “Refunder’s Lounge - The Big Chill” hvor pantsamlere kan kan slappe af, få et måltid mad og en kop kaffe og forhåbentlig også professional pleje, så de hurtigt bliver klar til at komme på benene igen.

Derfor søger vi:

2 massører som vil med os på festival.

Du kommer til at bidrage fagligt under dine vagter, ved at tilbyde hjælp til pantsamlerne.

PRAKTISK INFORMATION

 • Du skal bidrage i alt 32 timer over 4 obligatoriske vagter fordelt på opvarmnings- og musikdagene (i perioden mellem 25 juni og 3 juli)
 • Vagterne vil kun være om dagen, der er IKKE nogle nattevagter
 • Indsatsen er ikke betalt, men du får adgang til festivalen, mad- og drinksbilletter samt adgang til festivalens særlige områder for frivillige, samt mulighed for medarbejder camping
 • Vi forventer at du taler engelsk (og gerne andre sprog) og at du er tålmodig og kan sætte dig ind i at pantsamlerne kan være i en sårbar position
 • Der vil altid være en ansvarlig på vagt sammen med dig, hvis du har spørgsmål/brug for hjælp
 • Det forventes at du kan deltage i et info.-møde den 18. juni i Roskilde

Er du interesseret må du meget gerne skrive til os på: responsible.refund@roskilde-festival.dk Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi søger frivillige, der vil være en del af vores team!
Du skal være med til at fyrer en masse fried chicken sandwich og tofu sandwich over disken! Det bliver så sjovt og hyggeligt.
Send et kort skriv til info@racy.dk og bliv en del af vores team!
 
Man skal i alt være på vagt i 24 timer, fordelt på enten 4*6 timers eller 3*8 timers vagter. For dette får man fuld adgang til hele festivalen. 
Vi vægter vores frivillige utroligt højt, og vi har derfor stort fokus på altid at have god stemning i boden, og hvis man kunne tænke sig en billet til volunteer camping, så hjælper vi også med det.
Vi glæder os til at se jer, til den fedeste festival nogensinde!

ALDERSKRAV: Min. 18 år

SPROGKRAV: Dansk eller Engelsk

 

I Team FLOKKR søger vi lige nu frivillige til byggeholdet, som vil være med til at skabe FLOKKR-scenen og FLOKKRs backstage-område i ugen op til festivalstart. Vi leder efter frivillige der har hænderne godt skruet på, ikke er bange for at tage fat og har godt humør! Det er et KÆMPE plus hvis du har et teleskoplæssercertifikat, og også et plus hvis du har alm. kørekort. Er det dig vi leder efter? Så læs med her!

Kan du bare ikke få nok af Roskilde Festival og kunne du tænke dig at flytte ind på festivalen en uge inden festivalpladsen åbner, for at være med til at bygge FLOKKR-scenen op? Så kom og vær med på vores byggehold, som flytter ud på pladsen d. 18 juni, hvor vi i en uge bygger, maler og hygger os indtil festivalpladsen åbner d. 25 juni, samt piller ned igen d. 3 juli + 4. juli. Du vil med andre ord lægge din frivilligindsats før og efter festivalen.

FLOKKR er Roskilde Festivals lille forsamlingshus, som er beliggende på campingpladsen og danner ramme om en masse debatter, talks og mindre arrangementer, ofte arrangeret i samarbejde med en række NGO’er, som arbejder for en bedre verden. FLOKKR har indhold på programmet de første dage af festivalen (også kendt som opvarmningsdagene).

Som en del af FLOKKRs byggehold er du med til at få scenen op at stå, sammen med ca. 15 andre fantastiske frivillige på byggeholdet. Vi afholder et kort infomøde d. 14. juni i København med pizza og øl/sodavand.

DINE PRIMÆRE OPGAVER

Inden festivalen starter, d. 18. juni – 25. juni:

 • Være med til at bygge FLOKKR-scenen og FLOKKRs backstage-område
 • Sikre en fed hold-ånd og et behageligt frivilligmiljø

Når festivalen er slut, d. 3. juli + 4. juli:

 • Pakke FLOKKR-scenen og FLOKKRs backstage-område ned

VI FORVENTER AT DU

 • Har motivation for at bygge noget i samarbejde med andre mennesker, erfaring er et plus men ikke et krav.
 • Trives i at arbejde seriøst i et hyggeligt og uformelt miljø
 • Vil lægge din frivillige indsats intensivt i hele ugen op til festivalstart (fra lørdag d. 18. juni til lørdag d. 25. juni, hvor campingarealet herefter åbnes for gæster). Derudover også søndag d. 3. juli og mandag d. 4. juli, hvor FLOKKR skal pakkes ned. Indsatsen er derved 100+ timer og du vil få rollen som ”medskaber”, hvilket kommer med en række goder.
 • Har masser af gå-på-mod, kan skabe god stemning og bakke op om sociale tiltag og gakkede løjer.

DET FÅR DU

 • Mulighed for overnatning i kollektiv sovevogn på ildsjæle-campingområdet “Målfeltet” sammen med resten af holdet eller overnatning i Volunteer Camping-området
 • Forplejning der understøtter opgavens udførsel i hele perioden fra d. 18. juni til d. 4. juli. Fuld forplejning i hele ugen, hvor der bygges, samt mad- og drikkevouchers til festivalens boder i festivalugen.
 • T-shirt + ildsjælegave, samt invitation til årsfest
 • Mulighed for ombytning af 1 en partoutbillet til zone 8 eller ombytning af 1 dagsbillet til zone 8 (du kan få én ven med festivalbillet ind på samme zoneområder som dig selv)

Som frivillig i Team FLOKKR vil du indgå i et lille, men passioneret og entusiastisk team. Team FLOKKR er forankret under East City og er en del af Byplan og Produktion Divisionen.

INTERESSERET?
Send en kort beskrivelse af dig selv, tidligere relevant erfaring, samt din motivation for at søge til: HR Leder for FLOKKR, Frederikke de Lichtenberg på mail: frederikke.dl@roskilde-festival.dk. Skriv gerne i ansøgningen om du har alm. kørekort, et teleskoplæssercertifikat eller vil have lyst og mulighed for at tage et teleskoplæsserkursus en uge i starten af juni (betalt af Roskilde Festival).

Endelig kan det lade sig gøre igen.Forberedelserne til volleyklubbens madsalg på Roskilde festival 25/6 - 3/7 er i fuld gang, og vi har plads til lidt flere frivillige.

Meld dig under fanerne som frivillig og få nogle fantastiske oplevelser samtidig med at du styrker foreningens aktiviteter.Vi producerer og sælger lækre kartoffel snacks, burgere og risretter.Hvis I er flere, kan vi koordinere jeres vagter. I skal forvente 3 vagter, hvoraf to af dem er udenfor musikperioden.

Vi glæder os til at kickstarte Brazil og ikke mindst verdens bedste hold af frivillige.Læs mere om tilmelding og andet her: https://www.brazilmadbod.dk/

Tilmeld dig via mail: hvidovrevolleyballklub@gmail.com

Dbh Styregruppen fra BrazilHvidovre Volleyball Klub

Roskildes store 50 års jubilæumsfestival står for døren og med 2 års pause, bliver det en kæmpe fest.
Mad Synergi søger frivillige til vores restauranter backstage og på pladsen.

Du får:
- Adgang til festivalen fra lørdag til lørdag

- Mad, drikke og kæmpe god stemning på vagterne

- Mulighed for at være sammen med vennerne på vagterne, hvis I er flere frivillige hos os

Indsatsen består i 2 x 12 timers vagt mellem tirsdag og lørdag

Vi ønsker:
- Hjælp til servering i restauranterne

- Hjælp med div køkkenopgaver

Restauranten Artist ligger backstage. Her er en helt særlig stemning og altid mulighed for at møde spændende mennesker.
Restauranten Food Is Now ligger på festivalpladsen og er en gourmetrestaurant på højt niveau i samarbejde med Amass.

Send mail til sabina@madsynergi.dk hvis du vil med på holdet.

ALDERSKRAV: minimum 18 år ved festivalens begyndelse

SPROGKRAV: det er en fordel hvis du kan forstå og tale dansk eller engelsk

 

B'ARTIST er Roskilde Festivals største cocktailbar med en fantastisk og central placering ved Orange Scene og ArtZone.

Når musikken spiller, går tingene stærkt - rigtig stærkt - og vi langer rigtig mange cocktails - og måske en enkelt øl - over disken til festivalens mange glade gæster. Det er sjovt og du skal være vaks på tæerne – vi har nemlig rigtig travlt i løbet af festivalen.

Du er aldrig alene når du er på arbejde i B'ARTIST. Vi arbejder hurtigt og effektivt mens vi har et smil på læben og hygger os med hinanden og får en sludder med gæsterne. Vi er opmærksomme både på gæsterne og hinanden.

Vi serverer hurtigt og effektivt gode cocktails både fra tap og hjemmemikset.

Vi bestræber os på at gøre opgaven så nem og overskuelig for dig – til gengæld forventer vi du er på, tager ansvar og gør dit bedste. Vi gør os alle umage. På den måde kan vi sammen have det sjovt og levere det bedste resultat til Roskilde Festivalen.

Vi mangler effektive frivillige til at udfylde tre roller:

· Barstaff – vagterne varer tilsammen 24 timer som afvikles i musikdagene (onsdag – lørdag)

· Driftsafvikler – vagterne varer tilsammen 24 timer i musikdagene (onsdag – lørdag) – du har ansvaret for baren når du er på vagt

· Opbygning af baren inden festivalen (mandag – onsdag) og nedtagning af baren efter festivalen – 32 timer som afvikles før og efter musikdagene. 

Vi har brug for rigtig mange hænder til at servicere de mange forventningsfulde gæster. Hvis du kunne tænke dig at blive en del af holdet, så udfyld nedenstående ansøgningsskema, så vi kan lære dig lidt bedre at kende før vi vælger hvem der bliver en del af B'ARTIST på Roskilde Festival 2022.

Svar på spørgeskemaet her

Vi glæder os til at høre fra dig

Team B'ARTIST

Asger Risager Nørgaard, barchef

Maria Sandfeld, produktansvarlig

Andreas Juul Jacobsen, opbygningsansvarlig

Lotte Fuglbjerg, frivilligansvarlig

SPROGKRAV: Dansk eller engelsk

ALDERSKRAV: minimum 18 år

Har du lyst til at være en del af Roskilde Festivals mindste men hyggeligste barer?

The Bar'n er en af Roskilde festivals egne barer, som bygges op i en eksisterende lade, og har fået sit navn derefter. Barens hyggelige, overdækkede område inviterer gæsterne til at nyde sin mad hos os eller lave et pit stop på vej til næste koncert. Vores menu er økologisk og bygger på øl, vin og få cocktails i god kvalitet. Baren er placeret mellem Orange Scene og Art Zone.

