ARTIGEARDIT

Favoriser
Scene
Apollo
Show
12:30
Torsdag 4. juli 2019
Den unge rapkomet er en af de mest spændende stemmer på den danske hip-hop-scene

Denne rapper er en af de mest levende, relevante og mest oplagte ungdomsrepræsentanter.

Artigeardit (borgerligt navn: Ardit Aliti) har noget, de fleste andre danske rappere ikke har. Han har sin egen stemme. Han er både lyrisk og poetisk.

Den 22-årige rapper er på noget af en sejrsrække for tiden.

I 2018 udgav han sit debutalbum VILDEDAGE, som tager lytteren med ind i ungdomslivets overhalingsbane fuld af byture og damer, men også nedture som at skulle tage bussen eller at være lidt for doven til at gøre ting.Det var en længe ventet opfølger til ep'en Fristelse fordærver (2016). Samme år spillede Artigeardit også på vores talentscene, Countdown.

Den danske rapper hviler ikke på laurbærrene. Han ved, at dagens musikscene, rapscene måske i særdeleshed, er en hastigt skiftende størrelse.

I 2019 udgav han fem nye sange på 2.0 EP. Som titlen antyder, er dette en opdatering, en ny version af Ardit. Ifølge Ardit selv er det bare en forsmag på, hvad der kommer. Det er level up.

Så selvfølgelig er han også at finde som del af hovedprogrammet på Roskilde Festival 2019.

Når Artigeardit spiller live, er han helt ude på kanten af scenegulvet, hvorfra han rapper og synger direkte til sit publikum. Oplev en 2,0-version af dét denne sommer!