FRIVILLIGOPSLAG

Vil du være med til at skabe Roskilde Festival 2023?

Her har vi samlet vores spændende frivilligroller.

Du kan sortere i opslagene efter dine interesser ved at trykke på områderne. I de enkelte opslag finder du svar på, hvem du skal kontakte for at blive en del af holdet. Vil du se flere muligheder, kan du også følge med på vores Facebook-gruppe Roskilde Festival – Become a volunteer.

SPROGKRAV: Du skal kunne tale og forstå dansk.

ALDERSKRAV: Du skal være fyldt 21 år

 

Vi har netop muligheden for at kunne tilbyde dig en plads allerede nu! 

Vi mangler frivillige til vores frontstage, backstage og LineUp på vores fantastiske scener på Roskilde Festival.

Og hvorfor er det nu, du skal vælge os at blive frivillig hos os? 

En af vores frivillige fortæller: Fordi man bliver lykkelig og stolt helt ned i storetåen, når man får en high-5 eller et kram af en fremmede efter en koncert, som tak for man var der for dem og var med til at skabe den fantastiske ramme, som de elskede og havde en enestående oplevelse i. 
Og fordi man bliver en del af et helt unikt fællesskab af vildt fremmede mennesker, der i en uge om året bliver ens nærmeste familie, som man simpelthen ikke kan vente med at se og kramme igen året efter. Et fællesskab der skaber noget helt utroligt og i virkeligheden fuldstændigt unikt.  

En verden, som kun eksisterer en uge om året, men som er så uendeligt kompleks og fascinerende, og som det er spændende at få lov til at se ind i maskinrummet på - og endda være med til at få til at hænge sammen.” 

Om dig

Først og fremmest er det et krav, at du er fyldt 21 år, når festivalen starter lørdag 24. juni 2023. Dernæst skal du have super meget lyst til at blive tilknyttet en af vores scener og virkelig kunne tage fat, når det går stærkt.  
Der er mange mennesker og ganske høj musik omkring dig. Modsat skulle du også kunne trives og hygge dig, når der sker knapt så meget ud på de tidlige morgentimer, og mågerne om muligt skriger om kap med din træthed.  
Kort sagt skal du være skarp og omstillingsparat. Det stiller krav til, at du som person er klar til også at udfordre dig selv både fysisk og psykisk. 

 

”Men jeg vil faktisk gerne være frivillig, men kun hvis jeg kan få vagt sammen med min ven!” 

Det tror vi, alle kender – så derfor er alle frivillige også inddelt i hold, der sikrer, at I kan få vagter sammen – og derved også nyde resten af festivalen sammen. Selv om vi nu synes, det er sjoveste at være på vagt. 

Vores scener

Vi har 3 scener i Vest: Apollo, Gaia og EOS, Orange i midten og 3 scener i Øst: Avalon, Gloria og Arena.  
Fælles for alle scenerne er, at vi både har frivillige foran scenen under koncerterne til at være passe på publikum og skabe den gode stemning sammen med dem, når artisterne gæster festivalen.  
Bag scenerne har vi ligeledes frivillige, der er med til at passe på vores backstage område – der indeholder alt fra kontorer, artister, grej, porte og ikke mindst alle dine medfrivillige. 

 • Vi søger frivillige til Apollo, Orange og Arena. Her er det 24-timer frivillige, vi søger. Du får 3 vagter i perioden onsdag 28. juni – lørdag 1. juli 2023.  
 • Vi søger frivillige til Gaia og EOS. Her er er det 32-timers frivillige, vi søger. Du får 4 vagter i perioden søndag 25. juni – lørdag 1. juli 2023.  

 

 Rollen som frivillig til frontstage indebærer...

Du er her sammen med dit hold, hvor du skal være med til at sørge for, at vores gæster har det godt under afvikling af koncerterne. Du kender dem måske allerede som de orange veste foran scenen.  
Du vil stå med ryggen til scenen og vores gæster foran dig, Du skal blandt andet dele vand ud og være med til at hjælpe publikum væk fra de områder, hvor de står tæt.  
Du skal være mega god til at give high fives til vores gæster og sætte en god stemning! Denne funktion kræver, at du har en god fysik og er psykisk robust. 

Vi søger efter frivillige til denne rolle på følgende scener: Gaia, EOS, Apollo, Orange og Arena. 

Rollen som frivillig til backstage indebærer...

Du er her med til at bemande adgangspositioner på vores område. Det vil sige foretage adgangskontrol af dem, der gerne vil ind på vores område og tjekke, at de har den rigtige akkreditering og dermed formel adgang til vores område.  
Men samtidig også have let til smil og være hjælpsom, når du bliver mødt af vores fantastiske gæster med spørgsmål. 

Vi søger efter frivillige til denne rolle på følgende scener: Gaia, EOS, Apollo og Arena. 

Rollen som frivillig til LineUp indebærer...

Du er med til at dele armbånd ud til de af vores gæster, der gerne vil have adgang til vores inderste pit foran scenen under afvikling af en specifik koncert. Du er her også med til at holde styr på og afvikle køen og sørge for, at alt går ordentligt og roligt for sig.  
Men samtidig også have let til smil og være hjælpsom, når du bliver mødt af vores fantastiske gæster med spørgsmål. 

Vi søger efter frivillige til denne rolle på følgende scener: Apollo, Orange og Arena. 

Om os

Under Programsikkerhed på scenerne er vi udover dig mange andre frivillige. Flere har været med i mange år, og en del andre vil ligesom dig enten være helt nye eller blot have en enkelt eller to festivaler bag sig. Af den årsag er vi også rigtig gode til at tage imod nye og med det samme sørge for, at netop DU føler dig velkommen.

Det med småt

Du skal hos os være frivillig i minimum 24 timer (fordelt på tre vagter). Ud over det forventes, at du i perioden inden festivalen deltager i ét infomøde (ca. 2 timers varighed) samt et scenesikkerhedskursus (ca. 4 timers varighed), som er på festivalens hovedkontor på Havsteensvej 11 i Roskilde. 
Som tak for hjælpen modtager du ét adgangsgivende armbånd til hele festivalen samt tre spise- og ti drikkevouchers, mulighed for at booke en plads på Volunteer Camping (hvor du selv har eget telt med, som du også selv sætter op og naturligvis tager med dig hjem igen) og én Roskilde Festival frivillig T-shirt.  

Men aller vigtigst så bliver du en del af den store glade festivalfamilie med hang til #theorangefeeling. Vi sætter frivilligpleje meget højt og glæder os hvert år til hyggeligt gensyn med hinanden og ikke mindst til at møde alle de nye medlemmer af familien. 

Så skal du ikke være med hos os? Jo da….dét er da lige præcis det, du skal 

Lyder det som noget for dig? Så send en mail, hvor du fortæller om dig selv – hvad laver du til hver dag, hvorfor lige netop Roskilde Festival og hvad brænder du aller mest for? Skriv i emnefeltet, om du søger ”Backstage”, ”Frontstage” eller ”LineUp”. Hvis du allerede ved, hvilken scene du er interesseret i at være frivillig på, så skriv også gerne det – ellers finder vi det perfekte match til dig. 

Vores mail er: frivillig.programsikkerhed@roskilde-festival.dk 

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig – og endnu mere til at lære dig at kende! 

 

ALDERSKRAV: min. 18 år ved festivallens begyndelse

SPROGKRAV: Dansk eller Engelsk

 

Vil du være en del af vores fantastiske team af serviceværter i porte på indre plads, tæt på Arena-scenen?

Vi har højt humør på vagterne, overdådig forplejning med madbilletter til festivalens madboder, hyggelig frivillig-base og god stemning!

OPGAVER

 • Kontrol af porte 
 • Tjek af kørselstilladelser 
 • Informationskilde

Din frivilligindsats er 4x8 timer - ca. 2 vagter før musikken og 2 vagter under musikken.

VI TILBYDER

 • Fuld festival adgang
 • Adgang til specielle festivalområder, herunder Volunteer Village
 • Mad og drikke på alle vagter
 • Frivillig T-shirt
 • Kaffe, The og vand i frivillig-basen hele festivalen
 • Mulighed for opladning af mobiltelefon
 • Hyggeaftener sammen med de andre frivillige i vores frivillig-base
 • Støtte og opbakning fra foreningsansvarlige
 • Godt selskab og godt samarbejde
 • Medindflydelse på vagtplanen

 • Rundvisning på området

DINE KVALITETER

 • Du skal være over 18 år og ansvarsfuld

 • Du er med til at skabe stemningen og skabe tryghed

 • Du er smilende, udadvendt og serviceminded

INTERESSERET?

Er det noget for dig? Så smid en mail til os på groen.rf@gmail.com Vi glæder os til at høre fra dig!

AlderskravMin. 18 år

Sprogkrav: Dansk eller Engelsk

 

Kunne du tænke dig en rolig tjans tæt på festivalpladsen, hvor du møder gæsterne med et smil? Og vil du være med til at afvikle trafikken ind til festivalen? Så kan du blive en del af Musik For Alles team! 

Hvad skal vi lave? 

Vi skal stå for en elektronisk sluse og en port lige nord for festivalpladsen. Her skal vi tjekke kørselstilladelser og dirigere bilister de rigtige steder hen. Indsatsen er på 32 timer fordelt på fire vagter i løbet af festivalugen, og der er altid mindst 2 frivillige på hver port. 

Vi tilbyder 

- Adgang til hele festivalen 

- Mulighed for at arbejde sammen med en ven og selv vælge vagter 

- Adgang til Volunteer Hubs og Volunteer’s Village med loungeområde, billig bar og wellnessområde. 

- Mulighed for at booke gratis teltplads med varme bade i Volunteer Camping 

- Forplejning under vagter og en hyggelig base, hvor man kan snuppe en pause 

- 4 madbilletter 

- 12 kolde øl eller vand til at slukke tørsten 

- Årets frivillig-print til din yndlings t-shirt 

- Godt sammenhold og søde, musikinteresserede kollegaer 

Hvad skal du gøre? 

 • Skriv en mail til kontakt@musikforalle.dk
 • I mailen skriver du dit navn og alder, og om I er flere venner, der gerne vil på samme hold
 • Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive til os :-)

Hvem er vi? 

Vi er en almennyttig forening, som gennem frivillig musikundervisning har til formål at skabe basis for bred deltagelse i musiklivet og understøtte dansk amatørmusikliv for børn, unge og voksne. Vi arbejder for at gøre musikundervisning tilgængelig for alle. Som frivillig hos os får du altså et hyggeligt fællesskab med en masse musikglade kollegaer! 

Vi ser frem til at høre fra dig og glæder os til en fantastisk festival! 

ALDERSKRAV: min. 18 år

SPROGKRAV: Dansk

 

Spreder du god stemning og brygger en solid kaffe?

Interesserer du dig oprigtigt for, hvordan andre menneskers dag går?

Og kan du lide at sætte rammerne for et vedkommende fællesskab?

OM OS

Så kom med! Vi søger frivillige til vores café bag Vestscenerne, som tager sig af de frivillige i området. Caféen byder på et enkelt udvalg af drikkevarer og lette snacks, så du behøver ikke være Gordon Ramsay for at være med. Til gengæld forventer vi, at du er smilende og udadvendt, at du godt kan lide at lære folk at kende og spørge ind til deres dag. 

OM ROLLEN

Du skal være på vagt i alt 32 timer fordelt over perioden 19/6-3/7, så der er god mulighed for fleksibilitet. 

Synes du det lyder fedt, og vil du gerne være en endnu større del af at sætte tonen for frivilligforplejning? Så søger vi også medskabere, der tager den gode stemning til det næste niveau og sikrer, at de frivillige får en oplevelse, de aldrig har lyst til at gå glip af igen. Her kvitterer vi naturligvis med gode sovemuligheder, fuld forplejning og ekstra mange glade vibes.

ER DET DIG VI LEDER EFTER?

Uanset hvilken rolle du ser dig selv i, så skriv til Vestscenerne på rekruttering.centralpark@roskilde-festival.dk – så finder vi den helt rigtige hylde til dig 🧡
Brænder du for frivillighed og kunne du tænke dig at komme bag kulisserne hos Roskilde Festival og være en del af et stærkt sammenhold? Så står vi og mangler nogle servicemanagers til campingområderne L og N.
 
I den daglige drift vil du have et tæt parløb med campingkoordinatoren på beredskabskontoret, aktivitetslederen for området og supervisors fra foreningerne.
 
Du kommer på et internt lederkursus hos Roskilde Festival, hvor du bliver klædt godt på til den opgave, som du skal ud og lave, og de beslutninger, som du kommer til at tage.
Du vil modtage fire spisebilletter samt ti drikkebilletter som tak for din indsats. Derudover har du mulighed for overnatning i medarbejdercampen og fri adgang til Roskilde Festival under hele perioden.
 
- Forplejning under afvikling når du er på pladsen
- Adgang til Volunteer’s Village og Backstage Village
- T-shirt
- Adgang under hele Roskilde Festival.
 
Krav:
- Er proaktiv og bidrager med en positiv energi, initiativ og handlekraft
- Er struktureret
- Er dygtig til at have mange bolde i luften samtidig
- Har et stort personligt drive og mod på at samarbejde med alle typer af mennesker
- Er klar på at være leder
 
Du har fire vagter af 8 timer. Som udgangspunkt to før musikken starter og to under, men det er noget, vi finder ud af sammen.
 
Hvis det lyder som noget for dig, så send gerne en mail til: niclas.jensen@roskilde-festival.dk

Alderskrav: 25+

Sprogkrav: Både dansk og engelsk

Andet: Mulighed for seniorfrivillig-vilkår (65+)

 

Team Affald og Genbrug søger paradeledere til vores daglige sorteringsparader.

DIN ROLLE:

Som paradeleder har du ansvaret for én af Team Affald og Genbrugs sorteringsparader, der hver dag sammen med en frivilliggruppe på omkring 15 personer og ladvogne kører igennem campingområdet og hjælper gæsterne med at sortere deres affald til genanvendelse – til stor glæde for gæsterne!

Dit ansvar bliver at lede disse parader igennem dagen og sørge for, at så meget affald samles op til genanvendelse. Din nærmeste frivilligleder er den daglige Leder, og sammen har I ansvaret for, at paraderne kommer godt og sikkert igennem campingområderne, samtidig med at de frivillige, som er med i paraderne, får en god og hyggelig oplevelse. Du er ikke alene i rollen, for I er en gruppe på 6-8 andre paradeledere, der har ansvaret for hver jeres parade.

HVAD SKAL DU LAVE?

 • Sammen med din gruppe af frivillige går I igennem campingområderne og indsamler en masse campingudstyr, som sendes videre til genanvendelse
 • Sørge for, at holdet har en god oplevelse sammen
 • På din vagt har du en vagttelefon på dig, hvor du kan modtage opkald fra den daglige leder, som kan få brug for dig og dit hold et andet sted på campingområdet
 • Holdet skal ikke håndtere skraldespande og containere – det har vi professionelle til.
 • Udover dine vagter skal du før festivalen påregne tid til undervisning via nettet (E-learning) vedr. din opgave.

HVORNÅR ER DINE VAGTER?

 • Du har tre dagvagter i perioden lørdag d. 24. juni – lørdag d. 1 juli
 • Din sidste vagt er søndag d. 2. juli, som er obligatorisk – her afvikles vores sidste opgave
 • Alle vagter er i tidsrummet 08:00 – 17:00

VI FORESTILLER OS AT DU:

 • Er interesseret i at arbejde med bæredygtighed og en grønnere Roskilde Festival
 • Motiveres af at hjælpe andre med at lykkes i deres arbejde
 • Er i stand til at løse problemstillinger, der kan opstå ude på campingområdet, sammen med den daglige leder.
 • Taler både dansk og engelsk
 • Det er et plus, hvis du har kørekort til personbil
 • Og så gør det ikke noget, at du har et godt sind og højt humør

VI TILBYDER:

 • Partout adgang til festivalen inkl. adgang til Volunteer camping og Volunteer Village
 • Attraktive vagter, så du kan opleve mest mulig fest og musik
 • Er I en gruppe venner, kan I komme på hold og vagt sammen – det finder vi bare ud af!
 • Meal- og drikkevouchers samt et varmt bad efter din vagt
 • Har du blod på tanden så er der mulighed for at blive en fast del af teamet
 • Vi tilbyder et begrænset antal senior-roller til personer på 65+ år. Som senior skal du lægge en indsats på 75 % af det samlede timeantal. Skriv i din mail hvis du er 65+ og ønsker disse vilkår

SKAL DU VÆRE MED?

Vi glæder os til at høre fra dig, mange hilsener fra hele Team Affald og Genbrug

På årets Roskilde Festival har vi opstartet et projekt, der skal hylde vores frivilligfællesskab. En del af projektet kommer til udtryk i det hegn der omslutter vores Volunteer Village. Indsatsen ligger inden festivalen.

Til denne opgave søger vi en person med en rolig hånd og snilde for at tegne og skrive. Opgaven består helt konkret af at skrive citater og tekster til hegnet, som har en længde af 30 – 40 meter. Teksterne skal skrives pænt og let læseligt i en stor nok skrift til at vores gæster, som går forbi kan læse hvad der står. Teksterne består primært af overskrifter med enkelte steder hvor der skrives supplerende underoverskrifter.

Når du søger, må du gerne vedlægge dit tidligere arbejde, hvis du har lavet lignende opgaver før. En instagram-profil o.l. er også ok.

Vi sætter hegnet op i ugen op til festivalen, og du skal derfor kunne møde på festivalpladsen i perioden 19. – 23. juni, med mulighed for at aftale mødetidspunkt så det passer dit eget skema. Du indgår i teamet som festivalfrivillig og opgaven er derfor sat til at vare 32 timer.

Desuden får du som frivillig blandt andet:

- Adgang til specielle festivalområder, herunder Volunteer Village

- Et partout armbånd til Roskilde Festival

- Mad- og drikkekuponer der kan indløses i løbet af festivalugen

Lyder det som noget for dig? Så kontakt Nickie Zinckernagel på: Mail: nickie.zinckernagel@roskilde-festival.dk

Telefon: 61600144

ALDERSKRAV: du skal være fyldt 18 år

SPROGKRAV: du skal tale dansk eller engelsk

Vi knokler på den fede måde, producerer og serverer festivalens bedste veganburger, fish’n chips, fishburger og selvfølgelig New Arctic burgeren!

Vi tilbyder dig…

… en plads i en mad bod hvor vi har det sjovt mens vi er frivillige, og hygger os når der er tid. De fleste af os har været med i boden de sidste 10 år, så du kommer til en bod med erfaring og rummelighed. En tredjedel af os, er familierelaterede, den anden tredjedel er venner og den sidste tredjedel, er venner vi ikke har mødt endnu.

Frivillig hos New Arctic?

Vagtplanen er opdelt i 2-timers vagter, og du skal i alt bidrage i 24 timer.

Du bliver oplært undervejs, så du behøver ikke have køkkenerfaring.

Som frivillig hos os kan du spise og drikke, også udenfor dine vagter.

Vi ligger i Food Court tæt på Orange Scene.

Er du fyldt 18 år og taler dansk eller engelsk, vil vi meget gerne høre fra dig snarest muligt. Kontakt os via Facebook https://www.facebook.com/groups/772517279492287, og vi kontakter dig eller send en e-mail til info@newarctic.dk

SPROGKRAV
Du skal kunne tale og forstå dansk

ALDERSKRAV
Min. 18 år

Servicér og oplev RF som frivillig

Vil du være en af det hyggelige og kæmpe netværk, som hvert år får Roskilde Festival til at løbe rundt? Så bliv en del af vores team og hjælp med at sørge for at alle får en god oplevelse på campingområderne. Vi har brug for gode hænder for at lykkes

OPGAVER PÅ FESTIVALEN
Frivillige hos os snakker med og hjælper festivalgængere ved at skabe god energi og stemning i campingområdet L. Opgaverne indebærer blandt andet at svare på spørgsmål, vise vej og være den lokale guide i området. Din indsats som frivillig er fordelt på 4 vagter af 8 timer, som du kan have fra lørdag d. 24. juni til søndag d. 2. juli. Vi tager højde for dine musikønsker og du kommer til at have medindflydelse på, hvordan netop din vagtplan for uden ser ud. Dog vil du som udgangspunkt have min. 1 vagt i musikdagene og 1 nattevagt.

