BLIV FRIVILLIG

Vil du være en del af Nordeuropas største festival? 

Over 30.000 frivillige er hvert år sammen om at skabe én af verdens største midlertidige byer; festivalbyen i Roskilde med over 130.000 indbyggere. Det stærke frivillige engagement er Roskilde Festivals DNA.

Vil du være frivillig på Roskilde Festival? Så find en frivilligtjans herunder der passer til dig, og ansøg som angivet i opslaget. Opslagene indeholder både tjanser udbudt af Foreningen Roskilde Festival, samt fra foreninger som festivalen samarbejder med.

Du kan se opslag her, når de er klar.

Du kan også følge med på Facebook siden: Roskilde Festival – become a volunteer, hvor der jævnligt deles nye opslag.

Hvis du ikke kan finde en spændende frivilligtjans her eller på vores facebook side, kan du skrive dig op i Sign Up

ALDERSKRAV: Min. 18 år

SPROGKRAV: Du skal kunne skrive, læse og tale Engelsk (og gerne tysk).

 

Vil du opleve at være helt tæt på den kunstneriske proces hos en verdenskendt kunstner? Så skal du være med på byggeholdet som skal hjælpe Katharina Grosse med at etablerer sit 2300 kvm. store værk på årets Roskilde Festival!

Katharina Grosse vil indtage et større campingområde, hvor hun med spraymaling vil male et 2300 kvm. stort farverigt dansegulv. Dansegulvet bliver et markant samlingspunkt på Roskilde Festival, og det er Katahrina Grosses forhåbning, at det bidrager til en følelse af fællesskab, nærvær og sammenhold – nøgleord i årets team Solidarity – Time to act! Gennem hele festivalen vil dansegulvet danne scene for flere events og performances. Nogle er planlagt, andre vil opstå af sig selv.

OM INDSATSEN

Byggeholdet skal arbejde tæt sammen med Katahrina Grosse og hendes team, hvilket betyder, at man vil være med på første parket i forhold til værkets tilblivelse og den kunstneriske proces omkring det.

I praksis vil man skulle holde slanger, så vi undgår, at den våde maling bliver tværet ud. Man skal også være med til at skifte maling, vaske grej og være runner. Udover det, vil der være generelt forefaldende arbejde i forhold til skabelsesprocessen. Sagt populært, vil man blive en aktiv flue på væggen.

VI SØGER

Vi skal bruge 6 personer i alt, hvoraf den ene vil fungere som byggeleder. Man skal kunne arbejde hver dag mellem den 11. juni til og med den 21. juni, knap 10 timer hver dag. Det betyder, at man lægger sin frivillige indsats før festivalen er startet. Rollemæssigt er alle på byggeholdet Festivalfrivillig32, hvilket dækker over, at man vil få forplejning mens man er på arbejde, mulighed for overnatning under festivalen i Volunteer Camping og årets frivillig t-shirt.

INTERESSERET?

Så hvis du har interesse i at få et indblik i, hvad det vil sige at arbejde med en verdenskendt billedkunstner, der arbejder i en geografisk stor skala, så skal du melde dig til her!

I din ansøgning må du meget gerne fortælle lidt om dine erfaringer, og det er en fordel, hvis man er interesseret i kunst og kunstprocesser. Send din ansøgning til Nanna.boetkjaer@roskilde-festival.dk.

På dette link kan man se et værk hun lavede for et par år siden, for at få en forståelse for, hvordan hun arbejder: https://www.youtube.com/watch?v=chhyDJnhIew

Nu banker foråret for alvor på døren, og det kan ikke vare længe før varmen for alvor bider sig fast. Kvickly har igen i år fået muligheden for at samarbejde med Roskilde Festival og det bliver en oplevelse udover det sædvanlige.

Der er nu åbent for alle for at tilmelde sig som frivillig, vi skal bruges over 300 frivillige til at bemande Basic Supermarket. Vi har derfor brug for engagerede og festivalglade mennesker som dig, hvis ”Basic Supermarket/sponsored by Kvickly” skal blive en succes igen i år!

HVAD FORVENTER VI AF DIG SOM FRIVILLIG PÅ ROSKILDE FESTIVAL?

 • At du kan tage 4 vagter á 8 timer fordelt på hele ugen.
 • At du på dine vagter sørger for at boden hele tiden har varerne klar til de festglade kunde
 • At du er med til at sikre at boden (igen i år) er en af de absolut flotteste.
 • At du ekspederer kunder i kassen.
 • At du fylder varer op.
 • Bake-off.
 • Frugt & Grønt.

Alt bliver naturligvis krydret med festivalomgivelser, festivaldeltagerne og festivalstemning, som betyder at dette kun kan blive en fest ud over det sædvanlige!

HVAD FÅR DU UDOVER OVENSTÅENDE OG UNIK OPLEVELSE?

 • Adgang til festivalen hele ugen.
 • Adgang til rene toiletforhold.
 • Mad på vagten alle tider på døgnet, serveret i vores lounge hvor du kan slappe af.
 • Mulighed for overnatning i festivalens frivilligcamp - hvor der også er mulighed for et varmt bad (Bookes på festivalens frivillig side people.vol-roskilde-festival.dk når du er blevet tilknyttet som frivillig)
 • En uge fyldt med unikke oplevelser med andre frivillige.

Selvom det er Kvickly der står for ovenstående, så er det vigtigt at understrege, at der er tale om en frivillig, ulønnet indsats.

HVORDAN MELDER DU DIG TIL?

Hvis du tænker, at det lyder som noget for dig, så foregår tilmeldingen til Basic Supermarket sponsored by Kvickly sådan her:

Tilmelding hvis du ikke tidligere har været frivillig på RF:

https://people-vol.roskilde-festival.dk/bliv-frivillig/?guid=66ee8f01-25df-4b36-83f0-2600247d6761

Tilmelding hvis du allerede har en profil på People-Vol: Mail til kenneth.wiesmach@kvickly.dk

Herefter skal du logge ind i ”Heap360” via People og vælge dine vagter, du skal vælge 4 vagter af 8 timer.

Det gør du således: Klik i Åben din profil, klik i holdside og klik i Vagtplan.

Er der spørgsmål til noget af ovenstående, er du velkommen til at kontakte Kenneth Wiesmach fra Kvickly Hyrde­høj på tlf. 46301700 eller på kenneth.wiesmach@kvickly.dk

Vi håber vi ses i Basic Supermarket/sponsored by Kvickly på årets Roskilde Festival!!!

 

ALDERSKRAV: min. 15 år ved festivalens start

SPROGKRAV: Dansk eller engelsk

 

Som en del af FLOKKRs Clean Crew skal du hjælpe os med at holde scenerummet rent og ryddeligt når der er program på scenen og hjælpe til med at holde de frivillige og artisters backstageområde pænt og rent.

FLOKKR er Roskilde Festivals lille forsamlingshus, som er beliggende på campingpladsen og danner ramme om en masse debatter, talks og mindre arrangementer. FLOKKR har indhold på programmet de første dage af festivalen (også kendt som opvarmningsdagene).

HVAD SKAL DU LAVE?

Clean Crewet består af fire personer, som to og to sammen går rundt ved FLOKKR-scenen og FLOKKRs backstageområdet for at holde det pænt og rent.

Helt konkret skal du:

 • Hjælpe med at gøre scenerummet på FLOKKR ryddeligt mellem shows
 • Hjælpe med at fylde kaffe, te, mælk op i de frivilliges og artisters backstageområde
 • Holde de frivillige og artisters backstageområde rent og pænt, herunder rengøring af toiletter i backstageområde
 • Have god energi og bidrage til god stemning blandt vores øvrige frivillige og artister

DET PRAKTISKE

Du har fire vagter af 7,5 timer fordelt i dagene: søndag d. 26 juli, mandag d. 27 juli, tirsdag d. 28. juli og onsdag d. 29. juli.

Du lægger altså din indsats de første fire dage af festivalen (opvarmningsdagene) og har fri i musikdagene.

Dine vagter ligger i tidsrummet 09:30-17:00 eller 16:30-00:00

DU FÅR

Som frivillig i FLOKKRs Clean Crew vil du indgå i et lille, men passioneret og entusiastisk team. Team FLOKKR er forankret under East City. Du får muligheden for at arbejde sammen med din ven i et roligt miljø, hvor I sammen løser opgaverne. Vi garanterer en nem og overskuelig frivilligtjans, hvor der også vil være tid til at slappe af og hygge sig i løbet af en vagt.

Du vil modtage madbilletter og drikkevouchers der understøtter opgavens udførsel, som 32-timers frivillig.

Du får en Volunteer T-shirt, adgang til Volunteer Village, Volunteer camping og FLOKKR/Rising-backstageområde.

ER DU INTERESSERET?
Send en kort beskrivelse af dig selv, din motivation for at søge og hvem du gerne vil have vagt sammen med til: HR Leder for FLOKKR, Frederikke de Lichtenberg på mail: FREDERIKKE.DL@ROSKILDE-FESTIVAL.DK

ALDERSKRAV: minimum 18 år

Som frivillig for os har du muligheden for at få en virkelig fed festivaloplevelse, og i retur giver vi et armbånd der giver adgang til hele festivalen, frivilligområdet og rabat på merchandise frem til onsdag d. 29/6.

Vi vil have eget toilet i nærheden af garderoben, og der vil være kaffe, the, saft, rugbrød m. pålæg, frugt og toast + hvad vi ellers finder på af kage og slik (særligt til nattevagterne). Igen I år har festivalen også bestemt at der skal være Volt ladestationer i alle garderober.

Garderoberne tilbyder opbevaring af bagage og værdigenstande samt opladning af mobiltelefoner og bilbatterier. Vagterne foregår i tørvejr, og du får adgang til strøm, så du kan lade din egen mobiltelefon op.

Både Ladestationen og Garderoben skal døgnbemandes fra lørdag d. 25. juni kl. 08.00 til – søndag d. 3. juli kl. 16.00. Din indsats består af 4 x 8 timers vagter - i vil altid være mindst 5 på vagt sammen. Dine vagter er fordelt med to vagter udenfor musikdagene og to vagter under musikken. 

Vi skal i år bruge Roskilde festivalens vagtsystem Heap360, så når vi åbner op for dette sikkert medio maj, er det vigtigt at du og dine venner booker sammen, så I får så mange vagter som muligt sammen.

Sidste år havde vi ca. 10.000 mobilopladninger, 500 bagage håndteringer. Så du kommer ikke til at kede dig, ikke mindst fordi at vi ligger i område P, som er et rimeligt aktive område.

Der er kun to krav: at du er fyldt 18 år, og du er mental og fysisk stabil, så du kan passe dine vagter.

Hvis I vil have løbende information, så tilmeld dig facebookgruppen: VF goes RF22

Tilmeld dig her

Har du være med som frivillig på festivalen før, så send din mailadresse og fulde navn til marloch+rf22@gmail.com så får vi dig flyttet over til os.

 

SPROGKRAV: Dansk eller Engelsk

ALDERSKRAV: Minimum 18 år

Vi søger engagerede frivillige med sans for IT.  

Som frivillig for Chip Support vil du dele ansvaret sammen med et team på 70 personer. Vi vil sammen levere en fed supportoplevelse til de gæster der har spørgsmål til chiparmbåndet.

Du vil sidde i ly for sol og regn og hjælpe gæsterne via en pc med en scanner. Du vil få adgang til hele festivalen samt det store volunteers lounge. Billetten indeholder desuden også kuponer til mad og drikkevare.

Vi forventer at du kan udvise empati og har gå-på-mod.

Din indsats vil være fordelt efter 4x8 timer i perioden 25/6-3/7 2022.

Søg via dette link: https://podio.com/webforms/27367684/2112986

ALDERSKRAV: minimum 18 år

SPROGKRAV: Dansk

Kan du bevare roen og give et smil i – til tider – hektiske situationer?

Esperantoholdet søger frivillige, gerne med mod på ledelse og initiativer til løsning af de mange små og store praktiske opgaver i indsatsen som portvagt.  Humor, opmærksomhed og glimt i øjet er nogle af vores vigtigste arbejdsredskaber.

Tilmelding: http://esperantoholdet.dk

LIDT OM INDSATSEN

Vores indsats er at stå vagt i Port 19 - det er den store nordlige publikumindgang fra Darupvej til festpladsen.  Det handler om at byde gæsterne velkommen, tjekke armbånd samt tasker for større effekter.  Indsatsen består af 3 X 8 timer plus lidt tid til briefing før og debriefing efter.

Porten er bemandet fra onsdag til søndag og arbejdet vil derfor være koncentreret i denne periode.  Vi står i ly for sol og vind under alléen med bøgetræer i Port 19.  Musikken fra Orange kan tydeligt høres når man er på vagt – du er velkommen til at danse med!

Vi tager gerne hensyn til dine koncertønsker, men jo før du tilmelder dig, jo bedre muligheder har du for selv at vælge..

HVEM ER VI?

Esperantoholdet har været med på Roskilde Festival i over 10 år med ry for god indsats og god stemning.  Vi er et unikt internationalt team, der sætter pris på at mødes og holde et brag af en arbejdsfestival sammen.  Vi har den holdning, at det er lige så vigtigt for os at vores frivillige har det godt, som at vi løser vores opgave med god stil.  

Vi sætter meget pris på vores frivillige og tilbyder god hygge, gratis strøm og gratis vegansk mad i vores komfortable base HELE gennem festivalen (det er så hyggeligt, at alle hjælper lidt med madlavning og opvask). 

Du kan tjekke os ud på vores lille festivalvideo her.

Tilmelding og info: http://esperantoholdet.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

ALDERSKRAV: 18 år

SPROGKRAV: Engelsk eller dansk

Kunne du tænke dig, at være med til at gøre Roskilde Festival mere bæredygtig og vil du helst have meget få vagter under festivalen og flere efter? Så er det netop dig, projekt Brugbar står og mangler.  

Projekt Brugbar indsamler, sorterer og genbruger; telte, campingstole, luftmadrasser/liggeunderlag og soveposer – det er her du kommer ind i billedet.  

OPGAVEN

Vi søger frivillige til at hjælpe os med hele processen, hvilket betyder, at dine opgaver består i, at indsamle brugbare emner fra vores indsamlingsstationer, som vil være placeret ved recycling og i garderoberne, derefter køres de brugbare ting til vores logistikcentral, hvor de sorteres og klargøres til afhentning af diverse frivilligorganisationer.   

Vagttiderne er fra kl. 9 - 17 og du skal have én dag af 8 timer under selve festivalen fra søndag d. 26/6 – lørdag d. 2/2 og så skal du have vagt 3 gange 8 timer søndag d. 3/7, mandag d. 4/7 og tirsdag d. 5/7.

De fleste af vagterne ligger altså efter festivalen - du kommer derfor ikke til at gå glip af musikken. 

Som tak for hjælpen får du en billet til festivalen og forplejning, når du er på arbejde. 

TILMELD DIG

Lyder det som noget for dig, så stik os en mail: Brugbar.Roskilde-festival@outlook.com.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Alderskrav: 18 år

Sprogkrav: Engelsk eller Dansk

Foodcourt sørger friske 24-timers frivillige, der har lyst til at supportere driften i streetfoodområdet på indre plads.

OPGAVERNE

Som frivillig på vores driftshold vil opgaverne omfatte funktioner som:

 • Service og renhold af publikumsområderne
 • Praktisk hjælp til bodernes backstage faciliteter
 • Adgangskontrol til Foodcourts lukkede bagområder
 • Ad hock opgaver

PRAKTISK

 • Der er intet krav om tidligere erfaring
 • Du skal være fyldt 18 år når festivalen starter
 • Du skal kunne tale og forstå dansk eller engelsk

Læs mere og tilmeld sig via nedenstående link:

https://roskilde.netlify.app/

Alderskrav: 18 år

Sprogkrav: Du skal kunne tale og forstå dansk

Foodcourt søger en håndfuld friske 32-timers frivillige med håndværksfaglig baggrund til opbygningen af Foodcourt.

Frivilligtjansen består konkret i at bygge badboderne op fra bunden, der skal bl.a. lægges vand og strøm ind mv., således at de bliver klar til brug. Derudover skal der bygges en træbro til en mindre ø i et helt nyt område på Roskilde Festival.

Da opgaverne ligger inden festivalen, så vil du have fri under samtlige musikdage. Udover adgang til festivalen, bliver du en del af det store fællesskab som frivillig på Roskilde Festival og får adgang til de mange fordele det medfører.

Praktisk:

 • Du har en håndværksmæssig baggrund - men du behøver ikke have været frivillig på RF før
 • Du er fyldt 18 år, når festivalen starter
 • Du skal kunne tale og forstå dansk

Hvis du er interesseret i at blive frivillig på holdet eller har spørgsmål til opgaverne, så skriv en mail til foodcourt@roskilde-festival.dk

ALDERSKRAV: 17 år

SPROGKRAV: Dansk

Vil du gerne komme bag kulisserne, og være frivillig på Roskilde Festival uden at gå glip af dine yndlingskunstnere? Så har Team Foodcourt løsningen til dig.

 

Til vores nedtagningshold i Food Court søger vi gode folk, der vil lægge en indsats efter festivalen. Det drejer sig konkret om 32-timers indsats i tiden umiddelbart efter festivalen, der går med nedtagning og oprydning.

 

Udover adgang til festivalen, bliver du en del af det store fællesskab som frivillig på Roskilde Festival og får adgang til de mange fordele det medfører.

 

Se mere på roskilde.netlify.app/?team=dis - her kan du også tilmelde dig!