Vi bliver omkring 35 frivillige, og prioriterer derfor personer, som er klar på at løfte i flok, er seriøse, har højt humør og et stort smil på læben. Som bartender er man i alt på vagt i 24 timer i musikdagene, fordelt på to vagter af 11 timer og en oplæring på 2 timer. 

Hvis du vil være en del af en mindre og mere personlig bar og have det super sjovt, mens du hjælper festivalens gæster, er du velkommen som frivillig hos os :-) Så skal du bare udfylde de her spørgsmål, og så hører du fra os.

https://forms.gle/dDpbNCauU8KAKZJa8

Vi glæder os til at høre fra dig!

ALDERSKRAV: du skal være fyldt 18 år ved festivalens start

Støt op om et godt formål, at få en fantastisk oplevelse og opnå adgang til årets bedste festival alle ugens syv dage.
Vores sjove, skøre, lækre og laaangsomme madbod Snail n Chips i Food Court søger frivillige.
På indre plads støtter du med 3 x frivillig-indsatser af 8 timer mellem onsdag kl. 15 til søndag kl. 05.
Vi sørger for hygge, mad & drikke mens du er i boden og god teamspirit – og så har du mulighed for at campere på MEDARBEJDER-CAMPING. 
Skriv dit navn og alder til Ditte: ditteank@gmail.com
Vel mødt! ;o)

Vi søger frivillige til at hjælpe os i ”A Piece Of Cake”, vores kaffe/kage og milkshakebod, på Roskilde Festival 2022.

Vi tilbyder adgang til hele festivalen, samt kaffe/ kage og måltider på din vagt.

Indsatsen består i 3 vagter a 8 timer under festivalen. En morgenvagt, en mellemvagt og en aftenvagt. Du behøver ikke være trænet, bare du har godt humør og gåpåmod.

Vi er en bod med fokus på dejligt samvær blandt de frivillige, med god omgangstone, og søde med-frivillige.

Vi håber du kunne have lyst til at komme i år og hjælpe med at give alle de gode festivalgæster en dejlig kaffe/kage- og milkshake-oplevelse.

Skriv en mail til: juliebjorum@gmail.com eller sms 26127226

Kh Julie og Jesper

ALDERSKRAV: Minimum 21 år 

Så er rollen som KOORDINATOR for Porte og Ankomstområder måske noget for dig

Vi er ca. 200 egne frivillige (hvoraf 50 er driftsledere) på vores team. Samlet er vi over 1000 frivillige i Porte, da vi har en hel del foreninger, som selvstændigt varetager bemandingen af diverse porte og Broen.

Organiseringen i Porte: Afviklingsleder 1 -> Service Officer Porte -> Koordinator -> Service Manager -> Supervisor -> Festival Serviceværter.

OPGAVER

Koordinator er støttefunktion for Service Officer og er fysisk placeret på Beredskabskontorets divisionskontor.
Henvendelser, hændelser og opgaver der meldes ind via radio eller telefon til koordinatoren skal logges på festivalens interne log-system.

Du kommer til at dele kontor med koordinatorerne for: Scener, Camping, Omkringliggende områder og Trafik, Beredskab og Ressourcer og du har et tæt samarbejde med disse, hvis der opstår hændelser.

Du er i radiokontakt med de enkelte ledere i områderne og har derved overblik over hvordan driften går, og kan støtte de enkelte enheder præventivt eller beredskabsmæssigt.

VAGTER

 • 4 (3) Vagter á 8 timer (07 - 15 / 15-23 / 23 – 07) i perioden d. 25/6 kl. 7 – t.o.m 3/7 kl. 15.00

KRAV

 • Ren straffeattest - Minimum 21 år
 • Erfaring som frivillig på RF er en fordel, men ikke et krav
 • Koordinatoruddannelse (ikke et krav, men anbefales – 2 x 2 timer. Uddannelsen foregår d. 11/6 eller d. 18/6 i Virum).
 • Kan bevare overblikket, også i tilspidsede situationer. Løsningsorienteret og i stand til at tage beslutninger

SOM FRIVILLIG MODTAGER DU

 • 1 stk. Partoutbillet til alle dage (adgang til camping samt medarbejderområder - herunder frivillige barområder) Zone 8.
 • Mulighed for at benytte medarbejdercamping (Darup, Campingområde Vest)
 • 1 Madbillet pr. vagt, 10 stk. Drikkebilletter, 1 stk. Frivillig RF T-shirt, Gratis kaffe, vand og saftevand under festivalen i medarbejderbaren.

INTERESSERET?

Vi glæder os til at høre fra dig – skriv til frivillig.field@roskilde-festival.dk

ALDER: Du skal være fyldt 18 år.

Så læs videre!

Badmintonklubben BC37 søger frivillige til deres pantbod.

Frivillig-tjansen er enkel: Vi tager imod ølglas, kander, dåser og shotsglas fra gæsterne, sorterer og tæller dem.

Boden er en lille pantbod inde på festivalpladsen og ligger ved Arena, så man kan nyde den gode musik imens.

Vi tilbyder:

-          Adgang til hele festivalen

-          Madbilletter

-          Fri kaffe og te under vagterne

-          Adgang til hyggeligt baglokale, til både når du har fri og har pause

Vagterne lyder på 2x 12 timer hen over de 4 festivaldage og du er sikret vagter med dine venner!

Hvis du er interesseret, så skriv til mig på: Marlene_dehn@yahoo.com

Skriv også gerne om der er tidspunkter hvor du vil til koncert, så prøver vi så vidt muligt at planlægge udenom.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at skrive hvis du har spørgsmål.

Vær en del af en ambitiøs indsats mod madspild på Roskilde Festival 2022

Om madspildsindsatsen

Roskilde Festival har de seneste 12 år indsamlet og uddelt overskudsmad i forbindelse med afvikling af festivalen. I år er det det tredje år, hvor Rub & Stub, i tæt samarbejde med FødevareBanken, skal stå for koordineringen og gennemførelsen af Roskilde Festival madspildsindsats. Det er en indsats, hvor al overskudsmad fra festivalen bliver indsamlet, håndteret, evt. tilberedt og afslutningsvist uddelt til sociale organisationer. I det store billede skal indsatsen mindske festivalens madspild, reducere festivalens samlede CO2-udledning og sidst, men ikke mindst sikre, at bodernes og festivalens overskydende fødevarer videredistribueres og kommer socialt udsatte til gode.
I 2018 indsamlede vi næsten 20 tons overskudsvarer, i 2019 indsamlede vi godt 23 tons.

Helt konkret: indsatsen som helhed
• Madspildsindsatsen forløber mellem 3. juli og 8. juli 2022
• Vi indsamler overskudsmad fra alle boder på festivalen
• Der er mange forskellige frivillige tilknyttet indsatsen: chauffører/indsamlere,
registreringsfrivillige, køkkenledere, køkkenhjælpere, mm.
• Tilsammen skal vi indsamle, registrere og sortere, forarbejde og videredistribuere festivalens overskudsmad.
• Den overskydende mad distribueres til forskellige sociale organisationer (herberger,
væresteder, mv.) over hele landet
• Madspildsindsatsen har hovedkvarter på ZBC, Maglegårdsvej i Roskilde

En registreringsfrivillig skal…

• have base på ZBC og tage imod alle de overskudsvarer, madindsamlerne har hentet på
festivalpladen
• have kørekort B
• være stærk og villig til at løfte meget
• registrere, sortere og fordele overskudsvarerne
• bidrage sammen med en anden frivillig og tilsammen være i et hold af 6 andre
registreringsfrivillige.
• løse praktiske ad hoc opgaver i hovedkvarteret på ZBC, herunder kørsel.
• aflægge alle sine vagter på ZBC

Vagterne

• Min. 24 timer fordelt på 3 vagter inkl. en oplæringsvagt
• Vagt 1 (oplæring og klargøring af containere): 28. juni 2022 10.00-14.00
• Vagt 2: 3. juli 2022 08.00-20.00
• Vagt 3: 4.-8. Juli 2022 09.00-17.00. (Dato tildeles ved tilmelding)

Det med småt: vilkår og betingelser

• For at kunne blive madindsamler/chauffør skal du være fyldt 18 år og kunne deltage  som defineret ovenfor i afsnittet ’Vagterne’.
• Du tildeles 1 akkreditering (et armbånd) til festivalen, der gælder alle 8 festivaldage
• Du tildeles drikkekuponer og madkuponer
• Du får adgang til Volunteers Village og får mulighed for at bo på medarbejdercamping på
Volunteer Camping Darup Idrætscenter. Hver enkelt adgang til Volunteer Camping Darup
Idrætscenter er personlig og tildeles dig gennem din individuelle akkreditering til festivalen
• Hvis du accepterer tilbuddet om at bo i Volunteer Camping skal du booke en plads via din people profil, som du tildeles ved tilmelding som frivillig. Har man booket en plads, men ikke bruger uden at afmelde kan man blive opkræve et no-show fee.
• Hvis du udebliver fra en eller flere vagter uden aftale med din kontaktperson hos Rub & Stub, kan vi på den baggrund inddrage dit armbånd. Rub & Stub vil i sådan tilfælde informere Roskilde Festival om din udeblivelse, og Roskilde Festival kan fremsende krav om betaling af en kontrol-afgift på 3.500 kr.
• Hvis du bliver syg, skal du kunne fremvise en lægeerklæring (evt. fra samaritterne på
Roskilde Festival) og omgående meddele det til din kontaktpersoner hos Rub & Stub og
aflevere/klippe dit armbånd
• Gennem Roskilde Festival er du dækket af lovpligtig arbejdsskadeforsikring. Denne forsikring dækker dig, når du arbejder på Roskilde Festival i perioden 27. juni 2022-8. juli 2022.

Vil du være med?