VI TILBYDER
-Adgangsgivende armbånd til hele festivalen
-Mulighed for at tilmelde dig med en ven
-Mad og drikke på dine vagter
-Adgang til specielle festivalområder (bl.a. Volunteer Village)
-Mulighed for Volunteer Camping
-Adgang til gratis og varme bade
-Mulighed for selv at have indflydelse på din vagtplan

DINE KVALIFIKATIONER
-Du har god energi
-Du er mødestabil
-Du taler dansk

VIL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?
Læs mere og tilmeld dig allerede i dag på: https://roskildevagt.dk/ Du kan også holde dig opdateret på vores Facebook og Instagram

VORES ORGANISATION
Roskildevagt.dk er en organisation med 22 års erfaring. Vi er drevet af frivillige ildsjæle, der til dagligt er spejderledere i henholdsvis Birkerød og Holte. Vores overskud går derfor til spejdergrupperne 1. & 2. Birkerød samt 1. Holte, hvilket giver børn og unge mulighed for at dyrke udendørsliv. Vi glæder os til at se dig på RF23 🫶 De bedste festivalhilsner Roskildevagt.dk

ALDERSKRAV: 18 år.

SPROGKRAV: du skal kunne tale og forstå dansk

 

Vil du være med til at gøre Roskilde Festivals og camping området Dream City til en endnu større oplevelse?

HVEM ER VI?

Bjarkegruppen DDS er en lokal spejderforening beliggende i Roskilde vest. Vi er en del af Roskilde Festival, og alt overskud går til spejderne i Bjarkegruppen, så vores spejdere kan komme på spejderlejre.

ROLLE PÅ FESTIVALLEN

Du bliver frivillig i campingområdet Dream City, hvor der ligger primært camps, som bygger konstruktioner. Dream City er også området hvor der før og under festivallen er mange forskellige aktiviteter, koncerter, +100 weet T-shirt, nøgenløb, samt en masse forskellige events. 

Din frivilligindsats forløber sig over 4 vagter af 8 timer fra lørdag d. 24 juni kl. 15.00 til søndag d. 2 juli kl. 23.00. Mindst 2 vagter i musikdagene.

Opgaverne indeholder drift og service af Dream City, rundering på camping området, service og tryghedsvagt og renhold af toiletter, samt tilkald af assistance til beredskabet.

Alle vagthold vil afholdes med minimum 2 personer per vagthold. 
VI FORVENTER AT
 • Du er mødestabil
 • Du taler dansk.
 • Da vi både har drift- og serviceopgaver er det muligt for en begrænset gruppe at være 15-18 år, ellers er alderskrævet 18 år.

VI TILBYDER DIG

 • Mulighed for at blive en del af et stærkt frivilligt fællesskab
 • Mad og drikke på vagterne.
 • Masser af gode oplevelser. 

ER DU INTERESSERET?

Kontakt Bjarkegruppen hvis du har spørgsmål på mail: festival@bjarkegruppe.dk

Vi glæder os til at se dig

Alderskrav: 18+

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

Andet: Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har teleskoplæssercertifikat eller alm. kørekort.

 

Vi flytter ind på pladsen en uge før festivalstart og bygger og hygger! 

I Team FLOKKR søger vi lige nu frivillige til byggeholdet, som vil være med til at skabe FLOKKR-scenen og FLOKKRs backstage-område i ugen op til festivalstart. Vi leder efter frivillige der har hænderne godt skruet på, ikke er bange for at tage fat og har godt humør! Det er et KÆMPE plus hvis du har et teleskoplæssercertifikat, og også et plus hvis du har alm. kørekort. Er det dig vi leder efter? Så læs med her!  

Kan du bare ikke få nok af Roskilde Festival og kunne du tænke dig at flytte ind på festivalen en uge inden festivalpladsen åbner, for at være med til at bygge FLOKKR-scenen op? Så kom og vær med på vores byggehold, som flytter ud på pladsen d. 18. juni, hvor vi i en uge bygger, maler og hygger os indtil festivalpladsen åbner d. 24. juni, samt piller ned igen d. 2. juli + 3. juli. Du vil med andre ord lægge din frivilligindsats før og efter festivalen. 

FLOKKR er Roskilde Festivals lille forsamlingshus, som er beliggende på campingpladsen og danner ramme om en masse debatter, talks og mindre arrangementer, ofte arrangeret i samarbejde med en række NGO’er, som arbejder for en bedre verden. FLOKKR har indhold på programmet de første dage af festivalen (også kendt som opvarmningsdagene).  

Som en del af FLOKKRs byggehold er du med til at få scenen op at stå, sammen med ca. 15 andre fantastiske frivillige på byggeholdet. Vores frivilligteam er internationalt, så der vil typisk blive kommunikeret på engelsk. 

DINE PRIMÆRE OPGAVER 

Inden festivalen starter, d. 18. juni – 24. juni: 

 • Være med til at bygge FLOKKR-scenen og FLOKKRs backstage-område 
 • Sikre en fed hold-ånd og et behageligt frivilligmiljø 

Når festivalen er slut, d. 2. juli + 3. juli:  

 • Pakke FLOKKR-scenen og FLOKKRs backstage-område ned 

VI FORVENTER AT DU 

 • Har erfaring eller blot motivation for at bygge noget i samarbejde med andre mennesker.  
 • Trives i at løse opgaver under et seriøst men hyggeligt og uformelt miljø 
 • Vil lægge din frivillige indsats intensivt i hele ugen op til festivalstart (fra lørdag d. 18. juni til lørdag d. 24. juni, hvor campingarealet herefter åbnes for gæster). Derudover også søndag d. 2. juli og mandag d. 3. juli, hvor FLOKKR skal pakkes ned. Indsatsen er derved 100+ timer og du vil få rollen som ”medskaber”, hvilket kommer med en række goder. 
 • Har masser af gå-på-mod, kan skabe god stemning og bakke op om sociale tiltag og gakkede løjer.

DET FÅR DU

 • Mulighed for overnatning i kollektiv sovevogn, kollektiv tipi-telt eller i eget medbragt telt på ildsjæle-campingområdet “Målfeltet” sammen med resten af holdet eller overnatning i Volunteer Camping-området i eget medbragt telt 
 • Forplejning der understøtter opgavens udførsel i hele perioden fra d. 18. juni til d. 3. juli. Fuld forplejning i hele ugen, hvor der bygges, samt mad- og drikkevouchers til festivalens boder i festivalugen. 
 • Ildsjælegave, samt invitation til arrangementer så som årsfesten 
 • Mulighed for ombytning af 1 en partoutbillet til zone 8 eller ombytning af 1 dagsbillet til zone 8 (du kan få én ven med festivalbillet ind på samme zoneområder som dig selv) 

Som frivillig i Team FLOKKR vil du indgå i et lille, men passioneret og entusiastisk team. Team FLOKKR er forankret under East City og er en del af Program Divisionen. 

INTERESSERET?
Send en kort beskrivelse af dig selv, tidligere relevant erfaring, samt din motivation for at søge til: HR Leder for FLOKKR, Frederikke de Lichtenberg på mail: frederikke.dl@roskilde-festival.dk. Skriv gerne i ansøgningen om du har alm. kørekort, et teleskoplæssercertifikat eller vil have lyst og mulighed for at tage et teleskoplæsserkursus en uge i foråret (betalt af Roskilde Festival). 

Alderskrav: 18+

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

Andet:  Mulighed for seniorfrivillig-vilkår (65+)

 

I Team Affald og Genbrug leder vi efter frivillige (18+ år) med et grønt hjerte og interesse i en renere festival, som ser meningen i at efterladt campingudstyr ikke bare skal smides ud – men genanvendes.

DIN ROLLE

I Team Affald og Genbrug bliver du en del af en intern gruppe med mennesker fra hele verden. Vores team tæller over 150 frivillige, der hvert år gør Roskilde Festival til en mere bæredygtig festival, hvor brugt campingudstyr som vi indsamler i store parader, enten bliver genbrugt eller genanvendt – i stedet for at blive smidt ud.

HVAD SKAL DU LAVE?

 • Hjælpe gæsterne med at sortere og indsamle deres campingudstyr til genanvendelse
 • Hjælpe med at læsse og aflæsse ved genbrugsstationerne
 • Være det gode og grønne eksempel
 • Udover dine vagter, skal du før festivalen påregne tid til online undervisning (E-learning) vedr. dine opgaver.
 • Holdet håndterer ikke skraldespande og containere – det har vi professionelle til.

HVORNÅR ER DINE VAGTER?

 • Du har tre dagvagter i perioden lørdag d. 24. juni – lørdag d. 1. juli
 • Din sidste vagt er søndag d. 2. juli som er obligatorisk – her afvikles vores sidste opgave
 • Alle vagter er i tidsrummet 08:00 – 17:00

VI FORESTILLER OS AT DU:

 • Er interesseret i at være frivillig med opgaver indenfor bæredygtighed og en grønnere Roskilde Festival
 • Kan lide at være frivillig sammen med andre
 • Kan tage fra og ikke er bange for at give en hånd med når det gælder
 • Og så gør det ikke noget at du har et godt sind og højt humør

VI TILBYDER

 • Partout adgang til festivalen inkl. adgang til Volunteer camping og Volunteer Village
 • Attraktive vagter, så du kan opleve mest mulig fest og musik
 • Er I en gruppe venner, kan I komme på hold og vagt sammen – det finder vi bare ud af!
 • Meal- og drikkevouchers samt et varmt bad efter din vagt
 • Har du blod på tanden så er der mulighed for at blive en fast del af teamet
 • Vi tilbyder et begrænset antal senior-roller til personer på 65+ år. Som senior skal du lægge en indsats på 75 % af det samlede timeantal. Skriv i din mail hvis du er 65+ og ønsker disse vilkår.

SKAL DU VÆRE MED? 

Vi glæder os til at høre fra dig, mange hilsener fra hele Team Affald og Genbrug!

ALDERSKRAV: +18 år 

SROGKRAV: Dansk eller engelsk 

Frivillig hos os … 

… det håber vi du har lyst til.

Vi er en lille, hyggelig og glad madbod Eat Beer, der laver lækre retter helt fra bunden af, og alt med øl i – deraf navnet.

I år er vi placeret i Central Park. Vi har lukket om natten. 

Vi har travlt men har erfarne køkkenledere, der sørger for grundig oplæring, gode pauser og sjov undervejs. 

Du får 

 • Armbånd til festivalen 
 • Mad under dine vagter
 • Nye venner
 • Lærerigt arbejdsfællesskab. 

Skriv med det samme til eatbeer@gsgif.dk - og du er med (+18 år). 

Vi holder info-møde for alle frivillige mandag den 12. juni kl. 17.30 i Gundsølille Hallen – det er frivilligt og alle vil få en direkte invitation. 

Vi håber du vil være frivillig hos os!

Jens, Morten og Jacob 

Eat Beer festivaludvalg 

Gundsølille Idrætsforening GSG&IF 

Alderskrav: min. 18 år
Sprogkrav: dansk eller engelsk
Vil du være den første man møder på festivalen, og den sidste man siger farvel til? Så har vi stadig plads til dig på det hyggeligste frivillighold på Roskilde Festivals “togstation” TRINBRÆTTET!

 

Opgaven:

På Trinbrættet servicerer vi stationen på festivalen. Opgaven består først og fremmest i, at byde gæsterne velkommen og sørge for, at ingen kommer for tæt på skinnerne. Men derudover kommer du også til at svare på spørgsmål, tjekke armbånd ved stationens port og sælge togbilletter til dem der skal den anden vej.

Alt i alt - bare hygge om festivalgæsterne på stationen.

 

Vi gi’r dig:

 • Mulighed for at opleve festivalen
 • En af de hyggeligste og nemmeste frivilligtjanser på Roskilde
 • God hjemmelavet mad når du er på vagt + sodavand, kaffe, slushice og snacks
 • Eget hyggeområde med festlig stemning, når du har fri
 • Mulighed for opladning af mobilen
 • Adgang til medarbejdercampen (hvor vi bor sammen, dem der har lyst)
 • Adgang med Volunteer Village, hvor der kan købes mad og drikke til gode priser
 • Roskilde 23 frivilligprint på din egen t-shirt eller måske taske/hoodie/hat

 

Du skal til gengæld:

 • Være på opgaven 3 vagter a 10 timer i perioden 24/6-2/7 (du vælger selv dine vagter og der er god mulighed for at finde vagter sammen, hvis I er flere. Vi har åbent døgnet rundt. Man har både vagter under og udenfor selve festivalen) 
 • Deltage i 2 timers informations-/sikkerhedsmøde før din første vagt.
 • Være over 18 år
 • Være ansvarlig, imødekommende og smilende 

 

Vil du med?

Skynd dig at sende en mail med et par linjer om dig/jer til kim@tkso.dk eller trine@tkso.dk - så vender vi hurtigt tilbage.

 

Hvem er vi?

Greve Strand Badminton står bag holdet. På Trinbrættet vil du møde ca 180 sjove og festlige mennesker i alle aldre, som bare glæder sig til at møde dig og dine venner - og til endnu en fed festival sammen.

Alderskrav: 16+

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

Vi skal igen i år lave saftige fried chicken sandwiches på Roskilde i boden RACY! Vil du være med? Vi garantere til gengæld en fed stemning i boden! 

 

Lidt om rollen

 • Der skal i alt bruges 24 timer, fordelt på enten 4x6 timer eller 3x8 timer i festival dagene.
 • Der er mulighed for søge sammen med venner og få vagter sammen
 • Vores frivillige betyder alt for os, og vi har derfor stor fokus på altid at have god stemning i boden, og hvis man kunne tænke sig en billet til medarbejder camping, så hjælper vi også hjertens gerne med det!

Dine timer består bl.a. i at

 • Modtage samt opfylde varer på lager
 • Lave fried chicken sandwiches
 • Diverse ad-hoc opgaver
 • Betjene glade kunder

Hvad kan du forvente af os?

 • Måltid på alle dine vagter.
 • Nogle sjove dage på Roskilde Festival med andre fantastiske frivillige.

Vil du med?Skriv til Olivier Geppel på mailen og@racy.dk

Vi glæder os til en fed festival!

Alderskrav: Du skal være fyldt 18 år, når festivallen starter.

Sprogkrav: Dansk

Og har du lyst til at gøre festivalen grønnere og
sortere pant? Så læs videre!

Frivillig-tjansen er enkel:

Vi tager imod ølglas, kander, dåser og shotsglas fra gæsterne, og sorterer, tæller og pakker det.


Arbejdet er ikke fysisk hårdt, men man står op en stor del af vagten. Det er ikke vigtigt, om du har prøvet det før - det vigtigste er, at du kan se dig selv på pantholdet.

Boden er en lille pantbod inde på festivalpladsen, og ligger ved Arena, så man kan nyde den gode musik imens.

 

Vi tilbyder:

 • Festivalbilletten
 • Tre madbilletter
 • Fri kaffe/te og et par kolde sodavand under vagterne
 • Adgang til hyggeligt baglokale, til både når du har fri og har pause

Indsatsen er 24 timer, fordelt på to vagter hen over de 4 festivaldage, og du er sikret vagter med dine venner. Hvis man er en natteravn, og har lyst til at tage en nattevagt (kl.
04-10), skal man kun bidrage 21 timer.

Vi søger også holdledere. Har du overblik og flair for at lede et hold, og evt. erfaring som frivillig på Roskilde? Så er der også mulighed for at blive holdleder. Vi sørger for en grundig oplæring, så du er godt klædt på til opgaven.

Hvis du er interesseret som enten frivillig eller holdleder, så skriv til Thomas Kledal på thomaskledal@yahoo.dk.

Skriv også gerne om der er tidspunkter, hvor du vil til koncert, så prøver vi så vidt muligt at planlægge uden om.


Du er selvfølgelig også meget velkommen til at skrive hvis du har spørgsmål.

 

Alderskrav: 18+

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

Vil du sammen med DDS Vipperød Gr. være med til at holde festivalen ren?Din indsats er med til at skaffe penge til spejdergruppen, så de bl.a. kan komme på ture og få nogle fede oplevelser.

 

Lidt om rollen

 • Du får 4 tjanser af 8 timer, som er fordelt fra lørdag d. 24/6 til og med søndag d. 2/7.
 • De er fordelt med 2 vagter før musikken starter og 2 vagter i musikdagene.
 • Der er mulighed for søge sammen med venner og få vagter sammen

 

Vores opgave består bl.a. af:

 • Afhentning og bortskaffelse af skraldesække.
 • Udkørsel med brænde og poser til service-tårnene.
 • Diverse ad-hoc opgaver.

 

Hvad kan du forvente af os:

 • En oplevelse for livet – samtidigt med at du støtter et godt formål.
 • Forplejning på alle dine vagter.
 • Diverse værnemidler og redskaber, du måtte få brug for under din tjans.
 • Fuld skadesforsikring nå du yder din indsats.
 • Nogle sjove dage på Roskilde Festival med andre fantastiske frivillige.

Lyder dette som noget for dig?Skriv til Monica Havaleska eller Mona S. Rasmussen (mos) på Facebook, eller på denne mail: ddsrf.tilmelding@gmail.com

Age requirements: 18+

Language requirements: Danish or English

We’re looking for dedicated, friendly and experienced bar staff. Come help us serve a wide variety of classic cocktails from tap.

ABOUT THE TASKS 

 • We mix our own organic drinks every day. Your job is to ensure constant flow and quality + be fun, polite and firm 😉.
 • Our cocktails (and beer) are served from two bars in close proximity to the main stages.
 • You’re expected to do the task 32 hours between Sunday 25th of June and Saturday 1st of July.
 • Most shifts are evening shifts. Some shifts are night shifts. Few shifts are morning shifts.
 • Everybody is expected to pick at least one night shift (until they’re taken).
 • We only have a limited amount of volunteer positions for the bar.
 • You will gain access to picking your shifts within 48 hours after you have completed the sign-up process.
 • You may be asked also to fill vacant positions in one of our food stands.

IMPORTANT

PLEASE NOTE THAT WE WORK IN AN ALCOHOL-FREE WORKPLACE

QUESTIONS?

Write to Carsten (cs@feast-fesival.dk)

Please apply via this link: www.feast-festival.dk/joinus

Alderskrav: 18+

Sprogkrav: Dansk

 

Som en del af det Lange Arbejdshold i affaldshåndtering står man for at opsætte alle skraldespande på festivalen, samt små kørselsopgaver for teamet i Affaldshåndtering.

PRAKTISK

Man skal arbejde 3 vagter af 10 timer fra 9-19. Vagterne ligger før eller efter musikdagene og man har derfor fri til at høre al den musik man ønsker.

Holdet arbejder følgende dage

start på ydre plads 20-21-22 juni

Indre Plads 25, 26, 27 juni

Ydre og Indre efter festival 2-3-4 juli

Arbejdet forgår i biler, Alukasser med lad, så man skal være indstillet på at køre bil under sin vagt og du bedes derfor oplyse dit kørekortnummer, når du opretter dig på People.

 

Hvert hold kommer til at sætte ca. 1.500 skraldespande op, og flytte ca. 10.000 ruller poser. Det er hårdt fysisk arbejde, og man skal være indstillet på at tage sin del. Det skal lige understreges at det er skraldespande, og ikke selve skraldet vi håndterer. Der er andre folk til at tømme skraldespandene, men de kan dog ikke kategoriseres som rene.

 

DET VI TILBYDER

Vilkår:

 • 1 Partout billet til Roskilde Festival
 • Mulighed for overnatning på: Volunteer camping
 • Mad under arbejde
 • 10 drikke kuponer
 • Frivillig print

Der skal arbejdes 32 timer fordelt på 3 vagter af 10-11 timer per vagt. Ingen vagter under musikken.

INTERESSERET?

Så kontakt mig på: Rasmus.frost@roskilde-festival.dk 

Er du ikke allerede oprettet på People, så bedes du også gøre dette. Du kan følge dette link --> Opret dig på People

Alderskrav: 18-65

Sprogkrav: Dansk eller Engelsk

Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske hold af 32 timers frivillige, og samtidig få en uforglemmelig oplevelse? Så er det dig, vi mangler i vores Clean Crew på Gaia!

OM OPGAVEN

Som medlem af Clean Crew, bliver dit ansvarsområde at sørge for, at bagområdet på Gaia altid er rent og pænt. Du kommer til at varetage forskellige opgaver som håndtering og sortering af affald, rengøring af toiletvogne og bandgarderober, og meget mere.

Din rolle er essentiel for at vi kan afvikle vores koncerter, og derfor sætter vi stor pris på din pålidelighed og mødestabilitet. Men frygt ej, det hårde arbejde vil også betale sig - du bliver en vigtig del af vores fællesskab og får chancen for at opleve en masse koncerter på nærmeste hold.

PRAKTISK

Du kommer til at arbejde 32 timer, som vil blive fordelt i perioden fra den 24. juni til den 2. juli 2023.