Age requirements: due to night shifts, applicants over the age of 18 will be preferred
Language requirements: you have to be able to speak Danish or English
Bolleboden - MegaKult has been on Roskilde Festival since 1982 - and we're still going strong!
We produce delicious wraps with a low carbon footprint, for a hungry festival audience. And we have fun while doing it!
Bolleboden is run by a volunteer association, who helps local children create events for their peers. We believe this creates ownership, community and a creative space for the young generation.
THE SHIFTS
Shifts are 3 x 8 hours from 29th June to 2nd July 2022. On each shift you will be a group of 20-30 people helping with the different tasks.
It can be busy at times, but also great fun and you will meet lots of festive and happy young people.
You will get food, beverages and a great time while you’re on shift.
CONTACT US
Please contact us if you, or anybody you know, want to support Bolleboden, and get a Full Festival wristband to this year’s jubilee festival.
Read more on https://www.kultost.dk/bolleboden/ or contact us directly on: bolleboden@kultost.dk
Best,
Ditte Nissen Lund
Bolleboden - MegaKult

ALDERSKRAV: minimum 18 år

SPROGKRAV: dansk eller engelsk

ØVRIGE KRAV: kørekort, afhængig af hvilken frivilligtjans

Festival IT søger stadig friske folk til diverse opgaver FØR musikken 
Vil du med? Jeg mangler 4 frivillige til vores Base i Festival IT. Vi er en stor social gruppe der sørger for at alle har det godt og rart samtidig med at vi bygger festivallen op. Der er gode muligheder for avancere i opgaverne fra år til år
RENGØRING

Vi skal bruge 2 personer til rengøringen!

Har du en lille rengøringsfe i maven og vil du have loppetjansen med sans for detaljen? 

Vores område, bestående af en bunker med 8-10 kontorer og et toilet samt udeområde der skal holdes hver dag. Din dag vil typisk se sådan ud: Rengøring af toilet formiddag og evt. også eftermiddag. Fjerne skraldespande fra kontorer hver dag og vaske gulv hver anden dag, samt andre mindre opgaver. Når opgaverne er løst, kan du sove videre eller deltage i resten af opbygningen hvis du ønsker det. Der skal også udføres mindre rengørings opgaver under musikken, da vores IT hold arbejder under hele festivalen.

Dette er en festival frivillig rolle. Du skal være +18 år og du har under hele opholdet mulighed for at bo på Volunteer camping

Opgaven udføres fra d. 17/18. juni til 29 juli

AD HOC

Jeg mangler 2 frivillige som er vores ”Runnere”

Du skal have kørekort og kunne køre bil. Opgaven går ud på at udføre alle de småopgaver som indkøb, kagebagning, festopsætning, levering af forplejning, hente cykler og meget andet. Jobbet byder på mange små sjove jobs.

Dette er en festival frivillig rolle. Du skal være +18 år og du har under hele opholdet mulighed for at bo på Volunteer camping

Opgaven udføres fra d. 17/18. juni til 29 juli 

INTERESSERET?

Er du vores frivillige? Så tag kontakt til Natascha Jørgensen på N-fuchs@hotmail.com eller send en sms på +4525644389

ALDERSKRAV: minimum 18 år

 

HVEM ER VI?

I support afdelingen modtager vi fejlmeldinger over telefonen fra alle vores boder, kontorer og scener.

OM OPGAVEN:

1st Level: Som frivillig sidder du i vores centrale ”bunker” sammen med teamet og modtager opkald fra hele festivalen, men primært boderne.
Hvis problemet ikke kan løses over telefonen, koordinerer du den videre indsats med vores onsite tekniker hold.

Du kommer til at tale med hele festivalen – fra cigaretboder til Orange Scene. En lidt anden måde at være frivillig på, idet vores indsats foregår indendørs og via digitale værktøjer.

Onsite: Ligesom 1st. level har du fast base i ”bunkeren”, men dit ”kontor” er hele festivalpladsen. Du får mange forskellige tekniske cases indenfor hardware, netværk og software som du skal løse. Der vil selvfølgelig være oplæring i de forskellige værktøjer, kasseapparater og dankortterminaler.

VI TILBYDER:

Et spændende blik ind bag den tekniske infrastruktur som gør at festivalen kan fungere. Mulighed for tage ansvar og lægge en selvstændig indsats med mange forskellige opgaver.

 • Du får adgang til Roskilde Festival
 • Mad og drikke på vagter
 • Mulighed for at handle i vores medarbejder bar/cafe med billig mad og drikke
 • Du kommer til at indgå i en gruppe af dedikerede frivillige med fokus på det faglige og sociale.
 • 32 timers - Adgang til lukket medarbejder camping - herunder gratis varme bade og toiletter. Her får du 4 vagter af 8 times varighed fordelt i tidsrummet 23. juni til 3. juli.
 • 100 timers - Adgang til lukket medarbejder camping eller soveby -herunder gratis varme bade og toiletter. Her får du 7 vagter af 12 timer fordelt i tidsrummet 20. juni til 3. juli.

VI FORVENTER:

 • At du er teknisk begavet og god til at sætte dig ind i software og hardware
 • At du er udadvendt og kan du lide at fungere som tovholder
 • At du er servicemindet og forstår hvad det vil sige at arbejde i et team
 • At du forstår at have det sjovt selvom der er stress på
 • At du er fyldt 18 år ved festivalens start
 • At du har mod på at yde IT support på en anderledes måde

ER DU INTERESSERET?

Har du lyst til at bruge dine kompetencer på en ny måde, få en fed oplevelse i et dedikeret og socialt team af frivillige og komme på festival – eller er du blot nysgerrig efter mere info?

Så må du meget gerne kontakte Nikolaj Schmølker på  nikolaj@schmolker.com eller Ditte Marie Pedersen på Ditte.Marie@roskilde-festival.dk med reference: 1st. level support eller Onsite support

ALDERSKRAV: minimum 18 år

SPROGKRAV: dansk eller engelsk 

ØVRIGE KRAV: du skal have kørekort

Vil du være en del af Roskilde Festival og årets indsats for at mindske plastikaffald på festivalen? Og vil du have mulighed for selv at vælge dine vagter som frivillig?

Så læs med her.

DIN ROLLE

For at genbrugsglassene skal kunne cirkulere på festivalen, kræver det frivillige hænder, som vil køre en bil rundt mellem salgsstederne for at afhente/aflevere glassene. Derfor er det et krav, at du har kørekort. Man er på vagt to og to sammen, hvor du selv har mulighed for at vælge vagtpakker, sammen med din festival-buddy og samtidig se dit yndlingsband på scenen.

Indsatsen består af fire vagter à otte timer (dvs, i alt 32 timer):

 • To vagter under musikken
 • To vagter før eller efter musikken

INTERESSERET?

Er du (og evt en ven) interesseret i jobbet, kan du kontakte Aleksander på aleksander.vig@roskilde-festival.dk – skriv gerne lidt om dig selv og om du har været frivillig på Roskilde Festival eller andre steder før

ALDERSKRAV: minimum 18 år 

SPROGKRAV: Dansk eller engels

Vil du være med til at give Roskilde Festivals deltagere ny energi?

HVEM ER VI?

DDS Vipperød består af 10 frivillige ledere og 70 øvrige frivillige. Vi er en del af Roskilde Festival, og alt overskud går til spejderne i Vipperød, så de kan komme på spejderlejr!

ROLLEN

Du bliver frivillig i et team hvor vi bl.a. afhenter og afskaffer skraldesække, kører ud med brænde og sække til service-tårnene, og diverse ad-hoc opgaver.

Din frivilligindsats forløber sig over 4 vagter af 8 timer fra lørdag d. 25 juni til søndag d. 3 juli kl 15.00

VI FORVENTER AT DU

 • Du er mødestabil
 • Du taler dansk eller engelsk
 • Du er over 18 år

VI TILBYDER DIG

 • En oplevelse for livet – samtidigt med, at du støtter et velgørende formål
 • Muligheden for at blive en del af et stærkt frivilligt fællesskab
 • Mad og drikke på vagterne.
 • Diverse udstyr du måtte få brug for under din vagt.
 • Fuld skadesforsikring under arbejde.
 • Nogle sjove dage på Roskilde Festival!

ER DU INTERESSERET?

Kontakt Monica og Mona på mail: ddsrf.tilmelding@gmail.com

Vi glæder os til at mødes på Roskilde Festival 😊

ALDERSKRAV: du skal være fyldt 18 år inden d. 25. juni 2022

SPROGKRAV: ingen - kom som du er!

Selvom Roskilde Festival 2022 er udsolgt, er der stadig mulighed for at deltage som frivillig sammen med Spirefestival og Huset på Næsset.

Hvem er vi?

Vi er et godt hold fra Spirefestival og foreningen Huset på Næsset. Huset på Næsset er et frivilligdrevet kulturhus på Tuse Næs ved Holbæk. Se http://www.husetpaanaesset.dk. Spirefestival er vores egen non-profit festival for musik og kunst. Se http://www.spirefestival.dk/. Vi har i mange år hjulpet Roskilde Festival med at passe opladningsboder.

Indsatsen

Vi søger  frivillige til vores opladningsboder på Roskilde Festival 2022. Vi hjælper gæsterne med  opladning af mobiltelefoner, batterier og anden elektronik, samt bagageopbevaring. Vores service er meget populær, og der er altid hyggelig publikumskontakt i boderne.

Hvornår?

Din indsats for Roskilde Festival består i 4 x 8 timers vagter i perioden 25/6 - 3/7. De to af dine vagter vil ligge udenfor musikperioden.

Vi tilbyder

Vi har et hyggeligt bagtelt, hvor der vil være drikkevarer og mulighed for at lave sandwich og lign. under vagterne. Derudover får du 4 madbilletter. Efter RF´22 inviterer vi alle vores frivillige med som gæst på Spirefestival 2022.

Derudover kan du som frivillig bruge de særlige tilbud, som festivalen tilbyder frivillige. Det gælder f.eks. Volunteer Camping og Volunteers Village.

Noget for dig?

Tilmeld dig her: https://forms.gle/WHEmTVii5BUux3QL9

Få mere information om Roskilde-indsatsen ved at tilmelde dig vores facebook-gruppe "Spirefestival og Huset skal til Roskilde": https://www.facebook.com/groups/SpirenOgHuset/

 

ALDERSKRAV: mindst 18 år ved festivalens begyndelse

Få en fed Roskilde Festival og hjælp gæsterne med strøm til mobilen, og opbevaring af grej.
Ved at være frivillig for for Holbæk Roklub får du muligheden for at få en fed festivaloplevelse, og til gengæld får du adgang til hele festivalen. Opgaven i garderoben består i at oplade mobiltelefoner og opbevare bagage. Du kommer også til at fungere som informationskilde, vejviser og orakel, da festivalgæsterne spørger om alt mellem himmel og jord. Efterhånden finder du svar på det meste. Som frivillig får du:•         Adgangsgivende armbånd til hele festivalen•         4 madbilletter til madboderne•         Adgang til medarbejdercamping med gode toiletforhold og gratis bad•         Adgang til fede medarbejderområder med billig mad og drikke Vagterne foregår i tørvejr, og du får adgang til strøm, så du gratis kan oplade din egen mobiltelefon. I bagområdet kan du holde pause og hygge med de andre frivillige. I bagområdet er der også lidt mad og drikke, så man ikke går fuldstændig sukkerkold under vagterne. Garderoberne skal døgnbemandes fra lørdag d. 25. juni kl. 08.00 til søndag d. 3. juli kl. 16.00. Du får 4 vagter á 8 timers varighed:  2 vagter udenfor musik-dagene, og 2 vagter under selve festivalen. I vil altid være mellem 4 og 8 på vagt. Det er muligt at tilmelde sig som et hold. Så vil vi tilstræbe at I får alle eller de fleste af jeres vagter sammen. Roklubbens garderober ligger i område D nær ved vindmøllen, og i område Z som er medarbejdercamping.Og hvad er så kravet til dig? Det er at:•         Du er over 18 år•         Du kommer til alle dine vagter•         Du er ikke påvirket på vagterne•         Du har en fed festival Vi glæder os til at arbejde sammen med dig – skynd dig at melde dig som frivillig hos Holbæk Roklub her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfT4YDm9I4a1RLIj0JchrBIKMHZdj-1mJUnJ6grgcDVdtoh0Q/viewform

ALDERSKRAV: minimum 18 år ved festivalens begyndelse

SPROGKRAV: dansk eller engelsk

Skovhuggerbaren TIMBAR ligger smukt placeret under træerne ved Avalon-scenen. Her serverer vi cocktails, øl og vand til alle festivalens glade gæster. Vi har travlt, og du skal være indstillet på at være en del af et aktivt og sjovt team. Vi hygger os, mens vi løber stærkt.

Vi sørger for, at du får en grundig oplæring, så du er klædt på til barens opgaver. Til gengæld forventer vi - selvfølgelig - at du er på, tager ansvar og gør dit bedste, når du er på vagt.

Vi mangler effektive frivillige til at udfylde tre roller:

· Barstaff – vagterne varer tilsammen 24 timer som afvikles i musikdagene (onsdag – lørdag)

· Driftsafvikler – vagterne varer tilsammen 24 timer i musikdagene (onsdag – lørdag) – du har ansvaret for baren når du er på vagt

· Opbygning af baren inden festivalen (mandag – onsdag) og nedtagning af baren efter festivalen – 32 timer som afvikles før og efter musikdagene.

Vi har brug for rigtig mange hænder til at servicere de mange forventningsfulde gæster. Hvis du kunne tænke dig at blive en del af holdet, så udfyld nedenstående ansøgningsskema, så vi kan lære dig lidt bedre at kende før vi vælger hvem der bliver en del af TIMBAR-holdet på Roskilde Festival 2022.

Svar på spørgeskemaet her: https://forms.gle/UkcBdDvX1EaguAcK7

Vi glæder os til at høre fra dig

Team TIMBAR

Henrik Ehlert, barchef

Anders Petersen, produktansvarlig

Ebbe Franch, opbygningsansvarlig

Pil Refstrup, frivilligansvarlig

ALDERSKRAV: Min. 18 år

SPROGKRAV: Engelsk (og det er en fordel hvis du også kan dansk)

 

Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk og dedikeret team, som har ansvaret for at artisterne kan optræde på Arena?

Vi søger engagerede frivillige, som kan varetage rollen som enten Stagehand under afvikling eller pre – og postproduktion for de bands og artister, der skal optræde på Arena 2022. Indsatsen foregår på scenen eller omkring scenen under den legendariske teltdug, som danner rammen for kunstnerne der skal optræde på Arena.

HVAD

Stagehand, pre – og postproduktion, ”Op og ned”:

Som stagehand i pre – og preproduktion hjælper du med at sætte AV udstyr og lys op, samt tage det ned igen. Funktionen går i daglig tale under Op/Ned. Hvilket betyder, at dine timer bliver før og efter festivalen. Du vil få kyndig hjælp og vejledning fra vores egen grown manager og de forskellige leverandører. Du skal forvente tunge løft, og at tingene går stærkt – særligt efter maindagene.

Stagehand, maindays:

Som stagehand under afvikling, dvs. I maindagene, skal du hjælpe med at tømme artisternes lastbiler for gear, og sætte det op scenen og når koncerten er slut, skal lastbilerne pakkes igen. Du vil få kyndig hjælp og vejledning fra bandets tourmanager og vores egen stagemanager. Du skal forvente tunge løft, og periodevis spidsbelastning. Stagehand under afvikling, betyder at dine timer bliver lagt under festivalen i maindagene.

VI FORVENTER AT DU ER

 • Diskret, rolig og professionel omkring artisterne og deres crew, også i pressede situationer.
 • Ansvarsfuld og initiativrig.
 • Teamplayer; Vi hjælpes ad med alle typer opgaver. Vi løfter i flok – bogstavelig talt! Ingen kommer til at stå alene med en dødløft opgave eks.
 • God til engelsk. Andre sprog er ligeledes en fordel.
 • Serviceminded og parat til at møde alle artister og crews positivt og løsningsorienteret.
 • I stand til at træffe beslutninger, når tingene går hurtigt.
 • Sætter en ære i at levere en god service og skabe en god oplevelse for artisterne og deres crew.
 • Kan joke og have det sjovt mens du er på vagt. For det skal være sjovt at være frivillig på Arena

INDSATSEN KRÆVER AT DU

 • Har en Facebook konto, da en del kommunikation før og under festivalen foregår der.
 • Overholder de retningslinjer vi sætter for tavshedspligt, din indsats, samt dit ophold på scenen og omkring scenen.
 • I stand til at foretage tunge løft
 • Har et smil på læben, selv når tingene går stærkt

VILKÅR

 • Som frivillig på Roskilde Festival, skal man lægge en indstas på minimum 32 timer – vi bestræber os på at timerne i maindagene hedder ca 26 timer.
 • Vagterne vil være fordelt på 2-3 dage af enten 8 timer eller 12 timers varighed i gennemsnit.
 • Der vil være et obligatorisk informationsmøde, som er en del af dine timer.
 • Det er, som udgangspunkt, desværre ikke muligt, at ønske specifikke dage/vagter.
 • Vi forventer du er i stand til at yde en indsats når du møder på vagt. Dvs. At du fx ikke møder til vagten i påvirket tilstand.

SOM FRIVILLIG STAGEHAND FÅR DU

 • En helt unik mulighed for at gøre den ekstra forskel for Roskilde Festivalens mange artister og bands
 • En frivilligindsats med ansvar og som giver dig gode erfaringer til cv’et
 • Muligheden for at blive en del af et fantastisk hold med masser af holdånd og high fives samtidig med at tempoet er højt
 • Adgang til RF2022 inkl. Volunteers Village og Backstage Village
 • 10 drikkekuponer og 3 måltidskuponer
 • Mulighed for at overnatte på Volunteer Camping med varme bade og rolige omgivelser
 • 1 Roskilde Festival Crew 2022 t-shirt
 • Holdet bag Arena har lavet Roskilde Festival i mange år, og du vil være i trygge hænder og sikre rammer hele vejen igennem.

ER DET DIG VI LEDER EFTER?