Kan du se dig selv som en del af indsatsen, eller har du spørgsmål, som du lige skal have svar på inden du siger endeligt ja?
Så tag fat i Maria Abrahamsen fra Rub & Stub:
E-mail: maria@spisrubogstub.dk
Tlf. nr.: 2343 5640

ALDER: du skal være fyldt 18 år ved festivalens start

Vær en del af en ambitiøs indsats mod madspild på Roskilde Festival 2022
Om madspildsindsatsen
Roskilde Festival har de seneste 12 år indsamlet og uddelt overskudsmad i forbindelse med afvikling af festivalen. I år er det det tredje år, hvor Rub & Stub, i tæt samarbejde med FødevareBanken, skal stå for koordineringen og gennemførelsen af Roskilde Festival madspildsindsats. Det er en indsats, hvor al overskudsmad fra festivalen bliver indsamlet, håndteret, evt. tilberedt og afslutningsvist uddelt til sociale organisationer. I det store billede skal indsatsen mindske festivalens madspild, reducere festivalens samlede CO2-udledning og sidst, men ikke mindst sikre, at bodernes og festivalens overskydende fødevarer videredistribueres og kommer socialt udsatte til gode.
I 2018 indsamlede vi næsten 20 tons overskudsvarer, i 2019 indsamlede vi godt 23 tons.
Helt konkret: indsatsen som helhed
• Madspildsindsatsen forløber mellem 3. juli og 8. juli 2022
• Vi indsamler overskudsmad fra alle boder på festivalen
• Der er mange forskellige frivillige tilknyttet indsatsen: chauffører/indsamlere, registreringsfrivillige, køkkenledere, køkkenhjælpere, mm.
• Tilsammen skal vi indsamle, registrere og sortere, forarbejde og videredistribuere festivalens overskudsmad.
• Den overskydende mad distribueres til forskellige sociale organisationer (herberger,
væresteder, mv.) over hele landet
• Madspildsindsatsen har hovedkvarter på ZBC, Maglegårdsvej i Roskilde
En madindsamler/chauffør skal…
• være fyldt 18 år
• have kørekort B
• være stærk og villig til at løfte meget
• køre rundt til fx festivalens madboder og indsamle overskudsmad
• løse praktiske og evt. køkkenrelaterede ad hoc opgaver i hovedkvarteret
• distribuere overskudsvarer til lagre og sociale organisationer
• starte og slutte alle sine vagter på ZBC, Maglegårdsvej i Roskilde
Vagterne
• Min. 24 timer fordelt på 3 vagter inkl. en oplæringsvagt
• Vagt 1 (oplæring): 28. juni 2022 10.00-14.00. Oplæringsvagten er ca. 4 timer
• Vagt 2: 3. juli 2022 07.00-19.00
• Vagt 3: 4-7 Juli 2022 09.00-17.00. (Dato tildeles ved tilmelding)

Det med småt: vilkår og betingelser
• For at kunne blive madindsamler/chauffør skal du være fyldt 18 år og kunne deltage, som defineret ovenfor i afsnittet ’Vagterne’.
• Du tildeles 1 akkreditering (et armbånd) til festivalen, der gælder alle 8 festivaldage
• Du tildeles drikkekuponer og madkuponer
• Du får adgang til Volunteers Village og får mulighed for at bo på medarbejdercamping på
Volunteer Camping Darup Idrætscenter. Hver enkelt adgang til Volunteer Camping Darup
Idrætscenter er personlig og tildeles dig gennem din individuelle akkreditering til festivalen
• Hvis du accepterer tilbuddet om at bo i Volunteer Camping skal du booke en plads via
din people profil, som du tildeles ved tilmelding som frivillig. Har man booket en plads,
men ikke bruger uden at afmelde kan man blive opkræve et no-show fee.
• Hvis du udebliver fra en eller flere vagter uden aftale med din kontaktperson hos Rub &
Stub, kan vi på den baggrund inddrage dit armbånd. Rub & Stub vil i sådan tilfælde
informere Roskilde Festival om din udeblivelse, og Roskilde Festival kan fremsende krav
om betaling af en kontrol-afgift på 3.500 kr.
• Hvis du bliver syg, skal du kunne fremvise en lægeerklæring (evt. fra samaritterne på
Roskilde Festival) og omgående meddele det til din kontaktpersoner hos Rub & Stub og
aflevere/klippe dit armbånd
• Gennem Roskilde Festival er du dækket af lovpligtig arbejdsskadeforsikring. Denne
forsikring dækker dig, når du arbejder på Roskilde Festival i perioden 27. juni 2022-8. juli
2022.

Vil du være med?
Kan du se dig selv som en del af indsatsen, eller har du spørgsmål, som du lige skal have svar på inden du siger endeligt ja?
Så tag fat i Maria Abrahamsen fra Rub & Stub:
E-mail: maria@spisrubogstub.dk
Tlf. nr.: 2343 5640

ALDER: du skal være fyldt 18 år ved festivalens start

SPROG: du skal kunne tale dansk

Din fornemmeste opgave

som frivillig for DFSU er at sprede god stemning og hygge dig med de andre frivillige på din vagt!

Det gør du som servicevagt på område M

Før festivalen sætter vi telte op.

Under festivalen vejleder vi gæster og sørger for, at reglerne overholdes.

Før du giver dig i kast med opgaverne, vil din supervisor komme med en grundig oplæring, samt stå til rådighed hvis der opstår spørgsmål under vagten.

Det får du

Som frivillig for DFSU får du adgang til hele til Roskilde Festival. Vi sikrer, at du kan opleve dine favoritkunstnere ved at have et stort udvalg af vagtpakker.

Vi tilbyder desuden mad på dine vagter, så dåsetun og knækbrød ikke overtager festivaloplevelse.

Som en bonus plejer du at kunne tage varme bade helt gratis - forhåbentlig kan det også lade sig gøre i år.

Krav

Du skal bidrage med en frivillig indsats i 32 timer, fordelt på 4 vagter á 8 timer.

Læs mere under vores betingelser og tilmeld dig her.

ALDER: frivillige skal være over 18 år ved festivallens start

SPROG: frivillige skal kunne tale dansk eller engelsk

På Roskilde Festival 2022 introducerer Spisehuset sit nye koncept: SPISEHUSETS HUMMUSIYA - Her vil vi vise, at hummus er mere end bare en dip, men at det kan være det centrale element i et måltid.

Hummusiyaet vil kunne findes i på festivalpladsens food court under musikdagene d. 29. juni – d. 2. juli.

Opgaven som frivillig:

Som frivillig skal du varetage lettere tilberednings-opgaver, anretning og salg af hummus bowls.

Som frivillig får du:

Adgang til festivalens publikumsområder + Volunteer Village.
Mulighed for at benytte dig af Volunteer Camping.
Et hovedmåltid pr. vagt.

Vagter:

Som frivillig i hummusiyaet fordeler dine vagter sig over minimum 24 timer fordelt på 3
vagter á 8 timer. Vagterne ligger primært inden for bodens åbningstid 10:00-03:00.

Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme ønsker til vagter.
Alle vagter ligger i musikdagene.

Infomøde:

Hvis du vil være med på vores hold, ser vi gerne at du deltager i vores infomøde mandag d. 6. juni kl. 17:30 – 19:00 i Spisehuset, Magstræde 14, 1. sal, Kbh. K.
Til infomødet får du flere praktiske informationer, og så får du en smagsprøve på Spisehusets legendariske hummus, som vi kommer til at servere på festivalen.

Kontakt

Sofie Ravn: sofie@spisehusetkbh.dk
tel: 53 35 34 33

Alderskrav: 18 år

Sprogkrav: Engelsk eller dansk

Vil du være med til at servere cocktails på Mikropolis bar, så tilmeld dig nu! Hos Mikropolis sørger vi for festivalens bedste cocktails, men mangler awesome frivillige til at at hjælpe os med at servere dem. Du behøver ikke barerfaring, da vi sørger for at du får en grundig oplæring

VORES FORVENTNINGER

 • Vi forventer at du er på, tager ansvar og gør dit bedste når du er på vagt. 

 • Vi søger sjove mennesker, der yder godt i teams og vil være med til at sprede god stemning for barens mange gæster og med-frivillige.

 • At du yder en indsats i 28 timer på festivalen, mellem d. 25 juni og d. 2 juli.

HVAD FÅR DU

 • Adgang til hele Roskilde Festival 

 • Et måltid mad pr. vagt

 • En valgfri cocktail efter endt vagt

 • Mulighed for selv at ønske hvem du vil stå på vagt med

 • Mulighed for at ønske hvilke dage du vil på, så du kan nå at høre dine yndlings bands

 • Blive del af det mest cool frivilligteam på Roskilde Festival

 • Adgang til Volunteers’ Village, hvor mad og drikke kan købes til billige priser

Vi ser frem til at høre fra dig og have dig med på Mikropolis holdet!

Hvis du ønsker at have vagter med en kammerat der stadig mangler en frivilligplads, så send dem i vores retning - det bliver fedt!

Tilmeld dig her: https://mikropolis-festival-volunteers.confetti.events/

Lad os endelig vide, hvis du har nogen spørgsmål.

// Mikropolis, Simone Lindstrøm, simone@mikropolis.dk , +45 3165 6456

Vi søger frivillige, som vil være en del af vores fantastiske team på Roskilde festival.
Send et kort skriv til info@tatar.dk og bliv en del af vores team!
Man skal i alt være på vagt i 24 timer, fordelt på enten 4*6 timers eller 3*8 timers vagter. For dette får man adgang til hele festivallen. 
Vi vægter vores frivillige utroligt højt, og vi har derfor stor fokus på altid at have god stemning i boden, og hvis man kunne tænke sig en billet til volunteer camping, så hjælper vi også med det.
Vi glæder os til at se jer, til den fedeste festival nogensinde!

ALDERSKRAV: Minimum 18 år

SPROGKRAV: dansk eller engelsk

Brænder du for at lave mad og for at komme på Roskilde Festival? Og kunne du tænke dig at være med til at gøre frivilligoplevelsen på festivalen endnu bedre?

Så er det måske dig vi søger til vores frivillig team i år!

Vi søger folk der enten vil have ansvaret for at drive vort køkken i backstage området Vor Frue, samt folk til at hjælpe til i køkkenet.

Du vil skulle lave mad til vores frivillige, der er service vagter i campingområdet J+K (Silent and Clean).

Som køkkenansvarlig står du for driften af køkkenet. Dine opgaver bliver at planlægge og gennemføre indkøb og så selvfølgelig lave lækker mad til vores frivillige under hele festivalen. Der skal laves varm mad til ca. 50 frivillige samt kold mad til et tilsvarende antal hver dag.

Det kræves på ingen måde at du har erfaring med at drive køkken, du skal bare have lysten til at lære og kunne se det fede i at få en masse erfaring med at drive og arbejde i køkken.

Hver enkel frivillig yder 4 vagter á 8 timer. Hovedsagelig dagvagter og en enkelt aftenvagt per frivillig i løbet af hele festivalen. Vi har altså ingen nattevagter.

Vi har alt klar i køkkenet, men mangler bare nogle seje folk, der vil tage ejerskab og lave lækker mad til vores frivillige. Lyder dette spændende, så tøv ikke med at kontakte os. Så giver vi noget mere information om de forskellige muligheder.

Kontakt Joanna Kastrup på joannakastrup@hotmail.com eller på 50344320 og skriv gerne om du er interesseret i at være køkkenansvarlig eller køkkenpersonale.

Sprogkrav: Dansk

Alderskrav: mindst 18 år.

