BAEST

Favoriser
Scene
Pavilion
Show
02:30
Fredag 5. juli 2019
Bæstet er løs: De populære danske dødsmetallere er klar til at vælte Roskilde igen!

Hvor ofte ser man et crossover-potentiale i et dødsmetalband? Aldrig? Altså, dette band har ikke alene prydet forsiden af musikmagasinet ​​GAFFA, de har tilmed toppet den danske vinylsalgshitliste og klatret til 22. pladsen på den almindelige albumhitliste, og de er blevet kaldt det største danske dødsmetalhåb.

Baest spiller old-school, stinkende death metal: onde, nedstemte sange fyldt med helvedesgrowl, dobbeltpedaler og djævelske riffs.

Der er sket meget, siden Baest spillede på Roskilde Festivals Rising-scene i 2017 (se lidt stemning derfra). Dengang havde de udgivet den imponerende debut-EP Marie Magdalene. Deres blodtørstige live-energi kombineret med stærke sange førte til et altødelæggende show, der gjorde publikum til en levende strømhvirvel. Koncerten var som en brændstoftilførsel, inden Baest gik i studiet for at færdiggøre indspilningerne til, hvad der skulle blive deres debutalbum – udgivet af det internationale anerkendte metallabel Century Media.

Baests debutalbum Danse Macabre bringer dødsdansen til live med en tour de force ud i ikke bare dødsmetal, men musik med knyttede næver i det hele taget. Og de rammer plet! Albummet har høstet talrige dødsstjerner i anmeldelser hele vejen rundt, og bandet vinder nye fans hver dag.

Baests musik er skabt til at blive spillet og oplevet live. Det er fra en livescene, at bandet har vundet deres konstant voksende fanbase. Hvis du nogensinde har været til en Baest-koncert, ved du, hvad vi fabler om. Sceneerobringen, det smitsomme kraftudtryk, de kloakstinkende og bloddryppende sange og den vilde energi, der er mellem band og publikum, er alle ingredienser i et show, der staver m-a-g-t-d-e-m-o-n-s-t-r-a-t-i-o-n.

Bæstet er sultent, og det er fodringstid på Roskilde 2019!