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så send en mail med CV og en motiveret ansøgning til Simone, HR Ansvarlig: simone.thorenfeldt@roskilde-festival.dk

Vi glæder os til at lave festival med dig!

Kærlig hilsen

Ledelsesgruppen, Team Arena

Alderskrav: 15 år

Sprogkrav: Engelsk eller dansk

Kunne du tænke dig at være med til at gøre en forskel? Så meld dig som frivillig i festival bageriet Det Gyldne Brød. Her kan vi give dig en mulighed for at være med til at give Roskilde Festivalens gæster en god oplevelse med frisk brød og sandwich. 

Vi skal bruge folk til en frivillig indsats indenfor ekspedition – sandwich – bageri –opsætning af bod samt salgsvogne på festivalpladsen.

Man skal igen i år gøre en frivillig indsats på 32 timer i alt, fordelt på 8 dage. 

VI TILBYDER

Vi kan tilbyde dig en god oplevelse med mange festivalvenner. Du har mulighed for at komme ind på Volunteers Village, som er et lukket område, hvor frivillige kan mødes og købe diverse merchandise samt spise til nedsat pris.

Du vil derudover også have mulighed for at benytte vores lounge i bagområdet ved bageriet, hvor du vil kunne købe drikkevarer til reduceret pris. Du kan også her gratis indtage bageriets sandwich og boller på dine vagter. Du vil ligeledes få tildelt en Roskilde Festival T-shirt. 

TILMELD DIG

Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang. Send en mail til roskildefestival@detgyldnebrod.dk så får I ansøgningsskema tilsendt.

Alderskrav: 18 år

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

EXBAR er Roskilde Festivals egen Cocktail og Champagnebar 🍾🍾🍾

Vi er placeret i fantastiske omgivelser, midt på indre plads, tæt på både Orange og Arena Scenerne - som den eneste bar midt i ArtZone, hvor vi hygger om gæsterne og hinanden.

Vi har vi travlt når musikken spiller og der er gæster i baren. Det kræver at du som frivillig er engageret og klar på at sparke røv, samtidig med at du har overskud til at give gæsterne den gode oplevelse med smilet på læben og glimt i øjet .🍹🍺🍾

I EXBAR løfter vi i flok og holder en fest når vi er i baren 🥳🥳

Læs mere om vagter, praktisk information etc. og klik på link for tilmelding: 

https://forms.gle/hpKbrapAf7M3HqrPA

Sprogkrav: Dansk

Alderskrav: minimum 18 år

Kunne du tænke dig at være en del af livredderteamet, sammen med andre søde og kompetente livreddere? Vil du være med til at sørge for at vores gæster føler sig trygge, når de tager en forfriskende svømmetur i badesøen?

Så er det lige dig vi søger!

Badesøen ligger centralt på Roskilde Festivals campingområde (område K) og har åbent for alle vores gæster fra kl. 9 om morgenen til kl. 21 om aftenen. Den er bemandet med livreddere og dykkere 24 timer i døgnet. Badesøen er flittigt besøgt af vores gæster, som nyder at komme ned og få en svalende dukkert.

ORGANISATION

Organisatorisk er livredderne placeret under festivalens beredskab, sammen med dykkere, medic, samaritter, security og safety officere.

FORVENTNINGER

Som frivillig livredder bliver du en del af livredderteamet sammen med op til 32 andre livreddere. Du får adgang til Volunteer Village og mulighed for at bestille adgang til Volunteer Camping. Du får 10 drikkebilletter og 4 spisebilletter og en masse gode erfaringer og oplevelser, du kan tage med dig hjem.

VI FORVENTER

 • At du har et gyldigt kystlivredderbevis, åbentvand-, erhvervs- eller
  bassinlivredderbevis, som er gyldigt under hele festivalen.
 • At du har mulighed for at tage vagter i hele festivalperioden, fordelt på 4 vagter fra lørdag d. 25. juni til og med lørdag d. 2. juli 2022.
 • At du er servicemindet, imødekommende og har lyst til at bidrage til, at
  gæsterne får en god oplevelse ved badesøen
 • At du er fyldt 18 år senest d. 24. juni 2022.
 • At du taler flydende dansk.

ER DU INTERESSERET?

Så skriv direkte til livredderansvarlig Tim Feveile timovic@live.dk

Du må meget gerne sende en mail med en kort beskrivelse af dig selv og dine erfaringer som livredder. Vi glæder os til at høre fra dig.

Sprogkrav: Dansk

Alderskrav: minimum 18 år

Arbejder du også bedst med konkret og målrettede opgaver? På sidste festival i 2019 var en gruppe af vores frivillige fra Team Affald sammen med Marius Pedersen (vores renovationsleverandør) og deres komprimatorvogne ude at tømme skraldespandene på de forskellige campingområder. Erfaringen fra sidste år var, at de frivillige syntes, at det var rigtig sjovt at køre rundt bag på skraldevognen, gøre folk glade ved at indsamle deres affald og dagen fløj simpelthen afsted. Derfor gentager vi succesen igen i år.

HVAD SKAL DU LAVE?

Du bliver en del af en gruppe på 3-4 frivillige per komprimatorvogn, som kører rundt med Marius Pedersen og tømmer skraldespandene på de forskellige campingområder. Du bliver fast tilknyttet de to rutineret Marius Pedersen medarbejdere, som kører komprimatorvognen. De vil instruere dig i, hvordan arbejdet udføres mest effektivt.

Helt konkret, vil du skulle trække skraldespandene hen til komprimatorvognen og stille dem på plads igen efter tømning. I deler også nye affaldsposer ud til gæsterne, samt indsamler det affald, som gæsterne allerede har kommet i poser.

Jobbet kræver ikke, at du er fysisk stærk. Du skal blot synes, at det er sjovt at være effektiv, så I kan nå mest muligt i løbet af dagen. Det er en indsats, hvor man gør en konkret og synlig forskel til glæde for festivalgæsterne. Er du smilende og glad, gør det bestemt heller ikke noget.

DET PRAKTISKE

 • Du er min 18 år
 • Du skal have 4 vagter af 8 timer fordelt mellem 26. juni – 3. juli
 • Dine vagter ligger fra kl. 08:00 – 16:00
 • Du taler dansk

DU FÅR

Når du er frivillig for Roskilde Festival ved Team Affald får du muligheden for at arbejde sammen med dine venner, på de vagter der passer jer bedst. Du kommer også til at arbejde sammen med unge fra hele verden.

Udover det får du den sædvanlige pakke:

 • billet til Roskilde Festival og al musikken
 • et varmt bad efter din vagt
 • madbilletter og drikkevouchers
 • adgang til Volunteer Village, Backstage lounge og Volunteer camping

ER DU INTERESSERET?

Hvis det lyder som noget for dig så skriv til teamaffald@roskilde-festival.dk hvis du har været frivillig på Roskilde Festival tidligere, eller opret en profil på Roskilde Festivals side for frivillige, https://people-vol.roskilde-festival.dk/bliv-frivillig/?guid=6fe83cb4-20b5-4902-92d7-b3ad9203d519

Mange hilsner

Team Affald

 

 

Sprogkrav: Dansk og/eller Engelsk

Alderskrav: minimum 18 år

Bliv en del af at skabe en renere og grønnere festival.

Vi søger frivillige med et grønt hjerte og interesse for en renere festival.

TEAM AFFALD

Når du er frivillig for Team Affald bliver du en del af en international oplevelse. Hvert år har vi et sammenkog af unge frivillige fra det meste af verden. De kombinerer et arbejde for en renere festival, med at snakke med gæsterne og møde forskellige mennesker og gør det til en del af deres festivaloplevelse.

Vores vision er at vores festivalgæster rydder op efter sig selv, sorterer deres affald og tager deres campingudstyr med hjem.

VORES INDSATS INDEHOLDER BL.A.

 • en affaldsparade, der hver dag motiverer og hjælper festivalgæsterne med at rydde op og sortere affald i dele af campingområdet.
 • bemandede genbrugsstationer i campingområdet
 • et hold af frivillige der hjælper med at fylde skraldebilerne
 • synlige skraldespande på alle campingarealer

DIN OPGAVE I PARADEN

I vores daglige parader indsamler vi affald, som ikke skal sendes til forbrænding. Det inkluderer metal, pap og luftmadrasser.

Paraden består af en chauffør til sorteringsvognen, en paradeleder og omkring 15 frivillige. Din opgave bliver at hjælpe festivalgæsterne med at indsamle og sortere affaldet korrekt på sorteringsvognen.

SOM FRIVILLIG I PARADERNE KOMMER DU TIL AT 

 • hjælpe festivalgæster med at sortere og samle affaldet, når det læsses på sorteringsbilerne
 • hjælpe til aflæsning af affald på sorteringsstationerne
 • være et godt eksempel

For at ansøge skal du tale enten dansk eller engelsk og være fyldt 18 år.

HVAD KRÆVER DET?

 • Du skal have lyst til at blive en del af vores vision om at skabe en grønnere kultur på Roskilde Festival
 • Du skal være klar til at arbejde hårdt for at samle og sortere affald
 • Du skal kunne kommunikere med glade og feststemte festival gæster

DU FÅR

Når du er frivillig for Roskilde Festival ved Team Affald får du muligheden for at arbejde sammen med dine venner, på de vagter der passer jer bedst. Du kommer også til at arbejde sammen med unge fra hele verden.

Udover det får du den sædvanlige pakke:

 • billet til Roskilde Festival og al musikken
 • et varmt bad efter din vagt
 • madbilletter og drikkevouchers
 • adgang til Volunteer Village, Backstage lounge og Volunteer camping

HVORNÅR ER ARBEJDET?

Du skal arbejde fire vagter af otte timer i perioden søndag d. 26. juni 2021 til søndag d. 3 juli 2021. Din arbejdstid vil være 32 timer i løbet af en uge - hovedsagelig i dagtimerne. Søndag den 3. juli er
en obligatorisk vagt for alle frivillige.

ER DU INTERESSERET?

Hvis det lyder som noget for dig så skriv til teamaffald@roskilde-festival.dk hvis du har været frivillig på Roskilde Festival tidligere, eller opret en profil på Roskilde Festivals side for frivillige, https://people-vol.roskilde-festival.dk/bliv-frivillig/?guid=19cc0d13-b3e1-4a73-b78d-a2b710b7b747

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så send dem til anders.jun@roskilde-festival.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mange hilsner

Team Affald

Sprogkrav: Dansk og/eller Engelsk

Alderskrav: minimum 18 år

Er du den slags vært, der kan gøre en 80.000-menneskers fest ren
og ryddelig? Team Affald er på udkig efter værter til at hjælpe gæsten sortere deres affald på genbrugsstationerne.

TEAM AFFALD

Når du er frivillig for Team Affald bliver du en del af en international oplevelse. Hvert år har vi et sammenkog af unge frivillige fra det meste af verden. De kombinerer et arbejde for en renere festival, med at snakke med gæsterne og møde forskellige mennesker og gør det til en del af deres festivaloplevelse.

Vores vision er at vores festivalgæster rydder op efter sig selv, sorterer deres affald og tager deres campingudstyr med hjem.

VORES INDSATS INDEHOLDER BL.A.

 • en affaldsparade, der hver dag motiverer og hjælper festivalgæsterne med at rydde op og sortere affald i dele af campingområdet.
 • bemandede genbrugsstationer i campingområdet
 • et hold af frivillige der hjælper med at fylde skraldebilerne
 • synlige skraldespande på alle campingarealer

DIN INDSATS SOM VÆRT FOR GENBRUGSPLADSEN

Team Affalds Genbrugsstationer er et tilbud til festivalens gæster til at sortere deres affald. Genbrugsstationerne har 3-4 værter, som hjælper og motiverer gæsterne til at sortere det affald, de bringer til stationen. Som enhver anden vært ville gøre, skal du være med til at gæsterne har det godt og samtidig holde genbrugsstationen og dens omgivelser rare og ryddelige. Desuden skal du hjælpe gæsterne med at reparere deres ting, hvis det er muligt, samt tale med dem om bæredygtig affaldshåndtering.

Du bør forvente et job hvor du skal tale med fremmede, og det hjælper helt sikkert, hvis du betragter dig selv som en udadvendt person. Det er ikke et krav, at du er vidende om affaldshåndtering – vi vil fortælle dig alt, hvad du behøver at vide.

 • Du skal tale med gæsterne om bæredygtig affaldshåndtering og deres rolle i en pæn festival
 • Du skal være med til at motivere og hjælpe festivalgæster sortere det affald, de bringer til genbrugsstationerne
 • Du skal hjælpe gæsterne med at lappe luftmadrasser og reparere andre ødelagte genstande, hvis det er muligt
 • Du skal hjælpe med aflæsning af indsamlede genanvendelige fraktioner på genbrugsstationerne
 • Du skal sørge for, at genbrugsstationen bliver brugt efter hensigten og ser så ryddelig ud som mulig

Du skal være mindst 18 år, og kunne tale dansk eller engelsk

DU FÅR

Når du er frivillig for Roskilde Festival ved Team Affald får du muligheden for at arbejde sammen med dine venner, på de vagter der passer jer bedst. Du kommer også til at arbejde sammen med unge fra hele verden.

Udover det får du den sædvanlige pakke:

 • billet til Roskilde Festival og al musikken
 • et varmt bad efter din vagt
 • madbilletter og drikkevouchers
 • adgang til Volunteer Village, Backstage lounge og Volunteer camping

HVAD KRÆVER DET?

 • Du skal have lyst til at blive en del af vores vision om at skabe en grønnere kultur på Roskilde Festival
 • Du skal være klar til at arbejde hårdt for at samle og sortere affald
 • Du skal kunne kommunikere med glade og feststemte festival gæster

HVORNÅR ER ARBEJDET?

Du skal arbejde fire vagter af otte timer i perioden søndag d. 26. juni 2021 til søndag d. 3 juli 2021. Din arbejdstid vil være 32 timer i løbet af en uge - hovedsagelig i dagtimerne. Søndag den 3. juli er
en obligatorisk vagt for alle frivillige.

ER DU INTERESSERET?

Hvis det lyder som noget for dig så skriv til teamaffald@roskilde-festival.dk hvis du har været frivillig på Roskilde Festival tidligere, eller opret en profil på Roskilde Festivals side for frivillige, https://people-vol.roskilde-festival.dk/bliv-frivillig/?guid=d9ea1974-ddba-414a-90f7-dfc39072bd66

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så send dem til lena.bredlund@roskilde-festival.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Sprogkrav: dansk eller engelsk

HVAD SKAL VI LAVE

Vi søger frivillige campingværter til Silent and Clean på Roskilde Festival 2022. Du bliver en del af et større team og vi fokuserer på at alle gæsterne i vores camping har en fantastisk festival. Vi servicerer og vi er til rådighed, hvis nogen har brug for en hjælpende hånd. Vi sikrer glæden i camping.

HVORNÅR?

Din indsats på festivalen består af 4 x 8 timers vagter i perioden 25/6 - 3/7. Det er muligt at søge sammen med venner, og vi gør vores bedste for at give jer vagter sammen.

VI TILBYDER

Som frivillig for os, modtager du dels festivalarmbåndet dels fri mad (kokketilberedt) og drikke under hele festivalperioden (i vores base).

Derudover kan du som frivillig gøre brug af de særlige tilbud, som festivalen tilbyder alle frivillige. Det gælder f.eks. adgang til Volunteers Camping og Volunteers Village.

Før festivalen inviterer vi alle vores frivillige til en infosamling i København, hvor vi sammen har mulighed for at mødes. Kan du ikke deltage, så arrangerer vi et møde før vagterne starter.

HVEM ER VI?

Vi er Skovvejens Blå Spejders indtjeningsforening, og hele vort overskud går til at give børn og unge endnu bedre oplevelser ude i naturen.

LYDER DETTE SOM NOGET FOR DIG?

Tilmeld dig allerede i dag via dette link: https://roskildejob.dk/info-til-frivillige-2/

Hvis du har spørgsmål, så skriv en mail til: info@roskildejob.dk

SPROGKRAV: Du skal kunne tale og forstå dansk.

ALDERSKRAV: Du skal være fyldt 21 år.

Division Deltagere søger til #RF50 nye frivillige til scenesikkerhed på Orange Scene. Så er du en frisk, glad og sprudlende type, som sætter en ære i at yde et højt serviceniveau med et smil på læben, så tøv ikke med at læse videre og efterfølgende sende os en ansøgning via mail.

OM DIG:

Først og fremmest er det et krav, at du er fyldt 21 år, når festivalen starter lørdag 25. juni 2022. Dernæst skal du have super meget lyst til at blive tilknyttet Orange Scene og virkelig kunne tage fat, når det går stærkt. Der er mange mennesker og ganske høj musik omkring dig. Modsat skulle du også kunne trives og hygge dig, når der sker knapt så meget ud på de tidlige morgentimer, og mågerne om muligt skriger om kap med din træthed. Kort sagt skal du være skarp og omstillingsparat. Det stiller krav til, at du som person er klar til også at udfordre dig selv både fysisk og psykisk.

OM OS:

Under scenesikkerhed på Orange Scene er vi udover dig mange andre frivillige. Flere har været med i mange år, og en del andre vil ligesom dig enten være helt nye eller blot have en enkelt eller to festivaler bag sig. Af den årsag er vi også rigtig gode til at tage imod nye og med det samme sørge for, at netop DU føler dig velkommen.

OPGAVEN ACCESS OG FRONTSTAGE CROWD SAFETY:

Ved Orange Scene kan du få forskellige opgaver indenfor følgende områder:

Access: Du er her med til at bemande adgangspositioner på vores område. Det vil sige foretage adgangskontrol af dem, der gerne vil ind på vores område og tjekke, at de har den rigtige akkreditering og dermed formel adgang til vores område.