Corona´en er ved at være slut og vi skal igen i år til at have bemandet vores bod på festivalen. Hjælp os på festivalpladsen og bliv en del af sommerens fedeste fællesskab!

Vores madbod hedder Det Sunde Køkken og vi kan tilbyde kylling i karry, tre forskellige slags burgere og grovfritter med trøffelmayo.

Boden skal bemandes onsdag til lørdag, med 3 vagter á 8 timer pr. person. I boden, hvor vi selv laver maden, roterer vi imellem opgaverne der blandt andet består af at lave mad, vaske op, holde området omkring boden rent og pænt, samt selvfølgelig at sælge maden.

KONTAKT OS

Hvis du har lyst til at hjælpe gymnastikken i Roskilde og samtidig hjælpe dig selv til en fed oplevelse på Dyrskuepladsen til sommer, så kontakt os på: festival@roskildegf.dk og bliv en del af teamet.

Mvh

Roskilde Gymnastikforening 

Vil du på Roskilde Festival, men fik du ikke en billet?

Ingen problemer! Ramen to Bíiru deltager denne sommer på Roskilde Festival, og vi leder med lys og lygte efter folk, der har lyst til at være frivillige i vores lille nuddel-biks. Det drejer sig om 24 timer fordelt på 3 x 8 timer, sammen med de fedeste frivillige!

Hvis du er frisk så send endelig en mail til steffen@ramentobiiru.dk og du vil modtage al information om de praktiske ting

Vi ser frem til en fantastisk festivalsæson!

ALDERSKRAV: du skal være mindst 18 år ved festivallens start

SPROGKRAV: du skal kunne tale dansk eller engelsk

Join us for IMPRONTA’s first time at Roskilde Festival. Help us give everyone a chance to try our delicious Argentinean Empanadas and Pasteis de Nata. 

We need people to volunteer in our food stall located in Food Court Syd. Tasks will include selling/serving empanadas, baking them and helping out with the cleaning. 

The volunteer effort is 24 hours, distributed over the 4 music days 29 June -2nd of July.

WE OFFER

We offer a great experience with a lot of festival friends. You will have access to Volunteers’ Village, which is a restricted area where volunteers can meet and buy merchandise and food at reduced prices.

In addition, you will get free empanadas and Pasteis de Nata while on shift and you will receive a t-shirt.

SIGN UP

We look forward to getting started. Please send us an email at admin@impronta.dk with a little bit about yourself and your experience.

ALDERSKRAV: minimum 18 år

Som frivillig for os har du muligheden for at få en virkelig fed festivaloplevelse, og i retur giver vi et armbånd der giver adgang til hele festivalen, frivilligområdet og rabat på merchandise frem til onsdag d. 29/6.

Vi vil have eget toilet i nærheden af garderoben, og der vil være kaffe, the, saft, rugbrød m. pålæg, frugt og toast + hvad vi ellers finder på af kage og slik (særligt til nattevagterne). Igen I år har festivalen også bestemt at der skal være Volt ladestationer i alle garderober.

Garderoberne tilbyder opbevaring af bagage og værdigenstande samt opladning af mobiltelefoner og bilbatterier. Vagterne foregår i tørvejr, og du får adgang til strøm, så du kan lade din egen mobiltelefon op.

Både Ladestationen og Garderoben skal døgnbemandes fra lørdag d. 25. juni kl. 08.00 til – søndag d. 3. juli kl. 16.00. Din indsats består af 4 x 8 timers vagter - i vil altid være mindst 5 på vagt sammen. Dine vagter er fordelt med to vagter udenfor musikdagene og to vagter under musikken. 

Vi skal i år bruge Roskilde festivalens vagtsystem Heap360, så når vi åbner op for dette sikkert medio maj, er det vigtigt at du og dine venner booker sammen, så I får så mange vagter som muligt sammen.

Sidste år havde vi ca. 10.000 mobilopladninger, 500 bagage håndteringer. Så du kommer ikke til at kede dig, ikke mindst fordi at vi ligger i område P, som er et rimeligt aktive område.

Der er kun to krav: at du er fyldt 18 år, og du er mental og fysisk stabil, så du kan passe dine vagter.

Hvis I vil have løbende information, så tilmeld dig facebookgruppen: VF goes RF22

Tilmeld dig her

Har du være med som frivillig på festivalen før, så send din mailadresse og fulde navn til marloch+rf22@gmail.com så får vi dig flyttet over til os.

 

ALDERSKRAV: 18 år

SPROGKRAV: Engelsk eller dansk

Kunne du tænke dig, at være med til at gøre Roskilde Festival mere bæredygtig og vil du helst have meget få vagter under festivalen og flere efter? Så er det netop dig, projekt Brugbar står og mangler.  

Projekt Brugbar indsamler, sorterer og genbruger; telte, campingstole, luftmadrasser/liggeunderlag og soveposer – det er her du kommer ind i billedet.  

OPGAVEN

Vi søger frivillige til at hjælpe os med hele processen, hvilket betyder, at dine opgaver består i, at indsamle brugbare emner fra vores indsamlingsstationer, som vil være placeret ved recycling og i garderoberne, derefter køres de brugbare ting til vores logistikcentral, hvor de sorteres og klargøres til afhentning af diverse frivilligorganisationer.   

Vagttiderne er fra kl. 9 - 17 og du skal have én dag af 8 timer under selve festivalen fra søndag d. 26/6 – lørdag d. 2/2 og så skal du have vagt 3 gange 8 timer søndag d. 3/7, mandag d. 4/7 og tirsdag d. 5/7.

De fleste af vagterne ligger altså efter festivalen - du kommer derfor ikke til at gå glip af musikken. 

Som tak for hjælpen får du en billet til festivalen og forplejning, når du er på arbejde. 

TILMELD DIG

Lyder det som noget for dig, så stik os en mail: Brugbar.Roskilde-festival@outlook.com.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Alderskrav: 18 år

Sprogkrav: Engelsk eller Dansk

Foodcourt sørger friske 24-timers frivillige, der har lyst til at supportere driften i streetfoodområdet på indre plads.

OPGAVERNE

Som frivillig på vores driftshold vil opgaverne omfatte funktioner som:

 • Service og renhold af publikumsområderne
 • Praktisk hjælp til bodernes backstage faciliteter
 • Adgangskontrol til Foodcourts lukkede bagområder
 • Ad hock opgaver

PRAKTISK

 • Der er intet krav om tidligere erfaring
 • Du skal være fyldt 18 år når festivalen starter
 • Du skal kunne tale og forstå dansk eller engelsk

Læs mere og tilmeld sig via nedenstående link:

https://roskilde.netlify.app/

Alderskrav: 18 år

Sprogkrav: Du skal kunne tale og forstå dansk

Foodcourt søger en håndfuld friske 32-timers frivillige med håndværksfaglig baggrund til opbygningen af Foodcourt.

Frivilligtjansen består konkret i at bygge badboderne op fra bunden, der skal bl.a. lægges vand og strøm ind mv., således at de bliver klar til brug. Derudover skal der bygges en træbro til en mindre ø i et helt nyt område på Roskilde Festival.

Da opgaverne ligger inden festivalen, så vil du have fri under samtlige musikdage. Udover adgang til festivalen, bliver du en del af det store fællesskab som frivillig på Roskilde Festival og får adgang til de mange fordele det medfører.

Praktisk:

 • Du har en håndværksmæssig baggrund - men du behøver ikke have været frivillig på RF før
 • Du er fyldt 18 år, når festivalen starter
 • Du skal kunne tale og forstå dansk

Hvis du er interesseret i at blive frivillig på holdet eller har spørgsmål til opgaverne, så skriv en mail til foodcourt@roskilde-festival.dk

SPROGKRAV: Dansk

ALDERSKRAV: Min. 18 år.

 

Har du lyst til at være med på et nyopstartet hold, som skal teste at Elinstallationer i boder og volunteer områder lever op til lovgivning og standarder, så er det dig vi leder efter.

HVEM ER VI

Du vil blive en del af det nyoprettede Team El test, som står for alt test af elinstallationer i handels-, mad- og drikkevareboder, samt Volunteers Village og Backstage Village. Vi hører under Team Opbygning El, som hører til i divisionen Byplan og produktion, og som står for alle elektriker opgaver i forbindelse med opbygning af alle handels- mad- og drikkevareboder, Volunteers Village og Backstage Village.

INDSATSEN

Vi søger festivalfrivillige, som skal teste elinstallationer over det meste af festivalområdet. I vil komme til at gå sammen i teams to og to, som sammensættes ud fra erfaringer og kompetencer.

HVORNÅR

Indsatsen vil være fordelt på 3 vagter af ca. 12 timer, som vil blive fordelt over perioden op til festivalpladsen åbner. Derudover vil der være en oplæringsdag i en weekend i juni, som vil være obligatorisk at deltage på. Vagterne vil være i dagtimerne, og vi vil forsøge at lægge vagterne ud fra dine ønsker.

OM DIG

 • Erfaring med el arbejde (uddannet elektriker eller lærling) foretrækkes, men er bestemt ikke et krav.
 • Hvis du er lærenem og har hovedet godt skruet på vil vi sørge for at du er klædt ordentligt på til at udføre opgaven.

VI TILBYDER

 • Muligheden for at blive en del at et nyt hold, hvor indsatsen ligger udenfor musikdagene.
 • Forplejning under vagterne.
 • Adgang til de særlige tilbud som alle festivalens frivillige har adgang til, som fx Volunteers Village og Volunteers Camping.

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG

Hvis du tænker det lige er noget for dig eller du har spørgsmål til opgaven så send en mail hvor du skriver lidt om dig selv til kim.sprankel@roskilde-festival.dk.

Vi håber du vil være en del af vores frivilligfælleskab og ser frem til at høre fra dig.

ALDERSKRAV: 17 år

SPROGKRAV: Dansk

Vil du gerne komme bag kulisserne, og være frivillig på Roskilde Festival uden at gå glip af dine yndlingskunstnere? Så har Team Foodcourt løsningen til dig.

 

Til vores nedtagningshold i Food Court søger vi gode folk, der vil lægge en indsats efter festivalen. Det drejer sig konkret om 32-timers indsats i tiden umiddelbart efter festivalen, der går med nedtagning og oprydning.

 

Udover adgang til festivalen, bliver du en del af det store fællesskab som frivillig på Roskilde Festival og får adgang til de mange fordele det medfører.

 

Se mere på roskilde.netlify.app/?team=dis - her kan du også tilmelde dig!