DET VI TILBYDER

Som frivillig på Gaia får du ikke kun et armbånd, men også mad- og drikkebilletter, adgang til medarbejdercamping og selvfølgelig masser af taknemmelighed, high-fives og glitter! Vi glæder os til at se dig!" 

Language requirements: English

Age requirements: min. 18 years

As part of Responsible Refund, you will get the opportunity to make a difference for some of the most vulnerable guests at Roskilde Festival: The refund collectors.

Every year, hundreds of people from all over Europe come to Roskilde Festival to collect refundable bottles and cans ("pant") in order to make a living for themselves and their families.

Our goal is to create a safe space and give a voice to this group of people.

The task 

The task is a diverse role, where you will split your time between working at our social café named The Big Chill Lounge and doing social outreach work around the festival.

The lounge work is where you spend your shifts in our Big Chill lounge. The tasks ranges from cooking food and cleaning, to socializing with and helping the pant collectors who come to the lounge to take a break.

We are also looking to fill a few positions as "Lounge Responsible", who are the managers in charge of the overall operation of the lounge during their shift. Do you have a leader in you? Let us know in your application!

The outreach work is a task where you are out and about at the festival as a pant guide, centered around the pant stations. You will be guiding the many pant collectors looking to turn in pant, helping ease the process by handling pant, handing out gloves and bags, while also giving out information about cashing out and payments. At the same time, you will ensure that the pant collectors know that the Big Chill Lounge is there for them.

Who are you?

 • You have good people skills - you are ready to initiate contact and curious about others.
 • You feel confident talking to people from different cultures who are in a vulnerable position.
 • You are not afraid of practical work like cleaning and sorting, and you are happy to help where you can.
 • It is a great advantage if you speak Romanian, Spanish, Italian, French, Portuguese or similar, but it is not a requirement.

 

About the project

Responsible Refund is a social project by Roskilde Festival aiming to help and celebrate the refund collectors both while they are working with refund and when they are taking a break. Your task as a refund guide takes place both in front of the festival refund booths and at our "Refunders' Lounge - The Big Chill" which is a relaxation spot for the bottle collectors.

They play a very important role at Roskilde since they help clean up and recycle after all the festival guests. There are new collectors coming every year and many are unaware of the festivals rules and do not speak Danish or English. Most of these people are in a socially vulnerable situation.

Practical information

 • The shifts are in the period between Saturday 24 June and Sunday 2 July 2023.
 • There will be a mandatory information meeting before the festival on Saturday 17 June.
 • You will be a volunteer for 32 hours (4 shifts), divided into morning and evening shifts - no night shifts!
 • Your shifts will be with another volunteer, so you have the possibility of being with a friend.
 • You get to choose which shift package you would like from the available shift packages. Your shifts are spread across both the warm-up and the music days.
 • Your friendly presence and constructive dialogue are an important part of preventing possible conflicts. You will never be expected to intervene in a conflict if one should arise, and we will make sure you know how to find help in this situation.
 • You and your partner on your shift will always be able to contact your team coordinators during your shifts.

 

As a volunteer you will:

Get a festival ticket with access to free showers, volunteer camping, 4 meal tickets, 10 drink tickets, and access to the volunteer lounge where you can buy cheap food and drinks and hang out with other volunteers.

Find us on Facebook: Responsible Refund

 

How to apply

You can apply to volunteer at: https://forms.office.com/e/8RPRkZ6djc

If you have any questions, please write to us at responsible.refund@roskilde-festival.dk

Sprogkrav: Du skal kunne tale engelsk, dansk er kun et krav som holdleder 

Alderskrav: Du skal mindst være 16 år 

 

Til dig, der søger mere end blot et festivalarmbånd! Vi er et stort fællesskab på mere end 150 frivillige, der styrer en pantbod og pantmaskine med mange års erfaring. Vores forening kommer fra det dansk-tyske grænseland og elsker sprog- og kulturmøder! Sammen tæller og pakker vi festivalens diverse pantgenstande og bidrager dermed til grøn recycling. 

VI TILBYDER DIG 

 • Et internationalt fællesskab 
 • Adgang til hele festivalen 
 • Fælles gratis brunch hver morgen i vores frivilligtelt lige ved siden af pantboden 
 • Et frivilligtelt som mødested, tag over hovedet i regnvejr, samt studentervenlige priser på fadøl 
 • 4 madbilletter 
 • Muligheden til at campe med os på Common Ground community camping 
 • Muligheden til vagtønsker 
 • Muligheden til at engagere dig som holdleder og bidrage på en anden måde 
 • Muligheden til at tilmelde dig med en gruppe venner! 
 • Selvfølgelig adgang til festivalens områder til frivillige (Volunteers Village etc.), mulighed for campering på Volunteers camping, såvel som festivalens frivilligprint til din egen t-shirt! 

OPGAVER I PANTBODEN 

 • 4x8 timers vagter, hvor du til dels kommer til at være i pantboden og til dels i pantmaskinen 
 • Tage imod pantgenstande, tælle og pakke dem og understøtte pantmaskinens drift. Under vagterne står vi op for det meste af tiden, men holdlederne sørger for pauser og velvære!  

DET LYDER FEDT NOK 

Har du lyst til at være med så skriv en mail til roskildefestival@graenseforeningen.dk med dit navn og alder. Har du flere spørgsmål så er du også velkommen til at skrive til os på Instagram (gfu.paa.roskildefestival) eller Facebook (Grænseforeningen Ungdom på Roskilde Festival) 

Vi glæder os til at høre fra dig!  

Grænseforeningen Ungdom 

Alderskrav: 18 år

Sprogkrav: Dansk eller Engelsk

Bliv en del af vores fantastiske team og vær med til at bidrage til, at ’frivilligplejen’ er i top, så vores frivillige får en optimal festivaloplevelse 

Vi skal varetage bemandingen af Omkringliggende områder, trafik og parkering (OTP), Porte og ankomstområder samt Digital adgangskontrol.   

På vores team er vi er ca. 300 egne frivillige (hvoraf 50 er driftsledere) samt ca. 2500 foreningsfrivillige, som selvstændigt varetager bemandingen af diverse porte og omkringliggende områder, trafik og parkering. 

Vi får i år et stort Baseområde placeret på parkeringspladsen til højre for broen over motorvejen (Maglegårdsvej) og kan byde på nogle hyggelige rammer med fokus på, at alle vores frivillige får en fed festivaloplevelse som frivillig hos os. 

ORGANISERINGEN I TEAM DELTAGERFLOW

Afviklingsleder 1 -> Officer Porte/OTP samt Baseleder -> Koordinator -> MANAGER Porte/OTP -> SUPERVISOR Porte -> Serviceværter  

Som frivillig på Hospitality teamet vil du befinde dig på Baseområdet og Baselederen vil være din overordnede. Du kan forvente at skulle indgå i et tæt samarbejde med HR – kontorets frivillige, som varetager de administrative opgaver samt Logistik Teamet, som varetager udlevering af grej mm. De er alle lokaliseret på Baseområdet. 

OPGAVER

Hospitality funktionen er en opsøgende funktion, hvor det handler om at få nye og gamle frivillige til at føle sig velkomne og tage hånd om dem, som endnu ikke har fundet en plads i fællesskabet. 

Målet er at invitere de nye ind i den fællesskabsfølelse, der eksisterer blandt gengangerne, så de føler sig velkomne og inkluderede.  

Du skal bidrage til diverse aktiviteter, som har til hensigt at samle folk og være pro-aktiv i forhold til at løse opgaver. 

VAGTER

4 Vagter á 8 timer (07 - 15 / 15-23) i perioden d. 24/6 kl. 7 – t.o.m d. 2/7 kl. 15.00.  

OBS! Bemærk, at der ikke er nogen nattevagter. 

KRAV

 • Ren straffeattest - Minimum 18år  
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring som frivillig på RF, men det er ikke et krav 
 • Du er social, rummelig og god til at skabe relationer og har sans for at bidrage til hyggelige rammer  

Vi afholder det sidste Planmøde/ STORMØDE d. 3/6 i Roskilde, hvor vi håber du har mulighed for at deltage. 

INTERESSERET?

Vi glæder os til at høre fra dig – skriv til frivillig.field@roskilde-festival.dk med en kort beskrivelse af dig selv, dine kompetencer og din motivation for at blive frivillig hos os.

Alderskrav: Min 18 år

Sprogkrav: Dansk og Engelsk

 

Bliv en del af vores fantastiske team og vær med til at sikre en optimal drift af Porte 

TEAM DELTAGERFLOW
Vi skal varetage bemandingen
af Omkringliggende områder, trafik og parkering (OTP), Porte og ankomstområder samt Digital adgangskontrol.   
På vores team er vi er ca. 300 egne frivillige (hvoraf 50 er driftsledere) samt ca. 2500 foreningsfrivillige, som selvstændigt varetager bemandingen af diverse porte og omkringliggende områder, trafik og parkering. 
Vi får i år et stort Baseområde placeret på parkeringspladsen til højre for broen over motorvejen (Maglegårdsvej) og kan byde på nogle hyggelige rammer med fokus på, at alle vores frivillige får en fed festivaloplevelse som frivillig hos os. 

OPGAVER
Som
HR – Kontorfrivillig vil du befinde dig på Baseområdet og Baselederen vil være din overordnede. Du kan forvente at skulle indgå i et tæt samarbejde med Hospitallity Teamet, som varetager ’frivilligplejen’ samt Logistik Teamet, der varetager udlevering af grej er også lokaliseret på Baseområdet. 

HR-kontoret bistår Teamledelsen og du er støttefunktion for Officer/Baseleder/Manager, eks. omkring frivilligsamtaler. Kontoret har radio, og kan kaldes via denne. 
Du tjekker de frivillige ind ved vagtstart og varetager sygemeldinger / ændringer i vagtplaner. 
Du sikrer, af HR-kontoret er i drift, deltager i driftsmøder (hver 8. time) og bidrager til, at alle vores frivillige har det godt. 
Du er ansvarlig for at uddelegere opgaver til vores Runnere (på vagt fra kl. 8 – 20)

VAGTER
4 Vagter á 8 timer (07 - 15 / 15-23 / 23 – 07) i perioden d. 24/6 kl. 7 – t.o.m 2/7 kl. 15.00 

KRAV

 • Ren straffeattest - Minimum 18år  
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring som frivillig på RF, men det er ikke et krav 
 • Du kan bevare overblikket, er løsningsorienteret og i stand til at tage beslutninger - også i tilspidsede situationer 

Vi afholder det sidste Planmøde/ STORMØDE d. 3/6 i Roskilde, hvor vi håber du har mulighed for at deltage. 

Vi glæder os til at høre fra dig – skriv til frivillig.field@roskilde-festival.dk med en kort beskrivelse af dig selv, dine kompetencer og din motivation for at blive frivillig hos os

Alderskrav
Fra 18 år

COOP har igen i år fået muligheden for at samarbejde med Roskilde festivalen. Vi søger derfor efter 200 frivillige til at bemande Basic Supermarket. Så hvis du vil med på Roskilde Festival, skal du læse med her...   

Hvad forventer vi af dig som frivillig på Roskilde Festivalen? 

 • Du skal som udgangspunkt arbejde 4 vagter á 8 timer fordelt på hele ugen. 
 • Sørge for at boden hele tiden har varerne klar til de festglade kunder. 
 • Være med til at sikre at bodernes område (igen i år) er en af de absolut flotteste.  
 • Ekspedere kunder i kassen. 
 • Vareopfyldning herunder Bake-off og Frugt & Grønt. 

Alt skal du selvfølgelig huske bliver krydret med festivalomgivelser, festivalgænger og festivalstemning som betyder, at dette kun kan blive en fest og oplevelse ud over det sædvanlige! 

Hvad får du udover ovenstående og en unik oplevelse?  

 • Adgang til festivalen hele ugen. 
 • Adgang til rene toiletforhold.  
 • Mad på vagten alle tider på døgnet, gratis vand og opladning af dine ting i vores lounge hvor du kan slappe af.  
 • Mulighed for overnatning i festivalens medarbejder camp - hvor der også er mulighed for et varmt bad.   
 • En uge fuld af unikke oplevelser med andre frivillige. 

Selvom det er os der står for ovenstående, er det vigtigt at understrege, at det er ikke lønnet og man bruger egen ferie/fritid på det.   

Hvordan melder du dig til?  

Hvis du tænker at det lyder som noget for dig, så foregår tilmeldingen til Basic Supermarket,  sponsored by COOP sådan her: 

1: Tryk på tilmeldings-linket herunde

2: Log ind i ”Heap360” via People og vælge dine vagter, du skal vælge 4 vagter af 8 timer.

Tilmeldings link: 
https://people-vol.roskilde-festival.dk/bliv-frivillig/?guid=c8d9820d-1323-4afd-acfc-558e52e94aa1 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kenneth Wiesmach fra COOP Kvickly Hyrdehøj på tlf.: 28406768. Mail: kenneth.wiesmach@kvickly.dk     

Vi håber vi ses i Basic Supermarket sponsored by COOP på årets Roskilde festival! 

Du kan komme med os på Roskilde og få en fed uge med masser af fest og lækkert musik.
Har dig og dine venner lyst til at bidrage til en fed Roskilde-festival?
Vi er en luksus pantbod, der har egen kok, direkte vagt booking og masser af mulighed for mere ansvar og et kik bagved en kæmpe musik organisation. Gå ind på vores hjemmeside og book præcist de vagter der passer til dig https://jgf-rf.dk/
Som Frivillig hos os får du...
Morgenmad hver dag
Varm mad under dine vagter, fra egen kok!
Frugt, sodavand, kaffe og te
Frivillig camping
og selvfølgelig festival armbånd, så du kan nyde musik, kunst og frihed!
Vi forventer af dig...
at du skal arbejde 32 timer i alt, fordelt på 3 vagter for dem over 18 år og 4 vagter for dem under 18 år.
Vores opgave er at sortere pant for pantsamlerne, hvor 125 andre seje frivillige venter på at få dig med på holdet!
Gå ind på hjemmesiden og book dine vagter direkte:https://jgf-rf.dk/

ALDERSKRAV: 18+

SPROGKRAV: Dansk eller engelsk

 

Alle festivalens boder, barer og spisesteder skal bruge internet til deres kasseapparater & Dankort, og det skal vi bruge hjælp til. 

OM OPGAVEN

Lige nu søger Festival IT en række personer der gerne vil have alle deres vagter FØR musikken starter. Det drejer sig om fire vagter, som er fastlagt til den 22+23 juni og 26+27 juni, alle dage 9:00 - 19:00, derudover finder vi lidt timer til oplæring & info inden første vagt. Forvent i alt 40-45 timer. 

Der er ikke noget svært ved opgaven, så specielle IT kompetencer er ikke nødvendige. Godt humør, gå-på-mod og evnen til at se løsninger er rigeligt. 

Opgaven udløser naturligvis et armbånd til festivalen, giver adgang til Volunteer Camping, adgang til Volunteer Village & Bar Rock. Hos Festival IT har vi derudover vores eget lille "Frivillig Område" hvor i naturligvis er velkomne. Vi tilbyder mad og drikke når du har vagt, og en antal drikkebilletter til selve festivalen.

Vi har et godt sammenhold hos Festival IT, et sammenhold som du også hurtigt bliver en del af. Måske bliver så afhængig af det at du kommer igen næste år ;-) 

INTERESSERET?

Hvis du kan se dig selv i rollen som kabler, og gerne vil have fri når musikken spiller, så skal du kontakte Rune Høj Nielsen (Gruppeleder for Kabling) i en fart, det gør du på rune.nielsen@roskilde-festival.dk

ALDERSKRAV 
Min. 18 år

 

Grab'n Go Burgers serverer burgere ved Arena og vi søger frivillige.

Indsatsen er på 24 timer (f.eks. 3x8 timer) og giver adgang til hele festivalen. 

Fri adgang til Volunteer Camping og Volunteer Village.

Vi tilbyder fri mad til vores frivillige under hele festivalen. 

INTERESSERET?

Skriv til os på Contact@grabngoburgers.com  

 

ALDERSKRAV: Min. 18 år

SPROGKRAV: Danske eller engelsk

 

Gloria Scenen søger medskabere til et fantastisk arbejdshold, som i fællesskab opbygger et scenerum, hvor de skæve og intime oplevelser er i fokus.  

OM OPGAVEN 

Da det er en medskabertjans ligger der ca. 80 timers frivillighed i det, fra torsdag 22/6 om eftermiddagen, til mandag 3/7 om aftenen. Vi holder fri under musikken (fra onsdag kl 17 til søndag morgen kl 9), og udover armbånd til festivalen, er der selvfølgelig fuld forplejning på alle arbejdsdage, samt gode overnatningsmuligheder. Du behøver ikke at være håndværker eller have erfaring med scenebyg for at være med, vi skal nok hjælpe dig i gang. Bare du er med på fysisk arbejde og på at yde din del af arbejdet. Så kom med og bliv en del af et stærkt sammenhold, en skøn scene, og få en hel unik festival! 

INTERESSERET? 

Skriv til Eline på eline.feldman@roskilde-festival.dk 

Ps. Hvis du vil dele festivaloplevelsen med dine bedste venner, hører vi også gerne fra vennegrupper :) 

ALDERSKRAV: Min. 18 år

STADION er campings mest aktive områder, hvor vi giver festivaldeltagerne en mulighed for at udfolde sig i alverdens fysiske discipliner som yoga, morgentræning, volleyball og cykling.  

OM OPGAVEN 

Som medskaber af området er du med til at bygge op før festivalen starter - og pille det hele ned igen efter festivalen slutter. Det er en tjans på 100 timer, hvilket vil sige du ligger ca. 100 timer før, under og efter festivalen.  

Erfaring er ikke afgørende, bare du har hænderne skruet ordentligt på og ikke er bange for at tage fat, så hjælpes vi ad med at løse opgaverne.  

Opbygningsperioden starter mandag d. 19/6 og varer indtil lørdag den 25/6, hvor pladsen åbner. Vi er på vagt fra 09-21 hver dag, men variationer kan forekomme. 

Der er forplejning undervejs, og overnatningsmulighed i Sovebyen under opbygning.  

Tidligere har der været rig lyst og lejlighed til at hygge under, og efter, endt arbejdsdag, så du kommer i festivalstemning fra dag et.  

Under opvarmningsdagene har alle 2 stand-by vagter, hvor vi udbedrer fejl og mangler.  

Når den indre plads åbner onsdag, mødes vi om formiddagen og lukker ned i området, hvorefter vi holder fri i musikdagene. Vi mødes igen søndag og mandag efter festivalen er slut og pakker ned og rydder op.  

OM STADION  

Stadion (tidligere kendt som Game) er campings mest aktive område for alverdens former for sport og fysisk udfoldelse. Her præsenteres både et faciliteret og et frit program indenfor streetsport, dans, rap battles, yoga og mindfulness, paddle tennis, løbetræning, morgentræning og cykling. Fælles for alt er et fokus på fysisk og mental sundhed - også selvom vi er på festival. 

I Stadion kan alle kan være med, uanset om man er nybegynder eller øvet, kommer alene eller med hele sin lejr, om man deltager eller bare ønsker at være tilskuer. 

I 2023 er Stadion placeret ved vindmøllen på Camping West, hvor vi bygger de velkendte baner til volley, fodbold og street basket. Det er herfra vores hovedprogram præsenteres, med de store turneringer og shows i bl.a. kontaktsport og dans. Derudover vil vi også præsenterer programlagt indhold ved Badesøen og på dansegulvet i Camping East. 

Det programlagte indhold er aktivt i festivalens tre first days, fra søndag d. 25. juni til og med tirsdag d. 27. juni 2023. 

INTERESSERET? 

Har du nogle spørgsmål til tjansen som bygger på Stadions byggehold, så kontakt Byggeleder Trille Matilde Holmberg Ander på trille.ander@roskilde-festival.dk. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

ALDERSKRAV: min. 18 år

SPROGKRAV: Dansk

 

""Unik sjælden mulighed." For din frivillige indsats for du bla. Armbånd til hele festivalen 

OM INDSATSEN 

Vi mangler nattevagter til vores team - nattevagterne holder øje med vores madbod på Roskilde Festival.  

Det handler altså om at holde sig vågen, hygge og lave enkle arbejdsopgaver. Man er selvfølgelig aldrig alene og der er altid minimum 2 mand på vagt. Og har du en ven/veninde, der vil med, kan I sagtens få vagter sammen.  

OM DIG 

Erfaring er ikke et krav - dog skal man minimum være fyldt 18 år. 

Du vil blive en del af et stort fedt team med masser af glade mennesker.  

Du skal have 3 vagter over de 7 dage i alt 32 timer og vi kvitterer med: 

 • Adgang til hele festivalen 
 • Mad 
 • Kaffe 
 • Personale bar 
 • Mad billetter 
 • 2 kasser øl efter sidste vagt og meget mere!! 