Frontstage: Du er her sammen med dit hold, hvor du skal være med til at sørge for, at vores gæster har det godt under afvikling af koncerterne. Du vil stå med ryggen til scenen, som spiller ganske højt musik. Du har vores gæster foran dig, som du skal hjælpe med at passe på. Du skal blandt andet dele vand ud og være med til at hjælpe publikum væk fra de områder, hvor de står tæt. Denne funktion kræver, at du har en god fysik og er psykisk robust.

DET MED SMÅT:

Du skal hos os være frivillig i minimum 24 timer (fordelt på tre vagter), der alle ligger under de fire dage musikken spiller på festivalpladsen. Ud over det forventes, at du i perioden inden festivalen deltager i ét infomøde (ca. 2 timers varighed) samt et scenesikkerhedskursus (ca. 4 timers varighed), som er på festivalens hovedkontor på Havsteensvej 11 i Roskilde.

Som tak for hjælpen modtager du ét adgangsgivende armbånd til hele festivalen samt tre spise- og ti drikkevouchers og én Roskilde Festival frivillig T-shirt. Sidst men  ikke mindst bliver du en del af den store glade festivalfamilie med hang til #theorangefeeling.

LYDER DETTE SOM NOGET FOR DIG?

Kan du se dig selv i rollen som frivillig hos os, så send hjertens gerne med det samme en ansøgning, hvor du bedes fortælle lidt om dig selv. Alt efter hvad du søger, så skriver du enten ”Access” eller ”Frontstage” i emnefeltet.

Vores mail er:

Orange Scene: frivillig.orangesikkerhed@roskilde-festival.dk

 • Orange Scene er Roskilde Festivals hovedscene, der er verdenskendt for sin karakteristiske facon og orange teltdug. Det er her, hvor de gigantiske fællesskaber udfolder sig i stadionstørrelse, og publikumsmasserne mødes i en kæmpe fælles energiudladning. Kapacitet er cirka 60.000 publikum. Scenen drives udelukkende af de cirka 1,000 frivillige der arbejder på og omkring Orange Scene.

SPROGKRAV: Du skal kunne tale og forstå dansk.

ALDERSKRAV: Du skal være fyldt 21 år.

Division Deltagere søger til #RF50 nye frivillige med tilknytning til scenesikkerhed på Orange Scene. Så er du en frisk, glad og sprudlende type, som sætter en ære i at yde et højt serviceniveau med et smil på læben, så tøv ikke med at læse videre og efterfølgende sende os en ansøgning via mail.

OM DIG:

Først og fremmest er det et krav, at du er fyldt 21 år, når festivalen starter lørdag 25. juni 2022. Dernæst skal du have super meget lyst til at blive tilknyttet Orange scene og virkelig kunne tage fat, når det går stærkt, der er mange mennesker og ganske høj musik omkring dig. Modsat skal du også kunne trives og hygge dig, når der sker knapt så meget ud på de tidlige morgentimer, og mågerne om muligt skriger om kap med din træthed. Kort sagt skal du være skarp og omstillingsparat. Det stiller krav til, at du som person er klar til også at udfordre dig selv både fysisk og psykisk. 

OM OS:

Under scenesikkerhed på Orange scene er vi ud over dig mange andre frivillige. Flere har været med i mange år, og en del andre vil ligesom dig enten være helt nye eller blot have en enkelt eller to festivaler bag sig. Af den årsag er vi også rigtig gode til at tage mod nye og med det samme sørge for, at netop DU føler dig velkommen.

OPGAVEN LINE-UP CROWD SAFETY:

Du er fra starten af dagen med til at dele pitarmbånd ud til vores gæster, der ønsker at komme helt tæt på scenen foran (kaldet ”pitten”) under netop deres længe ventede koncert med favorit kunstneren. Du er med til at modtage vores gæster og guide dem ind i en kø, som giver adgang til pitten under afvikling af en specifik koncert. Du skal holde styr på antal i køen samt tjekke armbånd og screene gæsterne for medbragte genstande. Du er også med til at sørge for, at alt går ordentligt, roligt og sikkert for sig og at folk har det godt og hygger sig i køerne.

DET MED SMÅT:

Du skal hos os være frivillig i minimum 24 timer (fordelt på tre vagter), der alle ligger under de fire dage musikken spiller på festivalpladsen. Ud over det forventes, at du i perioden inden festivalen deltager i ét infomøde (ca. 2 timers varighed) samt et scenesikkerhedskursus (ca. 4 timers varighed), som på festivalens hovedkontor på Havsteensvej 11 i Roskilde.

Som tak for hjælpen modtager du ét adgangsgivende armbånd til hele festivalen samt tre spise- og ti drikkevouchers og én Roskilde Festival frivillig T-shirt. Sidst men ikke mindst bliver du en del af den store glade festivalfamilie med hang til #theorangefeeling.

LYDER DETTE SOM NOGET FOR DIG?

Kan du se dig selv i rollen som frivillig hos os, så send hjertens gerne med det samme en ansøgning, hvor du bedes fortælle lidt om dig selv. Du bedes skrive ”Line-Up” i emnefeltet.

Vores mail er:

Orange Scene: frivillig.orangesikkerhed@roskilde-festival.dk

 • Orange Scene er Roskilde Festivals hovedscene, der er verdenskendt for sin karakteristiske facon og orange teltdug. Det er her, hvor de gigantiske fællesskaber udfolder sig i stadionstørrelse, og publikumsmasserne mødes i en kæmpe fælles energiudladning. Kapacitet er cirka 60.000 publikum. Scenen drives udelukkende af de cirka 1.000 frivillige der arbejder på og omkring Orange Scene.

Sprogkrav: Dansk 

Alderskrav: Minimum 21 år

Division Deltagere søger til #RF50 nye frivillige med tilknytning til scenesikkerhed på Arena. Så er du en frisk, glad og sprudlende type, som sætter en ære i at yde et højt serviceniveau med et smil på læben, så tøv ikke med at læse videre og efterfølgende sende os en ansøgning via mail.

OM DIG:
Først og fremmest er det et krav, at du er fyldt 21 år, når festivalen starter lørdag 25. juni 2022. Dernæst skal du have super meget lyst til at blive tilknyttet Orange scene og virkelig kunne tage fat, når det går stærkt, der er mange mennesker og ganske høj musik omkring dig. Modsat skal du også kunne trives og hygge dig, når der sker knapt så meget ud på de tidlige morgentimer, og mågerne om muligt skriger om kap med din træthed. Kort sagt skal du være skarp og omstillingsparat. Det stiller krav til, at du som person er klar til også at udfordre dig selv både fysisk og psykisk.

Om os:

Under scenesikkerhed på Øst-scenerne er vi ud over dig mange andre frivillige. Flere har været med i mange år, og en del andre vil ligesom dig enten være helt nye eller blot have en enkelt eller to festivaler bag sig. Af den årsag er vi også rigtig gode til at tage mod nye og med det samme sørge for, at netop DU føler dig velkommen.

OPGAVEN LINE-UP CROWD SAFETY:

Du er fra starten af dagen med til at dele pitarmbånd ud til vores gæster, der ønsker at komme helt tæt på scenen foran (kaldet ”pitten”) under netop deres længe ventede koncert med favorit kunstneren. Du er med til at modtage vores gæster og guide dem ind i en kø, som giver adgang til pitten under afvikling af en specifik koncert. Du skal holde styr på antal i køen samt tjekke armbånd og screene gæsterne for medbragte genstande. Du er også med til at sørge for, at alt går ordentligt, roligt og sikkert for sig og at folk har det godt og hygger sig i køerne.

DET MED SMÅT:

Du skal hos os være frivillig i minimum 24 timer (fordelt på tre vagter), der alle ligger under de fire dage musikken spiller på festivalpladsen. Ud over det forventes, at du i perioden inden festivalen deltager i ét infomøde (ca. 2 timers varighed) samt et scenesikkerhedskursus (ca. 4 timers varighed), som på festivalens hovedkontor på Havsteensvej 11 i Roskilde. Som tak for hjælpen modtager du ét adgangsgivende armbånd til hele festivalen samt tre spise- og ti drikkevouchers og én Roskilde Festival frivillig T-shirt. Sidst men ikke mindst bliver du en del af
den store glade festivalfamilie med hang til #theorangefeeling.

LYDER DETTE SOM NOGET FOR DIG?

Kan du se dig selv i rollen som frivillig hos os, så send hjertens gerne med det samme en ansøgning, hvor du bedes fortælle lidt om dig selv. Du bedes skrive ”Line-Up” i emnefeltet.

Vores mail er:

Øst Scener: frivillig.eastsikkerhed@roskilde-festival.dk

 

SPROGKRAV: dansk.

ALDERSKRAV: minimum 21 år.

Division Deltagere søger til #RF50 nye frivillige til scenesikkerhed på Øst-Scenerne (Arena, Avalon og Gloria). Så er du en frisk, glad og sprudlende type, som sætter en ære i at yde et højt serviceniveau med et smil på læben, så tøv ikke med at læse videre og efterfølgende sende os en ansøgning via mail.

OM DIG:

Først og fremmest er det et krav, at du er fyldt 21 år, når festivalen starter lørdag 25. juni 2022. Dernæst skal du have super meget lyst til at blive tilknyttet Øst-scenerne og virkelig kunne tage fat, når det går stærkt. Der er mange mennesker og ganske høj musik omkring dig. Modsat skulle du også kunne trives og hygge dig, når der sker knapt så meget ud på de tidlige morgentimer, og mågerne om muligt skriger om kap med din træthed. Kort sagt skal du være skarp og omstillingsparat. Det stiller krav til, at du som person er klar til også at udfordre dig selv både fysisk og psykisk.

OM OS:

Under scenesikkerhed på Øst-scenerne er vi udover dig mange andre frivillige. Flere har været med i mange år, og en del andre vil ligesom dig enten være helt nye eller blot have en enkelt eller to festivaler bag sig. Af den årsag er vi også rigtig gode til at tage imod nye og med det samme sørge for, at netop DU føler dig velkommen.

OPGAVEN ACCESS OG FRONTSTAGE CROWD SAFETY:

Ved Øst-scenerne kan du få forskellige opgaver indenfor følgende områder:

Access: Du er her med til at bemande adgangspositioner på vores område. Det vil sige foretage adgangskontrol af dem, der gerne vil ind på vores område og tjekke, at de har den rigtige akkreditering og dermed formel adgang til vores område.

Frontstage: Du er her sammen med dit hold, hvor du skal være med til at sørge for, at vores gæster har det godt under afvikling af koncerterne. Du vil stå med ryggen til scenen, som spiller ganske højt musik. Du har vores gæster foran dig, som du skal hjælpe med at passe på. Du skal blandt andet dele vand ud og være med til at hjælpe publikum væk fra de områder, hvor de står tæt. Denne funktion kræver, at du har en god fysik og er psykisk robust.

DET MED SMÅT:

Du skal hos os være frivillig i minimum 24 timer (fordelt på tre vagter), der alle ligger under de fire dage musikken spiller på festivalpladsen. Ud over det forventes, at du i perioden inden festivalen deltager i ét infomøde (ca. 2 timers varighed) samt et scenesikkerhedskursus (ca. 4 timers varighed), som er på festivalens hovedkontor på Havsteensvej 11 i Roskilde. Som tak for hjælpen modtager du ét adgangsgivende armbånd til hele festivalen samt tre spise- og ti drikkevouchers og én Roskilde Festival frivillig T-shirt. Sidst men ikke mindst bliver du en del af den store glade festivalfamilie med hang til #theorangefeeling.

LYDER DETTE SOM NOGET FOR DIG?

Kan du se dig selv i rollen som frivillig hos os, så send hjertens gerne med det samme en ansøgning, hvor du bedes fortælle lidt om dig selv. Alt efter hvad du søger, så skriver du enten ”Access” eller ”Frontstage” og evt scene i emnefeltet.

Vores mail er:

Øst-scener: frivillig.eastsikkerhed@roskilde-festival.dk

ALDERSKRAV: min 18 år ved festivalens begyndelse

SPROGKRAV: Dansk eller engelsk

Hos os i Le Trang bliver du en del af et team, der serverer god vietnamesisk mad, mens vi hygger os.
Vi prioriterer god stemning samtidig med at vi forventer ansvarlighed i udførelsen af opgaverne. Der vil altid være en leder tilstede, der kan instruere og svare på spørgsmål.
Som frivillig vil din indsats være på 32 timer fordelt på festivaldagene.
Det giver dig:
 • adgangstegn til festivalen
 • mad, når du er på arbejde.
 • adgang til særlige overnatningsområde med gratis varme bade
 • fri shuttle til og fra festivalpladsen
 • adgang til Volunteer Village, hvor du sammen med andre frivillige kan oplade din mobil, koble på Wifi, dyrke morgenyoga, blive stylet, få massage eller bare slappe af i rolige omgivelser med gratis te, kaffe og saft.
Der er også eksklusive liveevents med bands og DJ’s og et barområde.
Vi mangler lige præcis dig - så er du frisk på en frivilligtjans der giver adgang til en oplevelse udover det sædvanlige og et brag af en festival sammen med os i Le Trang
- så skriv til stina@letrang.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig!

ALDERSKRAV: du skal være 18 år ved festivalens start

SPROGKRAV: du skal kunne tale dansk eller engelsk

 

 

Alle festivalens boder, barer og spisesteder skal bruge internet til deres kassseapparater & Dankort, og det skal vi bruge hjælp til. 

Lige nu søger Festival IT en række personer der gerne vil have alle deres vagter FØR musikken starter. Det drejer sig om fire vagter i tidsrummet  9:00 - 19:00, derudover finder vi lidt timer til oplæring & info inden første vagt.Forvent i alt ca. 40 timer.Er du elektriker (evt. lærling) eller dygtig inden for håndværk er det en fordel, men med en nogenlunde logisk tankegang, godt humør og gå-på-mod kommer du også langt. (IT-kompetencer er ikke nødvendigt).Opgaven kan kun udføres med et adgangsgivende armbånd til festivalen, så det får du selvfølgelig. Derudover får du adgang til medarbejder-camping, adgang til Volunteer Village & andre områder for frivillige, deriblandt det nye område i Vor Frue, tæt på hvor Festival IT holder til. Med dit armbånd følger også en række mad & drikkebilletter.Vi har et godt sammenhold hos Festival IT, et sammenhold som du også hurtigt bliver en del af. Måske bliver så afhængig af det at du kommer igen næste år ;-)Hvis du kan se dig selv i rollen som kabler, og gerne vil have fri når musikken spiller, så skal du kontakte Rune Høj Nielsen (Gruppeleder for Kabling) i en fart, det gør du på rune.nielsen@roskilde-festival.dk

ALDERSKRAV: minimum 18 år ved festivalens begyndelse

SPROGKRAV: det er en fordel hvis du kan forstå og tale dansk eller engelsk

 

B'ARTIST er Roskilde Festivals største cocktailbar med en fantastisk og central placering ved Orange Scene og ArtZone.

Når musikken spiller, går tingene stærkt - rigtig stærkt - og vi langer rigtig mange cocktails - og måske en enkelt øl - over disken til festivalens mange glade gæster. Det er sjovt og du skal være vaks på tæerne – vi har nemlig rigtig travlt i løbet af festivalen.

Du er aldrig alene når du er på arbejde i B'ARTIST. Vi arbejder hurtigt og effektivt mens vi har et smil på læben og hygger os med hinanden og får en sludder med gæsterne. Vi er opmærksomme både på gæsterne og hinanden.

Vi serverer hurtigt og effektivt gode cocktails både fra tap og hjemmemikset.

Vi bestræber os på at gøre opgaven så nem og overskuelig for dig – til gengæld forventer vi du er på, tager ansvar og gør dit bedste. Vi gør os alle umage. På den måde kan vi sammen have det sjovt og levere det bedste resultat til Roskilde Festivalen.

Vi mangler effektive frivillige til at udfylde tre roller:

· Barstaff – vagterne varer tilsammen 24 timer som afvikles i musikdagene (onsdag – lørdag)

· Driftsafvikler – vagterne varer tilsammen 24 timer i musikdagene (onsdag – lørdag) – du har ansvaret for baren når du er på vagt

· Opbygning af baren inden festivalen (mandag – onsdag) og nedtagning af baren efter festivalen – 32 timer som afvikles før og efter musikdagene. 

Vi har brug for rigtig mange hænder til at servicere de mange forventningsfulde gæster. Hvis du kunne tænke dig at blive en del af holdet, så udfyld nedenstående ansøgningsskema, så vi kan lære dig lidt bedre at kende før vi vælger hvem der bliver en del af B'ARTIST på Roskilde Festival 2022.

Svar på spørgeskemaet her

Vi glæder os til at høre fra dig

Team B'ARTIST

Asger Risager Nørgaard, barchef

Maria Sandfeld, produktansvarlig

Andreas Juul Jacobsen, opbygningsansvarlig

Lotte Fuglbjerg, frivilligansvarlig

ALDERSKRAV: Ansøgere over 18 år har fortrinsret, da dette kræves grundet natarbejde. 

SPROGKRAV: Du skal kunne tale dansk eller engelsk

Skal du med TIK-Håndbold på Roskilde Festival?

Vil du hjælpe os med at fejre, at det er halvtressens tyvende gang, dørene bliver slået op til en fed fest på dyreskuepladsen?

OPGAVEN

Igen i år står vi i en mobil/bil-batteri og garderobe-bod på campingpladsen i afd. L.

Der er åbent hele døgnet.

Det er til tider hårdt, men også rigtig sjovt at være med til, du møder en masse festglade unge.

Vagterne er 4 x 8 timer i perioden fra den 25/6 til den 2/7 2021. De 4 vagter skal fordeles over hele døgnet og over hele perioden.

Du får mad, drikke og hygge imens du er på arbejde i boden.