ALDERSKRAV: minimum 16 år til rengøringsrollen og 18 år til runnerrollen

SPROGKRAV: dansk eller engelsk

ØVRIGE KRAV: kørekort, afhængig af hvilken frivilligtjans

Festival IT søger stadig friske folk til diverse opgaver FØR musikken 
Vil du med? Jeg mangler 4 frivillige til vores Base i Festival IT. Vi er en stor social gruppe der sørger for at alle har det godt og rart samtidig med at vi bygger festivallen op. Der er gode muligheder for avancere i opgaverne fra år til år
RENGØRING

Vi skal bruge 2 personer til kontorrengøringen!

Har du en lille rengøringsfe i maven og vil du have loppetjansen med sans for detaljen? 

Vores område, bestående af en bunker med 8-10 kontorer og et toilet samt udeområde der skal holdes hver dag. Din dag vil typisk se sådan ud: Rengøring af toilet formiddag og evt. også eftermiddag. Fjerne skraldespande fra kontorer hver dag og vaske gulv hver anden dag, samt andre mindre opgaver. Når opgaverne er løst, kan du sove videre eller deltage i resten af opbygningen hvis du ønsker det. Det forventes at opgaverne kan løses på max. 4 timer hver dag og vi vil i samarbejde med jer tilrettelægge timerne så det også passer til jeres ønsker. 

Dette er en festival frivillig rolle. Du skal være +16 år og du har under hele opholdet mulighed for at bo på Volunteer camping

Opgaven udføres fra d. 17. juni til 29 juli.

AD HOC

Vi søger 2-3 frivillige som er vores ”Runnere”.

Du skal have kørekort og kunne køre bil. Opgaven går ud på at udføre alle de småopgaver som indkøb, kagebagning, festopsætning, levering af forplejning, hente cykler og meget andet. Jobbet byder på mange små sjove jobs.

Dette er en festival frivillig rolle. Du skal være +18 år og du har under hele opholdet mulighed for at bo på Volunteer camping

Opgaven udføres fra d. 17. juni til 29 juli. Vagterne vil ligge i tidsrummet 9-17 og vi vil forsøge at lægge et vagtskema som også tilgodeser jeres ønsker.

INTERESSERET?

Er du vores nye frivillige? Så tag kontakt til Natascha Jørgensen på N-fuchs@hotmail.com eller send en sms på +4525644389

ALDERSKRAV: minimum 18 år

SPROGKRAV: dansk eller engelsk 

ØVRIGE KRAV: du skal have kørekort

Vil du være en del af Roskilde Festival og årets indsats for at mindske plastikaffald på festivalen? Og vil du have mulighed for selv at vælge dine vagter som frivillig?

Så læs med her.

DIN ROLLE

For at genbrugsglassene skal kunne cirkulere på festivalen, kræver det frivillige hænder, som vil køre en bil rundt mellem salgsstederne for at afhente/aflevere glassene. Derfor er det et krav, at du har kørekort. Man er på vagt to og to sammen, hvor du selv har mulighed for at vælge vagtpakker, sammen med din festival-buddy og samtidig se dit yndlingsband på scenen.

Indsatsen består af fire vagter à otte timer (dvs, i alt 32 timer):

 • To vagter under musikken
 • To vagter før eller efter musikken

INTERESSERET?

Er du (og evt en ven) interesseret i jobbet, kan du kontakte Aleksander på aleksander.vig@roskilde-festival.dk – skriv gerne lidt om dig selv og om du har været frivillig på Roskilde Festival eller andre steder før

ALDERSKRAV: du skal være fyldt 18 år inden d. 25. juni 2022

SPROGKRAV: ingen - kom som du er!

Selvom Roskilde Festival 2022 er udsolgt, er der stadig mulighed for at deltage som frivillig sammen med Spirefestival og Huset på Næsset.

Hvem er vi?

Vi er et godt hold fra Spirefestival og foreningen Huset på Næsset. Huset på Næsset er et frivilligdrevet kulturhus på Tuse Næs ved Holbæk. Se http://www.husetpaanaesset.dk. Spirefestival er vores egen non-profit festival for musik og kunst. Se http://www.spirefestival.dk/. Vi har i mange år hjulpet Roskilde Festival med at passe opladningsboder.

Indsatsen

Vi søger  frivillige til vores opladningsboder på Roskilde Festival 2022. Vi hjælper gæsterne med  opladning af mobiltelefoner, batterier og anden elektronik, samt bagageopbevaring. Vores service er meget populær, og der er altid hyggelig publikumskontakt i boderne.

Hvornår?

Din indsats for Roskilde Festival består i 4 x 8 timers vagter i perioden 25/6 - 3/7. De to af dine vagter vil ligge udenfor musikperioden.

Vi tilbyder

Vi har et hyggeligt bagtelt, hvor der vil være drikkevarer og mulighed for at lave sandwich og lign. under vagterne. Derudover får du 4 madbilletter. Efter RF´22 inviterer vi alle vores frivillige med som gæst på Spirefestival 2022.

Derudover kan du som frivillig bruge de særlige tilbud, som festivalen tilbyder frivillige. Det gælder f.eks. Volunteer Camping og Volunteers Village.

Noget for dig?

Tilmeld dig her: https://forms.gle/WHEmTVii5BUux3QL9

Få mere information om Roskilde-indsatsen ved at tilmelde dig vores facebook-gruppe "Spirefestival og Huset skal til Roskilde": https://www.facebook.com/groups/SpirenOgHuset/

 

ALDERSKRAV: mindst 18 år ved festivalens begyndelse

Få en fed Roskilde Festival og hjælp gæsterne med strøm til mobilen, og opbevaring af grej.
Ved at være frivillig for for Holbæk Roklub får du muligheden for at få en fed festivaloplevelse, og til gengæld får du adgang til hele festivalen. Opgaven i garderoben består i at oplade mobiltelefoner og opbevare bagage. Du kommer også til at fungere som informationskilde, vejviser og orakel, da festivalgæsterne spørger om alt mellem himmel og jord. Efterhånden finder du svar på det meste. Som frivillig får du:•         Adgangsgivende armbånd til hele festivalen•         4 madbilletter til madboderne•         Adgang til medarbejdercamping med gode toiletforhold og gratis bad•         Adgang til fede medarbejderområder med billig mad og drikke Vagterne foregår i tørvejr, og du får adgang til strøm, så du gratis kan oplade din egen mobiltelefon. I bagområdet kan du holde pause og hygge med de andre frivillige. I bagområdet er der også lidt mad og drikke, så man ikke går fuldstændig sukkerkold under vagterne. Garderoberne skal døgnbemandes fra lørdag d. 25. juni kl. 08.00 til søndag d. 3. juli kl. 16.00. Du får 4 vagter á 8 timers varighed:  2 vagter udenfor musik-dagene, og 2 vagter under selve festivalen. I vil altid være mellem 4 og 8 på vagt. Det er muligt at tilmelde sig som et hold. Så vil vi tilstræbe at I får alle eller de fleste af jeres vagter sammen. Roklubbens garderober ligger i område D nær ved vindmøllen, og i område Z som er medarbejdercamping.Og hvad er så kravet til dig? Det er at:•         Du er over 18 år•         Du kommer til alle dine vagter•         Du er ikke påvirket på vagterne•         Du har en fed festival Vi glæder os til at arbejde sammen med dig – skynd dig at melde dig som frivillig hos Holbæk Roklub her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfT4YDm9I4a1RLIj0JchrBIKMHZdj-1mJUnJ6grgcDVdtoh0Q/viewform

ALDERSKRAV: minimum 18 år ved festivalens begyndelse

SPROGKRAV: dansk eller engelsk

Skovhuggerbaren TIMBAR ligger smukt placeret under træerne ved Avalon-scenen. Her serverer vi cocktails, øl og vand til alle festivalens glade gæster. Vi har travlt, og du skal være indstillet på at være en del af et aktivt og sjovt team. Vi hygger os, mens vi løber stærkt.

Vi sørger for, at du får en grundig oplæring, så du er klædt på til barens opgaver. Til gengæld forventer vi - selvfølgelig - at du er på, tager ansvar og gør dit bedste, når du er på vagt.

Vi mangler effektive frivillige til at udfylde tre roller:

· Barstaff – vagterne varer tilsammen 24 timer som afvikles i musikdagene (onsdag – lørdag)

· Driftsafvikler – vagterne varer tilsammen 24 timer i musikdagene (onsdag – lørdag) – du har ansvaret for baren når du er på vagt

· Opbygning af baren inden festivalen (mandag – onsdag) og nedtagning af baren efter festivalen – 32 timer som afvikles før og efter musikdagene.

Vi har brug for rigtig mange hænder til at servicere de mange forventningsfulde gæster. Hvis du kunne tænke dig at blive en del af holdet, så udfyld nedenstående ansøgningsskema, så vi kan lære dig lidt bedre at kende før vi vælger hvem der bliver en del af TIMBAR-holdet på Roskilde Festival 2022.

Svar på spørgeskemaet her: https://forms.gle/UkcBdDvX1EaguAcK7

Vi glæder os til at høre fra dig

Team TIMBAR

Henrik Ehlert, barchef

Anders Petersen, produktansvarlig

Ebbe Franch, opbygningsansvarlig

Pil Refstrup, frivilligansvarlig

Alderskrav: 18 år

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

EXBAR er Roskilde Festivals egen Cocktail og Champagnebar 🍾🍾🍾

Vi er placeret i fantastiske omgivelser, midt på indre plads, tæt på både Orange og Arena Scenerne - som den eneste bar midt i ArtZone, hvor vi hygger om gæsterne og hinanden.

Vi har vi travlt når musikken spiller og der er gæster i baren. Det kræver at du som frivillig er engageret og klar på at sparke røv, samtidig med at du har overskud til at give gæsterne den gode oplevelse med smilet på læben og glimt i øjet .🍹🍺🍾

I EXBAR løfter vi i flok og holder en fest når vi er i baren 🥳🥳

Læs mere om vagter, praktisk information etc. og klik på link for tilmelding: 

https://forms.gle/hpKbrapAf7M3HqrPA

ALDERSKRAV: Ansøgere over 18 år har fortrinsret, da dette kræves grundet natarbejde. 

SPROGKRAV: Du skal kunne tale dansk eller engelsk

Skal du med TIK-Håndbold på Roskilde Festival?

Vil du hjælpe os med at fejre, at det er halvtressens tyvende gang, dørene bliver slået op til en fed fest på dyreskuepladsen?

OPGAVEN

Igen i år står vi i en mobil/bil-batteri og garderobe-bod på campingpladsen i afd. L.

Der er åbent hele døgnet.

Det er til tider hårdt, men også rigtig sjovt at være med til, du møder en masse festglade unge.

Vagterne er 4 x 8 timer i perioden fra den 25/6 til den 2/7 2021. De 4 vagter skal fordeles over hele døgnet og over hele perioden.

Du får mad, drikke og hygge imens du er på arbejde i boden.