GÅ IKKE GLIP AF ÅRETS FEST. 

Vi forventer, at du er pligtopfyldende, god til at holde dig vågen og at du har et godt humør. 

INTERESSERET? 

For komme med skal du gøre følgende 3 ting. 

 1. Oprette dig her People, som er Roskilde Festivals frivillig system. 
 1. Send et screenshot af din People-profil, til os på frivillig@freshiimadbodroskildefestival.com . Emnefeltet "NATTEVAGT" 
 1. Ansøge om at blive en del af vores Facebook-gruppe, hvor al information kommer: https://www.facebook.com/groups/504677194987633 

Når du er godkendt i gruppen, så find opslaget om vagtplan og tag vagter i systemet (husk kun at tage nattevagter). 

Vi glæder os til at møde dig. 

Med venlig hilsen 

Thor Andersen (indehaver) 

ALDERSKRAV: Min. 18 år

SPROGKRAV: Dansk eller engelsk

Tilmeld dig her 

Har du være med som frivillig på festivalen før, så send din mailadresse + fulde navn til marloch+rf23@gmail.com så får jeg dig flyttet over til os. 

HVAD SKAL DU LAVE 

Din indsats består af 4 x 8 timers vagter og I vil altid være 4 - 10 på vagt, afhængigt af tidspunktet. 

Garderoberne eller Super hubs som de hedder i år, tilbyder opbevaring af bagage, opladning af mobiltelefoner og bilbatterier, swaps af powerbanks og soundboks, Coollocker samt udlevering af Camping grej. 

Alle super hubs har døgnåbent, men vi holder en del lukket om natten. 

Du vælger selv dine vagter, ud fra fastlagte vagtpakker, så du er sikker på at du kommer til at se den kunstner du allerhelst vil se. 

HVAD TILBYDER VI 

Ved at være frivillig for os, får du muligheden for at få en virkelig fed festival oplevelse, og i retur giver vi et armbånd der giver adgang til hele festivalen, frivilligområdet og rabat på Merchandice frem til onsdag d. 31/6. 

Vi samarbejder med Volt som står for baseområde og vagtplaner, og indgår på lige vilkår med Voltfrivillige, som faktisk er ret fede.  

Du får altså: 

 • Frivilligarmbånd til hele festivalen, alle dagene 
 • Adgang til Volunteer Camping (dette skal du selv bestille) 
 • Gratis morgenmad alle dage mellem 07.30-10.30, dvs. også når du ikke har vagt. 
 • Adgang til forplejning under dine vagter 
 • Vi er naturligvis med i baseområdet med kolde øl, fest og andre aktiviteter 
 • Adgang til voltservice, så du ikke løber tør for strøm under festivalen. 

Vagterne foregår i tørvejr, og hver hub har sit egen bagområde med køkken og rindende vand. 

Som frivillig vil du kunne vælge imellem de fem superhubs, dvs. du har større chance for at kunne finde en vagtpakke der passer dig. 

Lyder dette som noget for dig og din venner? Så har vi kun tre krav: 

 1. du er fyldt 18 år 
 1. du er mental og fysisk stabil 
 1. du kan passe dine vagter. 

Tilmeld dig her 

HVEM ER VI

Vallensbæk floorball er en floorball klub som ligger i ja.. Vallensbæk. Vi håber at kunne bruge vores indtjening fra festivalen, til at købe nyt udstyr, og helst nye bander. 

Så bliver du frivillig for os, støtter du en lille forening som trænger til nyt udstyr. 

ALDERSKRAV: Min. 18 år

SPROGKRAV: Dansk

 

FDF Roskilde er en af de mange frivillige foreninger, der bidrager ved Roskilde Festivalen hvert år. Vi søger nu frivillige til at hjælpe os med at renholde festivalområdet. Din indsats vil være med til at sikre, at festivalen kan forblive ren og ryddelig. 

OM INDSATSEN 

Opgaverne består i at samle skrald og tømme skraldespande på det lukkede område nordøst for festivalpladsen, samt publikum området i nordøst. Vi har brug for frivillige, fordelt på tre dage á 8 timer fra onsdag til søndag under festivalen. Vagterne ligger mellem kl. 8:00 og 24:00, dog er der en enkelt vagt søndag kl. 04:00-12:00. Jobbet kræver ikke en fysisk hårdt indsats, men vi kommer til at gå en del kilometer hver dag. Vi stiller relevante hjælpemidler til rådighed for at løse opgaven. 

OM OS 

Foreningen har base på det lukkede område mellem scenerne og Darupvej, hvor vores telt er opstillet. Teltet er det daglige omdrejningspunkt for alle vores frivillige medarbejdere, uanset om du er på vagt eller ej. Som frivillig får du også mulighed for at opleve og høre musik på festivalen, når man ikke er på vagt.  

OM DIG 

For at være frivillig hos os skal du som udgangspunkt være over 18 år. Herudover giver vi dig tre 3 meal vouchers, som kan bruges i festivalens madboder. 

INTERESSERET? 

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi laver, eller hvis du kender nogen, der kunne være interesseret i at hjælpe os, så kontakt os på festival@fdfroskilde.dk. Vi ser frem til at høre fra dig! 

SPROGKRAV: Dansk eller engelsk

ALDERSKRAV: 18+

 

Drømmer du om et fantastisk fællesskab under Roskilde, uden vagter i musikdagene, så kig med her!

OM OS

Roskilde Festival IT søger frivillige til kabling og opsætning af wifi, både publikum og boder.

Det er en opgave, hvor det ikke kræver nogle specifikke kvalifikationer andet end at kunne holde på en tang og finde på kreative løsninger. Vi giver dig alt den oplæring du har brug for og vi har også værktøjet!

I festival IT går vi meget op i at alle er en del af festen, hvor vores HR afdeling sørger godt for os og vi har også arrangementer af festlig karakter under musikken.

OM INDSATSEN

Frivillig rollen vi tilbyder er en Medskaber rolle. Vagterne vil ligge fra d. 16-17 juni og frem til d. 28 juni, når indre plads åbner.

Vi starter kl 09.00 om morgen og fortsætter til dagens opgaver er løst. Vores frivillige arbejder i teams, så du er aldrig alene om en opgave og vi hjælper hinanden med at nå i mål.

VI TILBYDER

Der er selvfølgelig armbånd, adgang til medarbejder-camping, adgang til Volunteer Village & andre områder for frivillige, deriblandt det nye område i Vor Frue, tæt på hvor Festival IT holder til. Med dit armbånd følger også en række mad & drikkebilletter.

LYDER DETTE SOM NOGET FOR DIG

Så kan du kontakte mig (Kasper) på 22433619 eller på kasper.jorgensen@roskilde-festival.dk - Her er jeg altid klar til at svare på spørgsmål!

ALDERSKRAV: Min. 21 år

SPROGKRAV: Dansk

MANAGER eller SUPERVISOR på Team Deltagerflow - måske noget for dig? 

Bliv en del af vores fantastiske team og vær med til at sikre en optimal drift af Porte eller omkringliggende områder, trafik og parkering.

Vi skal varetage bemandingen af omkringliggende områder, trafik og parkering (OTP), Porte og ankomstområder samt Digital adgangskontrol.   

På vores team er vi er ca. 300 egne frivillige (hvoraf 50 er driftsledere) samt ca. 2500 foreningsfrivillige, som selvstændigt varetager bemandingen af diverse porte og omkringliggende områder, trafik og parkering. 

ORGANISERINGEN I TEAM DELTAGERFLOW: 

Afviklingsleder 1 - Officer Porte/OTP samt Baseleder - Koordinator - MANAGER Porte/OTP - SUPERVISOR Porte - Serviceværter 

OPGAVER: 

OBS! Du vil blive teamet op med en Supervisor, så er I eks. to venner der er klar til opgaven, så kan I få vagter samtidig. 

Som Manager leder du dine egne Supervisorer eller Foreningssupervisorer på dit område. Du er ansvarlig for, at områdets porte / omkringliggende områder, trafik og parkering er i drift og afvikles jf. procedurer og instruktionskort. 

Du skal være i kontakt med Koordinatoren v. Deltagerflow samt Officer og tilkalde samaritter, sikkerhed, DOT og andre beredskabsenheder ved behov.

Du skal være synlig for dine festivalserviceværter og bidrage til, at alle festivaldeltagere oplever at festivalen både er et trygt og sikkert sted at være. 

TJANSEN INDEBÆRER:

4 Vagter x 8 timer (07 - 15 / 15-23 / 23 – 07) i perioden d. 24/6 kl. 7 – t.o.m 2/7 kl. 15.00 

KRAV:  

 • Ren straffeattest - Minimum 21 år  
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring som frivillig på RF, men det er ikke et krav 
 • Du kan bevare overblikket, er løsningsorienteret og i stand til at tage beslutninger - også i tilspidsede situationer 

UDDANNELSE: 

Vi tilbyder deltagelse i vores særligt udviklet uddannelse (deltagelse er ikke et krav, men anbefales).

Uddannelsen udbydes både d. 14/5 i Roskilde og d. 20/5 i Skanderborg – begge dage fra kl. 12 – 17. Du skal kun deltage i ét af kurserne. Derudover et STORMØDE d. 3/6 i Roskilde. 

SOM FRIVILLIG MODTAGER DU: 

 • 1 stk. Partoutbillet til alle dage Zone 8 (adgang til camping, medarbejderområder, frivillige barområder)  
 • Mulighed for at benytte medarbejdercamping (Darup, Campingområde Vest) 
 • 1 Madbillet pr. vagt, 10 stk. Drikkebilletter, 1 stk. Frivillig RF-T-shirt, Gratis kaffe, vand og saftevand under festivalen i medarbejderbaren. 

Vi glæder os til at høre fra dig – skriv til frivillig.field@roskilde-festival.dk med en kort beskrivelse af dig selv, dine kompetencer og din motivation for at blive frivillig hos os!

ALDERSKRAV: min. 21 år

SPROGKRAV: Dansk

Vil du være med til at bidrage til en sikker afvikling af Roskilde festival 2023? 

Så er rollen som KOORDINATOR for Team Deltagerflow måske noget for dig! 

Vi skal varetage bemandingen af omkringliggende områder, trafik og parkering (OTP), Porte og ankomstområder samt Digital adgangskontrol.   

På vores team er vi er ca. 300 egne frivillige (hvoraf 50 er driftsledere) samt ca. 2500 foreningsfrivillige, som selvstændigt varetager bemandingen af diverse porte og omkringliggende områder, trafik og parkering. 

ORGANISERINGEN I TEAM DELTAGERFLOW: 

Afviklingsleder 1 - Officer Porte/OTP samt Baseleder - Koordinator - Manager Porte/OTP - Supervisor Porte - Serviceværter  

OPGAVER: 

Koordinator er støttefunktion for Officer og Baseleder og er fysisk placeret på Beredskabskontorets divisionskontor. 

Henvendelser, hændelser og opgaver der meldes ind via radio eller telefon til koordinatoren skal logges på festivalens interne log-system.  

Du kommer til at dele kontor med koordinatorerne for: Scener, Camping, Beredskab og Ressourcer og du har et tæt samarbejde med disse, hvis der opstår hændelser. Du er i radiokontakt med de enkelte ledere i områderne og har derved overblik over hvordan driften går, og kan støtte de enkelte enheder præventivt eller beredskabsmæssigt. 

TJANSEN INDEBÆRER:

4 (3) X Vagter á 8 timer (07 - 15 / 15-23 / 23 – 07) i perioden d. 24/6 kl. 7 – t.o.m 2/7 kl. 15.00 

KRAV:  

 • Ren straffeattest - Minimum 21 år  
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring som frivillig på RF, men det er ikke et krav 
 • Du kan bevare overblikket, også i tilspidsede situationer. Løsningsorienteret og i stand til at tage beslutninger 

UDDANNELSE: 

Vi tilbyder deltagelse i vores særligt udviklet Koordinatoruddannelse (deltagelse er ikke et krav, men anbefales).

Uddannelsen udbydes både d. 14/5 i Roskilde og d. 20/5 i Skanderborg – begge dage fra kl. 12 – 17. Du skal kun deltage i ét af kurserne. Derudover et STORMØDE d. 3/6 i Roskilde. 

SOM FRIVILLIG MODTAGER DU: 

 • 1 stk. Partoutbillet til alle dage Zone 8 (adgang til camping, medarbejderområder, frivillige barområder)  
 • Mulighed for at benytte medarbejdercamping (Darup, Campingområde Vest) 
 • 1 Madbillet pr. vagt, 10 stk. Drikkebilletter, 1 stk. Frivillig RF-T-shirt, Gratis kaffe, vand og saftevand under festivalen i medarbejderbaren. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig – skriv til frivillig.field@roskilde-festival.dk med en kort beskrivelse af dig selv, dine kompetencer og din motivation for at blive frivillig hos os.

ALDERSKRAV: min. 18 år

SPROGKRAV: Dansk eller engelsk

Kom og hjælp os med at servere god Ramen og Bao. Vi er et internationalt, venligt og dedikeret lille hold. Vi vil gerne have dig og dine venner som frivillige hos os. Vores mål er simpelt: Vi skal levere gode måltider til vores gæster. Vi har været på Roskilde Festival siden 2012.­

Beskrivelse af opgaven

Når du er frivillig hos os, vil du blive trænet af vores faste medarbejdere. På en typisk vagt vil der være mellem 5 og 10 frivillige. Opgaverne består af rengøring, køkkenarbejde i vores åbne køkken, servering af mad, tagen imod bestillinger, udlevering af mad, snakke med gæster, give dem en god oplevelse og natteopgaver. Vi ligger imellem to af de største scener, ikke langt fra orange. Vi har åbent fra søndag til lørdag.

Du skal

Være over 18 år. Være på vagt i sammenlagt 32 timer, i dagene fra søndag d. 25. juni til lørdag d. 1. juli. Det forventes at du tager mindst to vagter i musikdagene. Der vil også være brug for, at de fleste tager en enkelt nattevagt. En vagt er 8 timer. Vi har mange internationale frivillige, så et ok engelsk-øre er også godt.

For dig, der er frivillig hos os

Om du kommer alene, eller tilmelder dig med flere, er det vigtigt for os, at du får en god oplevelse + får adgang til at være på vagt med dem, du kender. Efter du har skrevet dig op hos os, får du efter få dage adgang til at vælge dine vagter. De dage du er på vagt, spiser du hos os. Vi har et lille bagområde, hvor du kan drikke din kaffe og oplade din telefon + tale med de andre frivillige. Alle frivillige på Roskilde Festival har herudover adgang til en række fælles frivillig-faciliteter, der bl.a. inkluderer billige bar, adgang til frivillig-camping-område (varme bade) m.m.

Sådan kommer du med

Registrer dig via dette link: www.feast-festival.dk

Efter registrering vil du blive guidet igennem en kort proces, hvorefter du får adgang til at vælge dine vagter. Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Carsten på telefon 26357719 eller cs@feast-festival.dk

Alderskrav: Min. 18 år

BLIV EN DEL AF DET HYGGELIGSTE TEAM PÅ ROSKILDE - KOM MED PÅ BAR-TJANSEN i baren "Five o'clock Somewhere" i HUB LOUNGE!  

Kære festglade mennesker! 

Vi søger sjove, friske og energiske personer til at deltage i vores team i baren "Five o'clock Somewhere" (FoS) i HUB LOUNGE som ligger bagved Arena. 

Hvad er Five o’clock Somewhere? 

FoS er en hyggelig og afslappet bar, der er inspireret af den populære sang af samme navn. FoS er placeret bag festivalens næststørste scene, Arena, og der vil kun være adgang for festivalens frivillige. 

Din rolle 

Som en del af vores team vil du hjælpe med at servere lækre øl, kaffe, saftevand, slush ice drinks og cocktails til vores gæster.  

Gæsterne består udelukkende af andre frivillige og din fornemmeste opgave er, at sørge for de kan komme forbi og få en kop kaffe eller en drink og et lille afbræk fra arbejdet, telte og lunkne øl. 

Der vil også være bordtennis, beer pong, og andre udendørs spil samt diverse brætspil. FoS skal være et sted hvor man kan hygge sig og slappe af med venner og andre frivillige. 

Du behøver ikke at have erfaring som bartender 

Hvor længe skal jeg være frivllig og kan jeg overhovedet få set nogle koncerter? 

Selvfølgelig har du mulighed for at se koncerter og få hele Roskilde oplevelsen med dig hjem. 

Du bliver en central del af, at få festivalen til, at køre rundt og vi lover dig, at vi nok skal gøre vores for, at frivlligtjansen er (næsten) lige så sjovt, som at stå foran orange scene til din yndlings koncert (;  

Vi søger frivillige, der kan lægge i alt 32 timer. Vagterne kan fordeles før, under og efter festivalen og vi vil gøre vores ypperste for at imødekomme dine ønsker om vagter.  

Hvad får jeg ud af at være frivillig? 

Du får selvfølgelig en festival billet til hele festivallen samt mad- og drikke vouchers. 

Du får mulighed for at have en plads til dit telt i medarbejdercamping, så du ikke skal stresse over et sted at sove.   

Som en del af vores team har du også adgang til et område der ellers er off limits for de “normale” festivalgæster. Her har du mulighed for at slappe af, få en kop kaffe eller øl og tage et varmt bad under forhold, der er væsentlig bedre, end hvad man normalt forbinder med en festival.  

Vi sørger selvfølgelig for oplæring og et fantastisk team <3  

Hvad så nu? 

Send en email til andershildan@gmail.com med dit navn, nationalitet og alder, hvis du er interesseret i at komme med på Roskilde Festival

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

Alderskrav: Du skal være minimum 18 år.

 

Hos Team Hotters sælger vi ”Grab´n Go” morgenmad og Hotdogs til alle de frivillige i Volunteer Village. Har du lyst til at være del af et lille men spændende team, med mange års erfaring i festivalbranchen? Vores produkter er enten hjemmelavet eller fra lokale mikroproducenter, vi værner om høj kvalitet og sætter en ære i at give vores kunder en god smagsoplevelse.

OPGAVER

 • Salg over disk til alle de frivillige
 • Klargøring af morgenbrød
 • Tilberedning af Franske Hottere, Hotdogs, Wedges mm
 • Almen oprydning og rengøring i vores baglokale

VI TILBYDER

 • Fuld festivaladgang
 • Adgang til specielle festivalområder, herunder Volunteer Village (Stille område med varme bade)
 • Mulighed for Volunteer Camping
 • Årets frivillig-print til din yndlings t-shirt
 • Forplejning når du er på vagt
 • Mulighed for selv at have indflydelse på din vagtplan
 • At yde 32 timer (normalt fordelt med minimum én dagvagt, én aftenvagt og én nattevagt)
 • Kun en af dine vagter ligger i Final Days
 • Introaften med rundvisning og mulighed for at møde resten af holdet
 • Mulighed for at tilmelde dig sammen med en ven

DINE KVALITETER

 • Du er smilende og serviceminded
 • Du er ogsåfrisk på at tjansen kan være meget tidligt og/eller meget sent
 • Du kan holde hovedet koldt når der er travlt – også når der er megettravlt?
 • Du har lyst til at være en del af et team, hvor vi hjælper hinanden og holder humøret højt.

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

 • Skriv til mail info@polsemageren.dk
 • I mailen skriver du dit navn og alder, og om I er flere venner, der gerne vil på samme hold
 • Fortæl os også meget gerne, om du tidligere har været frivillig (ikke et krav)
 • Hvis du har spørgsmål, kan du henvende dig til Teamleder Henrik Rasmussen på tlf 20960031 eller mail info@polsemageren.dk

Vi giver løbende svar på tilmeldinger og fjerner opslaget når holdet er fyldt op. Hvis du når at sende din tilmelding efter vi har fyldt vores hold, vil du få besked om dette per mail. Vi glæder os til at høre fra dig!

TEAM Hotters

For 5. gang skal The Organic Boho være med på Roskilde Festival. 

Her skal vi servere juicy Tempeh teriyaki bowls, sprøde Tempeh teriyaki burgere og hjemmelavet lemonade. 

 

SKAL DU MED? 

Vi søger derfor frivillige, som har lyst til at være med til, at skabe den bedste festivalstemning for vores madglade gæster under hele festivalen.

Du får selvfølgelig adgang til hele festivalen og mulighed for camping.

Frivilligtjansen er en 24 timers tjans i vores smukke bod, som ligger på Roskilde Festivals største madsted - nemlig i Foodcourt. Frivillig tjansen forløber over onsdag, torsdag, fredag, lørdag under festivalen.