KONTAKT

Hvis du, eller nogle du kender, kunne tænke sig at støtte TIK håndbold, og få et armbånd til årets jubilæumsfestival så lad os høre fra dig.

Skriv til: mb@tik-haandbold.dk

Mange hilsener

Martin Bruun

TIK håndbol

Alderskrav: 18 år med få undtagelser

Festivalen har overdraget os 2 funktioner på Roskilde Station i festivalperioden. For begge tjanser er den samlede indsats 32 timer (4 x 8 timer), fordelt over 4 vagter med hhv. to vagter i løbet af de første 4 dage og to vagter på selve musikdagene.

Festivalen har overdraget os 2 jobfunktioner på Roskilde Station i festivalperioden.

For begge job er den samlede arbejdstid 32 timer, som er Festivalens krav for at få festivalarmbåndet, og vi har valgt at fordele arbejdstiden med 2 X 8 timer i løbet af de 4 første dage og de resterende 2 X 8 timer på selve musikdagene (on.-lø.).

SÆLGER-FUNKTIONEN:

Vi står i begge ender af perron 4 oven for de to trapper fra stationens tunneller og sælger enkeltbilletter til festivaltoget, der ca. hver ½ time kører til Camping West. Der skal altid være mindst 2 sælgere ved samme trappe, og i nogle perioder kan man være op til 4-5 ved samme trappe.

Den absolutte aldergrænse for denne funktion er minimum 18 år.

GUIDE-FUNKTIONEN:

Af hensyn til de mange festivaldeltagere, der ikke kender Roskildeområdet så godt, har Festivalen besluttet at have guider fordelt på hele stationsområdet, som kan hjælpe gæsterne. Som guide kan man blive placeret mange forskellige steder på stationsområdet, f.eks. ved enderne af tunnellerne, ved trapperne i tunnellerne op til perronerne eller oppe på de 4 perroner.

Der stilles normalt krav til at de frivillige er mindst 18 år, men der er mulighed for frivillige under 18, ud fra en individuel vurdering.

OM OS

På Lions' base har vi vores kontorvogn, køkken/madvogn, opholdstelt med borde/stole samt et toilet. På hver vagt serverer vi en stor sportsbolle, der kan nydes i opholdsteltet. I køkken/madvognen har vi kaffe/te samt vandflasker i køleskabet.

INTERESSERET?

Er du interesseret i at være frivillige med Lions Ramsø og er du aktiv og stabil på dine vagter, så er vi meget interesseret i dig. Kontakt os på rframsoevagt@gmail.com

Festivalhilsner

Torben Mølgaard | Lions Ramsø

SPROGKRAV: Dansk

ALDERSKRAV: Min. 18 år.

 

Har du lyst til at være med på et nyopstartet hold, som skal teste at Elinstallationer i boder og volunteer områder lever op til lovgivning og standarder, så er det dig vi leder efter.

HVEM ER VI

Du vil blive en del af det nyoprettede Team El test, som står for alt test af elinstallationer i handels-, mad- og drikkevareboder, samt Volunteers Village og Backstage Village. Vi hører under Team Opbygning El, som hører til i divisionen Byplan og produktion, og som står for alle elektriker opgaver i forbindelse med opbygning af alle handels- mad- og drikkevareboder, Volunteers Village og Backstage Village.

INDSATSEN

Vi søger festivalfrivillige, som skal teste elinstallationer over det meste af festivalområdet. I vil komme til at gå sammen i teams to og to, som sammensættes ud fra erfaringer og kompetencer.

HVORNÅR

Indsatsen vil være fordelt på 5 vagter af ca. 8 timer, som vil blive fordelt over perioden op til festivalpladsen åbner. Derudover vil der være en oplæringsdag i en weekend i juni, som vil være obligatorisk at deltage på. Vagterne vil være i dagtimerne, og vi vil forsøge at lægge vagterne ud fra dine ønsker.

OM DIG

 • Erfaring med el arbejde (uddannet elektriker eller lærling) foretrækkes, men er bestemt ikke et krav.
 • Hvis du er lærenem og har hovedet godt skruet på vil vi sørge for at du er klædt ordentligt på til at udføre opgaven.

VI TILBYDER

 • Muligheden for at blive en del at et nyt hold, hvor indsatsen ligger udenfor musikdagene.
 • Forplejning under vagterne.
 • Adgang til de særlige tilbud som alle festivalens frivillige har adgang til, som fx Volunteers Village og Volunteers Camping.

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG

Hvis du tænker det lige er noget for dig eller du har spørgsmål til opgaven så send en mail hvor du skriver lidt om dig selv til kim.sprankel@roskilde-festival.dk.

Vi håber du vil være en del af vores frivilligfælleskab og ser frem til at høre fra dig.

SPROGKRAV: Hos os taler vi mange sprog – du skal dog kunne tale dansk eller engelsk.  

ALDERSKRAV: Du skal være minimum 15 år inden festivalstart.

VAGTTYPER: Vi tilbyder både 32 og 24-timers vagter (for dem der yder en frivillig indsats på 24 timer, ligger vagterne under musikdagene). For at sikre fadøl nok til alle, vasker vi også om natten.

Frivillig i skumsprøjt og damp! Kom og hjælp os med at vaske glas på Roskilde Festival 2022.

Vil du være en del af Roskilde Festival og årets indsats for at mindske plastikaffald på festivalen? Og vil du have mulighed for selv at vælge dine vagter som frivillig?  Så læs mere her:  

HVEM ER VI

Team Genbrugsglas søger frivillige, der vil være med til at hjælpe miljøet og sørge for at Roskilde Festival går forrest i kampen mod engangsplastik. 

Vi vasker genbrugsglas i stedet for at der bliver brugt engangsglas. Det er et utrolig vigtigt arbejde, for uden rene glas er der ingen som kan slukke tørsten. Så vil du være med til at gøre en forskel, så bliv en del af holdet og tag din bedste ven/veninde eller et familiemedlem med og få en fantastisk oplevelse sammen. Vi gør hvad vi kan, for at have det så sjovt som muligt mens vi vasker.

DIN ROLLE

For at genbrugsglassene kan blive en succes, kræver det frivillige hænder, som vil hjælpe til med at sætte genbrugsglassene i vaskemaskinen og tømme pallerne. Du skal altså ikke selv svinge børsten, det har vi maskiner til. Når glassene er rene, skal de pakkes, skannes og kørers ud til barerne, hvor de beskidte skal hentes så de kan blive vasket på ny.

Man er på vagt op til 8-10 personer ad gangen, hvor du selv har mulighed for at vælge en vagtpakke. Dermed kan du og din festival-buddy stadig se dit yndlingsband på scenen. 

VAGTERNE

 • Vi mangler frivillige til vaskeholdet – her står man ved vaskemaskinen og fylder i og pakker kasserne. Her kan du både få 32- og 24-timers vagter, og er du mellem 15 og 18 er det også her du kan hjælpe til.
 • Derudover mangler vi pladsfolk – det er vores navn for dem som skanner, sorterer og pakker glassene, så de er klar til at blive kørt ud af vores frivillige chauffører.
 • Hvis du har et B kørekort, mangler vi chauffører der kan hjælpe med at køre rene glas ud og hente beskidte glas ind igen. I kører aldrig alene, så også her kan du køre med din bedste buddy, du skal bare huske man skal være ædru på vagt.
 • Hvis du har et truck-kørekort, mangler vi et par truckførere til at læsse og losse genbrugsglas ind og ud af varevognene.  

LYDER DETTE SOM NOGET FOR DIG

Skriv til os på genbrugskrus@roskilde-festival.dk 

Vi håber, at du vil være en del af vores frivilligfællesskab.  

- TEAM GENBRUGSGLAS 

Age: +18 

Language: English 

More than 400.000 Facebook users and over 100.000 Instagram users follow Roskilde Festival. Now you have the chance to join the team in charge of monitoring Roskilde Festival’s social media.

We are looking for community managers who will volunteer throughout the festival. During your shifts, you will create and publish posts to Roskilde Festivals Facebook, Instagram and Twitter profiles. A big part of the role is also communicating with the festival’s followers on social media.

You will join a team that is highly interested in social media, and you will get a unique chance to work behind the scenes of online communications in one of the largest cultural events in Northern Europe. The office is located at the festival site.

Your tasks:

 • Monitor Facebook, Instagram and Twitter
 • Respond to comments and incoming queries
 • Publish content - write engaging and spot-on copy and curate content from our many internal content suppliers

 

You have:

 • Experience working on social media platforms including Facebook, Instagram and Twitter
 • Knowledge of Falcon (an advantage)
 • Excellent communication skills with fluency in English
 • Great attention to detail and an eye for spotting what works and what doesn't
 • A passion for Roskilde Festival and an interest in volunteer work

You need to be able to volunteer 32 hours in the period June 25- July 2. You will have two 8 hour shifts from Saturday-Tuesday and two 8 hour shifts from Wednesday-Saturday.

Want to join? You apply for this role by heading over to the RF22 Social Media Community Manager application page here. We expect to get back to all applicants no later than by mid-May.

Application deadline: 10. May 2020.

Sprogkrav: dansk eller engelsk

Alderskrav: minimum 18 år

HVEM ER VI? 

Vi er fra Vallekilde Elevforenings Bestyrelse. Vores forening er drevet af 8 unge mennesker, og har fokus på skabe god energi for unge efter et højskoleophold og skabe rammer hvor vi, unge, kan skabe nye initiativer og være en del af noget større. 

INDSATSEN

Vi søger frivillige til at være servicemedarbejdere i CLEAN OUT LOUD på Roskilde Festival 2022. Du bliver en del af et større team, og inden da vil du blive briefet i hvordan det fungerer at være frivillig i dette område. Indsatsen går ud på at hjælpe gæsterne med at føle sig godt tilpas i campingområdet og være til rådighed hvis nogle har brug for en hjælpende hånd. Sprede god energi og kærlighed til fællesskabet. Et eksempel kunne være at sidde som vagt ved toiletterne (så toiletgængere føler sig trygge), eller trille fra camp til camp og høre om COL-gængere har det godt. 

HVORNÅR?

Din indsats for Roskilde består af 4 x 8 timers vagter i perioden 25/6 - 2/7. Det er muligt at søge sammen med venner, og vi vil gøre vores bedste for at give jer vagter sammen.

VI TILBYDER

Vi tilbyder dig 4 mealvouchers, som du kan bruge på festivalpladsen. 

Derudover kan du som frivillig gøre brug af de særlige tilbud, som festivalen tilbyder alle frivillige. Det gælder f.eks. adgang til Volunteers Camping og Volunteers Village. 

Før festivalen inviterer vi alle vores frivillige til meetup, hvor vi sammen har mulighed for at mødes og hygge os. 

LYDER DETTE SOM NOGET FOR DIG?

Tilmeld dig allerede i dag via dette link:https://forms.gle/9iLfaHeMUHdkugZH8

Søg nu gennem linket og sikre din plads på årets festival

Ansøgningsfristen er d. 30 april, og du får svar i løbet af maj måned, om du har fået en plads.

Hvis du oplever problemet med linket, så søg ved at skrive en mail til denne mailadresse: elevforeningvallekilde@outlook.dk

Age: +18 

Language: English 

More than 400.000 Facebook users and over 100.000 Instagram users follow Roskilde Festival. Now you have a unique chance to join the team that creates content for Roskilde Festivals social media.

For #RF50 we are looking for a team of volunteer social media reporters, who will deliver content for our social media platforms on Instagram and Facebook.

We are looking for outgoing volunteers, who can reach out to festival audience, embrace and communicate their stories and experiences at Roskilde Festival. You will be in the field, taking still-photos and videos as well as shooting stories. You will work together with other volunteers in a social media team.

As a SoMe-reporter at Roskilde Festival, you will get a unique chance to work behind the scenes of online communications in one of the largest cultural events in Northern Europe.

Your tasks:
 • Seek out and tell stories that communicate what it feels like to be at Roskilde Festival
 • Approach our guests and convert their stories to great content
 • Take pictures and videos for Instagram and Snapchat – both news feed and stories
 • Write spot on copy for your photos and videos

 

You are:
 • Outgoing, social and a teamplayer
 • Capable of getting ideas and making them come true
 • Equipped with a keen eye for visual content (photo- and video experience is a plus)
 • Experienced with journalism and reporting (an advantage)
 • An excellent communicator with fluency in English
 • Passionate about Roskilde Festival and interested in volunteer work

You need to be able to volunteer 32 hours in the period period June 25 - July 2. You will have two 8 hour shifts from Saturday-Tuesday and two 8 hour shifts from Wednesday-Saturday.

Want to join? You apply for this role by heading over to the RF22 Social Media Reporter application page here. We expect to get back to all applicants no later than by mid-May.

Application deadline: May 10 2020.

Alderskrav: 18 år

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

Oles Gård søger festivalglade service folk til at bemande vores gourmet pizza bod. Vi serverer pizza, lavet på de bedste råvarer - og serverer vores pizza sprøde og friske.

OM OS

Du behøver ikke have fem stjerner i et køkken for at være i boden - da vi blot skal varme pizzaerne i store ovne, skære pizzaerne i slizes, hvor de til sidst skal sælges. Det er nemt- og alle kan være med.

Vi skal være 80 frivillige for at bemande boden- og hver frivillig skal have 4 vagter - hvor to af vagterne bliver i dagene op til festivalstart. De to andre vagter er dage hvor musikscenerne spiller.

Vi har et hyggeligt uformelt sammenhold, hvor det er vigtigt at have det hyggeligt og sjovt mens vi er på vagt. Der vil være et bagealt, hvor der kan slappes af når der er tid og hvor der kan drikkes kaffe og te, mad og drikke.

ANSØG

Er det noget for dig, skal du skrive en mail til frivillig@olesmail.dk og angive dit navn og e-mail adresse. Og så hører du fra os igen.

Det bliver smadder hyggeligt og vi glæder os til at høre fra dig.

Anita Støvring Ross – Festivalkoordinator, tlf 27 24 85 42

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

Alderskrav: Du skal være fyldt 18 år

Vil leder efter seje frivillige til Danmarks måske mest energiske team. Vi hjælper glade festivaldeltagere med at sørge for at manglende strøm ikke skal stå i vejen for en god fest.

Opgaven består i at bytte Volt og Soundboks batterier, sætte til opladning og levere en fantastisk service til vores mange tusind søde kunder. Du får naturligvis oplæring i systemet fra kompetente team ledere. Så hvis du er serviceminded og klar på at levere god service så tøv ikke med at sende os en ansøgning!

SOM FRIVILLIG HOS OS FÅR DU

 • Partout armbånd til festivalen.
 • En Volt oplader med kabel.
 • Fri opladnings service på festivalen.
 • En madbillet til hver af dine vagter.
 • Du vælger selv en vagt pakke og kan vælge den samme som en ven

VI VIL SÅ GERNE HAVE DIG MED PÅ FESTIVAL!

Du kan sende os din ansøgning her: https://volunteer.getvolt.dk/

Ikke helt overbevist endnu? Læs mere her: https://getvolt.dk/volt-team/ eller sende os en mail på volunteer@getvolt.dk

 

 

ALDERSKRAV: mindst 18 år ved festivallens start

Vi er en 100 % vegansk madbod, som serverer mad og drikkevarer på camping West (burgers, wraps, nachos, havregryn, smoothies mv.) Vi går meget op i bæredygtighed, alt fra emballage til råvarerne. Er det noget for dig, så læs videre…

VI SØGER

pligtopfyldende, service-mindede og glade mennesker, som kunne tænke sig at være i et fedt team af 38 frivillige. Du skal være 18 år når festivalen begynder og du skal være klar på op til to nattevagter, da vi har døgnåbent. Du er klar på at hjælpe os 32 timer i vores bod og vagterne ligger fra lørdag den 25. juni om formiddagen til og med søndag den 3. juli om middagen.

OPGAVEN BESTÅR I

at snitte grøntsager, betjene kunder, blende smoothies, vaske op, samle burgers, gå ud med affald og meget mere. Du er klar på det hele. Dine timer bliver fordelt ca. 50/50 på musik/ikke-musikdage og vi tilstræber at opfylde minimum ét musikønske ift vagtplanlægningen. Som frivillig hos os får du adgang til festivalen alle dage samt adgang til frivilligcamping og til Volunteers Village, hvor du fx kan komme i et rigtigt bad, få gratis kaffe mv.

DU FÅR

den fedeste stemning på vores team og vi er en flok super dedikerede mennesker. Hos os er du der ikke bare for at bidrage, men for at være en del af et fællesskab. Bag vores foodtrucks har vi et hyggeområde, hvor du kan slappe af og oplade din mobil osv. Her er du altid velkommen - også selvom du ikke skal på vagt.

På hver vagt får et måltid fra menuen samt alt det, du kan drikke af sodavand, vand og kaffe.

SEND EN

PB til ”Vex Mex – Green Street Food” på Facebook. Skriv din alder, lidt om dig, hvorfor vi skal vælge dig og hvorfor du gerne vil med på vores hold, dit fulde navn og telefonnummer. Tag en ven med – I vil få vagter sammen.

Teamet bag Vex Mex - Mette & Carsten

SPROGKRAV: Dansk or English

ALDERSKRAV: du skal være fyldt 16 år.

 

 

Se og læs mere på vores hjemmeside: www.thrillainmanila.dk

HVEM ER VI?

Vi er Thrilla in Manila. Thrilla i Manila er den første filippinske fusion i Danmark.

INDSATSEN

Vi søger frivillige til vores Foodcourt-bod på Roskilde Festival 2022. Indsatsen går derfor ud på at hjælpe gæsterne med at tage imod ordre og servere mad. Vi har et højt tempo, så du skal kunne følge med :)

HVORNÅR?

Din indsats for består af 32 timers frivilligindsats fordelt på 4 vagter i perioden 29/6-3/7. Vi gør vores bedste for at tilpasse vagter ud fra dine ønsker.

