ROSKILDE FESTIVAL TILBYDER STUDIEJOB I ORGANISATIONS- OG ENGAGEMENTSTEAMET

Hos Roskilde Festival har vi gang i mange ting! Vi vil skabe en cirkulær festival, og vi vil videreudvikle det mangfoldige, inkluderende og respektfulde fællesskab. Det lykkes vi bedst med ved at være tydelige på, hvad vi skal og ved at skabe gode rammer for udvikling og forandring. Det er det, vi arbejder med i Organisations- og engagementsteamet. Sammen med festivalens frivillige ildsjæle arbejder vi med at omsætte vores strategiske ambitioner til handling og samtidigt sikre, at det frivillige initiativ fortsat kan rykke både vores deltagere og os selv i en mere bæredygtig retning. 

Opgaver

Som studerende i teamet skal du være med til at skabe rammerne for udvikling af tværgående organisatoriske indsatser og bidrage til konkret implementering af handlinger. Derudover vil du blive involveret og få indsigt i andre projekter i teamet, f.eks. rapportering på bæredygtighed og organisationsudvikling.

Der er rigeligt med projekter og opgaver, så du vil også på sigt få mulighed for at få indflydelse på, hvilke faglige områder og projekter, du gerne vil arbejde med.

Profil
  • Du studerer på en relevant (kandidat)uddannelse.
  • Du har viden om bæredygtighed, organisatoriske forandringsprocesser og er nysgerrig på, hvordan vi omsætter store ord og strategiske ambitioner, så alle er med.
  • Du tror på, at fællesskabet styrker individet – og omvendt. Du er god til at spotte andres styrker og sørge for, at alle i gruppen får mulighed for at bidrage.
  • Du kommer med friske øjne på vores tilgang og er ikke bange for at udfordre os og organisationen.
Om stillingen

Du indgår i Organisations- og engagementsteamet. Vi er fleksible med hensyn til opstartsdatoen – dog senest 1. oktober 2021. Vi forventer, at du arbejder ca. 15 timer om ugen og koordinerer løbende, så der er god tid til studierne. Timelønnen er 150 kr. + feriepenge.

Du vil blive grundigt introduceret til Roskilde Festival – både som festival og som en netværksbaseret projektorganisation, der er præget af tværfagligt samarbejde.

Giv lyd

Lyder det som dig? Så send en kort motiveret ansøgning samt CV til programleder for bæredygtighed sanne.stephansen@roskilde-festival.dk – mærk mailen ’Student i O&E’. Ansøgningsfristen er 16. august 2021, og samtaler afholdes i uge 33/34.

Spørgsmål vedrørende forløbet kan rettes til programleder for bæredygtighed på tlf. nr. 23479564 / sanne.stephansen@roskilde-festival.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Roskilde Festival-gruppen ønsker at fremme mangfoldighed og ligestilling. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.