Det er en fordel hvis du har erfaring fra servicebranchen, men ikke et krav.

Ligeledes har vi heller ej krav til hverken sprog eller alder.

Vi forventer kun at du er pligtopfyldende, har lyst til at lære, samt give vores gæster en fantastisk festivaloplevelse sammen med dine søde kollegaer. 

Send os et par linjer om dig selv til Karina@theorganicboho.com.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Age requirements: 18 years

Language: English or danish

HAV serves mouthwatering Ramen and Poke Bowls with a local, sustainable focus. HAV means SEA in Danish, and our dishes features fresh fish, shellfish and kelp sourced from the seas surrounding Denmark.

We’re a vibrant, friendly and dedicated little crew. We would love to have you and your friends as our volunteers.

Our simple mission is to provide scrumptious meals for our guests. We’re proud partners with Roskilde Festival since 2012.

DESCRIPTION

When you’re volunteering with Feast you will be properly trained by our professional staff. On a typical shift there will be between 5 and 10 other volunteers joining you. You will not be volunteering alone.

The volunteering at HAV includes cleaning, preparing food, serving food, talking to guests, providing guest service and / or performing night shift duties.

We’re located in the experimental venue FOOD IS NOW, close to Orange Stage.

FOOD IS NOW is a tribute to food and the sea.

REQUIREMENTS

In HAV you will be volunteering for 24 hours. Shifts are available between Wednesday 28th of June - Saturday the 1st of July.

You are expected to pick at least one evening shift Thursday, Friday or Saturday. You’re also expected to work at least one night shift (00-08). A shift is 8 hours.

PERKS

We very much encourage small groups of friends to join our team. Once on our team, you will be able to pick shifts yourself. When volunteering with Feast you will have a nice meal with us on the days you volunteer. We have a small area behind our restaurant where volunteers can have a break, charge their phones and have a coffee break + chat with the other volunteers. Being a volunteer with Feast also gives access to volunteer camping and various volunteer hubs around the festival where coffee, juice and cheap beers are available. Are you volunteering alone, you will easily get to know other volunteers.

Please register by using this link: www.feast-festival.dk

Once registered, you will be guided through a short sign-up process. Within a very short period of time you’ll have the opportunity to pick shifts. Once you’ve picked your shifts, you’re in. Questions: Call Carsten (+45 26357719) or write an email (cs@feast-festival.dk)

ALDERSKRAV: 18 år

Vi tilbyder en spændende og anderledes måde at være på festival. Som frivillig får du en
ekstraordinær festivaloplevelse, fri adgang til vores medarbejderområde med toilet og mulighed for adgang til festivalens frivilligområder.
Til gengæld regner vi med, at du yder en god indsats.

LIDT OM OS:
Vi – Hahn og Jonas - driver en vietnamesisk madbod, som har været på Roskilde Festival siden 2013. Vi har derfor en del erfaring med festivalen og vil gå langt for at give jer en god oplevelse.
I boden tilbyder vi to forskellige vietnamesiske specialiteter, pho-suppe nudelsuppe og forårsruller efter egen opskrift. Vi laver retterne fra bunden med fokus på autenticitet og smag. Herudover har vi økologi og bæredygtighed for øje.
Retterne er populære, så der kan være travlt i køkkenet. På trods af travlhed har vi fokus på, at det skal være en god oplevelse for dig at være frivillig hos os. Derfor er vi godt organiseret og har indrettet et frivilligområde, hvor du kan holde pause under dine vagter og slappe af mellem koncerterne.

Med andre ord: Vi tilbyder dig et fællesskab, en oplevelse tæt på musikken, masser
af godt humør og en følelse af, at der er brug for dig.

Goder som frivillig:
• Partout-billet til Roskilde Festival 2023
• Mad og drikke, når du er på vagt
• Restricted Camping for frivillige (med tilmelding) eller publikumscamping uden betaling
• Adgang til eksklusive frivilligområder flere steder på Roskilde Festival

I boden skal du:
• Hjælpe i processen med at tilberede retterne
• Hjælpe med salg
• Hjælpe med opvask og rengøring
• Løse forefaldende opgaver i og omkring madboden
• Holde vagt, når boden er lukket

Vagterne er fordelt på 3 vagter á 8 timer. Vi forventer at du møder et kvarter før vagten starter.

Lyder det spændende? Kontakt os hurtigst muligt: crispyhot.streetfood@gmail.com, eller ring til Jonas på 51340536.

Alderskrav: + 18 år

I Festival-IT søger vi en masse forskellige typer til at indgå i vores IT-support. Festivalugen i Support-teamet byder på lidt af hvert, og din rolle kan formes efter din ambition og lyst. Så hvis du ønsker fart over feltet eller en kontorplads med aircondition, så findes det hos os.

Festival-IT sørger for, at der kommer netværk til alle mad- og ølboder, scener, telte etc. Dertil yder vi IT-support til alle der bruger netværket, og dét står Support-teamet for. Hvis noget ikke virker, vil vi modtage et opkald fra f.eks. en ølbod, og så giver vi vejledning eller løsning til problemet.

Vi holder til i ”IT-byen”, der ligger lidt nord for Entrance South. Her kan man slappe af i loungeområdet, eller benytte sig af vores faciliteter, såsom bad- og toilet, aircondition, forfriskninger mm. Det er her vores kontor ligger, og hvor Support udgår fra.

I øjeblikket søger vi en stor mængde frivillige. Dig og din vennegruppe kan altså være frivillige sammen i Support.

DU BESTEMMER SELV

Vi søger frivillige til 2 forskellige teams, og du bestemmer selv hvilket der passer dig.

Vi søger frivillige til ”1st level-teamet”. I dette team modtages opkald fra kunder der har problemer med netværket. 1st level-teamet giver vejledning til kunden, og det kan i mange tilfælde løse problemet. Hvis ikke vejledningen kan løse problemet, bliver opgaven givet videre til vores ”Onsite-team”. Som frivillig i 1st level-team vil du altså sidde på vores kontor og modtage opkald. Til denne rolle behøver du ikke at have store IT-færdigheder. Hvis du betragter dig selv som nogenlunde teknisk begavet og servicemindet, så vil du kunne udfylde rollen – vi kan lære dig det hele!

Vi søger frivillige til ”Onsite-teamet”. Dette team sættes i gang, hvis problemet ikke kan løses over telefonen. Onsite-teamet rykker ud til problemet hvor det er opstået. Som frivillig på Onsite-teamet får du altså set hele festivalen og du vil opleve fart over feltet. Denne rolle kræver, at man har erfaring med værktøj og kan arbejde med hænderne. Du behøver ikke være den store netværksspecialist – vi kan lære dig det hele!

Som frivillig i et af de 2 teams får du:

 • Adgang til Roskilde Festival 
 • Mad og drikke på vagter
 • Gode omgivelser og faciliteter i ”IT-Byen”
 • Mulighed for at handle i vores medarbejder bar/cafe med billig mad og drikke 
 • Del i en gruppe af dedikerede frivillige med fokus på det faglige og sociale.

Som frivillig i Support vil du skulle lægge 32 timer á 4 vager fordelt over hele festivalen. Ønsker du at indgå mere end det, henvises til stillingsopslag for Ildsjæle, hvor du kan finde mere info.

VI KAN MED ALLE TYPER

I Support søger vi alle typer. Er du typen der brænder for at bygge netværk fra bunden? Eller er du typen der er glad for at yde god service i alle situationer? Vil du have en frivilligrolle sammen med nogle af landets dygtigste IT-folk? Vil du have fart over feltet og sved på panden eller aircondition i IT-byen? Vil du være frivillig med alle dine bedste venner under armen?

Hvis du har svaret ja til hvilket som helst af spørgsmålene, så passer du ind, for det kan nemlig alt sammen lade sig gøre hos os.

ER DU INTERESSERET?

Så må du meget gerne kontakte Gustav Røgild på gustav.roegild@roskilde-festival.dk med reference: 1st. level support eller Onsite support.

 

Har du lyst til at være frivillig hos Ntoma?
Vi sælger smykker lavet af genbrugsglas og enkle designs syet af ghanesisk voksprint.
Du skal være frivillig 24 timer fordelt på 3 vagter, og du skal hjælpe med at sælge og at holde orden i boden.
Du får naturligvis et RF23 armbånd for indsatsen😊
Ntoma ligger i Artzone stables.
 
Er det noget for dig, så skriv til Ntoma på obysidsel@gmail.com

ALDERSKRAV: min 18 år

Kom med Gimle bag baren på dette års Roskilde Festival. Baren er placeret i Central West, som er åben i warm-up dagene og senere bliver en del af indre plads.

HVAD SKAL DU LAVE?

- Du kommer til at indgå i et større hold som bartender, med dine gamle og nye venner, i et af de helt nye områder på Roskilde Festival. Baren kommer til at ligge centralt på pladsen med udsigt direkte til én af de nye scener

- Det kræver ingen vilde barevner, som eksempelvis at kaste med shakere eller hælde præcist fra 1 meters afstand, at være med på vores hold

- Som frivillig på Roskilde Festival og for Gimle skal du være frivillig i 32 timer. Du skal derfor have 4 vagter af 8 timer – fordelt på hele ugen (lørdag d. 24/6 – lørdag d. 1/7)

- Du skal helst være tilgængelig i hele den nævnte periode, men er der enkelte dage, du ikke kan have vagter, forsøger vi at tage hensyn til det i vagtplanlægningen.

GLÆD DIG TIL

- Et festivalarmbånd til Roskilde Festival 2023

- Et stort og stærkt fællesskab med skønne mennesker fra hele Europa

- Et måltid mad, frugt, kaffe/te og vand mens du er på vagt

- Mulighed for at booke Volunteer Camping, hvor der er mere ro og hvor du kan komme i et varmt bad

- Fri adgang til Volunteers’ Village med bl.a. gratis kaffe, te og saft i hyggelige loungeområder

- At blive en del af Gimle-familien og skabe en fest sammen med alle gæsterne på Roskilde Festival

DET SKAL DU VIDE

- Du behøver ikke at have erfaring bag en bar – det skal du nok lære

- Senest i slutningen af maj offentliggør vi vagtpakker, hvor der skal bruges 17 – 20 personer på i alt 7 hold. Vi forventer at kunne give dig vagter sammen med dem, du tilmelder dig sammen med

- Vagtpakkerne bliver lavet således, at alle hold har en åbne-, eftermiddags-, aften- og nattevagt fordelt på hele festivalugen (lørdag d. 24/6 – lørdag d. 1/7)

- Du vil modtage din endelige vagtplan på mail, senest 2 uger inden festivalen begynder.

TILMELDINGSPROCES

Vil du med Gimle på Roskilde Festival, så send en e-mail til rfbar@gimle.dk, hvor du skriver et par linjer om dig selv, og hvorfor du ønsker at være frivillig for Gimle på festivalen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

De bedste Gimlehilsner

Kirsten, Jannik, Claes & Maria

HVEM ER GIMLE?

Gimle er Roskildes regionale spillested og ungdomskulturhus, der tilbyder kulturelle arrangementer med kvalitet, indhold og mangfoldighed. Vi er et brugerdrevet hus der til daglig drives af en gruppe på omkring hundrede frivillige, med hjælp fra en gruppe fastansatte.

Gimles overskud bruges til at arrangere koncerter og andre kulturelle arrangementer. Det betyder, at din arbejdsindsats på Roskilde Festival bidrager til, at Gimle kan arrangere endnu flere koncerter og fede arrangementer i fremtiden.

Gimle har lang erfaring med at deltage på Roskilde Festival, og vi har et tæt samarbejde med festivalen året rundt.

Læs mere om Gimle her: https://gimle.dk/organisation/

 

Vær med til at skabe en renere og grønnere festival!
Vil du bidrage til en grønnere og renere Roskilde Festival som frivillig i RECYCLING?  
At efterlade affald og brugbare ting på campingpladsen er ikke en mulighed på Roskilde Festival anno 2023 - alt skal sorteres, genanvendes, upcycles og gives et andet liv. Festivalpladsen skal efterlades ren. Er det blot en utopi at ændre Danmarks største campingskraldeplads til et helt andet billede? Måske. Men vi arbejder på det og du kan være med. 

 
Team Affald og Genbrug
Vores vision er, at festivalgæsterne rydder op efter sig selv, sorterer deres affald og tager deres campingudstyr med hjem – eller afleverer det brugbare ved én af vores 24 RECYCLING stationer.  
 

Vores største indsatser i Team Affald og Genbrug er...

 • Bemanding af de 24 RECYCLING STATIONER, hvor festivalgæsterne får hjælp til at sortere deres affald i 11 fraktioner (pap, batterier, plastik, glas, BRUGBART mm.)  
 • En SORTERINGSPARADE, der dagligt hjælper festivalgæsterne med at rydde op og sortere deres affald, på campingområderne.  

Hvad bliver din rolle? 
At bemande en RECYCLING station. Holde den lækker og indbydende. Tage godt imod folk.  
At vide noget om sortering, så du kan hjælpe dem, der ikke kan selv (god oplæring gives). Sammen med en makker oplyser og assisterer i, både på stationen og lidt rundt i lejrene.   
I er gode genbrugsambassadører og motiverende værter, der ser affald som ’ressourcer’.  

Dine vilkår 
Mulighed for at arbejde sammen med dine venner, på de vagter der passer jer bedst.  
Udover det får du den sædvanlige pakke, som frivillig på Roskilde Festival.  

 • adgang til Roskilde Festival og al musikken 
 • madbilletter og drikkevouchers svarende til dine vagter  
 • adgang til Volunteer Village og Volunteer Camping 

Hvornår foregår arbejdet? 
Du skal arbejde fire vagter fra 9-17 i perioden lørdag d 24. juni til og med søndag d. 2. juli. Søndag d. 2. juli er obligatorisk for alle frivillige i RECYCLING (undtaget hvis tjans mandag 3.7).  

Er du interesseret? 
Så send os en e-mail på frivillig.recycling@roskilde-festival.dk, så hjælper vi dig videre.  
Og har du været frivillig på Roskilde Festival før, må du meget gerne oplyse dit PEOPLE nummer.  

De bedste hilsner,  
Pia, Jakob og Camilla – Team RECYCLING

Kunne du tænke dig at blive en del af det bedste, sjoveste og sejeste team, skal du ansøge om at blive frivillig hos OLIOLI. Det er ikke kun i vores butikker rundt omkring i landet, at vi har en fest bag baren, det er bestemt også på festival!

Om os
Hos os laver vi poké bowls, som stammer fra det hawaiianske køkken. For dem der ikke kender konceptet, plejer vi at beskrive det som en sushisalat.
Du skal derfor ikke stå op ad en brandvarm ovn eller kogende friture.

Vi tilbyder
Du vil skulle stå i en madbod, med hyggeligt bagområde og gode faciliteter. 

 • Adgang til alle dage - d. 24 juni til d.1 juli
 • Gratis mad og drikke alle dage
 • Adgang til volunteer område
 • Volunteer camping
 • Bliver en del af en stort fællesskab, både under og efter festivalen

Så tag dine bedste venner under armen og bliv en del af teamet! Vi vil gøre vores bedste, for at I kan arbejde sammen.
Send en ansøgning til event@oliolipoke.com, med en kort tekst, navn og alder.

Vi glæder os til at få en fantastisk festival sammen! 

Alderskrav
Min. 18 år

”Ønsker du at være frivilligt for at komme på festival og have det sjovt samtidig? Så læs nedenstående og smid din ansøgning afsted med det samme.

Gorms er igen med på Roskilde Festival og er denne gang placeret på Camping WEST.
Vi tilbyder alle festivalens gæster vores lækre og hjemmelavede pizzaer, som man kender dem fra restauranterne.
Der tilbydes grundig oplæring på første vagt, samt mulighed for at afvikle en del timer før festivaldagene, da vi også er aktive i opvarmningsdagene.
Vi gør meget ud af, at det skal være hyggeligt og sjovt at være frivillig for os. Derfor sørger vi for mad og drikke og at driften er i orden.
Dermed skal du blot koncentrere dig om den opgave du stilles for, når du er på vagt – vi har overblikket og guider hele vejen igennem.

For at være en del af dette, forventes det af dig
-32 timer fordelt på 3 vagter
-Du er minimum 18 år
-Er mødestabil
-Trives blandt mange typer mennesker og har ”gå på mod”

Vi sørger for
-Mad og drikke på vagterne
-Arbejdstøj
-Sjov og hyggeligt stemning før, under og ISÆR efter vagterne

Ved interesse, da skriv venligst til: festival@wearegorms.dk (Roskilde i emnefeltet)
Er man flere som ønsker at have vagter sammen, da sendes en samlet ansøgning, tak.
Vi ser frem til at høre fra dig

Hos JGI-Gymnastik i Central Park har vi brug for skønne quinder og friske mænd til at stå for madproduktion og salg. Vi har faktisk mad det meste af døgnet. Brunch-tallerken, sandwich, lasagne og naturligvis varme og kolde drikke. 

Hos os får du...
Hos os spiser du gratis når du er har vagt. Desuden har vi et dejlig tørt medarbejdertelt, hvor folk crasher på gamle sofaer efter endt vagt for at hygge. For første gang laver vi i år også aftenhygge, hvor alle de frivillige kan kigge forbi og nyde en kold øl eller vand med en kollega. Hos os kan du også lægge mobilen til opladning imens du er i boden. 

Vi søger
Vi skal bruge 185 frivillige til tre vagter og vi har åben alle 9 dage under festivalen. 
Vi søger folk der er fyldt 18 år (seneste dagen før årets Roskilde Festival). 

 

Interesseret?
Login på www.jgi-gymnastik.dk for at booke din plads. Når du har gennemført tilmeldingen er du garanteret job. 
Like os på facebook: JGI-Gymnastik på Roskilde Festival 
Og husk så lige at få lavet en profil i festivalens eget tilmeldingssystem, People også. 

 

Hvem er vi?
Bag boden står Jyllinge-Gundsømagle Idrætsforenings Gymnastikafdeling (JGI-Gymnastik). Vi har cirka 700 børn, unge og voksne som årligt går til gymnastik hos os, og pengene fra Roskilde Festival går til ture og redskaber. Vi kom med på Roskilde Festival i 1993. Vi bliver ved med at komme på festival, fordi de penge vi tjener er flødeskummet på foreningens lagkage. Det er kort sagt det, der gør vores forening sjov at være i. 

SPROGKRAV: Dansk eller engelsk

ALDERSKRAV: 18 år

 

Vi er team Mikuna og vi mangler en flok seje engagerede frivillige til at tage en tørn på vores hold under Roskilde 2023!

Vi har en lille, men effektiv burgerbod inde i FoodCourt, hvor vi langer i tusindvis af planteburgere over disken til de sultne masser. En bonus ved at vi står i FoodCourt er, at når I har en vagt hos os, så er der tørre fødder og et rigtigt tag over hovedet :)

OM OS

Vi er Sigrid og Line, som ejer Mikuna, og som leder vores lille festival bod. Vi elsker den opgave vi løser på Roskilde og selvom der er fuld smæk på fra morgen til aften, så sørger vi for go’ stemning og hygge. Vi har altid de skønneste frivillige og vi er altid nærmest rørstrømske af taknemmelighed, over den store hjælp vi får.

Så kom og gør os rørstrømske ved at være frivillige i Mikuna boden.

OM OPGAVEN

Du skal have 3 vagter af 8 timer, vagterne ligger fra onsdag til lørdag nat og i tidsrummet 5.00-4.00 Der er virkelig fart på i boden og nærmest altid kø, men det er fedt at opleve.

Selve opgaven består af:

 • Skylle, snitte, hakke grønt til vores hjemmesyltede kålblanding
 • Stege plante”kød”
 • stå ved frituren og lave sprøde løgringe,
 • varme burgerboller
 • Lave lækre burgere til de glade kunder
 • betjene kunder
 • og alt det andet der hører sig til af småopgaver, gå ud med pap, oprydning, opvask osv.

VI TILBYDER

Vi prøver at tage hensyn til vores frivillige og vil altid gerne høre hvad du foretrækker, nogle kan ikke lide at stå i kassen, andre er ikke så vilde med det hurtige tempo på burgerstationen og så finder vi ud af det.

Vi prøver trods uendeligt lange og konstante køer foran boden på altid at lave go’ stemning, vi er inkluderende, kom frisk hvis du passer et sted i en LGBTQA+ kasse og selvfølgelig også hvis du’ ik’ passer i nogen kasser.