VI TILBYDER

Vi tilbyder vores frivillige mad og drikke inden eller efter vagter. Derudover kan du som frivillig gøre brug af de særlige tilbud, som festivalen tilbyder alle frivillige. Det gælder f.eks. adgang til Volunteers Camping og Volunteers Village.

LYDER DETTE SOM NOGET FOR DIG?

Tilmeld dig allerede i dag via dette link: https://www.roskilde-festival.dk/en/volunteers/become-a-volunteer/about-being-a-volunteer/

Du kan også finde mere information om vores indsats ved at melde dig ind i vores facebookgruppe thrillainmanila.dk.

Vi håber, at du vil være en del af vores frivilligfællesskab.

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

Vil du være en del af Roskilde Festivals nok hyggeligste frivilligtjans? Så vær med for Studenterrådet ved RUC.

Studenterrådet ved RUC hører til daglig til på Roskilde Universitet, men vi er også at finde på Roskilde Festival, hvor vi har ansvaret for Caravan områderne. Derfor søger vi frivillige som har lyst og finder glæde i at gøre oplevelsen for festivalgæster god. Vi har fokus på at det skal være hyggeligt og godt at være frivillig med os.

INDSATSEN

Vi søger frivillige til Caravan (campingvogn områderne) på Roskilde Festival 2022. Indsatsen går ud på at tjekke armbånd ved indgangen til området, at gå brandvagter og at gøre festivalen til en god oplevelse for gæster i området.

Derudover vil der i starten og slutningen af festivalen være opgaver, der består i at få dirigeret campingvogne på plads.

HVORNÅR?

Din indsats på Roskilde Festival består af 4 x 8 timers vagter i perioden 25/6 - 3/7. Vi gør vores bedste for at tilpasse vagtplanen til dine ønsker.

VI TILBYDER

Vi har et hyggeligt bagtelt i hvert Caravan område, hvor der vil være drikkevarer og mulighed for at lave en sandwich og lign. under vagterne.

Derudover kan du som frivillig gøre brug af de særlige tilbud, som festivalen tilbyder alle frivillige. Det gælder f.eks. adgang til Volunteers Camping og Volunteers Village.

Mange af vores frivillige er fra Roskilde Universitet, så man vil opleve at der er et fællesskab og en stemning, som man nok ikke finder på så mange andre arbejdspladser på festivalen. Vi er sted der kommer hinanden ved, både under og efter vagter, hvis man har lyst.

LYDER DETTE SOM NOGET FOR DIG?

Tilmelde dig allerede i dag via dette link: https://people-vol.roskilde-festival.dk/bliv-frivillig/?guid=18b38bf5-19d7-4c7f-8a0e-73a183abf85c

eller

finde mere information om os på vores facebookside:  https://www.facebook.com/FrivilligMedRUC

Vi håber, at du vil være en del af vores frivilligfællesskab.

Studenterrådet ved RUC

Alderskrav: Som udgangspunkt minimum 18 år 

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

Ud over den gode stemning vi lægger for dagen i vores hyggelige enhed, får du også hos os muligheden for at komme omkring på både campingområdet og indre plads og assistere med at løse opgaver og får på denne måde en nuanceret oplevelse af stemningen, omfanget og driften af Roskilde Festival.

Opgaverne kan være af akut karakter eller ligge der, hvor der er opstået et uforudset pres. Eksempler på opgaver kan være at hjælpe til i madboder med produktion og salg, opbygning/ klargøring op til åbningen af indre plads, reparationer, transport og fragt, portvagt, små opgaver hist og pist m.fl.

Du vikarierer på forskellig vis i 32 timer fordelt på 4 vagter i tidsrummet fra 25/6 - 3/7, inkl. forplejning - halvdelen af tiden lægges under musikdagene på indre plads.

Som frivillig får du armbånd med adgang alle dagene, t-shirt, mulighed for overnatning i Volunteer Camping samt adgang til Volunteer Village og Backstage Village.

… Nye bekendtskaber, ja sågar venskaber, ligger og venter på DIG, når du bliver sendt i felten af vores venlige dispatchers…. Og, vi passer på dig. Du bliver ikke sendt ud på en opgave, som vil være problematisk for dig. ’Vores’ vikarer skal behandles godt!

KOM GLAD og oplev jubilæumsåret for RF, festen og musikken, indefra og udefra. Vi har desværre næsten ingen mulighed for hjælp fra personer under 18 år.

Skriv til Kristian på kristian.andersen@roskilde-festival.dk

Alderskrav: 18 år

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

👇🏼☀️🎼🧡👇🏼

Vi har været 10 år på Roskilde festival og er kendt for at være et rigtig godt sted at være frivillig. Og det er vi meget stolte af. Hos Freshii skal vi have det sjovt samtidig med vi laver og sælger en masse lækkert mad. Vi laver bla. de bedste sandwich og pizzaer.

Du kan læse mere og tilmelde dig på vores hjemmeside eller øverst på vores facbookside

1. https://www.freshiimadbodroskildefestival.com/

2. https://www.facebook.com/FreshiiRoskilde

SOM FRIVILLIG HOS FRESHII FÅR DU

 • Fuld festival adgang til hele Roskilde festival
 • Du kan selv vælge dine 3 -4 vagter.
 • Mad, snacks og drikke når du er på vagt ;-)
 • Mulighed for at få vagter med dine venner.
 • Adgang til hygge bagområder hvor du kan saml kræfter, lade tlf m.m
 • Adgang til volunteer village ( lige ved siden af vores bod) hvor du kan få alt du har brug for som frivillig, billig øl, mad, massage, opladet tlf, slappe af og alt muligt andet fedt m.m
 • Medarbejde camping, gode toiletter, bad, madboder ( Her sover man godt i gode rammer)
 • Du kommer til at have det sjovt med en masse andre fantastiske frivillige

Lyder det næsten for godt til at være sandt... Den er god nok. Du kan læse mere og tilmelde dig her: https://www.freshiimadbodroskildefestival.com/

Eller øverst på vores facebook side. https://www.facebook.com/FreshiiRoskilde

Har du spørgsmål så skriv endelig til os. Thor@thorandersen.dk

VI HÅBER AT SE JER SOM EN DEL AF TEAMET.

/Freshii

ALDERSKRAV: Vi søger frivillige der er over 20 år

 

Lige nu søger en af vores boder på teltpladsen frivillige til at give den gas sammen med os.

Vi har flere typer af jobs, så om du har ledererfaring, ønsker ansvar for kassen eller ønsker en af vores mange andre opgaver. Så er du velkommen hos os.

VI SØGER

Vi søger frivillige der er:

· serviceminded

· gode til samarbejde

· bidrager med en ”awesome ”stemning til holdet.

OPGAVEN

Hos os yder man en frivilligindsats på 32 timer hvor 2 vagter ligger før musikdagene og 2 vagter ligger under. Vagterne er 4 x 8 timer og ligger på forskellige tidspunkter af døgnet. Du er selv med til at vælge vagterne så du kender dine tider allerede ved tilmeldingen. Vi har en mission om at hos os skal det være rart at være frivillig. Vi oplærer vores vagtledere i god ledelse og vi søger for gode arbejdsforhold.

Vi laver et lækkert afslappende bagområde hvor du kan holde din pause og slappe af. Nyde en sandwich, toast, chips, slik, is, saft og meget mere. Udover dette får du også madbilletter.

SKAL DU MED?

Så skriv til Allan på Fes10valRoskilde@gmail.com

 

Roskilde Festival fejrer 50 års jubilæum, og alle billetter har længe været udsolgt.
Du kan stadig komme med på festivalen, hvis du vil være frivillig i madboden BUSBUS.
BUSBUS driver 2 boder på festivalen - den ene på Camping ved Count Down-scenen og den anden på Indre Plads ved Orange Sceneplads. Vi sælger brunch og flæskestegssandwich.
Vi vil gøre vores bedste for at give dig en uforglemmelig oplevelse hos BUSBUS.
Husk, at selvom du er frivillig, er der stadig masser af tid til at nyde den fede musik og feste.
VI HAR BRUG FOR
- Kassefolk, sandwichsmørere og opryddere mm.
DET TILBYDER VI
- Adgang til alle dage på festivalen fra d. 25. juni til d. 2. juli.
- Gratis mad og drikke, når du er på vagt.
- Adgang til Volunteer Village med billige øl, kaffe og massage.
- Gratis adgang til Volunteer Camping – varme bade, rene toiletter og nattero.
- Er I en vennegruppe, lover vi, at I får alle jeres vagter sammen.
VAGTERNE
- Du kan ønske, om du vil være frivillig i boden på Camping eller i boden på Indre Plads.
- På Camping vil din indsats være ca. 32 timer i perioden d. 25. juni til d. 2. juli.
- På Indre Plads vil din indsats være ca. 24 timer i perioden d. 29. juni til d. 2. juli.
- Tiden går hurtigt, mens du har vagt – vi har travlt – men det er sjovt!
ER DU INTERESSERET?
Er du interesseret?
- Send en mail til Susanne på busbus.roskilde@gmail.com og bed om et tilmeldingsark, eller hvis du har yderligere spørgsmål.
Vi glæder os!
De bedste festival-hilsner fra Jonas og Susanne / BUSBUS

 

Alderskrav: minimum 16 år når festivalen begynder

Sprogkrav: dansk eller engelsk

 

Hos "Hache Gourmet Burger" og "Fællesspisning på Øst" på camping East har vi brug for friske frivillige til at bemande vores 2 boder. Vi laver bl.a. dejlige burgere, vegetar burgere, pommes med dips, saftevand, kaffe og morgenmad.

HOS OS FÅR DU

Som en del af Haché-Holdet får du adgang til Roskilde Festival. Desuden er der hos os fri mad, kaffe og saft når du er på vagt. Derudover har vi et mindre frivilligområde, hvor du før/efter din vagt kan hygge og slappe af. Hos os kan du også lægge mobilen til opladning imens du er i boden.

Vi har et godt sammenhold og holder den gode tone hele vejen.

VI SØGER

Vi skal bruge 125 frivillige til 4 vagter hver. 2 af vagterne bliver i dagene op til festivalens start og de 2 sidste vagter bliver under selve musik-dagene.

INTERESSERET

Send en mail til info@hache.dk med lidt information om dig selv. Så kontakter vi dig.

Vi glæder os til at høre fra dig og til et brag af en festival.

 

De bedste hilsner

Jakob Schottländer - Haché 

Sprogkrav: Du skal kunne tale og forstå dansk.

Alderskrav: Du skal være fyldt 21 år.

Division Deltagere søger til #RF50 nye frivillige til scenesikkerhed. Så er du en frisk, glad og sprudlende type, som sætter en ære i at yde et højt serviceniveau med et smil på læben, så tøv ikke med at læse videre og efterfølgende sende os en ansøgning via mail.

OM DIG:

Først og fremmest er det et krav, at du er fyldt 21 år, når festivalen starter lørdag 25. juni 2022. Dernæst skal du have super meget lyst til at blive tilknyttet scenesikkerhed og virkelig kunne tage fat, når det går stærkt. Der er mange mennesker og ganske høj musik omkring dig. Kort sagt skal du være skarp og omstillingsparat. Det stiller krav til, at du som person er klar til også at udfordre dig selv både fysisk og psykisk.

OM OS:

Under scenesikkerhed er vi udover dig mange andre frivillige. Flere har været med i mange år, og en del andre vil ligesom dig enten være helt nye eller blot have en enkelt eller to festivaler bag sig. Af den årsag er vi også rigtig gode til at tage imod nye og med det samme sørge for, at netop DU føler dig velkommen.

OPGAVEN VIDEO:

Du er en del af vores videohold, hvor vores opgaver er at have et overblik over vores gæster og have forbindelse med alle scener og beredskab og mange andre. Vi har videokameraer placeret over hele festivalen og flere kontorer som du vil være med til at holde styr på. Du skal være glad for at skrive på computer, da vi bruger en del tid på det, så skal du kunne skrive på dansk (engelsk er også en fordel at kunne). Du skal ikke være bange for at tale i radio, da dette er en del af vores arbejdsredskab. Det er vigtigt, at du er detaljeorienteret og kan holde flere bolde i luften ad gangen. Du skal kunne holde hovedet koldt, når der er fart på – og det bliver der helt sikkert, når vi afvikler koncerter! Du vil blive en del af et hold med nogle super spændende og anderledes opgaver, hvor vi har let til grin og et super godt sammenhold.

DET MED SMÅT:

Du skal hos os være frivillig i minimum 24 timer (fordelt på tre vagter), der alle ligger under de fire dage musikken spiller på festivalpladsen. Desuden forventes det, at du i perioden inden festivalen deltager i ét infomøde (ca. 2 timers varighed) samt at du kan afsætte 1-2 dage til kursus, inden festivalen starter.

Som tak for hjælpen modtager du ét adgangsgivende armbånd til hele festivalen samt tre spise- og ti drikkevouchers og én Roskilde Festival frivillig T-shirt. Sidst men ikke mindst bliver du en del af den store glade festivalfamilie med hang til #theorangefeeling.

LYDER DETTE SOM NOGET FOR DIG?

Kan du se dig selv i rollen som frivillig hos os, så send hjertens gerne med det samme en ansøgning, hvor du bedes fortælle lidt om dig selv. Alt efter hvad du søger, så skriver du ”Video” i emnefeltet.

 

Vores mail er: frivillig.orangesikkerhed@roskilde-festival.dk

ALDERSKRAV: Min. 18 år

SPROGKRAV: Dansk 

 

Skal du med i hegnet på Roskilde Festival 2022? Vi er i fuld gang med rekrutteringen af frivillige til det absolut fedeste arbejdshold og du kan stadig nå at blive en del af det!

OM OS

Hegnsgruppen står for alt opsætning og nedtagning af i alt ca. 30 km hegn i forbindelse med Roskilde Festivalen.

OM DIG

 • Du skal være forberedt på en lidt anderledes frivillig indsats, og det kan være fysisk krævende.
 • Du er ikke bange for at stå alene med en skruemaskine eller løfte en gummiklods, også når det skal gå stærkt.
 • Du skal være fyldt 18 år for at kunne deltage på hegnsholdet.
 • Frivillige med håndværksmæssig erfaring samt folk med kørekort eller teleskoplæssercertifikat vil blive foretrukket.

INDSATSEN

Til gengæld bliver du en del af et godt solidt fællesskab, og du behøver overhovedet ikke at tænke på nogle vagter imens musikken spiller, for der har du fri.

Vagterne har du mulighed for at aflægge over en 3-ugers periode (14 dage før festivalen og en uge efter). Selve vagterne vælger vi i fællesskab så det hele kommer til at passe. Dog skal minimum en af vagterne aflægges i ugen efter festivalen. Der er også en god mulighed for at få vagter sammen med en ven.

Vi har både plads på vores korte hold til 32-timers frivillige, men har du endnu mere blod på tanden, har vi også plads til flere medskabere på vores lange hold.

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Kunne du tænke dig at blive en del af hegnsgruppen på Roskilde Festival 2022, så send en mail til maria.larsen@roskilde-festival.dk med en kort beskrivelse af dig selv.

 

ALDERSKRAV: 18 år
SPROGKRAV: du skal kunne tale dansk eller engelsk
Vi mangler cirka 30 frivillige til Skotlander Rum Lounge på RF22.
DET FÅR DU
 • Adgangstegn til festivallen, så du kan passe dine frivilligopgaver 
 • Hyggeligt bagområde med gratis kaffe og te, billige øl og drinks og mobilopladning
 • Udsigt til Orange Stage fra boden
 • Rabat på drinks i baren
 • Adgang til Volunteer Village (lige bag Arena stage!)
HVAD MED VAGTERNE?
 • Vi er en travl bod, så du keder dig aldrig og tiden går hurtigt!
 • Du skal have 3 vagter á 8 timer
TILMELDINGTilmeld dig som frivillig på rf@skotlander.com 

Alderskrav: Min. 21 år

Sprogkrav: dansk

Har du erfaring/uddannelse i håndtering af mennesker, herunder konfliktløsning? Gerne indenfor områder som publikums sikkerhed eller beredskab. Kunne du tænke dig at være med til at skabe Danmarks fedeste festival? Så læs videre....

Vil du være festivalens mand på gulvet? Kan du se dig selv som værende den første kontakt til både vores gæster og andre frivillige? Så får du her en mulighed for ofte at være første person på stedet og derfor ofte også den første problemknuser. Du har en tæt kontakt til vores gæster, til de øvrigt frivillige, til afviklingsleder samt andre beredskabsenheder. Din vurdering og din mening tæller.

Vi søger personer med hjertet på rette sted og med lysten til at gøre en forskel.

Du vil indgå i et team med andre Safety Værter og Safety koordinatorer. Du vil indgå i teams af 2-3 personer og du vil dække hele festivalsområdet.

DINE OPGAVER:

 • Rundering på festivals området
 • Konflikthåndtering
 • Hvem-Hvad-Hvor: Videre formidling af viden om alt muligt
 • Ledelse af hændelser (tilskadekomst, uro, flow styring mv.)
 • Deltagelse møder op til, under og kort tid efter festivalen
 • Deltagelse i kurser

DIN BAGGRUND:

Vi lægger vægt på at du har interesse og evnen til at være holdspiller og samtidig vise vejen. Du skal kunne være selvstændigt og samtidig kunne indgå i teams. Har du viden om og erfaring med driftsledelse er det et plus. Du skal være proaktiv og kunne bidrage positivt til driftsafvikling og du skal se problemstillinger som udfordringer, der er til for at blive løst gennem positiv kommunikation, fremfor magtanvendelse.

Du skal være forberedt på at kunne ligge i alt 4-5 vagter. Vagterne vil være fordelt i ugen op til festivalen, under festivalen og i dagene efter festivalen.

