BLIV FRIVILLIG

Vil du være med til at skabe Roskilde Festival?

Hvert år samles over 30.000 frivillige om at skabe den levende festivalby, vi kender som Roskilde Festival. Men det er en stor opgave at bygge festivalbyen op fra bunden – og derfor har vi brug for dig!

Det stærke frivillige engagement er dybt forankret i Roskilde Festivals DNA. Vi ville ikke eksistere uden alle dem, som hvert år engagerer sig i vores fællesskab. Og heldigvis har vores fællesskab plads til flere!

Nedenfor kan du se, hvordan du kan blive en del af et fællesskab, som stræber efter at udvikle åbne og inddragende kulturfællesskaber gennem musik, kunst, og bæredygtighed.

 

Vil du være en del af frivilligfælleskabet?
  1. Tjek først de ledige opslag længere nede på denne side, og ansøg som angivet i opslaget.
  2. Derefter kan du melde dig ind i vores Facebook-gruppe Roskilde Festival - Become A Volunteer
  3. Hvis du ikke kan finde et opslag, du har lyst til at søge, enten her eller i Facebook-gruppen, kan du tilmelde sig vores Sign Up, hvor vi vil forsøge matche dig med en frivilligrolle.

Der kommer hele tiden nye opslag, både her og i vores Facebook-gruppe. Så hold øje, og bliv en del af vores frivilligfællesskab!

 

 

Desværre har vi ikke nogen frivillig roller til RF 2023 lige nu. Tjek tættere på 2023, hvor vi vil begynde at poste frivillig opslag til festivalen i 2023. Eller tjek denne side, hvis du er interesseret i at blive helårs frivillig ildsjæl for Roskilde Festival.