KONTAKT

Hvis du, eller nogle du kender, kunne tænke sig at støtte TIK håndbold, og få et armbånd til årets jubilæumsfestival så lad os høre fra dig.

Skriv til: mb@tik-haandbold.dk

Mange hilsener

Martin Bruun

TIK håndbol

Alderskrav: 18 år med få undtagelser

Festivalen har overdraget os 2 funktioner på Roskilde Station i festivalperioden. For begge tjanser er den samlede indsats 32 timer (4 x 8 timer), fordelt over 4 vagter med hhv. to vagter i løbet af de første 4 dage og to vagter på selve musikdagene.

Festivalen har overdraget os 2 jobfunktioner på Roskilde Station i festivalperioden.

For begge job er den samlede arbejdstid 32 timer, som er Festivalens krav for at få festivalarmbåndet, og vi har valgt at fordele arbejdstiden med 2 X 8 timer i løbet af de 4 første dage og de resterende 2 X 8 timer på selve musikdagene (on.-lø.).

SÆLGER-FUNKTIONEN:

Vi står i begge ender af perron 4 oven for de to trapper fra stationens tunneller og sælger enkeltbilletter til festivaltoget, der ca. hver ½ time kører til Camping West. Der skal altid være mindst 2 sælgere ved samme trappe, og i nogle perioder kan man være op til 4-5 ved samme trappe.

Den absolutte aldergrænse for denne funktion er minimum 18 år.

GUIDE-FUNKTIONEN:

Af hensyn til de mange festivaldeltagere, der ikke kender Roskildeområdet så godt, har Festivalen besluttet at have guider fordelt på hele stationsområdet, som kan hjælpe gæsterne. Som guide kan man blive placeret mange forskellige steder på stationsområdet, f.eks. ved enderne af tunnellerne, ved trapperne i tunnellerne op til perronerne eller oppe på de 4 perroner.

Der stilles normalt krav til at de frivillige er mindst 18 år, men der er mulighed for frivillige under 18, ud fra en individuel vurdering.

OM OS

På Lions' base har vi vores kontorvogn, køkken/madvogn, opholdstelt med borde/stole samt et toilet. På hver vagt serverer vi en stor sportsbolle, der kan nydes i opholdsteltet. I køkken/madvognen har vi kaffe/te samt vandflasker i køleskabet.

INTERESSERET?

Er du interesseret i at være frivillige med Lions Ramsø og er du aktiv og stabil på dine vagter, så er vi meget interesseret i dig. Kontakt os på rframsoevagt@gmail.com

Festivalhilsner

Torben Mølgaard | Lions Ramsø

Age: +18 

Language: English 

More than 400.000 Facebook users and over 100.000 Instagram users follow Roskilde Festival. Now you have the chance to join the team in charge of monitoring Roskilde Festival’s social media.

We are looking for community managers who will volunteer throughout the festival. During your shifts, you will create and publish posts to Roskilde Festivals Facebook, Instagram and Twitter profiles. A big part of the role is also communicating with the festival’s followers on social media.

You will join a team that is highly interested in social media, and you will get a unique chance to work behind the scenes of online communications in one of the largest cultural events in Northern Europe. The office is located at the festival site.

Your tasks:

 • Monitor Facebook, Instagram and Twitter
 • Respond to comments and incoming queries
 • Publish content - write engaging and spot-on copy and curate content from our many internal content suppliers

 

You have:

 • Experience working on social media platforms including Facebook, Instagram and Twitter
 • Knowledge of Falcon (an advantage)
 • Excellent communication skills with fluency in English
 • Great attention to detail and an eye for spotting what works and what doesn't
 • A passion for Roskilde Festival and an interest in volunteer work

You need to be able to volunteer 32 hours in the period June 25- July 2. You will have two 8 hour shifts from Saturday-Tuesday and two 8 hour shifts from Wednesday-Saturday.

Want to join? You apply for this role by heading over to the RF22 Social Media Community Manager application page here. We expect to get back to all applicants no later than by mid-May.

Application deadline: 10. May 2020.

Age: +18 

Language: English 

More than 400.000 Facebook users and over 100.000 Instagram users follow Roskilde Festival. Now you have a unique chance to join the team that creates content for Roskilde Festivals social media.

For #RF50 we are looking for a team of volunteer social media reporters, who will deliver content for our social media platforms on Instagram and Facebook.

We are looking for outgoing volunteers, who can reach out to festival audience, embrace and communicate their stories and experiences at Roskilde Festival. You will be in the field, taking still-photos and videos as well as shooting stories. You will work together with other volunteers in a social media team.

As a SoMe-reporter at Roskilde Festival, you will get a unique chance to work behind the scenes of online communications in one of the largest cultural events in Northern Europe.

Your tasks:
 • Seek out and tell stories that communicate what it feels like to be at Roskilde Festival
 • Approach our guests and convert their stories to great content
 • Take pictures and videos for Instagram and Snapchat – both news feed and stories
 • Write spot on copy for your photos and videos

 

You are:
 • Outgoing, social and a teamplayer
 • Capable of getting ideas and making them come true
 • Equipped with a keen eye for visual content (photo- and video experience is a plus)
 • Experienced with journalism and reporting (an advantage)
 • An excellent communicator with fluency in English
 • Passionate about Roskilde Festival and interested in volunteer work

You need to be able to volunteer 32 hours in the period period June 25 - July 2. You will have two 8 hour shifts from Saturday-Tuesday and two 8 hour shifts from Wednesday-Saturday.

Want to join? You apply for this role by heading over to the RF22 Social Media Reporter application page here. We expect to get back to all applicants no later than by mid-May.

Application deadline: May 10 2020.

Alderskrav: 18 år

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

Oles Gård søger festivalglade service folk til at bemande vores gourmet pizza bod. Vi serverer pizza, lavet på de bedste råvarer - og serverer vores pizza sprøde og friske.

OM OS

Du behøver ikke have fem stjerner i et køkken for at være i boden - da vi blot skal varme pizzaerne i store ovne, skære pizzaerne i slizes, hvor de til sidst skal sælges. Det er nemt- og alle kan være med.

Vi skal være 80 frivillige for at bemande boden- og hver frivillig skal have 4 vagter - hvor to af vagterne bliver i dagene op til festivalstart. De to andre vagter er dage hvor musikscenerne spiller.

Vi har et hyggeligt uformelt sammenhold, hvor det er vigtigt at have det hyggeligt og sjovt mens vi er på vagt. Der vil være et bagealt, hvor der kan slappes af når der er tid og hvor der kan drikkes kaffe og te, mad og drikke.

ANSØG

Er det noget for dig, skal du skrive en mail til frivillig@olesmail.dk og angive dit navn og e-mail adresse. Og så hører du fra os igen.

Det bliver smadder hyggeligt og vi glæder os til at høre fra dig.

Anita Støvring Ross – Festivalkoordinator, tlf 27 24 85 42

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

Alderskrav: Du skal være fyldt 18 år

Vil leder efter seje frivillige til Danmarks måske mest energiske team. Vi hjælper glade festivaldeltagere med at sørge for at manglende strøm ikke skal stå i vejen for en god fest.

Opgaven består i at bytte Volt og Soundboks batterier, sætte til opladning og levere en fantastisk service til vores mange tusind søde kunder. Du får naturligvis oplæring i systemet fra kompetente team ledere. Så hvis du er serviceminded og klar på at levere god service så tøv ikke med at sende os en ansøgning!

SOM FRIVILLIG HOS OS FÅR DU

 • Partout armbånd til festivalen.
 • En Volt oplader med kabel.
 • Fri opladnings service på festivalen.
 • En madbillet til hver af dine vagter.
 • Du vælger selv en vagt pakke og kan vælge den samme som en ven

VI VIL SÅ GERNE HAVE DIG MED PÅ FESTIVAL!

Du kan sende os din ansøgning her: https://volunteer.getvolt.dk/

Ikke helt overbevist endnu? Læs mere her: https://getvolt.dk/volt-team/ eller sende os en mail på volunteer@getvolt.dk

 

 

SPROGKRAV: Dansk or English

ALDERSKRAV: du skal være fyldt 16 år.

 

 

Se og læs mere på vores hjemmeside: www.thrillainmanila.dk

HVEM ER VI?

Vi er Thrilla in Manila. Thrilla i Manila er den første filippinske fusion i Danmark.

INDSATSEN

Vi søger frivillige til vores Foodcourt-bod på Roskilde Festival 2022. Indsatsen går derfor ud på at hjælpe gæsterne med at tage imod ordre og servere mad. Vi har et højt tempo, så du skal kunne følge med :)

HVORNÅR?

Din indsats for består af 32 timers frivilligindsats fordelt på 4 vagter i perioden 29/6-3/7. Vi gør vores bedste for at tilpasse vagter ud fra dine ønsker.

VI TILBYDER

Vi tilbyder vores frivillige mad og drikke inden eller efter vagter. Derudover kan du som frivillig gøre brug af de særlige tilbud, som festivalen tilbyder alle frivillige. Det gælder f.eks. adgang til Volunteers Camping og Volunteers Village.

LYDER DETTE SOM NOGET FOR DIG?

Tilmeld dig allerede i dag via dette link: https://www.roskilde-festival.dk/en/volunteers/become-a-volunteer/about-being-a-volunteer/

Du kan også finde mere information om vores indsats ved at melde dig ind i vores facebookgruppe thrillainmanila.dk.

Vi håber, at du vil være en del af vores frivilligfællesskab.

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

Vil du være en del af Roskilde Festivals nok hyggeligste frivilligtjans? Så vær med for Studenterrådet ved RUC.

Studenterrådet ved RUC hører til daglig til på Roskilde Universitet, men vi er også at finde på Roskilde Festival, hvor vi har ansvaret for Caravan områderne. Derfor søger vi frivillige som har lyst og finder glæde i at gøre oplevelsen for festivalgæster god. Vi har fokus på at det skal være hyggeligt og godt at være frivillig med os.

INDSATSEN

Vi søger frivillige til Caravan (campingvogn områderne) på Roskilde Festival 2022. Indsatsen går ud på at tjekke armbånd ved indgangen til området, at gå brandvagter og at gøre festivalen til en god oplevelse for gæster i området.

Derudover vil der i starten og slutningen af festivalen være opgaver, der består i at få dirigeret campingvogne på plads.

HVORNÅR?

Din indsats på Roskilde Festival består af 4 x 8 timers vagter i perioden 25/6 - 3/7. Vi gør vores bedste for at tilpasse vagtplanen til dine ønsker.

VI TILBYDER

Vi har et hyggeligt bagtelt i hvert Caravan område, hvor der vil være drikkevarer og mulighed for at lave en sandwich og lign. under vagterne.