 • Man har en halv times spisepause på hver vagt og der får man en stor, mættende burger med hvis man har lyst.
 • Vi laver hjemmelavet lemonade i boden som du gerne må drikke af.
 • Vi er så heldige at FoodCourt, hvor boden ligger, ligger lige ved siden af Volunteer Lounge hvor der er gratis kaffe og saftevand og hygge.
 • Bagområdet i FoodCourt har egne toiletter som kun bruges af frivillige
 • Vi udleverer Mikuna t-shirts og forklæder til at have på, når du er på vagt

INTERESSERET?

Send en mail til kontakt@mikuna.dk med dit navn, telefonnummer, alder og lige et par ord om hvem du er, så vender vi straks tilbage. Vi har ingen krav om erfaring.

Og skulle i være en venneflok, veninder m.m. er i meget velkomne, man kan sagtens søge plads hos os i samlet flok.

Kh. Line og Sigrid///Mikuna

Alderskrav 
Min. 16 år 

Sprogkrav
Dansk eller engelsk 
  

Søger
150 frivillige

Er du klar til at være en del af et bageri som sikrer friskt brød direkte fra ovnen på en festival? 

Det Gyldne Brød slår endnu engang det transportable bageri op på festivalen og ønsker at DU skal være med til, at sørge for friskt brød til friske festivaldeltager med et friskt smil til alle! 

Kort om Det Gyldne Brød 
Det Gyldne Brød er til dagligt at finde i både Vallensbæk, Hvidovre og Greve, men i uge 26 er vi også på Roskilde Festival og det har vi været siden 2007! 
Vi har altid gået efter at sikre friskt nybagt brød, sandwichs og kage til de mange festivaldeltagere og det bliver vi ved med. Vil du hjælpe? 

Opgaver 
Salg af bager-produkter som smurte boller, sandwich og romkugler. (I telt eller på vogne) 
Smøring af boller og sandwich med pålæg. 
Almen oprydning og rengøring i vores baglokale, produktionsområde og spisepladser, samt rundt om teltet. 

Vi tilbyder
Det sædvanlige:
 
Adgang til festivalen og frivillige områderne som Volunteer Village, samt mulighed for Volunteer Camping (Stille område med varme bade). 
Unikt for os: 
Mulighed for indflydelse på din vagtplan (Fire vagter af otte timers varighed). 
Mad under vagten. 
Afslappende baglokale med bløde sofaer, hyggelig stemning, spil mv.. 
Lørdagshygge/fællesspisning med fællesskab, god mad og en masse tak for indsatsen! 
Invitation efter festivalen til ”After Sandwich”-eftermiddag hvor vi giver en sandwich, modtager Ris og Ros efter sandwich-modellen og laver workshops om hvordan vi kan blive bedre, samt hygge os helt vildt. 

Dine Kvaliteter
Du har lyst til at være en del af et team hvor tingene nogle gange skal gå stærkt. 
Du kan lide at stå forrest og servicere med et smil. 
Eller bagerst og hjælpe med din hurtighed og overblik. 
Du er klar på at påtage dig forskellige opgaver fra vagt til vagt hvis nødvendigt. 
Det er et plus hvis du i forvejen har kendskab til kasseapparater og butikssalg – Men ikke krav. 

ER DU FRISK? 
Skriv en mail til roskildefestival@detgyldnebrod.dk med dit navn og alder. Tilføje også gerne erfaring med tidligere frivillighed og/eller arbejde. Så sender vi dig et ansøgningslink og yderligere informationer. 

Vi ses på Roskilde Festivalen 2023! 
Det Gyldne Brød : aka : Team FRISK! 

ALDERSKRAV: 18+
SPROGKRAV: Dansk, Svensk, Norsk eller Engelsk

 

Brænder du for at børn og unge har nogle gode projekter i deres liv? Og vil du derudover gerne være med til at servere og sælge sygt lækkert mad på Roskilde?

Mama’s Corner søger frivillige medarbejdere og teamledere, som skal være med til at sikre at vi laver et flot overskud, som vi direkte sender videre til velgørende formål i Jordan og til et velgørende projekt i København.

OM MAMA’S CORNER

Mama’s Corner er en 100% frivilligt båret forening, hvis eneste formål er at drive madboden på Roskilde, og sikre at vi hvert år kan sende en masse penge ud til dem der har brug for det..

Mama’s Corner startede i 2010, og har siden da doneret over 1.000.000 til velgørende formål.

HVAD SKAL MAN LAVE?

I bytte for 4 vagter á 8 timer mellem 24. juni - 1 juli (2 vagter før og 2 vagter under musikdagene, så giver vi en fuld festivalbillet, adgang til egne toiletforhold, mad og drikke på dine vagter – og du får ligeledes adgang til vores medarbejderlounge. Her kan man chille, feste, spise og vigtigst oplade sin mobil i lækre omgivelser <3

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

 • Kassebetjening (MAKE THE MONEYS)
 • Lave festivalens måske bedste mad (MAKE THE FOOD)
 • Skabe gode rammer for vores gæster (MAKE THE LOVE)
 • Få ansvar som teamleder! (MANAGE MONEY, FOOD & LOVE)

VIL DU MED?

Hvis du er interesseret i at være frivillig hos Mama’s Corner, send da en mail til mamascorner@live.dk

Du kan læse mere om vores vagter, vagtplan m.m. på www.mamascorner.dk

SPROGKRAV: Dansk eller engelsk

ALDERSKRAV: 18+

 

Hvorfor skal du være frivillig hos MS?

Vi er frivillig for Roskilde festivals roligste område – det område, vi har ansvaret for, er Volunteer Camping, hvor medfrivillige kommer for at slappe af og sove. Det betyder, at den har de bedste brusere og faciliteter samt det roligste miljø!

Du vil få 1 madbillet pr. vagt, der kan bruges overalt på Roskilde Festival – Madbilletter leveres og kan bruges sammen med dit Festivalarmbånd.

Der er vagter under festivalopbygning, opvarmning og musik – da der også er frivillige imens festivalen bygges, sørger vi også for campingområdet i den tid. Det betyder, at du vil kunne tage dine vagter med mere fleksibilitet.

Du kan arbejde med dine venner! Og samtidigt ved at være frivillig for MS er du med til at hjælpe unge kvinder i Nepal.

Du får selvfølgelig et armbånd til hele festivalen.

Hvorfor er Volunteer Camping fedt?

Opfordring fra en tidligere frivillig
’’Grunden til, at jeg godt kan lide Volunteer Camping area, er, at det bliver som min egen Roskilde festivalbase.

Der er stille, hvilket er superdejligt efter en vild aften med musik og fest. Jeg kan placere mit telt sammen med mine andre frivillige medarbejder, tage et varmt brusebad, have rene toiletter og deltage i arrangementer på Volunteer camping.

Opgaven er heller ikke så hård, og for det meste ender jeg med at snakke med folk under min vagt!

Det er også rart, at organisationen samler 300 frivillige, så man møder en masse forskellige. Jeg kan rigtig godt lide, at jeg ikke kun får en gratis festivalbillet. Ved at være frivillig her, er jeg i stand til økonomisk at støtte sociale projekter rundt om i verden. Da jeg meldte mig som frivillig sidste år, var det til et feministisk lederskabsprojekt i Uganda, der var designet til at bekæmpe seksuel chikane på ugandiske universiteter. ''

Hvem er Mellemfolkelig Samvirke? 

Vi er en nonprofitorganisation, der prøver at udrydde fattigdom og ulighed fra verden.
Vi arbejder primært med unge kvinder, styrker og giver dem redskaber til at kunne kæmpe for deres menneske- og borgerrettigheder i deres respektive lokalsamfund.
Læs mere om det på: https://www.ms.dk/om-os

Opgaven

Hvis du bliver frivillig hos MS, vil du være en af mange servicevagter på Volunteer Camping Area, hvilket betyder, at vi patruljerer campingpladsen og sørger for, at der er pænt, roligt og et rart sted at være.
Det betyder, at man skal sørge for, at teltene står de rigtige steder, at folk ikke larmer for meget, og at det hele forbliver rent.
Personalecampingpladsen er den reneste og mest rolige af alle campingområderne på festivalen, fordi den er til for, at de frivillige kan hvile og sove under festivalen.

Dit arbejde som frivillig vil bestå af 4 vagter á 8 timer – 32 timer i alt. (1 vagt på musikdage, 1 nattevagt og 2 vagter efter eget valg). Du kan selv vælge dine vagter, og der kommer en del inden musikken starter, så skemaet er ret fleksibelt, og du vil kunne tage vagter med dine venner!
Du vil kunne søge vagter i maj eller begyndelsen af ​​juni.

Tilmelding

Tilmeld dig ved at følge linket på: https://www.ms.dk/roskilde-volunteer-camp-2023

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at skrive til os på: msvolunteercamp2023@gmail.com

ALDERSKRAV: min. 18 år

 

Vil du være en del af holdet bag BUSBUS, som er en af festivalens største madboder?

OM OS

Vi laver bl.a. Brunchbuffet, Flæskestegssandwich og Stegt Flæsk med persillesovs, så du kommer ikke til at gå sulten fra dine vagter.

BUSBUS er placeret i Central Park, som ligger lige bag Orange Sceneplads.

OM OPGAVEN

Vi søger frivillige til at stå ved kassen, smøre sandwich osv. Er I en vennegruppe, garanterer vi, a I får alle jeres vagter sammen.

Du bliver en del af et større hold, og vi vil gøre alt for, at du får en god oplevelse, når du er på vagt.Du skal være fyldt 18 år ved festivalens start, og dine vagter vil typisk være 4x8 timer. 

VI TILBYDER

 • Adgang til alle dage på festivalen fra d. 24. juni til d. 1. juli.
 • Gratis mad og drikke, når du er på vagt.
 • Adgang til Volunteer Village med billig øl, kaffe og massage.
 • Mulighed for at booke plads på Volunteer Camping – varme bade, rene toiletter og nattero.

SÅDAN KOMMER DU MED

Klik på linket og udfyld informationerne: https://forms.gle/yt6EAR8tV4QtxzKm9

Har du nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på busbus.roskilde@gmail.com

Vi glæder os!                                   

De bedste festival-hilsner fra Jonas og Susanne / BUSBUS

ALDERSKRAV: Min. 18 år

SPROGKRAV: Dansk

 

Vil du gøre en forskel for de mange deltagere på RF 2023 og mærke pulsen på camping?  

Så kom og vær med som Service Manager i hjertet af Roskilde Festival – en tjans hvor du mærker camping pulsen, og hvor du får en følelse af at din tilstedeværelse gør en forskel. 

OMRÅDET

Dækker alle campingområderne i øst, syd, center og vest. Vi skal bruge en del og tilbyder en sjov, udfordrende og anderledes oplevelse af Roskilde Festival, og ikke mindst dets deltagere. 

Du skal være bindeled mellem foreningerne og deres frivillige, samt Roskilde Festival. Da områderne har mange forskellige udtryk, vil der være stor forskel på de opgaver, der skal løses, i eksempelvis “ Leave no trace “ og Regular camping. Der er altså mulighed for at have nogen indflydelse på, hvilken del af campingoplevelsen man gerne vil have mere af. Samlet vil der være ca. 130.000 personer på campingområderne i løbet af festivalen, og det bliver din opgave, sammen med resten af teamet, at gøre det til en god oplevelse for vores gæster. Du vil blive en del af Camping, som er forankret i Division Deltagere. I camping er vi organiseret med en Teamchef, en stabsfunktion med forskellige ansvarsområder (fx HR, foreninger, økonomi mv.), fire teamledere og 15 aktivitetsledere, et hold campingkoordinatorer samt holdet af Service Managers. 

ROLLEN SOM SERVICE MANAGER 

Du bliver en del af Camping, som består af en teamleder og aktivitetsledere for hvert campingområde. I den daglige drift vil du have et tæt samarbejde med campingkoordinatoren på beredskabskontoret, aktivitetslederen for området og supervisors fra foreningerne. 

 • Du sikrer sammen med den lokale forening en god og rolig ankomst for de mange gæster. 
 • Du leder med et smil og stor tolerance i den Orange ånd 
 • Du drifter området og sikre en god dialog mellem gæsterne, service værter og supervisors. 
 • Du er bindeled mellem forening, camping koordinator og beredskabskontor. 
 • Du sørger for at vores gæster får en god og komfortabel ramme for deres festivaloplevelse. 
 • Du planlægger vagten sammen med den afgående service manager. 
 • Du debriefer til den tilgående service manager. 
 • Du laver en log over vagten. 
 • Du understøtter vores bæredygtighedsstrategi. 

Alt dette foregår naturligvis i samspil med aktivitetslederen, den lokale forening og gæsterne. 

OM DIG

Vi vil naturligvis sørge for ordentlig træning, så du er klædt på til opgaven, men det er et stort plus, hvis du har erfaring fra Roskilde Festival. Derudover ser vi også meget gerne at du:

 • Er proaktiv og bidrager med en positiv energi, initiativ og handlekraft 
 • Er struktureret 
 • Er dygtig til at have mange bolde i luften samtidig 
 • Har et stort personligt drive og mod på at samarbejde med alle typer af mennesker 
 • Er klar på at være leder

SPØRGSMÅL? 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt mig gerne: martin.egeberg@roskilde-festival.dk

INTERESSERET? 

Hvis rollen bare MÅ være din, så skal du sende en gerne kort motiveret ansøgning til: martin.egeberg@roskilde-festival.dk hurtigst muligt.  

Der afholdes løbende samtaler med relevante kandidater.  

VILKÅR

Du har fire vagter af 8 timer, som udgangspunkt to før musikken starter og to under, men det er noget vi finder ud af sammen, og du vil selvfølge få vagter på samme tid, som den du evt. måtte ønske det med. 

Du vil modtage fire spisebilletter samt ti drikkebilletter som tak for din indsats. Derudover har du mulighed for overnatning i vores medarbejder camp, og fri adgang til Roskilde Festival under hele perioden. 

 • Forplejning under afvikling når du er på pladsen 
 • Adgang til Volunteer’s Village og Backstage Village 
 • T-shirt 
 • Adgang under hele Roskilde Festival

Alderskrav: +18 år

Sprogkrav: Dansk

Har du højt humør og interesse for mad & formidling? 

Så kom og vær med FOODJAM på Roskilde festival 2023! 

Vi søger frivillige der vil være kulinariske vejledere, for alle de nysgerrige og sultne festivalgæster der kommer på besøg til vores køkkenfest i FOODJAM området. 

Som frivillig kulinarisk vejleder får du et festivalarmbånd og et obligatorisk to dages Kulinarisk Kørekort-kursus, hvor du uddannes til kulinarisk vejleder. Det kulinariske kørekort giver dig viden om madsprog, madhåndværk og madformidling samt redskaber til, hvordan du giver glæden ved god mad videre til andre. 

Vi afholder kulinarisk kørekort over to dage i juni – én dag i København og én dag i Roskilde. Første kursusdag afholdes søndag d. 4. juni. Anden kursusdag afholdes d. 14. juni og d. 15. juni. Man skal deltage i første kursusdag og én af dagene for anden kursusdag. 

Som frivillige på Roskilde Festival har du fire vagter i alt – to vagter á 8 timer før musikdagene og to vagter á 8 timer under musikdagene. 

Din primære rolle som kulinarisk vejleder på FOODJAM er at vejlede festivalgæsterne i at sammensætte og tilberede et lækkert økologisk måltid ud fra friske råvarer. Når du er kulinarisk vejleder i FOODJAM-teltet, står du aldrig alene, og der vil altid være andre frivillige og kokke i teltet, som du kan spørge til råds. 

Interesseret?   

Så læs mere på Foodjam på Roskilde Festival 2023 - Madkulturen 

Alderskrav: +18 år

Sprogkrav: Flydende dansk

Kunne du tænke dig at være en del af livredderteamet, sammen med andre søde og kompetente livreddere? Vil du være med til at sørge for at vores gæster føler sig trygge, når de tager en forfriskende svømmetur i badesøen? 

SÅ ER DET LIGE DIG VI SØGER! 

Badesøen ligger centralt på Roskilde Festivals campingområde (område K) og har åbent for alle vores gæster fra kl. 9 om morgenen til kl. 21 om aftenen. Den er bemandet med livreddere og dykkere 24 timer i døgnet. Badesøen er flittigt besøgt af vores gæster, som nyder at komme ned og få en svalende dukkert. 

ORGANISATION

Organisatorisk er livredderne placeret under festivalens beredskab, sammen med dykkere, medic, samaritter, security og safety værter. 

FORVENTNINGER

Som frivillig livredder bliver du en del af livredderteamet sammen med op til 32 andre livreddere. Du får adgang til Volunteer Village og mulighed for at bestille adgang til Volunteer Camping. Du får 10 drikkebilletter og 4 spisebilletter og en masse gode erfaringer og oplevelser, du kan tage med dig hjem. 

VI FORVENTER

 • At du har et gyldigt kystlivredderbevis, åbentvand-, erhvervs- eller bassinlivredderbevis, som er gyldigt under hele festivalen. 
 • At du har mulighed for at tage vagter i hele festivalperioden, fordelt på 4 vagter fra lørdag d. 24. juni til og med lørdag d. 1. juli 2023. 
 • At du er servicemindet, imødekommende og har lyst til at bidrage til, at gæsterne får en god oplevelse ved badesøen 

ER DU INTERESSERET? 

Så skriv direkte til Signe Nielsen på signe.nielsen@roskilde-festival.dk 

Du må meget gerne sende en mail med en kort beskrivelse af dig selv og dine erfaringer som livredder. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Ja, den er god nok: Kaffe Karma skal på Roskilde Festival og derfor søger vi nu frivillige, som har lyst til at være med.

Vi skal afsted med et par baristacykler på campingområdet og sælge let morgenmad, kaffe og kaffedrinks fra en kaffelounge i West City.

Hvornår?

Din indsats som frivillig i Kaffe Karma ligger i perioden lørdag d. 24. juni - søndag d. 2. juli.

Vi tilbyder

- Fuld festival adgang for 4 vagter af 8 timer

- Adgang til volunteer-bar og volunteer-camping

- Mulighed for at søge sammen med en ven (vi gør vores bedste for at give jer vagter sammen)

- Mulighed for at deltage i baristakursus i København og hilse på andre frivillige før festivalen

- Forplejning, når du er på vagt

- Kaffe Karma t-shirt

Opgaverne

Hos os kan du både være med som barista, karma-crew og runner.

Som barista er din vigtigste opgave at lave god espressokaffe – enten i vores kaffelounge eller ved vores baristacykler rundt på festivalpladsen. Ved baristacyklerne vil du, sammen med en makker, desuden have ansvar for at tage imod bestillinger og betaling fra kunderne. For at blive barista skal du have erfaring med en professionel espressomaskine.

Som karma-crew vil du hjælpe til med en række forskellige opgaver i kaffeloungen. Alt afhængigt af hvor travlt der er, kan du bl.a. få til opgave at hjælpe baristaen med at brygge filterkaffe, anrette morgentallerkener, tage imod bestillinger og betaling - og hvad der ellers kunne blive brug for hjælp til. Det kræver ingen erfaring at være en del af karma-crewet - kun godt humør! Som runner kommer du rundt på hele campingområdet og sørger for at både kaffelounge og baristacykler har mælk, kaffebønner, kopper osv. nok til at servicere de mange glade festivalgængere. Det er fysisk krævende at være runner, da vores baristacykler holder placeret rundt omkring på festivalen.

Hvorfor vælge os?

Kaffe Karma et fællesskab af frivillige kaffeentusiaster og socialt udsatte der er gået sammen om at servere en god kop kaffe. Sammen giver vi mennesker mulighed for at tage det første skridt, der giver troen på egne evner og skaber vej til ordinære jobs og/eller uddannelse.

I Kaffe Karma repræsenterer vi et rummeligt fællesskab, hvor vi efterstræber åbenhed, medbestemmelse, respekt og ansvar. Så uanset om du er høj eller lav, kommer fra Danmark eller udlandet, har været på festival før eller ej, så er du hjertelig velkommen på holdet.

Lyder det som noget for dig?

Lyder det som noget for dig, så er tilmeldingen åben NU! Tilmeld dig via denne mail: matilde@kaffekarma.dk. Skriv gerne et par ord om din erfaring og baggrund, hvilke opgaver du helst vil hjælpe til med og har du været med som frivillig på Roskilde Festival tidligere, så oplys også meget gerne dit peoplenummer. Læs mere om Kaffe Karma her: Kaffe Karma – Socialøkonomisk kaffeleverandør Vi glæder os til at byde dig velkommen i Kaffe Karma fællesskabet til sommer!

De bedste hilsner Kaffe Karma

Age Requirement: 18 years

Language requirement: English or Danish

Come help us prepare and serve excellent FISH & CHIPS and PO’BOY SANDWICHES all day.

Or what about the best breakfast choice ever: Eggs Benedict!

We’re a vibrant, friendly and dedicated little crew. We would love to have you and your friends as our volunteers.

