ARRE! ARRE! SE

Favoriser
Scene
Rising
Show
15:30
Søndag 30. juni 2019
Skævt greb på surfrocket punk med et budskab

Arre! Arre! skaber en smitsom, energisk lyd, der sætter dine fødder i bevægelse, mens du smider næven i luften og give fingeren til systemet. Alt på én gang!

Denne Malmø-baserede kvartet har rødder i punkrock, men pisker det op med surf, garage, 90'ernes alt.rock og riot grrrl-inspirationer. De kan blive utilfredse (undertiden eddikesure), og de vender disse følelser ind i intelligent musik og budskaber.

Kønsidentitet, kropsbilleder, den overfladiske musikbranche, fanatisme og den gode gamle trodsighed over for autoriteter får alle en tur i karrusellen.

Arre! Arre! – hvis navn er taget fra en svensk podcast, der fortæller historier om indflydelsesrige kvindelige og transseksuelle personer – har udgivet to albums: A.T.T.A.C.K. (2015) og Tell Me All about Them (2019).Debuten blev nomineret til årets rockplade ved svensk P3 Guld, og den blev genudgivet sidste år. Opfølgeren fortjener intet mindre!

Anna Palmer, Henrietta Edlund, Katja Nielsen og Matilda Årestad står klar til at invitere dig til dans, når de spiller på Rising-scenen på Roskilde Festival 2019.