Derudover kan du som frivillig gøre brug af de særlige tilbud, som festivalen tilbyder alle frivillige. Det gælder f.eks. adgang til Volunteers Camping og Volunteers Village.

Mange af vores frivillige er fra Roskilde Universitet, så man vil opleve at der er et fællesskab og en stemning, som man nok ikke finder på så mange andre arbejdspladser på festivalen. Vi er sted der kommer hinanden ved, både under og efter vagter, hvis man har lyst.

LYDER DETTE SOM NOGET FOR DIG?

Tilmelde dig allerede i dag via dette link: https://people-vol.roskilde-festival.dk/bliv-frivillig/?guid=18b38bf5-19d7-4c7f-8a0e-73a183abf85c

eller

finde mere information om os på vores facebookside:  https://www.facebook.com/FrivilligMedRUC

Vi håber, at du vil være en del af vores frivilligfællesskab.

Studenterrådet ved RUC

Alderskrav: 18 år

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

👇🏼☀️🎼🧡👇🏼

Vi har været 10 år på Roskilde festival og er kendt for at være et rigtig godt sted at være frivillig. Og det er vi meget stolte af. Hos Freshii skal vi have det sjovt samtidig med vi laver og sælger en masse lækkert mad. Vi laver bla. de bedste sandwich og pizzaer.

Du kan læse mere og tilmelde dig på vores hjemmeside eller øverst på vores facbookside

1. https://www.freshiimadbodroskildefestival.com/

2. https://www.facebook.com/FreshiiRoskilde

SOM FRIVILLIG HOS FRESHII FÅR DU

 • Fuld festival adgang til hele Roskilde festival
 • Du kan selv vælge dine 3 -4 vagter.
 • Mad, snacks og drikke når du er på vagt ;-)
 • Mulighed for at få vagter med dine venner.
 • Adgang til hygge bagområder hvor du kan saml kræfter, lade tlf m.m
 • Adgang til volunteer village ( lige ved siden af vores bod) hvor du kan få alt du har brug for som frivillig, billig øl, mad, massage, opladet tlf, slappe af og alt muligt andet fedt m.m
 • Medarbejde camping, gode toiletter, bad, madboder ( Her sover man godt i gode rammer)
 • Du kommer til at have det sjovt med en masse andre fantastiske frivillige

Lyder det næsten for godt til at være sandt... Den er god nok. Du kan læse mere og tilmelde dig her: https://www.freshiimadbodroskildefestival.com/

Eller øverst på vores facebook side. https://www.facebook.com/FreshiiRoskilde

Har du spørgsmål så skriv endelig til os. Thor@thorandersen.dk

VI HÅBER AT SE JER SOM EN DEL AF TEAMET.

/Freshii

ALDERSKRAV: Vi søger frivillige der er over 20 år

 

Lige nu søger en af vores boder på teltpladsen frivillige til at give den gas sammen med os.

Vi har flere typer af jobs, så om du har ledererfaring, ønsker ansvar for kassen eller ønsker en af vores mange andre opgaver. Så er du velkommen hos os.

VI SØGER

Vi søger frivillige der er:

· serviceminded

· gode til samarbejde

· bidrager med en ”awesome ”stemning til holdet.

OPGAVEN

Hos os yder man en frivilligindsats på 32 timer hvor 2 vagter ligger før musikdagene og 2 vagter ligger under. Vagterne er 4 x 8 timer og ligger på forskellige tidspunkter af døgnet. Du er selv med til at vælge vagterne så du kender dine tider allerede ved tilmeldingen. Vi har en mission om at hos os skal det være rart at være frivillig. Vi oplærer vores vagtledere i god ledelse og vi søger for gode arbejdsforhold.

Vi laver et lækkert afslappende bagområde hvor du kan holde din pause og slappe af. Nyde en sandwich, toast, chips, slik, is, saft og meget mere. Udover dette får du også madbilletter.

SKAL DU MED?

Så skriv til Allan på Fes10valRoskilde@gmail.com

 

 

Alderskrav: minimum 16 år når festivalen begynder

Sprogkrav: dansk eller engelsk

 

Hos "Hache Gourmet Burger" og "Fællesspisning på Øst" på camping East har vi brug for friske frivillige til at bemande vores 2 boder. Vi laver bl.a. dejlige burgere, vegetar burgere, pommes med dips, saftevand, kaffe og morgenmad.

HOS OS FÅR DU

Som en del af Haché-Holdet får du adgang til Roskilde Festival. Desuden er der hos os fri mad, kaffe og saft når du er på vagt. Derudover har vi et mindre frivilligområde, hvor du før/efter din vagt kan hygge og slappe af. Hos os kan du også lægge mobilen til opladning imens du er i boden.

Vi har et godt sammenhold og holder den gode tone hele vejen.

VI SØGER

Vi skal bruge 125 frivillige til 4 vagter hver. 2 af vagterne bliver i dagene op til festivalens start og de 2 sidste vagter bliver under selve musik-dagene.

INTERESSERET

Send en mail til info@hache.dk med lidt information om dig selv. Så kontakter vi dig.

Vi glæder os til at høre fra dig og til et brag af en festival.

 

De bedste hilsner

Jakob Schottländer - Haché 

ALDERSKRAV: Min. 18 år

SPROGKRAV: Dansk 

 

Skal du med i hegnet på Roskilde Festival 2022? Vi er i fuld gang med rekrutteringen af frivillige til det absolut fedeste arbejdshold og du kan stadig nå at blive en del af det!

OM OS

Hegnsgruppen står for alt opsætning og nedtagning af i alt ca. 30 km hegn i forbindelse med Roskilde Festivalen.

OM DIG

 • Du skal være forberedt på en lidt anderledes frivillig indsats, og det kan være fysisk krævende.
 • Du er ikke bange for at stå alene med en skruemaskine eller løfte en gummiklods, også når det skal gå stærkt.
 • Du skal være fyldt 18 år for at kunne deltage på hegnsholdet.
 • Frivillige med håndværksmæssig erfaring samt folk med kørekort eller teleskoplæssercertifikat vil blive foretrukket.

INDSATSEN

Til gengæld bliver du en del af et godt solidt fællesskab, og du behøver overhovedet ikke at tænke på nogle vagter imens musikken spiller, for der har du fri.

Vagterne har du mulighed for at aflægge over en 3-ugers periode (14 dage før festivalen og en uge efter). Selve vagterne vælger vi i fællesskab så det hele kommer til at passe. Dog skal minimum en af vagterne aflægges i ugen efter festivalen. Der er også en god mulighed for at få vagter sammen med en ven.

Vi har både plads på vores korte hold til 32-timers frivillige, men har du endnu mere blod på tanden, har vi også plads til flere medskabere på vores lange hold.

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Kunne du tænke dig at blive en del af hegnsgruppen på Roskilde Festival 2022, så send en mail til maria.larsen@roskilde-festival.dk med en kort beskrivelse af dig selv.

 

ALDERSKRAV: 18 år
SPROGKRAV: du skal kunne tale dansk eller engelsk
Vi mangler cirka 30 frivillige til Skotlander Rum Lounge på RF22.
DET FÅR DU
 • Adgangstegn til festivallen, så du kan passe dine frivilligopgaver 
 • Hyggeligt bagområde med gratis kaffe og te, billige øl og drinks og mobilopladning
 • Udsigt til Orange Stage fra boden
 • Rabat på drinks i baren
 • Adgang til Volunteer Village (lige bag Arena stage!)
HVAD MED VAGTERNE?
 • Vi er en travl bod, så du keder dig aldrig og tiden går hurtigt!
 • Du skal have 3 vagter á 8 timer
TILMELDINGTilmeld dig som frivillig på rf@skotlander.com 

ALDERSKRAV: Du skal være fyldt 18 år ved festivallens begyndelse

SPROGKRAV: Du skal kunne tale dansk 

Foodjam er Madkulturens aktive folkekøkken på Roskilde Festival. På Foodjam tilbereder festivalgæster et måltid med inspiration og støtte fra en kulinarisk vejleder under det, som vi kalder en ”jam-session”.

HVAD VI GØR

I Foodjam-teltet udfordrer vi gæsterne til at arbejde med råvarer, teksturer og smag gennem en opsøgende, legende og lærerig tilgang, og vi bruger udelukkende økologiske råvarer, samt hele fisk og friske skaldyr.

Har du højt humør og interesse for mad, musik og formidling? Vil du gerne med på en næsten totalt udsolgt Roskilde Festival? Så kom med Madkulturen på Roskilde Festival som kulinarisk vejleder, og bliv en del af Danmarks største køkkenfest. 

Som kulinarisk vejleder består din opgave i at guide og vejlede gæsterne til selv at tilberede et lækkert, bæredygtigt og økologisk måltid, som de kan spise ved fællesborde i Foodjam-teltet. For at sikre vores gæster den bedste oplevelse, skal alle frivillige kulinariske vejledere deltage i et to dage kulinarisk kørekortkursus i København, hvor du lærer alt om madlavning, tilsmagning og formidling. Det er rigtig hyggeligt og lærerigt, og det eneste du skal give for at deltage, er din tid.

Som frivillig hos Foodjam skal du:

 • Være fyldt 18 år
 • Deltage på kulinarisk kørekort kursus
 • Have masser mod og interesse for at lave mad og give din viden videre til andre.

Der er begrænsede pladser, så søg allerede nu. Læs mere på www.madkulturen.dk/foodjam 

Vi ses på Foodjam !

Alderskrav: min. 18 år

Sprogkrav: Dansk

Eat Beer, der er kendt for sine øl-retter som Chili con Carne og pandekager, findes på camping West i samtlige 9 festivaldage og vi søger frivillige, der vil være med til at give vores gæster god mad og god service.

Eat Beer drives af idrætsforeningen i Gundsølille og gennem indsatsen vil du være med til at skabe gode faciliteter for unge og ældre idrætsudøvere.

OM VAGTERNE

Da vi har åbent alle festivaldage, er der god mulighed for at placere de fleste af dine vagter udenfor musikken. Du skal have vagt samlet 32 timer. Vi har et godt telt til vores frivillige og gode forhold og du får selvfølge adgang til festivalen, volunteer village m.m.

TILDMELDING

Vil du hjælpe os, så skriv til eatbeer@gsgif.dk, så kontakter vi dig om det videre forløb.

Alderskrav: Minimum 18 år

Sprogkrav: dansk eller engelsk

Har du lyst til at hjælpe Fremad Valby fodbold som frivillig på Roskilde Festival 2022? Så er det måske dig, vi leder efter! 

HVEM ER VI?

Fremad Valby er en af Københavns største fodboldklubber for både drenge og piger, store som små - med andre ord, så vi er en klub med plads til alle! 

HVAD LAVER VI SÅ PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2022?

