PRAKTIKANT TIL TEAM MUSIC, ART & ACTIVISM

Musik, Kunst & Aktivisme søger en praktikant til at hjælpe med projekter og opgaveløsning i efteråret 2021. Du får et helt unikt indblik i, hvordan Nordeuropas største samlingssted for unge bliver til, og du kommer til at beskæftige dig med en bred vifte af forskellige opgaver i programlægningen.

Musik, Kunst & Aktivisme
I Musik, Kunst & Aktivisme planlægger og leverer vi programmet på Roskilde Festival på tværs af musik, kunst og aktivisme. Ud over Roskilde Festival er vi ansvarlige for udvikling og programplanlægning af andre begivenheder i løbet af hele året, og her kommer du til at spille en vigtig rolle.

Som praktikant hos Musik, Kunst & Aktivisme kommer du til at følge musik-, kunst- og aktivismeprogrammets udformning på tæt hold, og du vil fungere som assistent i processerne. Du bliver en del af en dynamisk, skæv og spændende organisation, og du får indsigt og erfaring med tværgående projekter, der fusionerer kunst, aktivisme og musik. Du kommer til at arbejde sammen med et stærkt fagligt team bestående af både frivillige og ansatte med et stort engagement.

Arbejdsopgaverne er blandt andre:

  • Assistere ved musik-, kunst- og aktivisme-projekter – herunder afvikling.
  • Assistere ved planlægning, udvikling og koordinering af vores projekter.
  • Assistere ved administrative opgaver såsom mødekoordinering, kontrakthåndtering mm.
  • Varetage diverse ad hoc-opgaver, hvor du får indblik i forskellige dele af Roskilde Festivals arbejde.

Vi forventer, at du:

  • Er under relevant uddannelse (en kunst- eller musikfaglig baggrund er ikke et krav, blot en fordel).
  • Har en systematisk tilgang til tingene og kan både skabe og bevare det store overblik.
  • Har interesse for det, der rør sig i unge kunstneriske vækstlagsmiljøer og lyst til at omsætte det i konkret programindhold.
  • Befinder dig godt i et dynamisk (og til tider travlt) arbejdsmiljø, hvor det at have flere bolde i luften på én gang er et uundgåeligt vilkår.

Praktisk
Praktikken er en fuldtidspraktik (30-37 timer ugentligt) fra 15. august til og med 31. januar 2021. Vi er selvfølgelig fleksible ift. studiedage mm. Praktikken finder primært sted på Havsteensvej 9 i Roskilde, men der vil også være dage, hvor vi arbejder i København. Du skal være indstillet på, at der vil forekomme møder i aftentimerne samt i enkelte weekender, hvor det forventes, at du kan deltage. Praktikopholdet er ulønnet, men du får selvfølgelig dækket dine transportudgifter. 

Ansøgning og kontakt
Hvis du synes ovenstående lyder som noget for dig, så send motivation samt CV til: tinna.bro@roskilde-festival.dk, og marker mailen: ’Musik, Kunst & Aktivisme - Praktikant’.

Ansøgningsfrist er senest søndag d. 13. juni 2021. Har du spørgsmål vedrørende opslaget, kan de sendes til tinna.bro@roskilde-festival.dk.