Our simple mission is to provide scrumptious meals for our guests. We’re proud partners with Roskilde Festival since 2012.

TASK DESCRIPTION

When you’re participating with Feast you will be properly trained by our professional staff. On a typical shift there will be between 5 and 10 other volunteers participating with you. You will not be alone.

The task in CHIPPY includes cleaning, preparing food, serving food, talking to guests, providing guest service and / or performing night shift duties.

We’re located at the East Camping which means that we’ll be most busy before the actual inner festival site opens up on Wednesday 28th of June.

REQUIREMENTS

In Chippy you will be volunteering for 32 hours. Shifts are available between Saturday 24th of June - Saturday the 1st of July. You are expected to pick at least two shifts before the music days (Wednesday-Saturday), and you’re also expected to pick at least one night shift (00-08). A shift is 8 hours.

We’re looking for volunteers above the age of 18.

We enjoy collaboration with all kinds of different people.

We encourage young and old to apply and be part of our team.

PERKS

We very much encourage small groups of friends to join our team. Once on our team, you will be able to pick shifts yourself. When participating with Feast you will have a nice meal with us on the days you volunteer. We have a small area behind our restaurant where volunteers can have a break, charge their phones and have a coffee break + chat with the other volunteers. Being a volunteer with Feast also gives access to volunteer camping and various volunteer hubs around the festival where coffee, juice and cheap beers are available. Are you volunteering alone, you will easily get to know other volunteers.

Please register by using this link: www.feast-festival.dk

Once registered, you will be guided through a short sign-up process. Within a very short period of time you’ll have the opportunity to pick shifts. Once you’ve picked your shifts, you’re in. Questions: Call Carsten (+45 26357719) or write an email (cs@feast-festival.dk)

SPROGKRAV: du skal kunne tale dansk eller engelsk

ALDERSKRAV: 16 år

Så er det nu du kan blive en del af vores fantastiske frivillige team i madboden Brazil på Roskilde Festival til sommer.

Madboden Brazil har været med siden 2006 og har 219 frivillige som producerer og serverer risretter, burgere og kartofler for derved at støtte op om foreningslivet.

Brazil har døgnåben og holder til i Centralpark mellem Camping F og Pavillionscenen. 

OPGAVER

Madproduktion, oprydning og salg - herunder teamledelse og kokkehold.

VI TILBYDER

 • Fuld festival adgang for tre vagter – kun en af vagterne ligger musikperioden (Final Days)
 • Brazil-print til din yndlings t-shirt
 • Forplejning når du er på vagt + fyraftensøl
 • Mulighed for at tilmelde dig sammen med en ven og koordinere jeres vagter sammen.
 • Hyggeligt frivilligbagområde hvor mange nye relationer dannes.

Det er vigtigt for os at der skabes en platform for nye og gamle venskaber, så fællesskabet i Brazil føles attraktivt at være en del af, også når det går stærkt.

DINE KVALITETER

 • Har du lyst til at indgå i vores fantastiske fællesskab med frivillige fra mange lande og med forskellige baggrunde?
 • Vil du byde ind med positivt engagement og godt humør?
 • Kan du tale dansk og/eller engelsk og er over 16 år?

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Så er tilmeldingen åben, og det er nu du kan sikre dig en fed oplevelse som en del af madboden Brazil. Vi er klar til at byde dig velkommen i perioden 24/6-2/7.

Tilmeld dig NU via denne mail: brazil@hvk.dk

Er du kok eller uddannet i storkøkken drift, så kontakt denne mail: info@hvk.dk

Skriv gerne et par ord om din erfaring og baggrund, og har du været med som frivillig på Roskilde Festival tidligere, så oplys meget gerne dit peoplenummer.

Læs mere her: https://www.hvk.dk/.../hvidovre-vk/sider/roskilde-festivalen

Brazil facebookside: https://www.facebook.com/groups/128915783797082

Vi glæder os til at byde alle frivillige velkommen til sommer. De bedste hilsner Brazil

Sprogkrav:  Dansk 

Alderskrav:  +18 år 

Vi tilbyder et begrænset antal senior-roller til personer på 65+ år. Som senior skal du lægge en indsats på 75 % af det samlede timeantal. Skriv i ansøgningen hvis du er 65+ og ønsker disse vilkår.

 

God frivilligrolle med unikt internationalt team 

Kan du bevare roen og give et smil i – til tider – hektiske situationer?  

Esperantoholdet søger frivillige, gerne med mod på ledelse og initiativer til løsning af de mange små og store praktiske opgaver i indsatsen som servicevært. Humor, opmærksomhed og glimt i øjet er nogle af vores vigtigste arbejdsredskaber.

Tilmelding: http://esperantoholdet.dk  

LIDT OM INDSATSEN

Vores indsats er at stå vagt i Port 19 - det er den store nordlige publikumindgang fra Darupvej til festpladsen. Det handler om at byde gæsterne velkommen, tjekke armbånd samt tasker for større effekter. Indsatsen består af 3 X 8 timer plus lidt tid til briefing før og debriefing efter.  

Porten er bemandet fra onsdag til søndag og tjansen vil derfor være koncentreret i denne periode. Vi står i ly for sol og vind under alléen med bøgetræer i Port 19. Musikken fra Orange kan tydeligt høres når man er på vagt – du er velkommen til at danse med! 

Vi tager gerne hensyn til dine koncertønsker, men jo før du tilmelder dig, jo bedre muligheder har du for selv at vælge. 

HVEM ER VI?

Esperantoholdet har været med på Roskilde Festival i over 10 år med ry for god indsats og god stemning. Vi er et unikt internationalt team, der sætter pris på at mødes og holde et brag af en arbejdsfestival sammen. Vi har den holdning, at det er lige så vigtigt for os at vores frivillige har det godt, som at vi løser vores opgave med god stil.   

Vi sætter meget pris på vores frivillige og tilbyder god hygge, gratis strøm og gratis vegansk mad i vores komfortable base HELE gennem festivalen (det er så hyggeligt, at alle hjælper lidt med madlavning og opvask).   

Du kan tjekke os ud på vores lille festivalvideo her. 

Tilmelding og info: http://esperantoholdet.dk  

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Age Requirement

18 years

Hola! Come and volunteer with us at Mæxico.

Keen to become part of the volunteer family?
Then waste no time and take the next step. Use the following link to get your application in right now - very easy and super quick! http://chowco.typeform.com/roskilde?lead=RF

Do you want to be part of the greatest team at Roskilde Festival 2023?
We are excited to see you become part of our big, fun, and crazy volunteer family. Mæxico is a restaurant with three locations in beautiful Copenhagen. You’ve probably guessed it: we serve delicious Mexican food. With tacos and our famous limeade, we will bring Mæxican summer vibes to the festival. As a team we are celebrating our 8th year at Roskilde Festival – and we want you to be a part of the volunteer team!

What’s in it for you?
• Max. 24 hours of volunteering spread across 3 shifts + 1 hour orientation
• One meal per shift and a beer after every shift
• Acces to Roskilde Festival 2023
• Acces to the festivals variety of volunteer services
• Become part of a very cool volunteer team
• We are located on the festival-site close to the orange stage. We love that because we get     to listen to all the acts while volunteering!
• Possibility to fill different working positions
• Tasty food
• Gimmicks and fun

What we are looking for?
We are looking for people for various tasks including preparation, cashier, grill and service-line, so let us know if you feel you have skills within these areas.
Most importantly we are looking for:
• Fun people
• Minimum age of 18
• Team player and reliable
We cannot wait to read through your application and hopefully have you with us this year! If you have any questions, please don’t hesitate to email us at hola@maexico.com. Peace, love, and tacos. Mæxico’s Roskilde Team

Alderskrav: +18 år

Sprogkrav: Dansk

Vil du med som frivillig i vores madbod "Freshii" på Roskilde Festival og er du over 18 år? 

Hvis du kan svare JA til begge, så følg punkterne herunder og vær med til, at gøre #RF23 til sommerens bedste oplevelse.  


Tjansen går ud på at producere og lange lækker mad over disken til alle de sultne festivalgæster. 

DEAL’EN ER

 • Du lægger en indsats i sammenlagt 32 timer fordelt på 3-4 dage i madboden, og får adgang til festivalpladsen
 • Vi giver mad, drikke, pauser, snacks, snolder og kaffe mens du er igang 
 • Vi griner, tager pauser og hygger når der er tid til det, og samtidig banker vi igennem når der er behov for det  
 • Du får adgang til volunteer-bar, volunteer-camping og chillout-område 
 • Du får diplom for dit frivillige tjans som du kan bruge til fremtidige jobansøgninger 
 • Du skal være +18 år 

Hvis du er interesseret i opgaven, Så kan du Læse mere og se udtalelser  

Tilmeld dig her: https://www.freshiimadbodroskildefestival.com/ 

ER I 5+ VENNER DER TILMELDER JER BELØNNER VI JER I LØBET AF FESTIVALEN MED EN FED FESTIVAL PAKKE MED ØL OG LÆKKER MAD. 

Det er vigtigt, at I tilmelder jer hver for sig, men at I skriver i mailen, hvem I tilmelder jer sammen med. Det er en fordel hvis I tilmelder jer samme dag. 

Har du spørgsmål så skriv endelig til os. 

Frivilllig@freshiimadbodroskilde.com 

VI HÅBER AT SE JER SOM EN DEL AF TEAMET

 • /Freshii. Cecillie og Thor. 

Alderskrav: +18 år

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

Kom til den orange side vi har kaffe!

Vil du være en del af et fedt festival-team på Roskilde Festival 2023?

Så ta’ en frivillig-tjans, få adgang til festivalen og ta’ gerne din venner med!

HVAD SKAL DU LAVE?

Hos CoffeeCow har du to muligheder for en frivillig rolle: 1. Ranger og 2. Butiksholder.

Rangerne er vores 'walkers', og de vil gå rundt med en rygsæk fyldt med kaffe for at gå ud og fylde festivalens kopper op. Dette er et fysisk krævende job, men det er meget sjovt, fordi frivillige kommer ud og oplever festivalen, mens de sælger. De vil også have 'Irish Coffee'-vagter, hvor de skal sælge kaffe i musikområdet, hvilket er rigtig sjovt! Vi kan godt lide at kalde rangers 'CoffeeCow Angels', fordi de virkelig er festivalens engle, der redder liv med kaffe!

Butiksholderne er vores baristaer på stedet i butikken, og sælger kaffe til dem, der kommer og køber den i vores butik! Det er også et sjovt, socialt job med meget hygge :D

HVORFOR SKAL DU VÆRE FRIVILLIG HOS OS?

Hos CoffeeCow kan vi godt lide at se os selv og vores frivillige som én stor glad familie. Vi er stolte af at være empatiske, støttende og menneskeorienterede. Vi kan godt lide at være frivillige og samtidig have det sjovt sammen. CoffeeCow er et sted, hvor livslange venskaber skabes, med mennesker fra hele verden, der bliver ved med at vende tilbage, år efter år! Vi har sikret os en lejr i 'Silent and Clean' området som virkelig sikrer, at vores frivillige kan have det sjovt sammen og stadig har et puste rum og få en ordentligt nat søvn. Nå ja og så får man en madbillet til hver vagt! 

Du kan læse meget mere om fordelene ved at være frivillig på Roskilde Festival her: https://www.roskilde-festival.dk/da/volunteers/become-a-volunteer/about-being-a-volunteer/

Alle med gå-på-mod og lyst til at være frivillig er velkomne, om man er høj eller lav, kommer fra Danmark eller udlandet, har været på festival før eller ej. Man behøver ikke at have nogen speciel erfaring, uddannelse eller fysik, så længe man er klar til at tage fat. Det eneste krav er man skal være fyldt 15 år.

ANSØG HER: https://www.roskildefestivalvolunteer.dk

Hvis du har flere spørgsmål, så send en mail til: roskilde@coffeecow.se

Alderskrav: 18+

Sprogkrav: Dansk

 

Team Affald og Genbrug søger frivillige til et hold, der sammen med vores renovatør Marius Pedersen tømmer skraldespande på campingområder – hurtigt og effektivt.

Erfaringen fra tidligere år var, at hele det frivillige hold syntes, at det var rigtig sjovt at køre rundt bag på skraldevognen og gøre folk glade ved at indsamle deres affald, og dagen fløj simpelthen afsted.

HVAD SKAL DU LAVE?

 • Du bliver en del af en gruppe på 3-4 frivillige, som kører rundt med Marius Pedersen og tømmer skraldespandene på de forskellige campingområder.
 • To rutinerede medarbejdere fra renovationsfirmaet Marius Pedersen instruerer dig i, hvordan arbejdet udføres mest effektivt.
 • Helt konkret, vil du skulle trække skraldespandene hen til komprimatorvognen og stille dem på plads igen efter tømning.
 • Dele nye affaldsposer ud til gæsterne
 • Udover dine vagter, skal du før festivalen påregne tid til online undervisning (E-learning) vedr. dine opgaver.

Opgaven kræver ikke, at du er fysisk stærk. Du skal blot synes, at det er sjovt at være effektiv, så I kan nå mest muligt i løbet af dagen. Det er en indsats, hvor man gør en konkret og synlig forskel til glæde for festivalgæsterne. Er du smilende og glad, gør det bestemt heller ikke noget!

HVORNÅR ER DINE VAGTER?

 • Du har tre dagsvagter i perioden lørdag d. 24. juni – lørdag d. 1. juli
 • Din sidste vagt er søndag d. 2. juli som er obligatorisk – her afvikles vores sidste opgave
 • Alle vagter er i tidsrummet 08:00 – 17:00

VI TILBYDER

 • Partout adgang til festivalen inkl. adgang til Volunteer camping og Volunteer Village
 • Attraktive vagter, så du kan opleve mest mulig fest og musik
 • Er I en gruppe venner, kan I komme på hold og vagt sammen – det finder vi bare ud af!
 • Meal- og drikkevouchers samt et varmt bad efter din vagt
 • Har du blod på tanden så er der mulighed for at blive en fast del af teamet

SKAL DU VÆRE MED?

Vi glæder os til at høre fra dig, mange hilsener fra hele Team Affald og Genbrug!

Alderskrav Min. 18 år (afhængig af funktion)

Sprogkrav Dansk

Ramsø søger dig til at tage del af to forskellige stillinger: Billetsælger og Stationsguide.

Billetsælger
Har du en født sælger i maven? Så har vi brug for dig. Du kommer til at at sælge billetter på Roskilde Station, til festival-toget som kører vores glade festivalgæster til og fra festivalstationen i Camp West.
For at være sælger skal du minimum være 18 år.

Stationsguide
Mange festivaldeltagere kender ikke til Roskilde Station og derfor har vi også brug for dig til at være guide og hjælpe gæster rundt på stationen og få dem på rette vej. Du vil få en tæt kontakt til og dialog med de øvrige deltagere (både gæster og andre frivillige).
Som stationsguide ser vi gerne at du er minimum 18 år -men der er mulighed for yngre frivillige, på baggrund af individuel vurdering. 

Praktisk
• Adgang til Roskilde Festiaval i hele festivalperioden

• Adgang til volunteer village

• Adgang til Frivillig camping

• 32 timers frivillig indsats - 4 vagter a' 8 timer. 
2 vagter i løbet af de første 4 dage og 2 vagter i løbet af musikdagene

• Mulighed for masser af gode oplevelser og erfaring

Under vagten vil der selvfølgelig være forplejning og adgang til gratis mobilopladning.


Lyder det noget for dig? Eller har du nogle spørgsmål?
Så kontakt os på rframsoevagt@gmail.com

 

ALDERSKRAV: Min. 18 år

SPROGKRAV: Alle nationaliteter er velkomne

 

Vil du være en del af et fedt festival-team på Roskilde Festival 2023?

Så ta’ en frivillig-tjans, få adgang til festivalen og ta’ gerne din ven/veninde, kæreste, roomie eller andre med!

Vi er TEAM FOODCOURT og er knap 400 frivillige, der sørger for, at alt det praktiske spiller for gæster og madboder på Foodcourt området mens festivalen står på - og derefter pakker det hele ned og rydder op efter os, når festivalen er slut. Vi har mange gengangere fra tidligere år, men har derudover også brug for nye friske og glade frivillige, der er klar på at hjælpe til.

Hvorfor skal jeg blive frivillig på Team Foodcourt?

Som en del af Team Foodcourt får du en partoutbillet til Roskilde Festival, forplejning under vagt, adgang til festivalens Volunteer Village, hvor der er gratis varme bade, wellnessområde, gratis saftevand, te og kaffe, billig mad og drikke, eksklusive koncerter, og ikke mindst: Du bliver en del af Roskilde Festivals fedeste frivilligfællesskab (synes vi selv). Her er der frihed under ansvar, og fokus på at det skal være hyggeligt at være frivillig. Vi tager gerne en snackpause på vagten og en fyraftensøl i baren.

Du kan læse meget mere om fordelene ved at være frivillig på Roskilde Festival her: https://www.roskilde-festival.dk/da/volunteers/become-a-volunteer/about-being-a-volunteer/

Hvad er Foodcourt for noget?

Foodcourt dækker over et stort område af festivalpladsen, hvor populære og nytænkende madboder og barer sælger alt, hvad hjertet begærer. For at boderne kan fokusere på det, de er bedst til; at lave mad og servere drikkevarer, sørger Team Foodcourt for alt det praktiske.

Men hvad skal man så helt præcist lave?

Som en del af vores Drift Team har du 3 vagter på tilsammen 24 timer (fordelt på dag/aften/nat) i musikdagene (28/6-1/7). Opgaverne består af:

 • Tørre borde og bænke af
 • Samle og tømme skrald
 • Renhold af Foodcourt Backstageområde
 • Adgangskontrol af Foodcourt Backstage
 • Åbne og lukke Foodcourt om formiddagen og aftenen
 • Hjælpe madboder og barer med lavpraktiske problemer

Hvad skal man kunne, for at være frivillig på Team Foodcourt?

Alle med gå-på-mod og lyst til at være frivillig er velkomne, om man er høj eller lav, kommer fra Danmark eller udlandet, har været på festival før eller ej. Man behøver ikke at have nogen speciel erfaring, uddannelse eller fysik, så længe man er klar til at tage fat. Vi har dog en aldersgrænse på min. 18 år.

Så hvis du er klar på at blive en del af Team Foodcourts fede fællesskab, og være med til at skabe en super god Roskilde Festival, så skriv til Team Foodcourt Rekruttering og HR på mail foodcourt@roskilde-festival.dk. Husk at skrive ”Frivillig Drift” i emnefeltet. Og tag gerne en ven eller mange med, I kan godt komme på samme hold og have jeres vagter sammen.

Vi glæder os til at se dig på RF 2023!

ALDERSKRAV: 18 år ved festivalens start

 

Har du lyst til at opleve suset ved åbningen af festivalpladsen på første række?

Og er du fyldt 18 år inden den 28/06-2023. Så er dette måske noget for dig.

Lige nu søger Hvalsø FDF frivillige til at tjekke armbånd ved Main Gate og central park, som er publikumsporte fra campingområdet og ind til festivalpladsen.'

OM OPGAVEN

Vi har flere typer af opgaver, så som:

 • Tjek af armbånd, der giver adgang til området
 • Tjek af at det kun er tilladte ting der medbringes ind på området.
 • Vi tager os af alle henvendelser der kommer fra gæsterne, og løser disse bedst muligt.
 • Vi sørger for tilkaldelse af samaritter og andet relevant personel, hvor det er nødvendigt.
 • Vi sørger for at gæsterne kommer fint ind og ud af festivalpladsen.

Så om du er helt grøn både som frivillig og på Roskildefestivalen, du har ledererfaring, ønsker ansvar for driften af porten eller ønsker en af vores andre opgaver, så er du velkommen hos os. 

Vi afholder et infomøde om mandagen inden festivalen starter, hvor vi viser lidt rundt og gennemgår arbejdsopgaverne. Vores erfaring er at er man informeret, så føler alle sig i gode hænder.

VI SØGER

Hos vores frivillige søger vi:

 • Du er over 18 år

 • Du kan bære en orange vest

 • Du møder folk med respekt og et smil

 • Du løser problemer fremfor at skabe dem

 • Du bidrager med en god stemning før, under og efter dine vagter

OM OS

Hos os yder man en frivilligindsats på 24 timer som ligger mellem 28. juni og 2. juli 2023. Man har 3 vagter som hver varer 8 timer. Du er selv med til at ønske vagterne og du kan tage dine vagter sammen med dine venner.

Vi har en mission om at hos os skal det være en god oplevelse at være frivillig. Vi oplærer vores vagtledere i god ledelse og vi søger for gode arbejdsforhold.