Du skal være fyldt 21 år og kunne fremvise en ren straffe attest.  

Hvis ovenstående har fanget din interesse så besvar spørgsmålene i Ansøgning

Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte os via denne mailadresse frivillig.safety@roskilde-festival.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

ALDERSKRAV: Du skal være fyldt 18 år ved festivallens begyndelse

SPROGKRAV: Du skal kunne tale dansk 

Foodjam er Madkulturens aktive folkekøkken på Roskilde Festival. På Foodjam tilbereder festivalgæster et måltid med inspiration og støtte fra en kulinarisk vejleder under det, som vi kalder en ”jam-session”.

HVAD VI GØR

I Foodjam-teltet udfordrer vi gæsterne til at arbejde med råvarer, teksturer og smag gennem en opsøgende, legende og lærerig tilgang, og vi bruger udelukkende økologiske råvarer, samt hele fisk og friske skaldyr.

Har du højt humør og interesse for mad, musik og formidling? Vil du gerne med på en næsten totalt udsolgt Roskilde Festival? Så kom med Madkulturen på Roskilde Festival som kulinarisk vejleder, og bliv en del af Danmarks største køkkenfest. 

Som kulinarisk vejleder består din opgave i at guide og vejlede gæsterne til selv at tilberede et lækkert, bæredygtigt og økologisk måltid, som de kan spise ved fællesborde i Foodjam-teltet. For at sikre vores gæster den bedste oplevelse, skal alle frivillige kulinariske vejledere deltage i et to dage kulinarisk kørekortkursus i København, hvor du lærer alt om madlavning, tilsmagning og formidling. Det er rigtig hyggeligt og lærerigt, og det eneste du skal give for at deltage, er din tid.

Som frivillig hos Foodjam skal du:

 • Være fyldt 18 år
 • Deltage på kulinarisk kørekort kursus
 • Have masser mod og interesse for at lave mad og give din viden videre til andre.

Der er begrænsede pladser, så søg allerede nu. Læs mere på www.madkulturen.dk/foodjam 

Vi ses på Foodjam !

Alderskrav: minimum 18 år 

Vi søger servicemindede, smilende og venlige personer, der tør tage ansvar og vil være med til at gøre camping til et hyggeligt og behageligt sted at færdes. KLUB10 er en forening der støtter idrætsforeninger og andre gode initiativer. Ved at være frivillig for os, er du bl.a. med til at støtte en masse unges mulighed for at dyrke idræt.

Som frivillig for KLUB10, består din indsats af vagter på 4*8 timer, som servicemedarbejder.

 • Her skal du være med til at holde orden,
 • sørge for at der er pænt og sikkert at opholde sig
 • og besvare spørgsmål fra festivalens gæster så godt du kan
 • Du skal være fyldt 18år senest d.25/6-2022
 • Dine vagter kan blive fordelt over 9 dage, hvis du er der alle dage
 • Du kan få vagter sammen med dine venner
 • Du kan læse mere på vores facebookside og hjemmeside

DETTE FÅR DU SOM FRIVILLIG FOR KLUB10:

 • Mulighed for at bo i vores lejr - med masser af hygge, fest og gode forhold
 • Bade og toiletter kun for KLUB10
 • Adgang til fællestelt med bar, borde og bænke
 • Gratis morgenmad hver dag og fri adgang til mad på vagterne

INTERESSERET? 

Kontakt os her snarest muligt på:

Tilmelding: www.klub-10.dk

Alderskrav: minimum 21 år

Sprogkrav: Dansk

Vil du gøre en forskel for de mange deltagere på RF 2022 og mærke pulsen på camping? Så kom og vær med som Service Manager i hjertet af Roskilde Festival

OMRÅDET

Dækker alle campingområderne i øst, syd, center og vest. Vi skal bruge en del og tilbyder en sjov, udfordrende og anderledes oplevelse af Roskilde Festival.

Du skal være bindeled mellem foreningerne og deres frivillige samt Roskilde Festival. Da områderne har mange forskellige udtryk, vil der være stor forskel på de opgaver, der skal løses i eksempelvis “Leave no trace“ og regular camping. Der er altså mulighed for at have nogen indflydelse på, hvilken del af campingoplevelsen man gerne vil have mere af. Samlet vil der være ca. 120.000 personer på campingområderne i løbet af festivalen, og det bliver din opgave, sammen med resten af teamet, at gøre det til en god oplevelse for vores gæster. Du vil blive en del af Camping, som er forankret i Division Deltagere. I camping er vi organiseret med en Teamchef, en stabsfunktion med forskellige ansvarsområder (fx HR, foreninger, økonomi mv.), fire teamledere og 15 aktivitetsledere, et hold campingkoordinatorer samt holdet af Service Managers.

ROLLEN SOM SERVICE MANAGER

Du bliver en del af Camping, som består af en teamleder og aktivitetsledere for hvert campingområde. I den daglige drift vil du have et tæt samarbejde med campingkoordinatoren på beredskabskontoret, aktivitetslederen for området og supervisors fra foreningerne.

 • Du sikrer sammen med den lokale forening en god og rolig ankomst for de mange gæster.
 • Du leder med et smil og stor tolerance i den Orange ånd
 • Du drifter området og sikre en god dialog mellem gæsterne, serviceværter og supervisors.
 • Du er bindeled mellem forening, camping koordinator og beredskabskontor.
 • Du sørger for at vores gæster får en god og komfortabel ramme for deres festivaloplevelse.
 • Du planlægger vagten sammen med den afgående service manager.
 • Du debriefer til den tilgående service manager.
 • Du laver en log over vagten.
 • Du understøtter vores bæredygtighedsstrategi.

Alt dette foregår naturligvis i samspil med aktivitetslederen, den lokale forening og gæsterne.

VI SØRGER FOR ORDENTLIG TRÆNING, SÅ DU ER KLÆDT PÅ TIL OPGAVEN

Det er et stort plus, hvis du har erfaring fra Roskilde Festival. Vi ser også meget gerne at du

 • Er proaktiv og bidrager med en positiv energi, initiativ og handlekraft
 • Er struktureret
 • Er dygtig til at have mange bolde i luften samtidig
 • Har et stort personligt drive og mod på at samarbejde med alle typer af mennesker
 • Er klar på at være leder

Vilkår

Du har fire vagter af 8 timer, to før musikken starter og to under. Du vil modtage fire spisebilletter samt ti drikkebilletter som tak for din indsats. Derudover har du mulighed for overnatning i vores medarbejder camp, og fri adgang til Roskilde Festival under hele perioden.

 • Forplejning under afvikling når du er på pladsen
 • Adgang til Volunteer’s Village og Backstage Village
 • T-shirt

SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, så kontakt gerne Teamleder for West, Bo Bønnelycke (Bo.boennelycke@roskilde-festival.dk) eller teamchef, Linda Howarth (linda.howarth@roskilde-festival.dk)

INTERESSERET?

Hvis rollen bare MÅ være din, så skal du sende en kort motiveret ansøgning og relevant CV til (william.bjarnoe@roskilde-festival.dk) hurtigst muligt.

Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater.

Alderskrav: minimum 21 år

Sprogkrav: Dansk

Drømmer du om at lave lidt mere festival? Så er det dig vi mangler som Campingkoordinator. 

FUNKTIONEN

Du kommer til at fungere som stærkt bindeled mellem alle campingområderne og beredskabskontoret. Det er en opgave, som kræver god koordineringsevne kombineret med evnen til at kunne tackle flere opgaver ad gangen.

Da områderne har mange forskellige formål og udtryk, vil der være forskel på de opgaver der skal løses i samarbejde med de forskellige Service Managers. Samlet vil der være ca. 120.000 personer på campingområderne i løbet af festivalen, og det bliver din opgave, sammen med resten af teamet, at gøre det til den bedst mulige oplevelse for vores gæster. Du vil blive en del af Camping, som er forankret i Division Deltagere. I camping er vi organiseret med en Teamchef, en stabsfunktion med forskellige ansvarsområder (fx HR, foreninger, økonomi mv.), fire teamledere, 15 aktivitetsledere og et stort hold af Service Managers.

HVERVET SOM CAMPINGKOORDINATOR

Du bliver repræsentant for Camping, og kommer til at sidde på, og være en del af Beredskabskontoret (BSK), hvor du i flere sammenhænge kommer til at sparre med resten af holdet på BSK.

Dine opgaver bliver:

 • Bindeled mellem Camping og beredskabskontoret.
 • Aktiv kommunikation ved hændelser mellem camping og beredskabskontoret.
 • Proaktiv radio kontakt til servicemanagers.
 • Besvare henvendelser på radio, telefon og koordinere disse
 • Koordinerer indsats ved opkald fra servicemanager.
 • Kort koordinator, inklusive rettelser ved opdateringer.
 • Oprettelse og opfølgning af sager i logsystemet (logvagt, når en sådan haves).
 • Planlægge vagten sammen med den afgående campingkoordinator.
 • Debriefe til den tilgående campingkoordinator.

VI VIL SØRGE FOR ORDENTLIG TRÆNING, SÅ DU ER KLÆDT PÅ TIL OPGAVEN

Det er et stort plus, hvis du har et indgående kendskab til Roskilde Festivalen.

Du må gerne have tidligere erfaring fra Roskilde Festival, hvor du kender til campingområderne fra din tid som supervisor, service manager eller safety officer. Desuden ser vi meget gerne at du

 • Er proaktiv og bidrager med en positiv energi, initiativ og handlekraft
 • Er struktureret
 • Er dygtig til at have mange bolde i luften samtidig
 • Har et stort personligt drive og mod på at samarbejde med alle typer af mennesker
 • Besidder en god portion modenhed
 • Deltager aktivt før, under og efter festivalen

Deltagelse før festivalen dækker over møder, arrangementer, uddannelse og træning

Deltagelse under festivalen dækker over 3-4 vagter i opstart/under og under afslutningen af festivalen, samt driftsmøder, briefing og debriefing

Deltagelse efter festivalen dækker over debriefing og evaluering

VILKÅR

Du har fire vagter af 8 timer, to før musikken starter og to under. Du vil modtage fire spisebilletter samt ti drikkebilletter som tak for din indsats. Derudover mulighed for overnatning på vores medarbejder camp og fri adgang til Roskilde Festival under hele perioden.

 • Forplejning under afvikling når du er på pladsen
 • Adgang til Volunteer’s Village og Backstage Village
 • T-shirt

SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, så kontakt gerne Filip Wojtyniak på 25519711 eller mail (filip.wojtyniak@roskilde-festival.dk) eller Linda Howarth (linda.howarth@roskilde-festival.dk)

Interesseret?

Hvis rollen bare MÅ være din, så skal du sende en kort motiveret ansøgning og relevant CV til (william.bjarnoe@roskilde-festival.dk) hurtigst muligt.

Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater.

Alderskrav: minimum 21 år

Sprogkrav: dansk

Division Deltagere søger til #RF50 nye frivillige til scenesikkerhed på Orange Scene. Så er du en frisk, glad og sprudlende type, som sætter en ære i at yde et højt serviceniveau med et smil på læben, så tøv ikke med at læse videre og efterfølgende sende os en ansøgning via mail.

OM DIG:

Først og fremmest er det et krav, at du er fyldt 21 år, når festivalen starter lørdag 25. juni 2022. Dernæst skal du have super meget lyst til at blive tilknyttet Orange Scene og virkelig kunne tage fat, når det går stærkt. Der er mange mennesker og ganske høj musik omkring dig. Modsat skulle du også kunne trives og hygge dig, når der sker knapt så meget ud på de tidlige morgentimer, og mågerne om muligt skriger om kap med din træthed. Kort sagt skal du være skarp og omstillingsparat. Det stiller krav til, at du som person er klar til også at udfordre dig selv både fysisk og psykisk.

OM OS:

Under scenesikkerhed på Orange Scene er vi udover dig mange andre frivillige. Flere har været med i mange år, og en del andre vil ligesom dig enten være helt nye eller blot have en enkelt eller to festivaler bag sig. Af den årsag er vi også rigtig gode til at tage imod nye og med det samme sørge for, at netop DU føler dig velkommen.

OPGAVEN FRONTSTAGE CROWD SAFETY:

Frontstage: Du er her sammen med dit hold, hvor du skal være med til at sørge for, at vores gæster har det godt under afvikling af koncerterne. Du vil stå med ryggen til scenen, som spiller ganske højt musik. Du har vores gæster foran dig, som du skal hjælpe med at passe på. Du skal blandt andet dele vand ud og være med til at hjælpe publikum væk fra de områder, hvor de står tæt. Denne funktion kræver, at du har en god fysik og er psykisk robust.

DET MED SMÅT:

Du skal hos os være frivillig i minimum 24 timer (fordelt på tre vagter), der alle ligger under de fire dage musikken spiller på festivalpladsen. Ud over det forventes, at du i perioden inden festivalen deltager i ét infomøde (ca. 2 timers varighed) samt et scenesikkerhedskursus (ca. 4 timers varighed), som er på festivalens hovedkontor på Havsteensvej 11 i Roskilde.

Som tak for hjælpen modtager du ét adgangsgivende armbånd til hele festivalen samt tre spise- og ti drikkevouchers og én Roskilde Festival frivillig T-shirt. Sidst men  ikke mindst bliver du en del af den store glade festivalfamilie med hang til #theorangefeeling.

 LYDER DETTE SOM NOGET FOR DIG?

Kan du se dig selv i rollen som frivillig hos os, så send hjertens gerne med det samme en ansøgning, hvor du bedes fortælle lidt om dig selv. Alt efter hvad du søger, så skriver du ”Frontstage” i emnefeltet.

Vores mail er:

Orange Scene: frivillig.orangesikkerhed@roskilde-festival.dk

 • Orange Scene er Roskilde Festivals hovedscene, der er verdenskendt for sin karakteristiske facon og orange teltdug. Det er her, hvor de gigantiske fællesskaber udfolder sig i stadionstørrelse, og publikumsmasserne mødes i en kæmpe fælles energiudladning. Kapacitet er cirka 60.000 publikum. Scenen drives udelukkende af de cirka 1,000 frivillige der arbejder på og omkring Orange Scene.

ALDERSKRAV: du skal være fyldt 18 år når festivalen starter

SPROGKRAV: du skal kunne tale dansk eller engelsk

 

Hola! Come and volunteer with us!

Keen to become part of the volunteer family? Then lose no time and take the next step. Use the following link to get your application in right now - very easy and super quick! 

http://chowco.typeform.com/roskilde?lead=RF

Do you want to be part of the greatest team at Roskilde Festival 2022?

We are excited to see you become part of our big, fun, and crazy volunteer family.

WHO WE ARE

Mæxico is a restaurant of three locations in beautiful Copenhagen. You’ve probably guessed it: we serve delicious Mexican food. With tacos and our famous limeade, we will bring Mæxican summer vibes to the festival. As a team we are celebrating our 7th year at Roskilde Festival – and we want you to be a part of the volunteer team.

WHAT WE ARE LOOKING FOR

We are looking for people for various tasks including preparation, cashier, grill and service-line, so let us know if you feel you have skills within these areas. Most important we are looking for:

· Fun people

· Team player and reliable

WHAT'S IN IT FOR YOU?

· Max. 24 hours of volunteering spread across 3 shifts + 1 hour orientation

· One meal per shift and a beer after every shift

· Receive bracelet to Roskilde Festival (8 days of access to the festival)– for your volunteering and leisure

· Access pass to the backstage village which is where our beloved celebrities are

· A post-festival celebration

· Become part of a really cool volunteer team

· We are located on festival right next to the orange stage. We love that because we get to listen to all the acts while volunteering!

WHAT TO DO

We cannot wait to read through your application and hopefully have you with us this year! If you have any questions, please don’t hesitate to email us at roskilde@maexico.com

Sign up at:

http://chowco.typeform.com/roskilde?lead=RF

Peace, love, and tacos

Mæxico’s Roskilde Team

Alderskrav: min. 18 år

Sprogkrav: Dansk

Eat Beer, der er kendt for sine øl-retter som Chili con Carne og pandekager, findes på camping West i samtlige 9 festivaldage og vi søger frivillige, der vil være med til at give vores gæster god mad og god service.

Eat Beer drives af idrætsforeningen i Gundsølille og gennem indsatsen vil du være med til at skabe gode faciliteter for unge og ældre idrætsudøvere.

OM VAGTERNE

Da vi har åbent alle festivaldage, er der god mulighed for at placere de fleste af dine vagter udenfor musikken. Du skal have vagt samlet 32 timer. Vi har et godt telt til vores frivillige og gode forhold og du får selvfølge adgang til festivalen, volunteer village m.m.

TILDMELDING

Vil du hjælpe os, så skriv til eatbeer@gsgif.dk, så kontakter vi dig om det videre forløb.

Alderskrav: Minimum 18 år

Sprogkrav: dansk eller engelsk

Har du lyst til at hjælpe Fremad Valby fodbold som frivillig på Roskilde Festival 2022? Så er det måske dig, vi leder efter! 

HVEM ER VI?

Fremad Valby er en af Københavns største fodboldklubber for både drenge og piger, store som små - med andre ord, så vi er en klub med plads til alle! 

HVAD LAVER VI SÅ PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2022?

Fra lørdag d. 25 juni og frem til søndag d. 3 juli, bytter vi vores dejlige klubhus i Valby ud med Dyrskuepladsen på Roskilde Festival. Her indtager vi en døgnåben pantbod på ydre område, hvor vi skal bruge 183 personer til at bemande alle vagter.
Arbejdet går i alt sin enkelhed ud på, at modtage og sortere diverse pant, samt betale/overføre til kunders pantkort (boderne er kontantløse). Der vil være forplejning under vagterne, adgang til Volunteer Village (hvor de frivillige kan hænge ud, drikke øl og en masse andet i fællesskab) samt mulighed for adgang til frivilligcampingområdet.