Fra lørdag d. 25 juni og frem til søndag d. 3 juli, bytter vi vores dejlige klubhus i Valby ud med Dyrskuepladsen på Roskilde Festival. Her indtager vi en døgnåben pantbod på ydre område, hvor vi skal bruge 183 personer til at bemande alle vagter.
Arbejdet går i alt sin enkelhed ud på, at modtage og sortere diverse pant, samt betale/overføre til kunders pantkort (boderne er kontantløse). Der vil være forplejning under vagterne, adgang til Volunteer Village (hvor de frivillige kan hænge ud, drikke øl og en masse andet i fællesskab) samt mulighed for adgang til frivilligcampingområdet.

HVAD FORVENTER VI AF DIG?

Indsatsen er fordelt over 4 vagter á 8 timer, som inkluderer mindst én nattevagt (00:00 til 08:00), herunder skal to vagter være under musikken og to vagter i opvarmningsdagene (Du må gerne tage to vagter i streg, hvis du ønsker det). Inden din vagt, skal du møde 15 minutter inden, og vi forventer, at du ikke er påvirket. Vi ser meget gerne, at du tager opgaverne med et smil, og bidrager til et godt miljø for både frivillige og dem, du skal hjælpe.

HVORFOR DU SKAL VÆLGE FREMAD VALBY

Du kommer til at være frivillig sammen med en masse søde fodboldpiger/drenge og deres fantastiske trænerteams, og bidrage til festivalen. Derudover, så hjælper netop din frivilligindsats foreningen Fremad Valby!

Du kommer til at indgå i et team, hvor kram, smil og hygge er i fokus - også når det regner, og dine tømmermænd er værre end nogensinde. Vi løfter altid i flok, og vi ved at det at lægge en indsats for fællesskabet altid betaler sig i sidste ende. 

Hvis du har lyst til at tage med vores “lille” Fremad Valby familie på Roskilde Festival, og indgå i et fantastisk fællesskab, skal du oprette dig på dette link og kontakte René Nielsen på 28 54 39 18.

Vi glæder os til at møde dig og ser frem til en fantastisk festival!

Alderskrav: min. 18 år

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

I forbindelse med Roskilde Festival 2022 driver vi 5 Tuborg ølboder fordelt over hele campingområdet og skal bruge et stort antal frivillige. Barerne drives for Roskilde Festival med Tuborg som primær leverandør. Vi har rigtig mange gengangere af frivillige fra de tidligere år, men vi har også plads til dig/jer og I kan sagtens være flere der får vagter sammen.

 

I bund og grund handler det om at være med til at sørge for en skide sjov stemning i boderne.. og sammen med de andre 130.000 deltagere.. have det fedeste Roskilde ever!

 

Du behøver ikke barerfaring, men når vi planlægger 9 dage med et stort antal frivillige hvis opgave er at sikre kolde øl, er det vigtigt at alle overholder deres aftaler og derfor er det et absolut no-go ikke at møde til sine vagter.. til gengæld gør vi alt for at det skal være skide skægt og fedt at være med, så masser af plads til at feste i lange baner og her må man gerne møde med lidt ondt i håret, men man skal selvfølgelig være frisk nok til at udføre sine opgaver!

 

DET SKAL DER TIL

 • 32 timer fordelt på 3 vagter mellem lørdag d. 25. juni til søndag d. 3. juli
 • heraf typisk 1 vagt under 'hoved' musik-dagene (fra onsdag-lørdag)

Opgaven er at sælge ØL og sprut til de 130.000 andre der også er kommet for at have den fedeste fede fest. Folk er altid i fantastisk godt humør.. og der bliver spredt så meget kærlighed at verden er et bedre sted at være (i hvert fald i Roskilde i den uge).

 

SOM TAK FOR HJÆLPEN TILBYDER VI

 • Adgang til festivalen (samtlige dage 25. juni til d. 3. juli)
 • Morgenmadsbrunchagtigtnoget alle dage!
 • Fede tider og hyggeligt samvær med en masse super skønne dejlige mennesker
 • Nogenlunde rene toiletter ;)
 • Egen fadølsbar (til billigere penge)
 • Adgang til Volunteers Village med billig øl, sprut, kaffe, mad, massage og egne koncerter og DJ's i warm-up dagene
 • Gratis adgang til volunteer camping (mere ro i nattetimerne, varme bade og rene toiletter)

ANSØGNING

Eventuelle spørgsmål til rf@fuml.dk

Ansøgning som frivillig: https://www.fuml.dk/bliv-frivillig-roskilde-festival/

- beeaar part of Roskilde 2022

Sprogkrav: dansk, engelsk eller de nordiske sprog
Alderskrav: 18 år 
Andre krav: Du skal være enten uddannet, eller i gang med en uddannelse til massør, fysioterapeut eller lign. 

Kan du give afslappende massage? Kan du gøre det på en hel vagt (8 timer)? Og er du et fornuftigt, ordentligt og selvstændigt menneske?

Skønt! Så er det dig vi mangler til vores massage-team i Volunteers Wellness.

MERE MASSAGE TIL FOLKET!

I Volunteers Wellness vil du være med til at skabe et rum fuld af velvære. Et sted hvor festivalens frivillige kan komme og blive forkælede, slappe af og lade op. En del af den oplevelse leveres af vores stærke massage-team, der ud over at trykke på ømme skuldre og forkrampede lægge også skal bidrage til den generelle gode stemning i teltet.

HVAD SKAL DU LAVE?

Som massør vil din primære opgave være at afhjælpe myoser, kramper og stive rygge ved at give andre frivillige 15 minutters briksmassage af gangen. Der er fuldt booket hos massørerne, så der er nok at se til når man er på vagt. Det kan til tider være hårdt arbejde, men det er også pissehyggeligt og du får verdens gladeste og mest taknemmelige kunder. Og så bliver du en del af et lille og skønt team, hvis fornemmeste opgave er, at gøre andre frivillige glade.

Du kommer til at have 4 vagter á 8 timer. Som udgangspunkt bliver det 2 vagter i opvarmningsdagene og 2 vagter under musikken.

Vi er et socialt team, der gør en dyd ud af også at ses udenfor vagterne. Vi sidder ikke lårene af hinanden, men har du f.eks lyst til at mødes med dine kollegaer inden Wellness åbner, og spise (medbragt/sammenskuds) morgenmad sammen, gå i bar-rock og få en øl efter fyraften, eller måske følges med andre til en koncert, så vil det helt sikkert være et plus.

KORT SAGT

Du skal vide hvad du laver når du masserer og du skal kunne klare at massere i 8 timer. Du skal være fleksibel med dine opgaver og så skal du være et voksent og ansvarligt menneske.

SKRIV TIL OS

Hvis du vil høre mere om projektet og indsatsen som massør er du velkommen til at kontakte Maria, der står for massagen i Volunteers Wellness.

Maria.prehn@roskilde-festival.dk

Vi udvælger vores massører på baggrund af ansøgning og en snak, så husk at give os dit telefonnummer. Derudover holder vi en intro-aften for hele wellness-teamet, hvor vi snakker lidt om årets festival og lærer hinanden at kende. Det foregår 14. juni kl.18.30 i København, så sæt kryds i kalenderen, hvis du vil med på holdet.

Mange festivalhilsener fra

Volunteers Wellness

Alderskrav: min. 18 år når festivalen begynder

Sprogkrav: dansk eller engelsk

 

Hos JGI-Gymnastik i bycenter West på camping West har vi brug for skønne quinder, friske mænd og alt derimellem til at stå for madproduktion, salg og tøjvask. Vi har faktisk mad til hele døgnet. Brunch-tallerken, sandwich, lasagne og naturligvis varme og kolde drikke. Vi har også 10 vaskemaskiner og 10 tørretumblere, der kører døgnet rundt til glæde for festivalens gæster og de andre boder.

HVEM ER VI

Bag boden står Jyllinge-Gundsømagle Idrætsforenings Gymnastikafdeling (JGI-Gymnastik). Vi har cirka 900 børn, unge og voksne som årligt går til gymnastik hos os, og overskuddet fra vores bod på Roskilde Festival går til ture og redskaber. Vi kom med på Roskilde Festival i 1993. Vi bliver ved med at komme på festival, fordi de penge vi tjener er flødeskummet på foreningens lagkage. Det er kort sagt det, der gør vores forening sjov at være i.

HOS OS FÅR DU

Adgang til Roskilde Festival. Desuden er der hos os fri mad og saft når du er på vagt. Derudover har vi et dejlig tørt medarbejdertelt, hvor folk crasher på gamle sofaer efter endt vagt for at hygge. For første gang laver vi i år også aftenhygge, hvor alle de frivillige kan kigge forbi og købe billige, kolde øl. Hos os kan du også lægge mobilen til opladning imens du er i boden.

VI SØGER

Vi skal bruge 194 frivillige, indsatsen fordeler sig over tre vagter og vi har åben alle 9 dage under festivalen.
Vi søger folk der er fyldt 18 år (seneste dagen før årets Roskilde Festival).

INTERESSERET

Login på www.jgi-gymnastik.dk for at booke din plads. Når du har gennemført tilmeldingen er du garanteret en indsats sammen med os.

Like os på facebook: JGI-Gymnastik på Roskilde Festival

Og husk også at få lavet en profil i festivalens eget tilmeldingssystem, People.

SPROGKRAV: Dansk eller Engelsk

ALDERSKRAV: Minimum 18 år

Vi søger engagerede frivillige med sans for IT.  

Som frivillig for Chip Support vil du dele ansvaret sammen med et team på 70 personer. Vi vil sammen levere en fed supportoplevelse til de gæster der har spørgsmål til chiparmbåndet.

Du vil sidde i ly for sol og regn og hjælpe gæsterne via en pc med en scanner. Du vil få adgang til hele festivalen samt det store volunteers lounge. Billetten indeholder desuden også kuponer til mad og drikkevare.

Vi forventer at du kan udvise empati og har gå-på-mod.

Din indsats vil være fordelt efter 4x8 timer i perioden 25/6-3/7 2022.

Søg via dette link: https://podio.com/webforms/27367684/2112986

 

Age requirements: minimum 18 years old

Language requirements: Danish or English

 

VOLUNTEER WITH US

Help us serve great food & chilled drinks

Help us be a diverse place to volunteer

Help us push for a sustainable festival experience

 

JOIN US - Click Here: http://www.feast-festival.dk/joinus/

 

ABOUT US

FEAST is a team of 140 volunteers at Roskilde Festival. We start building our sites weeks before the festival opens. Volunteer positions include hospitality, serving, food prep, bar back, volunteer service, decorating, ressource management, site maintenance and much more. Scheduling and assignment of shifts will open in April. Carsten & Anders will be your team coordinators. Questions? Ask Carsten: cs@feast-festival.dk