Vi laver et afslappende baseområde, i Volunteer Village (tæt på Arena og Bar Rock) hvor du kan holde din pause og slappe af. Her sørger vi for at man kan få en kop kaffe, the eller sodavand til vagten eller en øl efter vagten. Når du er på vagt får du derudover madbilletter, som man kan benytte i madboderne på festivalen.

SKAL DU MED?

Så skriv til os på rfporte@gmail.com og få mere info.

ALDERSKRAV: vi har enkelte pladser til frivillige under 18 år.

SPROGKRAV: du skal kunne tale og forstå dansk, svensk eller norsk

 

Hos os yder man en frivilligindsats på 24 timer som ligger i musikdagene 28. juni – 1. juli. Ved tilmelding vælger du selv dine vagter.

Vi tilbyder dig som frivillig mad fra onsdag den 28. juni kl. 17 til og med lørdag den 1. juli om aftenen, også selv om du ikke er på vagt.

OPGAVEN

Vi står for at alle toiletter på selve festivalpladsen (IKKE campingområder) er top shiny

 • Renholde håndvaske som skrubbes med sæbe
 • Skifte toiletpapir, feje og fjerne papir på toiletter, og rydde op rundt om bygningerne
 • Sikre toiletterne ikke stopper til og ser pæne ud
 • Indrapportere ”uorden” på toiletter
 • Poser til hygiejnebind skiftes og affaldsposer tømmes
 • På morgenvagter skal alle toiletter rengøres grundigt
 • På øvrige vagter rengøres toiletterne efter behov

Læs mere om frivilligindsatsen og tilmeld dig her: www.aifpaaroskilde.dk

Alderskrav: 18+

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

Andet:  Mulighed for seniorfrivillig-vilkår (65+)

 

Kunne du tænke dig at blive en del af Team Mikropolis på dette års Roskilde Festival? Så får du muligheden her! Hos Mikropolis sørger vi for festivalens bedste cocktails, men mangler awesome frivillige til at hjælpe os med at servere dem. Du behøver ikke barerfaring, da vi sørger for at du får en grundig oplæring.

Mikropolis har i år en bod på Camping, hvor vi sælger et udvalg af vores cocktails.

Du vil sammen med en håndfuld andre seje frivillige udgøre den gode vibe og de høje ambitioner for Mikropolis Bar.

OM MIKROPOLIS

Mikropolis skaber produkter med fokus på at være den bedste drink til øjeblikket i det rigtige format. Vi tror ikke på, at en drink kan ændre, hvordan folk opfører sig. Vi tror vi kan skabe den bedste drink til, hvordan folk opfører sig.

Èn ting er at lave en god drink én gang. Nøglen er at kunne gøre det igen og igen.

MIKROPOLIS TILBYDER

Good vibes og højt til loftet! Vores fornemmeste opgave er at servicere festivalens mange gæster, og sikre sig de ikke tørster. Derfor søger vi glade og engagerede kræfter, der vil være med til at løfte denne opgave, når vi sammen skal servere de lækreste cocktails.

I bytte for ca. 32 af dine timer, fordelt på 3 vagter mellem den 24. juni og 1. juli, kvitterer vi med en festival billet samt et måltid mad på hver af dine vagter.

Vi tilbyder fuld adgang til festivalen inkl. adgang til frivilligområder (volunteers camping, village og bar). Mikropolis Bar har sit eget baseområde med flere forskellige goder, hvor man frit vil kunne hænge ud mellem sine vagter.

Vi garanterer højt humør og mulighed for at arbejde sammen med sin yndlings ven, samt ønske hvilke dage man vil vil have vagt, så du kan nå at høre dine yndlings bands og artister.

Mikropolis Bar rummer alle nationaliteter, det er derfor ikke et krav at du kan tale dansk, men du skal kunne forstå dig på engelsk. Du skal være 18 ved festivalens begyndelse. 

Vi tilbyder et begrænset antal senior-roller til personer på 65+ år. Som senior skal du lægge en indsats på 75 % af det samlede timeantal. Skriv i din mail hvis du er 65+ og ønsker disse vilkår.

Du vil modtage en Mikropolis merchandise t shirt.

DINE OPGAVER

 • Servere cocktails (RTD, Ready to drink)
 • Delvis klargøring af cocktail (is og garnish)
 • Åbning- og lukning af boden
 • Kassebetjening
 • Sprede god energi blandt gæster og kollegaer

TILMELD DIG HER

Vi ser frem til at høre fra dig og have dig med på Mikropolis holdet!

Du kan læse mere og tilmelde dig teamet her: https://mikropolis-festival-volunteers-2023.confetti.events/

Sidder du inde med spørgsmål er du velkommen til at række ud på nedenstående kontaktinformationer.

Mange hilsnerMikropolisSimone Lindstrøm

simone@mikropolis.dk+45 3165 6456

Alderskrav: 18+

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

 

VIL DU VÆRE MED TIL AT GØRE EN FORSKEL I CARAVAN? 

Så er dette rette sted!

HVAD SKAL VI LAVE

Vi søger frivillige campingværter til Caravan på Roskilde Festival 2023. Du bliver en del af et større team og vi fokuserer på at alle gæsterne i vores camping har en fantastisk festival. Vi servicerer og vi er til rådighed, hvis nogen har brug for en hjælpende hånd og vi sikrer glæden i camping.

HVORNÅR?

Din indsats for Roskilde består af 4 x 8 timers vagter i perioden 24/6 - 2/7. Det er muligt at søge sammen med venner, og vi gør vores bedste for at give jer vagter sammen.

VI TILBYDER

Vi tilbyder dig dels festivalarmbåndet og adgang til festivalen, samt gratis mad (kokketilberedt) og drikke ALLE dage under hele festivalperioden (i vores base).

Desuden tilbyder vi medlemskab af ”Klub Roskildejob”. Læs mere på vores hjemmeside, www.roskildejob.dk. I år har vi særligt fokus på at skabe det sociale liv i vores base, så du slet ikke får lyst til at opholde dig andre steder.

Derudover kan du som frivillig gøre brug af de særlige tilbud, som festivalen tilbyder alle frivillige. Det gælder f.eks. adgang til Volunteers Camping og Volunteers Village.

Før festivalen inviterer vi alle vores frivillige til en infosamling i Roskilde, hvor vi sammen har mulighed for at mødes. Kan du ikke deltage, så arrangerer vi et møde før vagterne starter.

BORGERE MED SÆRLIG BEHOV

Hvis du har særlige behov, så er ROSKILDEJOB måske det rigtige sted, hvis du gerne vil være frivillig. Send os en mail med dit nummer. Så ringer vi tilbage og ser om vi ikke kan finde ud af noget der passer dig.

HVEM ER VI?

ROSKILDEJOB er Skovvejens Blå Spejderes indtjeningsforening, og hele vort overskud går til at give børn og unge endnu bedre oplevelser ude i naturen.

LYDER DETTE SOM NOGET FOR DIG?

Tilmeld dig allerede i dag via dette link: https://roskildejob.dk/info-til-frivillige-2/ Hvis du har spørgsmål, så skriv en mail til: info@roskildejob.dk

 

Alderskrav: 16 år

Vi tilbyder et begrænset antal senior-roller til personer på 65+ år. Som senior skal du lægge en indsats på 75 % af det samlede timeantal. Skriv i ansøgningen hvis du er 65+ og ønsker disse vilkår

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

 

Volt søger frivillige til vores services på festivalen, hvor vi blandt andet sørger for, at festivalgæsterne har strøm på telefonen. De fleste af vores boder er placeret i campingområdet, og du vælger selv, hvor du vil have vagter og en vagtpakke som passer dig.OM OPGAVENVi søger frivillige til en række opgaver, men den primære opgave er at servicere tusindvis af glade festivalgæster. Vi har været på festivalen de sidste 10 år og leverer en opladningsservice, hvor gæsterne lejer en powerbank med en bytteservice, så de hver dag kan komme forbi og bytte til en ny. Vi varetager også andre servicefunktioner, og gæsterne kan f.eks. bytte deres Soundboks-batterier hos os. Du bliver sat godt ind i opgaven af din teamleder på din første vagt, så du kan fokusere på at sprede den gode energi.VI TILBYDER

 • Fuld adgang til festivalen inkl. adgang til frivilligområder (volunteers camping, village og bar)
 • Vores eget baseområde med aktiviteter, fest, masser af hygge og kolde øl (og sodavand)! 
 • Gratis morgenmad alle dage 7:30 – 10:30 uanset om du har vagt eller ej. 
 • Let forplejning når du er på vagt 
 • Volts opladningsservice - så du ikke skal tænke på at løbe tør for strøm på mobilen 
 • Et stort team på mere end 500 frivillige 
 • En cute goodie-bag (den vil du ikke gå glip af)

ER DU INTERESSERET?Meld dig som frivillig på volunteer.getvolt.dk eller se mere på getvolt.dk/volunteer

ALDERSKRAV: +18 år

SPROGKRAV: Dansk eller engelsk

 

Ud over den gode stemning, vi lægger for dagen i vores hyggelige enhed, får du også hos os muligheden for at komme omkring på både campingområdet og indre plads og assistere med at løse opgaver, og du får på denne måde en nuanceret oplevelse af stemningen, omfanget og driften af Roskilde Festival.

OM OPGAVEN

Opgaverne kan være af akut karakter eller ligge der, hvor der er opstået et uforudset pres. Eksempler på opgaver kan være at hjælpe til i madboder med produktion og salg, opbygning/ klargøring op til åbningen af indre plads, reparationer, transport og fragt, portvagt, små opgaver hist og pist m.fl.

Du vikarierer på forskellig vis i 32 timer fordelt på 4 vagter i tidsrummet fra 24/6 - 1/7, inkl. forplejning. Halvdelen af tiden lægges i løbet af dagene med musik på indre plads.

VI TILBYDER

Du får armbånd med adgang alle dage, t-shirt, mulighed for overnatning i Volunteer Camping samt adgang til 2 x Volunteer Village (det ene med sin egen lille musik-scene) og til Volunteer Hub øst og vest samt til Backstage Village. Områderne, der er skabt for de frivillige og uden adgang for de betalende gæster byder på gode toilet- og bade-faciliteter, gratis te, kaffe, vand og saftevand og der vil være mulighed for at lade sin mobiltelefon op. Det er tænkt som pusterum, hvor man for en stund kan gå lidt ned i gear.

Ligeledes vil der i forbindelse med vores egen base i Vikarservice være et hyggeligt venteområde, toiletter, drikkevarer og mulighed for opladning af sin telefon samt udlån af power-banks.

Læs her om Roskilde Festival som almennyttig og velgørende organisation … ”alt økonomisk overskud fra Roskilde Festival – og fra alle vores andre aktiviteter året rundt – udloddes til initiativer, der gavner børn og unge og kulturelt arbejde”

Donationer | Roskilde Festival (roskilde-festival.dk)

… Nye bekendtskaber, ja sågar venskaber, ligger og venter på DIG, når du bliver sendt i felten af vores venlige dispatchers…. Og, vi passer på dig. Du bliver ikke sendt ud på en opgave, som vil være eller føles problematisk for dig.

’Vores’ vikarer skal behandles godt!

KOM GLAD og oplev RF 23, festen og musikken, indefra og udefra. Vi har desværre næsten ingen mulighed for hjælp fra personer under 18 år.

INTERESSERET?

Skriv til Kristian på kristian.andersen@roskilde-festival.dk

ALDERSKRAV: Minimum 21 år d. 22. juni 2023

SPROVKRAV: Dansk

 

Roskilde Festivals Team Safety værter søger frivillige til at være safetyværter.

Safetyværter er festivalens øjne, øre og hænder ”i marken”, varetager en lang række opgaver, der strækker sig fra at være festivalens ambassadør og guide til at være en aktiv del af det stående beredskab ved utilsigtede hændelser.

Du vil få mange kilometer i benene, en tæt kontakt til og dialog med de øvrige deltagere (både gæster og andre frivillige) og vil i mange tilfælde være ”den første” på stedet og derfor også kunne være en ”problemknuser” for mange af de små udfordringer, der opstår undervejs på festivalen og vil i sidste ende kunne føle, at du og din indsats faktisk har gjort en forskel.

OM DIG

Vi søger personer der har en eller flere af de nedenstående kompetencer og kvalifikationer:

 • Du er moden af sind.
 • Du har hjertet på rette sted.
 • Du ser ikke problemer men udfordringer og har en servicemæssig tilgang til dem.
 • Du vil gerne gøre en forskel.
 • Du har måske også en professionel eller anden baggrund i enten pædagogik, beredskab, håndtering af mennesker eller konflikthåndtering f.eks. gennem arbejde?

Vi sætter dog krav om at det følgende er på plads:

 • Du er fyldt 21 år senest d. 22. juni 2023.
 • Du skriver, læser, taler og forstår dansk.
 • Du kan fremvise en ren straffeattest.

Herudover er det en fordel, hvis du:

 • ikke føler ubehag ved større forsamlinger af mennesker
 • ikke føler dig utilpas ved kommunikere ved hjælp af radio
 • ikke bliver afskrækket af at se mennesker der føler sig dårlige eller er kommet til skade.
 • er i rimelig fysisk form.

DET MED SMÅT

Du vil skulle levere en personlig indsats der består af :

 • afsætte ca. 30 min til en samtale med en HR-ansvarlig (f.eks. pr. telefon eller andet)
 • forudgående deltagelse i et obligatorisk 12 timers kursus i Roskilde eller i Jylland (sted ukendt pt) på en dag i maj eller juni
 • ”hjemmearbejde” i form af læsning af materiale som f.eks. Festivalens sikkerheds- og beredskabsplaner
 • 4 vagter a ca. 8 timers varighed (32timer +) i løbet af festivalperioden
 • Frivilligt deltage i enkelte kurser og/eller møder før under efter festivalen.

Vores samlede fysiske indsats under festivalen begynder lørdag d. 24 juni 2023 og er ikke afsluttet før sent søndag d. 2. juli 2023.

Vores opgave foregår udendørs og døgnet rundt under hele festivalen.

Vi går i små teams af 2 personer, der fortrinsvis vil blive sat op med personer, der kompletterer hinanden. 

Vores vagtplan afspejler de forventningerne vi har til antallet af ”udfordringer” og derfor vil:

 • Mindst 1 til 2 vagterne vil ligge ”om natten” (22.00-06.00)
 • Mindst 2 vagter ligge under ”musik-dagene” (onsdag-lørdag)

Rollen er nomineret som minimum en Festivalfrivillig 32+ men også med mulighed for en rolle som Medskaber

HVORDAN KOMMER VI VIDERE?

Skriv til frivillig.safety@roskilde-festival.dk

Og du vil herefter snarest blive kontaktet af et medlem af ledelsesteamet

Ses vi på RF23? Det håber vi at vi gør 😉

Alderskrav: Min. 18 år

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

 

Vil du være med til at afvikle og sikre trafikken ind til Roskilde festival, så har vi indsatsen for dig.

OPGAVEN

Vores indsats foregår på vejene lige nord for festivalen, omkring hovedindgangen til festivalpladsen (Darupvej & Maglegårdsvej). Vi sikrer, at kun køretøjer med de rigtige tilladelser får lov at komme igennem vores porte og sluser, samt tjekker armbånd på passagerer og gående ved indgangene til festivalen. Det er kun frivillige eller festivalarbejdere som kommer gennem vores indgange, så det er udelukkende båndtjek, ingen visitering. Vi hjælper dem som ikke har de rigtige tilladelser med anvisninger til, hvor de skal henvende sig for at få dem.

HVAD FORVENTER VI?

Du skal tage 4 vagter af 8 timer. Vagterne vælger du selv, men skal vælges som en samlet pakke. Vi åbner for vagtvalg så snart vi har vores normering og vagtplan på plads.

Du møder selvfølgelig til tiden, gerne lidt før, og du må ikke være påvirket. Du svarer altid med et smil, selvom vi kontrollerer tilladelser og bånd, er vi stadig en servicefunktion.

VI TILBYDER

 • Fuld adgang til festivalen inkl. adgang til frivilligområder (volunteers camping, village og bar)
 • Eget baseområde med sofaer, spil, fest, masser af hygge og festivalens bedste fadøl!
 • Gratis morgenmad alle dage 7:30 – 10:30 uanset om du har vagt eller ej.
 • Selvfølgelig forplejning når du er på vagt
 • 1 stk. Festivalfrivillig goodie-bag (du kan takke os senere)

HVORFOR OS?

Du bliver en del af et team og et fællesskab. Vi løfter sammen, også selvom festen fra i går hamrer igennem i hovedet og vejret er imod os. Vi tager altid udfordringer med et smil og en fadøl når vi er færdige (måske flere). Vi går gerne den ekstra mil for vores frivillige så længe respekten er gensidig.

Er du interesseret, eller har du flere spørgsmål? Så kontakt Dennis (22995875), eller Troels (30617041) og vi hjælper dig efter bedste evne. Du kan også skrive til os på roskilde@dragonsfloorball.dk, eller melde dig ind i vores facebook gruppe https://www.facebook.com/groups/RFDRAGONS.

Ses vi?

HG/Næstved Dragons er en floorballklub i Næstved. Vi er ~100 medlemmer med omtrentlig 50/50 fordeling på senior og ungdom. Alt hvad vi tjener på festivalen, går ubeskåret til foreningens drift og aktiviteter. Vi har dog et mål om, at omkring 1/3 af fortjenesten skal komme vores frivillige på festivalen til gode.

Age Requirement

18 years

Language requirement

English

We are
-A young Team on the lookout for volunteer colleagues in our Pakistani Food court stand at Roskilde Festival 2023. Apply with your friend or as a group.
-A young team, who for the most of us have worked together on last year's festival and had a wonderful time. On daily basis a big part of our Roskilde team is already working together in our busy central Copenhagen restaurant close to Nørreport. We are very including and are already a multi-international team with team members from all over the world.
-Looking for new team members who will be able to do shifts of three times 8 hours from Wednesday the 28th of June – Saturday 1st of June. The job-description includes making french-fries; making rice; serving our world-famous Butter Chicken, and of course keeping up our good spirits within the team. We are in the search for around 10 volunteers and feel free to apply with your friends or as a group.

We offer

 • Full festival access.
 • Access to special areas; Volunteer Village with special offers on food/drinks etc during the festival.
 • Possibility for Volunteer Camping.
 • Free meal per shift.
 • Intro day at Zahida restaurant with tour, food tasting and possibility to meet the rest of the team.
 • Possibility for applying with friends.
 • No shifts for all the warm-up days from Saturday the 24th of June -Tuesday the 27th of June.
 • A free ´After Festival´ get-to-gether with your other team members from the summer, at the ´Chateau Motel Disco´ in August/September

Our stand will be located in the big ´Food court´. A part of the ´Food court´ has an area for when you have your break, and also toilet facilities just for volunteers. There will be no heavy lifts and so on, but you need good shoes for standing up. It is important for us that you bring a smile, and want to take part in joining us in our small community.

Does it Sound like sweet music in your ears?
Then all you have to do is write us on rf@zahida.dk With your full name; Adress and phone-number.
If you join by yourself, or if you are a group?
-If you register as a group, all you need to do, is send a mail with their information's and who they register with.
-We will call you soon after so we can say hi. :)
You will receive a confirmation on mail, where we also will tell you more about signing on in our group. If you have any questions, please direct them to our mail: rf.zahida@gmail.com or call team leader Morten on 31-14-25-48

If you want to read more about the terms as a volunteer on Roskilde you find them here. FAQ om at være frivillig | Roskilde Festival (roskilde-festival.dk)
Look forward to hearing from you

Best ´festival-greetings´ Team Zahida.

Alderskrav: Min. 15

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

Vi kan ikke vente med at få slået de første teltpæle i mulden, tænde op under gryderne og få serveret en hulens masse dejlig mad på Roskilde Festival. Har du lyst til at være med?Vi søger frivillige kræfter til vores store madbod på årets Roskilde Festival. Opgaverne er alt fra at bage brød, røre i gryderne, lave sandwich, blende smoothies, skænke øl og andre sjove opgaver. Vil du med?Du bliver en del af et lystigt hold, der elsker mad, musik og sammenhold.Vi lover uforglemmelige oplevelser, for vi når man knokler, griner, hygger og fester sammen, så venter der smukke øjeblikke, et unikt fællesskab og ganske ofte nye venskaber.Det er både muligt at hjælpe til før og under musikdagene.
 
I vores bod er alle sprog velkomne, den meste information vil dog foregå på dansk eller engelsk. Nogle opgaver skal man være over 18 år for at varetage, derfor bedes du oplyse din alder ved fremmøde. 
Læs mere på MEYERS egen hjemmeside