HVAD FORVENTER VI AF DIG?

Indsatsen er fordelt over 4 vagter á 8 timer, som inkluderer mindst én nattevagt (00:00 til 08:00), herunder skal to vagter være under musikken og to vagter i opvarmningsdagene (Du må gerne tage to vagter i streg, hvis du ønsker det). Inden din vagt, skal du møde 15 minutter inden, og vi forventer, at du ikke er påvirket. Vi ser meget gerne, at du tager opgaverne med et smil, og bidrager til et godt miljø for både frivillige og dem, du skal hjælpe.

HVORFOR DU SKAL VÆLGE FREMAD VALBY

Du kommer til at være frivillig sammen med en masse søde fodboldpiger/drenge og deres fantastiske trænerteams, og bidrage til festivalen. Derudover, så hjælper netop din frivilligindsats foreningen Fremad Valby!

Du kommer til at indgå i et team, hvor kram, smil og hygge er i fokus - også når det regner, og dine tømmermænd er værre end nogensinde. Vi løfter altid i flok, og vi ved at det at lægge en indsats for fællesskabet altid betaler sig i sidste ende. 

Hvis du har lyst til at tage med vores “lille” Fremad Valby familie på Roskilde Festival, og indgå i et fantastisk fællesskab, skal du oprette dig på dette link og kontakte René Nielsen på 28 54 39 18.

Vi glæder os til at møde dig og ser frem til en fantastisk festival!

Alderskrav: min. 18 år

Sprogkrav: Dansk eller engelsk

I forbindelse med Roskilde Festival 2022 driver vi 5 Tuborg ølboder fordelt over hele campingområdet og skal bruge et stort antal frivillige. Barerne drives for Roskilde Festival med Tuborg som primær leverandør. Vi har rigtig mange gengangere af frivillige fra de tidligere år, men vi har også plads til dig/jer og I kan sagtens være flere der får vagter sammen.

 

I bund og grund handler det om at være med til at sørge for en skide sjov stemning i boderne.. og sammen med de andre 130.000 deltagere.. have det fedeste Roskilde ever!

 

Du behøver ikke barerfaring, men når vi planlægger 9 dage med et stort antal frivillige hvis opgave er at sikre kolde øl, er det vigtigt at alle overholder deres aftaler og derfor er det et absolut no-go ikke at møde til sine vagter.. til gengæld gør vi alt for at det skal være skide skægt og fedt at være med, så masser af plads til at feste i lange baner og her må man gerne møde med lidt ondt i håret, men man skal selvfølgelig være frisk nok til at udføre sine opgaver!

 

DET SKAL DER TIL

 • 32 timer fordelt på 3 vagter mellem lørdag d. 25. juni til søndag d. 3. juli
 • heraf typisk 1 vagt under 'hoved' musik-dagene (fra onsdag-lørdag)

Opgaven er at sælge ØL og sprut til de 130.000 andre der også er kommet for at have den fedeste fede fest. Folk er altid i fantastisk godt humør.. og der bliver spredt så meget kærlighed at verden er et bedre sted at være (i hvert fald i Roskilde i den uge).

 

SOM TAK FOR HJÆLPEN TILBYDER VI

 • Adgang til festivalen (samtlige dage 25. juni til d. 3. juli)
 • Morgenmadsbrunchagtigtnoget alle dage!
 • Fede tider og hyggeligt samvær med en masse super skønne dejlige mennesker
 • Nogenlunde rene toiletter ;)
 • Egen fadølsbar (til billigere penge)
 • Adgang til Volunteers Village med billig øl, sprut, kaffe, mad, massage og egne koncerter og DJ's i warm-up dagene
 • Gratis adgang til volunteer camping (mere ro i nattetimerne, varme bade og rene toiletter)

ANSØGNING

Eventuelle spørgsmål til rf@fuml.dk

Ansøgning som frivillig: https://www.fuml.dk/bliv-frivillig-roskilde-festival/

- beeaar part of Roskilde 2022

Sprogkrav: dansk, engelsk eller de nordiske sprog
Alderskrav: 18 år 
Andre krav: Du skal være enten uddannet, eller i gang med en uddannelse til massør, fysioterapeut eller lign. 

Kan du give afslappende massage? Kan du gøre det på en hel vagt (8 timer)? Og er du et fornuftigt, ordentligt og selvstændigt menneske?

Skønt! Så er det dig vi mangler til vores massage-team i Volunteers Wellness.

MERE MASSAGE TIL FOLKET!

I Volunteers Wellness vil du være med til at skabe et rum fuld af velvære. Et sted hvor festivalens frivillige kan komme og blive forkælede, slappe af og lade op. En del af den oplevelse leveres af vores stærke massage-team, der ud over at trykke på ømme skuldre og forkrampede lægge også skal bidrage til den generelle gode stemning i teltet.

HVAD SKAL DU LAVE?

Som massør vil din primære opgave være at afhjælpe myoser, kramper og stive rygge ved at give andre frivillige 15 minutters briksmassage af gangen. Der er fuldt booket hos massørerne, så der er nok at se til når man er på vagt. Det kan til tider være hårdt arbejde, men det er også pissehyggeligt og du får verdens gladeste og mest taknemmelige kunder. Og så bliver du en del af et lille og skønt team, hvis fornemmeste opgave er, at gøre andre frivillige glade.

Du kommer til at have 4 vagter á 8 timer. Som udgangspunkt bliver det 2 vagter i opvarmningsdagene og 2 vagter under musikken.

Vi er et socialt team, der gør en dyd ud af også at ses udenfor vagterne. Vi sidder ikke lårene af hinanden, men har du f.eks lyst til at mødes med dine kollegaer inden Wellness åbner, og spise (medbragt/sammenskuds) morgenmad sammen, gå i bar-rock og få en øl efter fyraften, eller måske følges med andre til en koncert, så vil det helt sikkert være et plus.

KORT SAGT

Du skal vide hvad du laver når du masserer og du skal kunne klare at massere i 8 timer. Du skal være fleksibel med dine opgaver og så skal du være et voksent og ansvarligt menneske.

SKRIV TIL OS

Hvis du vil høre mere om projektet og indsatsen som massør er du velkommen til at kontakte Maria, der står for massagen i Volunteers Wellness.

Maria.prehn@roskilde-festival.dk

Vi udvælger vores massører på baggrund af ansøgning og en snak, så husk at give os dit telefonnummer. Derudover holder vi en intro-aften for hele wellness-teamet, hvor vi snakker lidt om årets festival og lærer hinanden at kende. Det foregår 14. juni kl.18.30 i København, så sæt kryds i kalenderen, hvis du vil med på holdet.

Mange festivalhilsener fra

Volunteers Wellness

ALDERSKRAV: du skal være min. 18 år ved festivallens begyndelse

Nu er det ved at være tid til at vi skal arrangere verdens fedeste festival!

Opgaven

Vil du være en del af vores fantastiske team af portvagter på indre plads, tæt på Arena-scenen?

Vi tilbyder højt humor på vagterne, overdådig forplejning med madbilletter til festivalens madboder og en uforglemmelig fed festival som frivillig.

- Du skal være over 18 år og være ansvarsfuld

- Du er med til at skabe stemningen og skabe tryghed

- Din frivilligindsats er 4x8 timer - ca. 2 vagter før musikken og 2 vagter under musikken.

Kontakt

Er det noget for dig?

Så smid en mail til os på groen.rf@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig! 

 

Age requirements: minimum 18 years old

Language requirements: Danish or English

 

VOLUNTEER WITH US

Help us serve great food & chilled drinks

Help us be a diverse place to volunteer

Help us push for a sustainable festival experience

 

JOIN US - Click Here: http://www.feast-festival.dk/joinus/

 

ABOUT US

FEAST is a team of 140 volunteers at Roskilde Festival. We start building our sites weeks before the festival opens. Volunteer positions include hospitality, serving, food prep, bar back, volunteer service, decorating, ressource management, site maintenance and much more. Scheduling and assignment of shifts will open in April. Carsten & Anders will be your team coordinators. Questions? Ask Carsten: cs@feast-festival.dk

Alderskrav: min. 18 år når festivalen begynder

Sprogkrav: dansk eller engelsk

 

Hos JGI-Gymnastik i bycenter West på camping West har vi brug for skønne quinder, friske mænd og alt derimellem til at stå for madproduktion, salg og tøjvask. Vi har faktisk mad til hele døgnet. Brunch-tallerken, sandwich, lasagne og naturligvis varme og kolde drikke. Vi har også 10 vaskemaskiner og 10 tørretumblere, der kører døgnet rundt til glæde for festivalens gæster og de andre boder.

HVEM ER VI

Bag boden står Jyllinge-Gundsømagle Idrætsforenings Gymnastikafdeling (JGI-Gymnastik). Vi har cirka 900 børn, unge og voksne som årligt går til gymnastik hos os, og overskuddet fra vores bod på Roskilde Festival går til ture og redskaber. Vi kom med på Roskilde Festival i 1993. Vi bliver ved med at komme på festival, fordi de penge vi tjener er flødeskummet på foreningens lagkage. Det er kort sagt det, der gør vores forening sjov at være i.

HOS OS FÅR DU

Adgang til Roskilde Festival. Desuden er der hos os fri mad og saft når du er på vagt. Derudover har vi et dejlig tørt medarbejdertelt, hvor folk crasher på gamle sofaer efter endt vagt for at hygge. For første gang laver vi i år også aftenhygge, hvor alle de frivillige kan kigge forbi og købe billige, kolde øl. Hos os kan du også lægge mobilen til opladning imens du er i boden.

VI SØGER

Vi skal bruge 194 frivillige, indsatsen fordeler sig over tre vagter og vi har åben alle 9 dage under festivalen.
Vi søger folk der er fyldt 18 år (seneste dagen før årets Roskilde Festival).

INTERESSERET

Login på www.jgi-gymnastik.dk for at booke din plads. Når du har gennemført tilmeldingen er du garanteret en indsats sammen med os.

Like os på facebook: JGI-Gymnastik på Roskilde Festival

Og husk også at få lavet en profil i festivalens eget tilmeldingssystem, People.

SPROGKRAV: Du skal kunne tale dansk.

ALDERSKRAV: Du skal være fyldt 21 år.

 

Divisionen Deltagere søger til festivalen 2022 efter nye frivillige med tilknytning til Scenesikkerhed på Vestscenerne som tæller Rising, Countdown, Pavilion og Apollo. Så er du en frisk, glad og sprudlende type, som sætter en ære i at yde et højt serviceniveau med et smil på læben, så tøv ikke med at læse videre og efterfølgende sende os en ansøgning via mail.

OM DIG

Først og fremmest er det et krav, at du er fyldt 21 år, når festivalen starter. Dernæst skal du have lyst til at blive tilknyttet én af Vestscenerne og virkelig kunne tage fat, når det går stærkt, der er mange mennesker og ganske høj musik omkring dig. Modsat skulle du også kunne trives og hygge dig, når der sker knapt så meget ud på de tidlige morgentimer, og mågerne om muligt skriger om kap med din træthed. Kort sagt skal du være skarp og omstillingsparat, hvilket stiller krav til, at du som person er klar til også at udfordre dig selv både fysisk og psykisk.

OM OS

Under Scenesikkerhed på Vestscenerne er vi ud over dig mange andre frivillige. Flere har været med i mange år, og en del andre vil, ligesom dig, enten være helt nye eller blot have en enkelt eller to festivaler bag sig. Af den årsag er vi også rigtig gode til at tage mod nye og med det samme sørge for, at netop DU føler dig velkommen.

OPGAVEN ACCESS OG FRONTSTAGE CROWD SAFETY

Når du søger hos Vestscenerne skal du kunne se dig selv indgå i begge af nedenstående funktioner:

Access: Du er her med til at bemande positioner på vores område. Det vil sige foretage adgangskontrol af dem, der gerne vil ind på vores område og tjekke, at de har den rigtige akkreditering og dermed formel adgang til vores område.

Frontstage: Du er her sammen med dit hold hvor du skal være med til at sørge for, at vores gæster har det godt under afvikling af koncerterne. Du vil stå med ryggen til scenen, som spiller ganske højt musik samtidig med, at du har vores gæster foran dig, som du skal hjælpe med at passe på. Du skal blandt andet dele vand ud og være med til at trække publikum væk, hvis de f.eks. sidder fast i en menneskemængde. Denne funktion kræver, at du har en god fysik og er psykisk robust.

DET MED SMÅT

Du kan hos os være frivillig i enten minimum 32 timer med vagter startende i Warm-Up dagene eller i minimum 24 timer fordelt på vagter, som ligger i de fire dage, musikken spiller på festivalpladsen.

Det forventes i øvrigt at du deltager i ét infomøde samt et scenesikkerhedskursus, som afholdes på festivalens hovedkontor på Havsteensvej 11 i Roskilde.

Som tak for hjælpen modtager du ét adgangsgivende armbånd til hele festivalen samt én spisebillet pr. vagt - og ti drikkevouchers og én Roskilde Festival frivillig T-shirt.

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Kan du se dig selv i rollen som frivillig hos os, så send hjertens gerne med det samme en ansøgning til følgende adresse: frivillig.gs.iw@roskilde-festival.dk hvor du bedes fortælle lidt om dig selv og i øvrigt nævne, om du har interesse i 32 eller 24 timers frivilligt arbejde.

Vestscenerne tæller Rising, Countdown, Pavilion og Apollo. Kapaciteten er langt mindre end festivalens største scener. Til gengæld præsenterer Vestscenerne fede og anderledes koncertoplevelser.

SPROGKRAV: Du skal kunne tale dansk.

ALDERSKRAV: Du skal være fyldt 21 år.

Divisionen Deltagere søger til festivalen 2022 efter nye frivillige med tilknytning til Scenesikkerhed på Vestscenerne som tæller Rising, Countdown, Pavilion og Apollo. Så er du en frisk, glad og sprudlende type, som sætter en ære i at yde et højt serviceniveau med et smil på læben, så tøv ikke med at læse videre og efterfølgende sende os en ansøgning via mail.

OM DIG

Først og fremmest er det et krav, at du er fyldt 21 år, når festivalen starter. Dernæst skal du have lyst til at blive tilknyttet Apollo Scene og virkelig kunne tage fat, når det går stærkt, der er mange mennesker og ganske høj musik omkring dig. Modsat skal du også kunne trives og hygge dig, når der sker knapt så meget ud på de tidlige morgentimer, og mågerne om muligt skriger om kap med din træthed. Kort sagt skal du være skarp og omstillingsparat, hvilket stiller krav til, at du som person er klar til også at udfordre dig selv både fysisk og psykisk.

OM OS

Under Scenesikkerhed på Vestscenerne er vi, ud over dig, mange andre frivillige. Flere har været med i mange år, og en del andre vil, ligesom dig, enten være helt nye eller blot have en enkelt eller to festivaler bag sig. Af den årsag er vi også rigtig gode til at tage mod nye og med det samme sørge for, at netop DU føler dig velkommen

OPGAVEN LINE-UP CROWD SAFETY

Du modtager gæster i køen ind til Apollo scenen og hjælper med at afvikle køen sikkert og effektivt. Du skal holde styr på antal samt tjekke armbånd og screene gæsterne for medbragte genstande.

DET MED SMÅT

Du skal hos os på Apollo Line-Up være frivillig i minimum 24 timer fordelt på aften/nattevagter, som ligger i de fire dage, musikken spiller på festivalpladsen.

Det forventes i øvrigt at du deltager i ét infomøde samt et scenesikkerhedskursus, som afholdes på festivalens hovedkontor på Havsteensvej 11 i Roskilde.

Som tak for hjælpen modtager du ét adgangsgivende armbånd til hele festivalen samt én spisebillet pr. vagt - og ti drikkevouchers og én Roskilde Festival frivillig T-shirt.

LYDER DETTE SOM NOGET FOR DIG?

Kan du se dig selv i rollen som frivillig hos os, så send hjertens gerne med det samme en ansøgning til følgende adresse: frivillig.gs.iw@roskilde-festival.dk hvor du bedes fortælle lidt om dig selv.

Du bedes skrive ”Line-Up” i emnefeltet.

Vestscenerne tæller Rising, Countdown, Pavilion og Apollo. Kapaciteten er langt mindre end festivalens største scener. Til gengæld præsenterer Vestscenerne fede og anderledes koncertoplevelser.

Sprogkrav: Dansk, svensk, norsk eller engelsk

Alderskrav: Vi har enkelte pladser til 17 årige, og når disse er fyldt op er kravet 18 år

 

OPGAVEN
Vi står for at alle toiletter på selve festivalpladsen (IKKE campingområder) er top shiny

 • Renholde håndvaske som skrubbes med sæbe
 • Skifte toiletpapir, feje og fjerne papir på toiletter, og rydde op rundt om bygningerne
 • Sikre toiletterne ikke stopper til og ser pæne ud
 • Indrapportere ”uorden” på toiletter, ting I ikke selv kan reparere eller andet
 • Poser til hygiejnebind skiftes og affaldsposer tømmes
 • På morgenvagter skal alle toiletter rengøres grundigt
 • På øvrige vagter rengøres toiletterne efter behov

VI TILBYDER

Hos os yder man en frivilligindsats på 24 timer som ligger i musikdagene (29. juni – 2. juli). Du har mulighed for ved tilmelding at fravælge 1 vagt, hvis du ved at der er noget musik du gerne vil høre.

Vi tilbyder dig som frivillig mad fra onsdag den 29. juni kl. 17 til og med lørdag den 2. juli om aftenen, også selv om du ikke er på vagt.

VIL DU VIDE MERE?

Læs mere om frivilligtjansen og tilmeld dig her: www.aifpaaroskilde.dk


Varme festivalhilsenerAIF / Anders Fischerinfo@aifpaaroskilde.dkwww.aifpaaroskilde.dk