BABY IN VAIN X CORPUS DK

Lokation
Gloria
Show
17:30
Onsdag 3. juli 2019
Mere om kunstneren
Spotify
Et clash af kunstformer: Moderne dans møder støjrock i en særlig forestilling med Corpus, et dansekompagni under Den Kongelige Ballet. Baby in Vain leverer musikken.

Kan man danse til støj? Kan man gå amok til dans?

Det er centrale spørgsmål i denne enestående opsætning med de danske støjrockere Baby in Vain og dansere fra Corpus, et stiludfordrende kompagni under Den Kongelige Ballet.

Og for at citere Blendtec: ”will it blend”? Det vil det naturligvis. Faktisk vil det fusionere. Og derudover vil det åbne alle dine sanser i dette clash af kunstformer og skabe noget nyt og specielt.

I dette show hylder vi kraften i kombinationen af livedans og livemusik. Det bliver noget, du aldrig har set før (medmindre du har været til en af forestillingerne i maj måned i A-salen på Det Kongelige Teater – se her)!

Showet hedder "The Real Raw". Det blander det delikate med det hårde. Det viser, hvordan du faktisk kan danse til den forvrængede, sandpapirsslebne alternative rock fra de kritikerroste Baby in Vain, og det viser, hvordan du kan blive bevæget og slet og ret rocke sammen med Corpus-danserne. Sammen gør de Gloria-scenen til et rituelt sted for fest, fantasi og følelser.

Koreograf Kristin Ryg Helgebostad har bygget en fantastisk verden, du kan træde ind i. Vær opmærksom på at vi har begrænset kapacitet inde i den sorte boks i Gloria, så kom ikke for sent. Dette er noget, du ikke ønsker at gå glip af!